!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΠΕΘΑΝΕ ο ΚΩνσταντ. Γιαούζος (Youtuber Easy Purple)
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: ΠΕΘΑΝΕ ο ΚΩνσταντ. Γιαούζος (Youtuber Easy Purple)
ε καλα, σου ειπα για το θεμα της θεσης, παρανόησες, δεν θα την συζητήσουμε ποτε μαζι, κριμα, την συμπεριφορά σου σχολιάζω, γιαυτο λεω εισαι ιδιος με τον Ασέβαστο, οπως βλεπεις οι θεσες δεν εχουν μεγάλη σημασια στην συμπεριφορά.
enaon έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 14:58 ε καλα, σου ειπα για το θεμα της θεσης, παρανόησες, δεν θα την συζητήσουμε ποτε μαζι, κριμα, την συμπεριφορά σου σχολιάζω.
Τη συμπεριφορα μου δεν μπορεις να την πιασεις στο στομα σου, οσοι υποστηριζαμε δημοσια αυτα που λεω καταδιωχτηκαμε κανονικα σαν πολιτες βητα κατηγοριας, οποτε ειμαστε περηφανοι γιατι στα περισσοτερα που επιμειναμε δικαιωθηκαμε και απο στατιστικες θνησιμοτητας πλεον και απο αποσυρσεις εμβολιων και απο αποφασεις δικαστηριων στις ΗΠΑ και απο ανακοινωσεις κορυφαιων γιατρων και απο την τοποθετηση του RFK σαν υπουργου Υγειας στις ΗΠΑ.
Εσυ καθοσουν στον καναπε σου οταν μας κυνηγουσε ολη η κοινωνια και απολαμβανες το ουισκακι σου με φυστικια. Τραβα τωρα παραπερα που θες και να τη βγεις οταν δεν ειχες παρει θεση για τιποτα.
.
ναι και ο Ασέβαστος εχει το χάρισμα να ξερει τι κανουν οι αλλοι, πλακα κανω ιδεα δεν εχει οπως εσυ, γεμιζει κενά να βγει το αφήγημα. Αλλα βρε Αρίστο, απλά ενας χρήστης ειμαι που λεω οτι η συμπεριφορά σου ειναι χαλια, τι πειράζει και το συζητάμε τόσο, δεν μου επιτρέπεις δηλαδή να εχω την ξεκαθαρη θέση μου στο θέμα;
enaon έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 15:07 ναι και ο Ασέβαστος εχει το χάρισμα να ξερει τι κανουν οι αλλοι, πλακα κανω ιδεα δεν εχει οπως εσυ, γεμιζει κενά να βγει το αφήγημα. Αλλα βρε Αρίστο, απλά ενας χρήστης ειμαι που λεω οτι η συμπεριφορά σου ειναι χαλια, τι πειράζει και το συζητάμε τόσο, δεν μου επιτρέπεις δηλαδή να εχω την ξεκαθαρη θέση μου στο θέμα;
Κι εγω εχω μια ξεκαθαρη θεση και στη λεω, οποιος δεν εχει θεση δεν μπορει να το παιζει κριτης, ποσο μαλλον οταν διαρκως σου ανεβαζω στοιχεια και δεν θελεις να τα παραδεχτεις, ουτε καν να τα σχολιασεις, αυτο εγω το λεω αναξιοπρεπεια και δειλια, ξερεις μιλαω για το 2 στα 4 που ειναι η πιο απλη στατιστικη στον κοσμο και μεταφραζεται σε 50%.
.
δεν το παιζω κριτής στη θεση σου για τον κορονοιό, δεν μπορώ να την παρω σοβαρά, να με συγχωρείς, μπορει να μην σου αξίζω κλπ. Αλλα παιρνω ξεκαθαρα θέση σε κατι πιο πρακτικό, η συμπεριφορά σου ειναι αθλια, ομοιάζει με εκεινων που κατηγορείς, αλλα αν σε ενοχλει πολυ να μην το λεω.
enaon έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 15:17 δεν το παιζω κριτής στη θεση σου για τον κορονοιό, δεν μπορώ να την παρω σοβαρά, να με συγχωρείς, μπορει να μην σου αξίζω κλπ. Αλλα παιρνω ξεκαθαρα θέση σε κατι πιο πρακτικό, η συμπεριφορά σου ειναι αθλια, ομοιάζει με εκεινων που κατηγορείς, αλλα αν σε ενοχλει πολυ να μην το λεω.
Η συμπεριφορα μου ειναι απολυτα ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΗ: οταν 2 στα 4 εμβολια αποσυρθηκαν λογω θανατων και σοβαρων παρενεργιων, οταν το πιο δημοφιλες εμβολιο μηνυεται απο 5 πολιτειες των ΗΠΑ οτι οι υπευθυνοι του απεκρυψαν παρενεργιες απο τις κλινικες δοκιμες και οταν αρκετοι επιστημονες (εβαλα παραδειγματα Γερμανων και Ολλανδων γιατρων) λενε οτι υπαρχει υπερβαλουσα θνησιμοτητα που πρεπει να ερευνηθει μηπως οφειλεται και στα εμβολια...τοτε επιβαλλεται να υπαρχει ΣΚΕΠΤΙΚΙΣΜΟΣ για τους υπερβαλλοντες θανατους, ειδικα για τους ξαφνικους νεων ανθρωπων χωρις προηγουμενο βεβαρημενο ιστορικο. Δεν λεω οτι καθε ξαφνικος θανατος νεου οφειλεται εκει, λεω ομως οτι ειναι πια τοσοι πολλοι που πρεπει να αποτελεσει αφορμη για παγκοσμια ερευνα.
.
ουτε ο Ασέβαστος με αφησε να εχω την ξεκαθαρη θεση μου, κανω λαθος ειπε και εκεινος, δεν νομιζω αυτο που νομιζω, ξερει καλυτερα. Το θεωρω συμπτωση και επιμενω, και οι δυο αθλια συμεριφορά.
enaon έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 15:26 ουτε ο Ασέβαστος με αφησε να εχω την ξεκαθαρη θεση μου, κανω λαθος ειπε και εκεινος, δεν νομιζω αυτο που νομιζω, ξερει καλυτερα. Το θεωρω συμπτωση και επιμενω, και οι δυο αθλια συμεριφορά.
Η δικια σου ειναι αθλια συμπεριφορα γιατι σε οτιδηποτε σε στριμωχνουμε δεν απαντας.
Τελικα μια καλαμοκαβαλημενη μπαμια εισαι που κακως σου δινουμε σημασια.
Στα δυσκολα ο σοφος κριτης που προβαλλεις κρυβεται κατω απο το χαλακι.
.
ωραια είμαστε και οι τρείς αθλιοι, μια χαρά. Ή εννοούσες μονο εγώ ειμαι τελικα; Σε πειραξε που αθλιο τον Ασέβαστο ε;
περα απο την πλακα, εισαι σε ενα νημα που πεθανε καποιος, δεν εχει σημασία στα αληθεια ο σκοπός σου, και δικαιος να ήμουνα και καλός και ομορφος και σοφός, και ιδια θεση να ειχαμε, δεν δικαιολογεί την συμπεριφορά σου. Αν σε ενοχλει ομως η θέση να μου το πεις, να σταματησω να στην λεω.
περα απο την πλακα, εισαι σε ενα νημα που πεθανε καποιος, δεν εχει σημασία στα αληθεια ο σκοπός σου, και δικαιος να ήμουνα και καλός και ομορφος και σοφός, και ιδια θεση να ειχαμε, δεν δικαιολογεί την συμπεριφορά σου. Αν σε ενοχλει ομως η θέση να μου το πεις, να σταματησω να στην λεω.
enaon έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 15:33 ωραια είμαστε και οι τρείς αθλιοι, μια χαρά. Ή εννοούσες μονο εγώ ειμαι τελικα; Σε πειραξε που αθλιο τον Ασέβαστο ε;
Βρε πανυβλακα, η συνειδητε διαστρεβλωτη (η επιλογη δικη σου), εγω δεν ειπα οτι ο Γιαουζος πεθανε απο το μπολι, αυτο που ειπα ηταν οτι επειδη πολλοι Γιαουζοι μαζευτηκαν που πεθαινουν ξαφνικα πρεπει να συζηταμε και το μπολι. Και εκει περα μου την επεσε ο γνωστος συρφετος, αναμεσα σε αυτους κι εσυ με το βελουδινο τροπο σου. Και ενταξει ο συρφετος θα αγνοησει την οποια διευκρινιση ακομη κι αν την χρωματιζω, εσυ για ποιο λογο κανεις οτι δεν την βλεπεις;
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αρίστος την 23 Νοέμ 2024, 15:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αρίστο δεν ξερω ποιος ειναι ο Γαουζος, μηπως ειναι παρεξηγηση, μηπως νομιζεις οτι διαβαζω αυτα που γραφεις οταν εχεις αθλια συμπεριφορά; Διαβασε πιο προσεκτικά νομιζω.
Α οκ, συγνώμη, λες για τον ανθρωπο στο νημα.
Α οκ, συγνώμη, λες για τον ανθρωπο στο νημα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 23 Νοέμ 2024, 15:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αρίστο, ασ' το.
Έχεις μπλέξει τα τρομπόνια με τις παιδικές κουδουνίστρες, χρόνια τώρα.
Έχεις μπλέξει τα τρομπόνια με τις παιδικές κουδουνίστρες, χρόνια τώρα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Τωρα τσακωνομαι με αλλον, μετα αμα θες τσακωνομαστε και μαζι.
.
.
Δεν πιστευω να σας ενώνω τωρα, να νιώθετε πιο δυνατοι; Ο σκοπός ειναι να σας μαλώσω λιγο.
Αρίστο με εσενα ειναι η Γαλή τωρα, ακουσε αθλια συμπεριφορά και ηρθε.
Αρίστο με εσενα ειναι η Γαλή τωρα, ακουσε αθλια συμπεριφορά και ηρθε.
- Bill Hicks
psek lvl = Rebel (αλλά το Αρίστο δεν τον φτάνεις ό,τι και να πειςhellegennes έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 14:44
Σε σελίδα του φόρουμ, μέλος του φόρουμ, στην προσπάθειά του να αποδείξει ότι πεθαίνουν και παιδιά από κορωνοϊό, απέδωσε στην νόσο θάνατο από πνιγμό σε μπανιέρα.
ναι, πέθανε στην μπανιέρα επειδή λιποθύμησε λόγω κορωνοϊού.
The 7-year-old Georgia boy with Covid-19 who died drowned in a bathtub after a seizure, coroner says
The preliminary report says the child died from drowning, secondary to seizure due to fever from Covid-19.
πες μας τώρα και για τα υπόλοιπα 142 παιδιά που πέθαναν στις ΗΠΑ ως Δεκ '21.
viewtopic.php?p=2258349#p2258349
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 267 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
-
- 0 Απαντήσεις