καλα δεν ειναι και σίγουρο, πως μοιαζει σε εμενα σου λεω. Καταλαβαινω οτι και οι δύο γνωρίζετε οτι γινεστε κόπανοι, θελετε να νιώσει ασχημα ο απέναντι, και η διαφορά ειναι στην δικαιολόγηση, ο καθε ενας αναγνωρίζει αλλο σκοπό για να αγιάσει τα ιδια μεσα. Στην ουσία ομως η εικονα είναι ιδια, οπως τα βλεπω εγω βεβαια, το λεω μήπως δεν νοιωσεις την αναγκη να μου πεις οτι δεν ειναι ετσι.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΠΕΘΑΝΕ ο ΚΩνσταντ. Γιαούζος (Youtuber Easy Purple)
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: ΠΕΘΑΝΕ ο ΚΩνσταντ. Γιαούζος (Youtuber Easy Purple)
μπα, μαλλον οχι.enaon έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 13:27καλα δεν ειναι και σίγουρο, πως μοιαζει σε εμενα σου λεω. Καταλαβαινω οτι και οι δύο γνωρίζετε οτι γινεστε κόπανοι, θελετε να νιώσει ασχημα ο απέναντι, και η διαφορά ειναι στην δικαιολόγηση, ο καθε ενας αναγνωρίζει αλλο σκοπό για να αγιάσει τα ιδια μεσα. Στην ουσία ομως η εικονα είναι ιδια, οπως τα βλεπω εγω βεβαια, το λεω μήπως δεν νοιωσεις την αναγκη να μου πεις οτι δεν ειναι ετσι.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άσε τις παρλαπίπες εναονάκι μου. Αν έχεις φαει 5000 ποστ για να ΜΗΝ απαντάς, έχεις γράψει τριπλάσια με αναφορές σε μένα, χωρίς καν να σου απευθύνω κάποιο ερώτημα.enaon έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 12:42 βρε εχω φαει 5 χιλ ποστ να σου απανταω, οκ ειναι λιγο εγωισμός και λιγο ευγενια, αλλα εσυ εχεις 100 ποστ την ημερα να φας, δεν μπορω να ακολουθησω, φτανει για σημερα.
Συνέχισε το "δε λέω, δεν απαντώ, στρίβω δια του λογοδοσίματος" στα ερωτήματα που σου απευθύνονται, ως αντικειμενική κριτική, μια χαρά το πας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
μπαμπάκια, διαβαστε βρε την μελετη που ανέβασε ο πσι, να την συζητήσουμε.
Eγω εγραψα το παρακατω κουοτ και επεσαν ολοι που πανηγυριζαν για τους θανατους των Τραγκα και Μοντανιε να με φανε.
Και επειδη πολλα μου τα κανατε και οταν παρουσιαζονται στοιχεια το στριβετε δια της πλαγιας θα ανοιξω καποια στιγμη νημα με συγκεντρωτικα στοιχεια και στατιστικες για τους θανατους και τις σοβαρες παρενεργειες νεων ανθρωπων και μαλιστα υγιων χωρις κανενα βεβαρημενο ιστορικο.
Και επειδη πολλα μου τα κανατε και οταν παρουσιαζονται στοιχεια το στριβετε δια της πλαγιας θα ανοιξω καποια στιγμη νημα με συγκεντρωτικα στοιχεια και στατιστικες για τους θανατους και τις σοβαρες παρενεργειες νεων ανθρωπων και μαλιστα υγιων χωρις κανενα βεβαρημενο ιστορικο.
Αρίστος έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 16:09
Πεθανε ενας ανθρωπος 30 χρονων στα καλα του καθουμενου και εχεις την απαιτηση να μην κανουμε την παραμικρη συνεδση εστω και σαν μικρη πιθανοτητα τη στιγμη που 2 στα 4 εμβολια αποσυρθηκαν και το 4ο μηνυεται απο τους Γενικους Εισαγγελεις 5 πολιτειων των ΗΠΑ:
για καλο σκοπό εσύ, οχι σαν τον Ασέβαστο που κανει τα ιδια ακριβως αλλα για κακό σκοπό, μπράβο.
enaon έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 14:30 για καλο σκοπό εσύ, οχι σαν τον Ασέβαστο που κανει τα ιδια ακριβως αλλα για κακό σκοπό, μπράβο.
Φυσικα για καλο σκοπο και σιγουρα με πολυ καθαρη συνειδηση.
Με τα εμβολια για πρωτη φορα χρησιμοποιηθηκε μαζικα η ανθρωποτητα σαν πειραματοζωο και πρεπει καποτε να συμφωνησουμε οτι ηταν απαραδεκτη η χορηγηση τους σε παιδια, υγιεις νεους και εγγυες. Για τους ηλικιωμενους με πολλα υποκειμενα νοσηματα ειχα παραδεχτει οτι ηταν ενα ρισκο που θα μπορουσαν να το παρουν αλλα οι υγιεις νεοι ειχαν στατιστικα απειροελαχιστη θνησιμοτητα και υπηρξε εγκλημα η πιεση των κυβερνησεων να τους υποχρεωσουν.
.
ναι βρε, και ο Ασέβαστος τα ιδια, σχεδόν περήφανος. Καλη επιτυχία.
Μην την στριβεις δια της πλαγιας γιατι θα στα χρωματιζω και θα κανω ριφρες τα ποστ.
Αρίστος έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 14:34
Με τα εμβολια για πρωτη φορα χρησιμοποιηθηκε μαζικα η ανθρωποτητα σαν πειραματοζωο και πρεπει καποτε να συμφωνησουμε οτι ηταν απαραδεκτη η χορηγηση τους σε παιδια, υγιεις νεους και εγγυες. Για τους ηλικιωμενους με πολλα υποκειμενα νοσηματα ειχα παραδεχτει οτι ηταν ενα ρισκο που θα μπορουσαν να το παρουν αλλα οι υγιεις νεοι ειχαν στατιστικα απειροελαχιστη θνησιμοτητα και υπηρξε εγκλημα η πιεση των κυβερνησεων να τους υποχρεωσουν.
.
γιια εμενα θα τα βαλεις; Μην σε κουράζω, ο,τι πεις εσύ και Ασέβαστος, βρειτε τα και συμφωνω.
- Bill Hicks
στηρίζουμε υπερψεκ εναον 
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
- hellegennes
What? Ναι, οι περισσότεροι πολίτες ήταν κατά των μέτρων, κατά της υστερίας, κατά των εμβολίων, κατά της μάσκας και γενικά κατά του χειρισμού της κατάστασεις από τις κυβερνήσεις, αλλά σημαντική μερίδα του πληθυσμού ήταν μέρος αυτής της υστερίας. Το φόρουμ είναι λαμπρό παράδειγμα, σχεδόν σύσσωμο είχε πέσει σ' αυτήν την παγίδα και ναι, κάθε θάνατος που ακουγόταν αποδιδόταν στον κορωνοϊό εδώ μέσα.Ασέβαστος έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 11:26οχι.enaon έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 11:12 ε ο,τι κανανε οι ασεβαστοι πιο παλια, δεν μπορουσε να πεθανει κανεις χωρίς να τον κανουν πρωτοσέλιδο οτι ηταν κοβιντ. Υπαρχουν αυτοι μωρε, τυχαιο σε ποια πλευρα ειναι καθε φορά, δεν πειράζει, αγαπη μονο.
ποτε δεν εγινε αυτο. τουλαχιστον οχι απο τους πολιτες. αν καποιες υπηρεσιες υπερεβαλλαν στον αριθμο νεκρων απο κοβιντ, το εξεταζουμε, ως πιθανο.
Σε σελίδα του φόρουμ, μέλος του φόρουμ, στην προσπάθειά του να αποδείξει ότι πεθαίνουν και παιδιά από κορωνοϊό, απέδωσε στην νόσο θάνατο από πνιγμό σε μπανιέρα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
enaon έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 14:42 γιια εμενα θα τα βαλεις; Μην σε κουράζω, ο,τι πεις εσύ και Ασέβαστος, βρειτε τα και συμφωνω.
Δεν υπαρχει πιο ξεφτυλισμενη θεση απο το να μην εχεις θεση και να κατηγορεις οσους εχουν.
Αν αποκτησεις καποτε θεση γινε κριτης, αν το κανεις χωρις θεση απλα εισαι φαιδρος.
.
Αρίστο δεν μπορώ να σου πώ την θεση μου καλα γιατι θελω να ειμαι καπως ευγενικός, ουτε με τον Ασέβαστο ουτε με εσένα μπορώ να συζητήσω τετοια πράγματα, δεν θελω να εξηγησω καλα γιατί. Δεν σχολιάζω την θεση σου εδω, την συμπεριφορά σου σχολιάζω.
enaon έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 14:48 Αρίστο δεν μπορώ να σου πώ την θεση μου καλα γιατι θελω να ειμαι καπως ευγενικός, ουτε με τον Ασέβαστο ουτε με εσένα μπορώ να συζητήσω τετοια πράγματα, δεν θελω να εξηγησω καλα γιατί, θα μπρω στην κατηγορία που θα ενοχλησω και νομιζω χωρίς λογο. Δεν σχολιάζω την θεση σου εδω, την συμπεριφορά σου σχολιάζω.
Η συμπεριφορα μου βασιζεται σε οσα ειπα στα δυο παρακατω ποστ και διαρκως τη διαστρεβλωνετε.
Εσυ συνεχισε να αγνοεις τα προφανη και να μην παιρνεις θεση γιατι θα πεσεις απο το καλαμι που εχεις καβαλησει.
Αρίστος έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 14:34
Αρίστος έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 16:09
Πεθανε ενας ανθρωπος 30 χρονων στα καλα του καθουμενου και εχεις την απαιτηση να μην κανουμε την παραμικρη συνεδση εστω και σαν μικρη πιθανοτητα τη στιγμη που 2 στα 4 εμβολια αποσυρθηκαν και το 4ο μηνυεται απο τους Γενικους Εισαγγελεις 5 πολιτειων των ΗΠΑ:
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 267 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
-
- 0 Απαντήσεις