!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Phorum Forumvision #1

Νέες κυκλοφορίες, προτάσεις για νέα ακούσματα, κριτικές
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Άβαταρ μέλους
aLiCat

Re: Phorum Forumvision #1

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aLiCat »

micmic έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 23:14 Γύρος #5

Playlist

01. Ghost Cop - A Shot In The Dark
02. Pearl Jam - Sirens
03. Monty Python - The Meaning Of Life
04. Phantogram - When I'm Small
05. Moodoid - Je Suis La Montagne
06. Moby & Lady Blackbird - Dark Days
07. Sonne Hagal - Morpheus
08. Τhe Brian Jonestown Massacre - Too Sad To Tell You
09. Van Der Graaf Generator - Cat's Eye/Yellow Fever(Running)
10. The Limiñanas Ft Bobby Gillespie - Prisoner Of Beauty
11. Sivan Shavit - את מי את משקה דמעות
12. Lake Of Tears - Lady Rosenred
13. Divine Love Mission - Dream Killers
MAS - DNS

Εικόνα
Για εξήγησε λίγο αρχηγέ, δεν κατάλαβα. :)
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Άβαταρ μέλους
aLiCat

Δηλαδή, φτου κι από την αρχή κι άλλες 7 ημέρες;

Μέχρι να αλλάξουν κάποιοι, πόσες παρατάσεις; Υπάρχει κανονισμός για τον μέγιστο αριθμό παρατάσεων;
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

aLiCat έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 23:19 Δηλαδή, φτου κι από την αρχή κι άλλες 7 ημέρες;

Μέχρι να αλλάξουν κάποιοι, πόσες παρατάσεις; Υπάρχει κανονισμός για τον μέγιστο αριθμό παρατάσεων;
βρε, 7 μερες να ακουσεις και να βαλεις βαθμολογία.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
aLiCat

Θε μου νομίζω ζω τη μέρα της Μαρμότας! :-?
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Άβαταρ μέλους
aLiCat

enaon έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 23:20
aLiCat έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 23:19 Δηλαδή, φτου κι από την αρχή κι άλλες 7 ημέρες;

βρε, 7 μερες να ακουσεις και να βαλεις βαθμολογία.

Εικόνα
Μα είχα αξιολογήσει και πέρασαν 7 ημέρες! :o

Τι; Έχω παραισθήσεις; :-?
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Άβαταρ μέλους
aLiCat

Εικόνα
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Άβαταρ μέλους
enaon

ναι , μετα περιμεναμε και αλλες μερες μεχρι να βαλετε νεα τραγουδια, ε, βαλατε και σημερα περιμενουμε με αγωνια να τελειωσει η διορία για να δουμε τι βαλατε. Τρομερο τι κανει η αναμονη ε; Και εγώ νομιζα στο τελος οτι κατι σπουδαιο θα συμβεί. :003:
Άβαταρ μέλους
aLiCat

Λοιπόν, αν θυμάμαι καλά άπαξ και βάλουν όλοι τα τραγούδια που θέλουν και συμπληρωθεί ο αριθμός, οριστικοποιούνται και από κει κι έπειτα δεν υπάρχει δυνατότητα να αλλάξουν γνώμη/κομμάτι.

Η λίστα είχε συμπληρωθεί επί ώρες. Τι μεσολάβησε; :xena:
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Άβαταρ μέλους
enaon

aLiCat έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 23:33 Λοιπόν, αν θυμάμαι καλά άπαξ και βάλουν όλοι τα τραγούδια που θέλουν και συμπληρωθεί ο αριθμός, οριστικοποιούνται και από κει κι έπειτα δεν υπάρχει δυνατότητα να αλλάξουν γνώμη/κομμάτι.

αυτο δεν λεμε απο το πρωί; Ειχατε βαλει ολοι κομάτια, αλλα η διορία δεν ειχε ληξει, επομένως δεν εμφανιζόντουσαν, μεχρι να ληξει, πριν λιγο δηλαδη. Μεχρι τοτε, οποιος ηθελε αλλαζε, η νυχτα εγραψε οτι αλλαζε συνεχεια σημερα. Δεν μπορει ομως να εχεις δει την λιστα, δεν ηταν ορατη εως τώρα, μηπως λες τον προηγουμενο γυρο;

πες τι εχει γινει, εχεις βαλει σε αυτο τον γυρο το κοματι που θα εβαζες στον επόμενο; :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 23 Νοέμ 2024, 23:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
aLiCat

enaon έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 23:35
aLiCat έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 23:33 Λοιπόν, αν θυμάμαι καλά άπαξ και βάλουν όλοι τα τραγούδια που θέλουν και συμπληρωθεί ο αριθμός, οριστικοποιούνται και από κει κι έπειτα δεν υπάρχει δυνατότητα να αλλάξουν γνώμη/κομμάτι.

Σωστό ή λάθος;
λαθος, αυτο δεν λεμε απο το πρωί; Ειχατε βαλει ολοι κομάτια, αλλα η διορία δεν ειχε ληξει, επομένως δεν εμφανιζόντουσαν, μεχρι να ληξει, πριν λιγο δηλαδη. Μεχρι τοτε, οποιο ηθελε αλλαζε. Δεν μπορει ομως να εχεις δει την λιστα, δεν ηταν ορατη εως τώρα, μηπως λες τον προηγουμενο γυρο;
Οκ, κατάλαβα..
Ευχαριστώ.

Θα πρέπει δηλαδή να είμαι διαρκώς και να μπαινοβγαίνω, να βλέπω τις τυχόν αλλαγές.
Και μετά επαναξιολόγηση.
Έχουμε λοιπόν άλλη μια εβδομάδα προθεσμία, οπότε θα αλλάξω κι εγώ τακτική. :102:
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Άβαταρ μέλους
νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα »

aLiCat έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 23:39 Θα πρέπει δηλαδή να είμαι διαρκώς και να μπαινοβγαίνω, να βλέπω τις τυχόν αλλαγές.
Και μετά επαναξιολόγηση.
Έχουμε λοιπόν άλλη μια εβδομάδα προθεσμία, οπότε θα αλλάξω κι εγώ τακτική. :102:
σε ποιες αλλαγές αναφέρεσαι;

τώρα εμφανίστηκαν τα κομμάτια του νέου γύρου
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Άβαταρ μέλους
enaon

aLiCat έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 23:39 Οκ, κατάλαβα..
Ευχαριστώ.

Θα πρέπει δηλαδή να είμαι διαρκώς και να μπαινοβγαίνω, να βλέπω τις τυχόν αλλαγές.
Και μετά επαναξιολόγηση.
παρακαλω, αλλα δεν καταλαβες, προφανως τα λεω μπερδεμενα. Πλεον δεν θα αλλαξει τίποτα, αυτα ειναι τα κοματια.

Οταν λεμε αλλαζουμε, εννοουμε στα κρυφα, δεν το βλεπει κανεις, βλέπουν ολοι οτι εχουμε βαλει κομμάτι, αλλα οχι ποιο, απλα γινομαστε μπλε. Μεχρι να ληξει η διορια μπορεις στην πλατφόρμα σου να αλλαζεις κομμάτι, οι αλλοι δεν το βλεπουν. Οταν τελειωσει η διορία, πριν λιγο δηλαδη που τελειωσε, και γινουν ορατα, τελος, δεν αλλαζουν παλι.
Άβαταρ μέλους
Jimmy81
Phorum.gr user: Jimmy81

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jimmy81 »

Η ωραία στιγμή που εμφανίζονται τα τραγούδια του επόμενου γύρου :8)
Άβαταρ μέλους
aLiCat

αυτο δεν λεμε απο το πρωί; Ειχατε βαλει ολοι κομάτια, αλλα η διορία δεν ειχε ληξει, επομένως δεν εμφανιζόντουσαν, μεχρι να ληξει, πριν λιγο δηλαδη. Μεχρι τοτε, οποιος ηθελε αλλαζε, η νυχτα εγραψε οτι αλλαζε συνεχεια σημερα. Δεν μπορει ομως να εχεις δει την λιστα, δεν ηταν ορατη εως τώρα, μηπως λες τον προηγουμενο γυρο;

πες τι εχει γινει, εχεις βαλει σε αυτο τον γυρο το κοματι που θα εβαζες στον επόμενο; :lol:
:oops: :oops:

Φτού! Μπερδεύτηκα!!

Όχι, έβαλα το κομμάτι που έβαλα και είναι σταθερό. Αλλά μπέρδεψα τις φάσεις. Είχα την εντύπωση πως είχε έρθει η ώρα να φανερωθούν τα αποτελέσματα. Ο χρονομετρητής μου πήγαινε μπροστά 7 ημέρες! :oops:

Ζητώ ταπεινά συγνώμη από τους παρευρισκόμενους- συμπαίκτες και μη- για την έντονη και άκυρη διαμαρτυρία μου. :oops:
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Άβαταρ μέλους
Misty_Blue

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Misty_Blue »

aLiCat έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 23:39

Σωστό ή λάθος;
λαθος, αυτο δεν λεμε απο το πρωί; Ειχατε βαλει ολοι κομάτια, αλλα η διορία δεν ειχε ληξει, επομένως δεν εμφανιζόντουσαν, μεχρι να ληξει, πριν λιγο δηλαδη. Μεχρι τοτε, οποιο ηθελε αλλαζε. Δεν μπορει ομως να εχεις δει την λιστα, δεν ηταν ορατη εως τώρα, μηπως λες τον προηγουμενο γυρο;
Οκ, κατάλαβα..
Ευχαριστώ.

Και μετά επαναξιολόγηση.
Ποιες αλλαγές; Απο τη στιγμή που ανεβηκε ο γύρος δεν υπάρχουν αλλαγές.
Αλλά κατα τη διάρκεια των 2 ημερών μπορούμε ν αλλάξουμε όσες φορές θέλουμε τραγούδι αλλά αυτό δεν το βλέπει κανένας...Είδες εσύ άλλη λίστα σήμερα; Δεν καταλαβαίνω... :p2:
To scare myself with my own desert places.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Μουσική”