!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Phorum Forumvision #1
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Re: Phorum Forumvision #1
Άλικατ, μπορει παντως και να είμαστε συνεννοημένοι να σε τρελανουμε, μην το αποκλείεις.
Εσύ σωστά τα λες.enaon έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 23:43παρακαλω, αλλα δεν καταλαβες, προφανως τα λεω μπερδεμενα. Πλεον δεν θα αλλαξει τίποτα, αυτα ειναι τα κοματια.aLiCat έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 23:39 Οκ, κατάλαβα..
Ευχαριστώ.
Θα πρέπει δηλαδή να είμαι διαρκώς και να μπαινοβγαίνω, να βλέπω τις τυχόν αλλαγές.
Και μετά επαναξιολόγηση.
Έχουμε λοιπόν άλλη μια εβδομάδα προθεσμία, οπότε θα αλλάξω κι εγώ τακτική.![]()
Οταν λεμε αλλαζουμε, εννοουμε στα κρυφα, δεν το βλεπει κανεις, βλέπουν ολοι οτι εχουμε βαλει κομμάτι, αλλα οχι ποιο, απλα γινομαστε μπλε. Μεχρι να ληξει η διορια μπορεις στην πλατφόρμα σου να αλλαζεις κομμάτι, οι αλλοι δεν το βλεπουν. Οταν τελειωσει η διορία, πριν λιγο δηλαδη που τελειωσε, και γινουν ορατα, τελος, δεν αλλαζουν παλι.
Το σφάλμα δικό μου, όπως εξήγησα και παραπάνω.
Αλλά ουδείς "άσφαλτος" (που είπε και η δική μας Άντζελα).
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
- Misty_Blue
Και τι κομμάτια βαθμολόγησες....;;aLiCat έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 23:44enaon έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 23:35αυτο δεν λεμε απο το πρωί; Ειχατε βαλει ολοι κομάτια, αλλα η διορία δεν ειχε ληξει, επομένως δεν εμφανιζόντουσαν, μεχρι να ληξει, πριν λιγο δηλαδη. Μεχρι τοτε, οποιος ηθελε αλλαζε, η νυχτα εγραψε οτι αλλαζε συνεχεια σημερα. Δεν μπορει ομως να εχεις δει την λιστα, δεν ηταν ορατη εως τώρα, μηπως λες τον προηγουμενο γυρο;aLiCat έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 23:33 Λοιπόν, αν θυμάμαι καλά άπαξ και βάλουν όλοι τα τραγούδια που θέλουν και συμπληρωθεί ο αριθμός, οριστικοποιούνται και από κει κι έπειτα δεν υπάρχει δυνατότητα να αλλάξουν γνώμη/κομμάτι.
Η λίστα είχε συμπληρωθεί επί ώρες. Τι μεσολάβησε;![]()
πες τι εχει γινει, εχεις βαλει σε αυτο τον γυρο το κοματι που θα εβαζες στον επόμενο;![]()
![]()
![]()
Φτού! Μπερδεύτηκα!!
Όχι, έβαλα το κομμάτι που έβαλα και είναι σταθερό. Αλλά μπέρδεψα τις φάσεις. Είχα την εντύπωση πως είχε έρθει η ώρα να φανερωθούν τα αποτελέσματα. Ο χρονομετρητής μου πήγαινε μπροστά 7 ημέρες!![]()
Ζητώ ταπεινά συγνώμη από τους παρευρισκόμενους- συμπαίκτες και μη- για την έντονη και άκυρη διαμαρτυρία μου.![]()
To scare myself with my own desert places.
- Jimmy81
- Phorum.gr user: Jimmy81
Ολα καλά, τα εξηγεί παραπάνω 
Το εξήγησα/διόρθωσα παραπάνω.Misty_Blue έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 23:44Ποιες αλλαγές; Απο τη στιγμή που ανεβηκε ο γύρος δεν υπάρχουν αλλαγές.aLiCat έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 23:39Οκ, κατάλαβα..enaon έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 23:35
λαθος, αυτο δεν λεμε απο το πρωί; Ειχατε βαλει ολοι κομάτια, αλλα η διορία δεν ειχε ληξει, επομένως δεν εμφανιζόντουσαν, μεχρι να ληξει, πριν λιγο δηλαδη. Μεχρι τοτε, οποιο ηθελε αλλαζε. Δεν μπορει ομως να εχεις δει την λιστα, δεν ηταν ορατη εως τώρα, μηπως λες τον προηγουμενο γυρο;
Ευχαριστώ.
Θα πρέπει δηλαδή να είμαι διαρκώς και να μπαινοβγαίνω, να βλέπω τις τυχόν αλλαγές.
Και μετά επαναξιολόγηση.
Αλλά κατα τη διάρκεια των 2 ημερών μπορούμε ν αλλάξουμε όσες φορές θέλουμε τραγούδι αλλά αυτό δεν το βλέπει κανένας...Είδες εσύ άλλη λίστα σήμερα; Δεν καταλαβαίνω...![]()
All my fault. Sorry.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
- Misty_Blue
Ναι το είδα αυτό...απλά ήμουν περίεργη ποια κομμάτια βαθμολόγησες και που έβαλες βαθμολογία αφού είπες περίμενες αποτελέσματα. .aLiCat έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 23:47Το εξήγησα/διόρθωσα παραπάνω.Misty_Blue έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 23:44Ποιες αλλαγές; Απο τη στιγμή που ανεβηκε ο γύρος δεν υπάρχουν αλλαγές.aLiCat έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 23:39
Οκ, κατάλαβα..
Ευχαριστώ.
Και μετά επαναξιολόγηση.
Αλλά κατα τη διάρκεια των 2 ημερών μπορούμε ν αλλάξουμε όσες φορές θέλουμε τραγούδι αλλά αυτό δεν το βλέπει κανένας...Είδες εσύ άλλη λίστα σήμερα; Δεν καταλαβαίνω...![]()
All my fault. Sorry.![]()
νομιζω επηρέασαν και οι βλακειες που λεγαμε ολη μερα, κι εμενα μου δημιούργησε μια προσδοκία ανισόρροπη, γιαυτ εγραφα κιαλο, ειχε πλακα που χανόταν το μετρο σιγα σιγα, σε εσενα δυλεψε πολυ καλα.
Το είχα μπερδέψει με τον προηγούμενο γύρο, όπως πολύ σωστά διέγνωσε ο αγαπητός έναον.Misty_Blue έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 23:46Και τι κομμάτια βαθμολόγησες....;;aLiCat έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 23:44enaon έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 23:35
αυτο δεν λεμε απο το πρωί; Ειχατε βαλει ολοι κομάτια, αλλα η διορία δεν ειχε ληξει, επομένως δεν εμφανιζόντουσαν, μεχρι να ληξει, πριν λιγο δηλαδη. Μεχρι τοτε, οποιος ηθελε αλλαζε, η νυχτα εγραψε οτι αλλαζε συνεχεια σημερα. Δεν μπορει ομως να εχεις δει την λιστα, δεν ηταν ορατη εως τώρα, μηπως λες τον προηγουμενο γυρο;
πες τι εχει γινει, εχεις βαλει σε αυτο τον γυρο το κοματι που θα εβαζες στον επόμενο;![]()
![]()
![]()
Φτού! Μπερδεύτηκα!!
Όχι, έβαλα το κομμάτι που έβαλα και είναι σταθερό. Αλλά μπέρδεψα τις φάσεις. Είχα την εντύπωση πως είχε έρθει η ώρα να φανερωθούν τα αποτελέσματα. Ο χρονομετρητής μου πήγαινε μπροστά 7 ημέρες!![]()
Ζητώ ταπεινά συγνώμη από τους παρευρισκόμενους- συμπαίκτες και μη- για την έντονη και άκυρη διαμαρτυρία μου.![]()
![]()
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
enaon έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 23:49νομιζω επηρέασαν και οι βλακειες που λεγαμε ολη μερα, κι εμενα μου δημιούργησε μια προσδοκία ανισόρροπη, γιαυτ εγραφα κιαλο, ειχε πλακα που χανόταν το μετρο σιγα σιγα, σε εσενα δυλεψε πολυ καλα.![]()
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Τα εξηγώ όλα παραπάνω, καλή μου νύχτα.νύχτα έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 23:42σε ποιες αλλαγές αναφέρεσαι;aLiCat έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 23:39 Θα πρέπει δηλαδή να είμαι διαρκώς και να μπαινοβγαίνω, να βλέπω τις τυχόν αλλαγές.
Και μετά επαναξιολόγηση.
τώρα εμφανίστηκαν τα κομμάτια του νέου γύρου
Κοντολογής, τα έκανα μπάχαλα στο μυαλό μου.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
- Misty_Blue
Σας φοβήθηκε λίγο το μάτι μου πάντως...Που να πατήσω και παράταση σε κάποιον γύρο..Θα δώσει αγώνα ο enaon να βγω εγώ τελευταία κι όχι ο Μένιος που λέτε... 
Κι όχι τίποτ' άλλο... Κάποια στιγμή θα μπει κι ο "Ανδροπαραδίδομαι" και θα με περιλάβει δεόντως.. 
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Από πού κι ως πού αυτό;Misty_Blue έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 23:54 Θα δώσει αγώνα ο enaon να βγω εγώ τελευταία κι όχι ο Μένιος που λέτε...![]()
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση