!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Phorum Forumvision #1

Νέες κυκλοφορίες, προτάσεις για νέα ακούσματα, κριτικές
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Άβαταρ μέλους
enaon

Re: Phorum Forumvision #1

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Άλικατ, μπορει παντως και να είμαστε συνεννοημένοι να σε τρελανουμε, μην το αποκλείεις.
Άβαταρ μέλους
aLiCat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aLiCat »

enaon έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 23:43
aLiCat έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 23:39 Οκ, κατάλαβα..
Ευχαριστώ.

Θα πρέπει δηλαδή να είμαι διαρκώς και να μπαινοβγαίνω, να βλέπω τις τυχόν αλλαγές.
Και μετά επαναξιολόγηση.
Έχουμε λοιπόν άλλη μια εβδομάδα προθεσμία, οπότε θα αλλάξω κι εγώ τακτική. :102:
παρακαλω, αλλα δεν καταλαβες, προφανως τα λεω μπερδεμενα. Πλεον δεν θα αλλαξει τίποτα, αυτα ειναι τα κοματια.

Οταν λεμε αλλαζουμε, εννοουμε στα κρυφα, δεν το βλεπει κανεις, βλέπουν ολοι οτι εχουμε βαλει κομμάτι, αλλα οχι ποιο, απλα γινομαστε μπλε. Μεχρι να ληξει η διορια μπορεις στην πλατφόρμα σου να αλλαζεις κομμάτι, οι αλλοι δεν το βλεπουν. Οταν τελειωσει η διορία, πριν λιγο δηλαδη που τελειωσε, και γινουν ορατα, τελος, δεν αλλαζουν παλι.
Εσύ σωστά τα λες.

Το σφάλμα δικό μου, όπως εξήγησα και παραπάνω.

Αλλά ουδείς "άσφαλτος" (που είπε και η δική μας Άντζελα). :)
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Άβαταρ μέλους
Misty_Blue

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Misty_Blue »

aLiCat έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 23:44
enaon έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 23:35
aLiCat έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 23:33 Λοιπόν, αν θυμάμαι καλά άπαξ και βάλουν όλοι τα τραγούδια που θέλουν και συμπληρωθεί ο αριθμός, οριστικοποιούνται και από κει κι έπειτα δεν υπάρχει δυνατότητα να αλλάξουν γνώμη/κομμάτι.

Η λίστα είχε συμπληρωθεί επί ώρες. Τι μεσολάβησε; :xena:
αυτο δεν λεμε απο το πρωί; Ειχατε βαλει ολοι κομάτια, αλλα η διορία δεν ειχε ληξει, επομένως δεν εμφανιζόντουσαν, μεχρι να ληξει, πριν λιγο δηλαδη. Μεχρι τοτε, οποιος ηθελε αλλαζε, η νυχτα εγραψε οτι αλλαζε συνεχεια σημερα. Δεν μπορει ομως να εχεις δει την λιστα, δεν ηταν ορατη εως τώρα, μηπως λες τον προηγουμενο γυρο;

πες τι εχει γινει, εχεις βαλει σε αυτο τον γυρο το κοματι που θα εβαζες στον επόμενο; :lol:
:oops: :oops:

Φτού! Μπερδεύτηκα!!

Όχι, έβαλα το κομμάτι που έβαλα και είναι σταθερό. Αλλά μπέρδεψα τις φάσεις. Είχα την εντύπωση πως είχε έρθει η ώρα να φανερωθούν τα αποτελέσματα. Ο χρονομετρητής μου πήγαινε μπροστά 7 ημέρες! :oops:

Ζητώ ταπεινά συγνώμη από τους παρευρισκόμενους- συμπαίκτες και μη- για την έντονη και άκυρη διαμαρτυρία μου. :oops:
Και τι κομμάτια βαθμολόγησες....;; :smt017
To scare myself with my own desert places.
Άβαταρ μέλους
Jimmy81
Phorum.gr user: Jimmy81

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jimmy81 »

Ολα καλά, τα εξηγεί παραπάνω :)
Άβαταρ μέλους
aLiCat

Misty_Blue έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 23:44
aLiCat έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 23:39

λαθος, αυτο δεν λεμε απο το πρωί; Ειχατε βαλει ολοι κομάτια, αλλα η διορία δεν ειχε ληξει, επομένως δεν εμφανιζόντουσαν, μεχρι να ληξει, πριν λιγο δηλαδη. Μεχρι τοτε, οποιο ηθελε αλλαζε. Δεν μπορει ομως να εχεις δει την λιστα, δεν ηταν ορατη εως τώρα, μηπως λες τον προηγουμενο γυρο;
Οκ, κατάλαβα..
Ευχαριστώ.

Θα πρέπει δηλαδή να είμαι διαρκώς και να μπαινοβγαίνω, να βλέπω τις τυχόν αλλαγές.
Και μετά επαναξιολόγηση.
Έχουμε λοιπόν άλλη μια εβδομάδα προθεσμία, οπότε θα αλλάξω κι εγώ τακτική. :102:
Ποιες αλλαγές; Απο τη στιγμή που ανεβηκε ο γύρος δεν υπάρχουν αλλαγές.
Αλλά κατα τη διάρκεια των 2 ημερών μπορούμε ν αλλάξουμε όσες φορές θέλουμε τραγούδι αλλά αυτό δεν το βλέπει κανένας...Είδες εσύ άλλη λίστα σήμερα; Δεν καταλαβαίνω... :p2:
Το εξήγησα/διόρθωσα παραπάνω.

All my fault. Sorry. :)
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Άβαταρ μέλους
aLiCat

Jimmy81 έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 23:47 Ολα καλά, τα εξηγεί παραπάνω :)
:+1:
Ναι μωρέ, λόγω κεκτημένης ταχύτητας (έγινα ρεζίλι :D )
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Άβαταρ μέλους
Misty_Blue

aLiCat έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 23:47
Misty_Blue έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 23:44
aLiCat έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 23:39

Οκ, κατάλαβα..
Ευχαριστώ.

Και μετά επαναξιολόγηση.
Ποιες αλλαγές; Απο τη στιγμή που ανεβηκε ο γύρος δεν υπάρχουν αλλαγές.
Αλλά κατα τη διάρκεια των 2 ημερών μπορούμε ν αλλάξουμε όσες φορές θέλουμε τραγούδι αλλά αυτό δεν το βλέπει κανένας...Είδες εσύ άλλη λίστα σήμερα; Δεν καταλαβαίνω... :p2:
Το εξήγησα/διόρθωσα παραπάνω.

All my fault. Sorry. :)
Ναι το είδα αυτό...απλά ήμουν περίεργη ποια κομμάτια βαθμολόγησες και που έβαλες βαθμολογία αφού είπες περίμενες αποτελέσματα. . :roll:
Άβαταρ μέλους
enaon

aLiCat έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 23:45 Το σφάλμα δικό μου, όπως εξήγησα και παραπάνω.
νομιζω επηρέασαν και οι βλακειες που λεγαμε ολη μερα, κι εμενα μου δημιούργησε μια προσδοκία ανισόρροπη, γιαυτ εγραφα κιαλο, ειχε πλακα που χανόταν το μετρο σιγα σιγα, σε εσενα δυλεψε πολυ καλα. :lol:
Άβαταρ μέλους
aLiCat

Misty_Blue έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 23:46
aLiCat έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 23:44

αυτο δεν λεμε απο το πρωί; Ειχατε βαλει ολοι κομάτια, αλλα η διορία δεν ειχε ληξει, επομένως δεν εμφανιζόντουσαν, μεχρι να ληξει, πριν λιγο δηλαδη. Μεχρι τοτε, οποιος ηθελε αλλαζε, η νυχτα εγραψε οτι αλλαζε συνεχεια σημερα. Δεν μπορει ομως να εχεις δει την λιστα, δεν ηταν ορατη εως τώρα, μηπως λες τον προηγουμενο γυρο;

πες τι εχει γινει, εχεις βαλει σε αυτο τον γυρο το κοματι που θα εβαζες στον επόμενο; :lol:
:oops: :oops:

Φτού! Μπερδεύτηκα!!

Όχι, έβαλα το κομμάτι που έβαλα και είναι σταθερό. Αλλά μπέρδεψα τις φάσεις. Είχα την εντύπωση πως είχε έρθει η ώρα να φανερωθούν τα αποτελέσματα. Ο χρονομετρητής μου πήγαινε μπροστά 7 ημέρες! :oops:

Ζητώ ταπεινά συγνώμη από τους παρευρισκόμενους- συμπαίκτες και μη- για την έντονη και άκυρη διαμαρτυρία μου. :oops:
Και τι κομμάτια βαθμολόγησες....;; :smt017
Το είχα μπερδέψει με τον προηγούμενο γύρο, όπως πολύ σωστά διέγνωσε ο αγαπητός έναον. :D
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Άβαταρ μέλους
aLiCat

enaon έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 23:49
aLiCat έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 23:45 Το σφάλμα δικό μου, όπως εξήγησα και παραπάνω.
νομιζω επηρέασαν και οι βλακειες που λεγαμε ολη μερα, κι εμενα μου δημιούργησε μια προσδοκία ανισόρροπη, γιαυτ εγραφα κιαλο, ειχε πλακα που χανόταν το μετρο σιγα σιγα, σε εσενα δυλεψε πολυ καλα. :lol:
:011: As always..
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Άβαταρ μέλους
aLiCat

νύχτα έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 23:42
aLiCat έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 23:39 Θα πρέπει δηλαδή να είμαι διαρκώς και να μπαινοβγαίνω, να βλέπω τις τυχόν αλλαγές.
Και μετά επαναξιολόγηση.
σε ποιες αλλαγές αναφέρεσαι;

τώρα εμφανίστηκαν τα κομμάτια του νέου γύρου
Τα εξηγώ όλα παραπάνω, καλή μου νύχτα. :)

Κοντολογής, τα έκανα μπάχαλα στο μυαλό μου. :oops:
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Άβαταρ μέλους
Misty_Blue

Σας φοβήθηκε λίγο το μάτι μου πάντως...Που να πατήσω και παράταση σε κάποιον γύρο..Θα δώσει αγώνα ο enaon να βγω εγώ τελευταία κι όχι ο Μένιος που λέτε... :e040:
Άβαταρ μέλους
aLiCat

Κι όχι τίποτ' άλλο... Κάποια στιγμή θα μπει κι ο "Ανδροπαραδίδομαι" και θα με περιλάβει δεόντως.. :P
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Άβαταρ μέλους
enaon

Misty_Blue έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 23:54 Σας φοβήθηκε λίγο το μάτι μου πάντως
:lol: :003:
Άβαταρ μέλους
aLiCat

Misty_Blue έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 23:54 Θα δώσει αγώνα ο enaon να βγω εγώ τελευταία κι όχι ο Μένιος που λέτε... :e040:
Από πού κι ως πού αυτό; :-?
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Μουσική”