Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Αρίστος έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 16:05
Εσυ συνεχισε να μην βλεπεις αυτα που σου χρωματιζω να βλεπεις και να χρησιμοποιεις το κασετοφωνακι που εχει ηχογραφησει τη φραση αθλια συμπεριφορα.
.
τα είδα αυτα που χρωματισες, αλλα ειναι σαν να θέλεις να ορίσεις που θα δώσω σημασία Αριστο, δεν μπορεις να το κανεις αυτο. Δεν με τραβαει να σου δώσω σημασια για τον κορονοιό, δεν παρουσιαζεις κατι με τρόπο που να μου με συγκινει, δεν υπαρχει αυτη η συνδεση, το κατι μεταξύ μας. Αλλα αν θες μπορω να σου αναλύσω την αθλια συμπεριφορά σου.
Αρίστος έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 16:05
Εσυ συνεχισε να μην βλεπεις αυτα που σου χρωματιζω να βλεπεις και να χρησιμοποιεις το κασετοφωνακι που εχει ηχογραφησει τη φραση αθλια συμπεριφορα.
.
τα είδα αυτα που χρωματισες, αλλα ειναι σαν να θέλεις να ορίσεις που θα δώσω σημασία Αριστο, δεν μπορεις να το κανεις αυτο. Δεν με τραβαει να σου δώσω σημασια για τον κορονοιό, δεν παρουσιαζεις κατι με τρόπο που να μου με συγκινει, δεν υπαρχει αυτη η συνδεση, το κατι μεταξύ μας. Αλλα αν θες μπορω να σου αναλύσω την αθλια συμπεριφορά σου.
Κανε οτι θες, αλλα μαθε να συζητας, γιατι αν απαγορευεις στον αλλο να δικαιολογησει τον εαυτο του παραθετοντας γεγονοτα οπως το 2 στα 4, τοτε εσυ εχεις απαραδεκτη συμπεριφορα. Οταν μαθεις να συζητας ομορφα και ωραια και να απαντας με επιχειρηματα χωρις να ταμπελιαζεις τον αλλο τοτε μπορει και να σε θεωρησω ανυστεροβουλο και εντιμο συζητητη.
Αρίστος έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 16:14
Κανε οτι θες, αλλα μαθε να συζητας, γιατι αν απαγορευεις στον αλλο να δικαιολογησει τον εαυτο του παραθετοντας γεγονοτα οπως το 2 στα 4, τοτε εσυ εχεις απαραδεκτη συμπεριφορα. Οταν μαθεις να συζητας ομορφα και ωραια και να απαντας με επιχειρηματα χωρις να ταμπελιαζεις τον αλλο τοτε μπορει και να σε θεωρησω ανυστεροβουλο και εντιμο συζητητη.
δεν σου απαγορευω να δικαιολογείς οπως θες τον εαυτό σου, πως θα μπορουσα, ζητώ μόνο να με αφηνεις να εχω την γνώμη οτι η συμπεριφορά σου ειναι αθλια.
αντε σταματάω, ελπιζω να βαρέθηκες και να σου εκοψα την ορεξη λιγο.
Αρίστος έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 16:14
δεν σου απαγορευω να δικαιολογείς οπως θες τον εαυτό σου, πως θα μπορουσα, ζητώ μόνο να με αφηνεις να εχω την γνώμη οτι η συμπεριφορά σου ειναι αθλια.
αντε σταματάω, ελπιζω να βαρέθηκες και να σου εκοψα την ορεξη λιγο.
Οχι δεν σε αφηνω γιατι εισαι σε δημοσιο πχορουμ και με συκοφαντεις ενω σου κοπαναω στην κεφαλα στοιχεια που κανεις οτι τα αγνοεις γιατι ταχα δεν σε απασχολει η γνωμη μου για τον κορωνοιο, μονο που δεν ειναι γνωμη μου αλλα γεγονοτα που συνεβησαν, το 2 στα 4 πιχι.
hellegennes έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 14:44
Σε σελίδα του φόρουμ, μέλος του φόρουμ, στην προσπάθειά του να αποδείξει ότι πεθαίνουν και παιδιά από κορωνοϊό, απέδωσε στην νόσο θάνατο από πνιγμό σε μπανιέρα.
psek lvl = Rebel (αλλά το Αρίστο δεν τον φτάνεις ό,τι και να πεις )
ναι, πέθανε στην μπανιέρα επειδή λιποθύμησε λόγω κορωνοϊού.
Όντως, psek lvl = max. Πέθανε από πνιγμό αλλά είναι θάνατος από κορωνοϊό γιατί υποθέτουν ότι έχασε τις αισθήσεις του λόγω κορωνοϊού.
Σαν να λέμε ότι με πήρε ο ύπνος στο τιμόνι και τρακάρω και στην αιτία θανάτου γράφουμε ότι πέθανα από έλλειψη ύπνου.
Αν είχε δει μια αράχνη, τρόμαζε, γλιστρούσε και πνιγόταν θα ήταν θάνατος από αράχνη.
Psek lvl 10.000.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
ε δεν με κρατάς και πολυ γερά νομιζω, και καλα μην φυγεις, στο διαολο και τα λεμε φαντασμένε ομως στα αληθεια. Τεσπα, δεν φταις εσυ, η αθλια συμπεριφορά σου τα κανει ολα, θα σε βοηθησω.
hellegennes έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 14:44
Σε σελίδα του φόρουμ, μέλος του φόρουμ, στην προσπάθειά του να αποδείξει ότι πεθαίνουν και παιδιά από κορωνοϊό, απέδωσε στην νόσο θάνατο από πνιγμό σε μπανιέρα.
psek lvl = Rebel (αλλά το Αρίστο δεν τον φτάνεις ό,τι και να πεις )
ναι, πέθανε στην μπανιέρα επειδή λιποθύμησε λόγω κορωνοϊού.
Όντως, psek lvl = max. Πέθανε από πνιγμό αλλά είναι θάνατος από κορωνοϊό γιατί υποθέτουν ότι έχασε τις αισθήσεις του λόγω κορωνοϊού.
Σαν να λέμε ότι με πήρε ο ύπνος στο τιμόνι και τρακάρω και στην αιτία θανάτου γράφουμε ότι πέθανα από έλλειψη ύπνου.
Αν είχε δει μια αράχνη, τρόμαζε, γλιστρούσε και πνιγόταν θα ήταν θάνατος από αράχνη.
Psek lvl 10.000.
Εδω θεωρουσαν θανατο απο κορωνοιο αν πεθαινε καποιος απο καρκινο ενω πριν 4 μηνες ειχε απλα βρεθει θετικος στον covid για λιγες μερες.
Και το εκαναν στη βαση οδηγιων καταμετρησης απο το Παγκοσμιο Οικονομικο Φορουμ.
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
enaon έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 16:51
ε δεν με κρατάς και πολυ γερά νομιζω, και καλα μην φυγεις, στο διαολο και τα λεμε φαντασμένε ομως στα αληθεια. Τεσπα, δεν φταις εσυ, η αθλια συμπεριφορά σου τα κανει ολα, θα σε βοηθησω.
Εδω τσαντιστηκες λιγακι η μου φαινεται;
Τεσπα εγω σου ειπα, το τεστ ενηλικιωσης σου σαν εντιμος συζητητης ειναι να μαθεις να συζητας με οσους κολλας μια ταμπελα, τουλαχιστον οταν σου υποδεικνυουν γεγονοτα, οσο δεν το κανεις δικαιουνται κι αυτοι να μιλανε για δικη σου αθλια συμπεριφορα.
enaon έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 16:57
οχι δεν νευριασα, μου αρεσε που βγηκες λιγο απο τα ρουχα σου, δεν το κανεις συχνα, τιμή μου.
Φυσικα και τιμη σου.
Να σου πω παντως οτι δεν σε μισω, ουτε σενα, ουτε καν τον Ασεβαστο, απλα και οι τρεις εκπεμπουμε σε εντελως αλλο μηκος κυματος και η συνεννοηση ειναι εντελως αδυνατη. Εγω προσπαθησα παντως αλλα τα ορια ειναι αδιαβατα για επικοινωνια.