Εμ...ξέρεις ο ένας έχει πεθάνει και η άλλη είναι βαριά τραυματισμενη στο νοσοκομείο. Λίγο δύσκολο να πληρώσουν. Ιδίως ο πεθαμένος κωλύεται.adon99 έγραψε: 22 Νοέμ 2024, 13:54 Ο κουλης μαλλον "Σεβομενος τους αγωνες της Αριστερας"
Αρνήθηκε την προταση των ενοικων που ηταν να πληρωσουν οι τρομοκρατες
Και παιρνει τα λεφτα απο τους Ελληνες πολιτες
Ε μην χαλασει και το χατηρι του πασοκου που αποκαλει τους 40αρηδες τρομοκρατες "Νεαρα παιδια"
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιαφκα τρομοκρατών το διαμέρισμα στους Αμπελόκηπους που έγινε η έκρηξη;
Re: Γιαφκα τρομοκρατών το διαμέρισμα στους Αμπελόκηπους που έγινε η έκρηξη;
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Εμ ξερεις η περιουσια των αριστερων τρομοκρατων δεν εξαυλωνεται και αυτη οταν εξαυλωνονται αυτοι
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Η περιουσία ( εάν υπάρχει)περνάει στα χέρια των κληρονόμων. Οι οποίοι ουδεμία σχέση έχουν με το συμβάν.adon99 έγραψε: 22 Νοέμ 2024, 13:58 Εμ ξερεις η περιουσια των αριστερων τρομοκρατων δεν εξαυλωνεται και αυτη οταν εξαυλωνονται αυτοι
Εκτός εάν ζητάς την κατάσχεση της περιουσίας του πεθαμένου κάτι που εάν γίνει και δημιουργήσει δεδικασμένο θα μου ήταν πολύ βολικό για άλλες περιπτώσεις.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
zteo έγραψε: 22 Νοέμ 2024, 14:13Η περιουσία ( εάν υπάρχει)περνάει στα χέρια των κληρονόμων. Οι οποίοι ουδεμία σχέση έχουν με το συμβάν.adon99 έγραψε: 22 Νοέμ 2024, 13:58 Εμ ξερεις η περιουσια των αριστερων τρομοκρατων δεν εξαυλωνεται και αυτη οταν εξαυλωνονται αυτοι
Εκτός εάν ζητάς την κατάσχεση της περιουσίας του πεθαμένου κάτι που εάν γίνει και δημιουργήσει δεδικασμένο θα μου ήταν πολύ βολικό για άλλες περιπτώσεις.
Η ασαγωνη ακροαριστερη μια χαρα περιουσια εχει
Και για τον αλλο που εξαυλωθηκε επειδη δεν ηξερε ποσο κανει 1+1 σιγουρα υπαρχει τροπος να κατασχεθει η περιουσια του ακροαριστερου πλουσιου
Εντωμεταξυ ειστε τοσο στοκοι που δεν ξερεται τα βασικα οτι ειναι συνηθες να αφηνει περιουσια καποιος που την κατασχει το δημοσιο
Και για τον αλλο που εξαυλωθηκε επειδη δεν ηξερε ποσο κανει 1+1 σιγουρα υπαρχει τροπος να κατασχεθει η περιουσια του ακροαριστερου πλουσιου
Εντωμεταξυ ειστε τοσο στοκοι που δεν ξερεται τα βασικα οτι ειναι συνηθες να αφηνει περιουσια καποιος που την κατασχει το δημοσιο
Καλές οι πορείες και η αλληλεγγύη...δε λέω

αλλά μήπως πρέπει να επικαιροποιήσετε τη φωτο του Νικόλα;
Ο ήρωας σας σύντροφοι σήμερα δεν ειναι ετσι

αλλά μάλλον κάπως ετσι

αλλά μήπως πρέπει να επικαιροποιήσετε τη φωτο του Νικόλα;
Ο ήρωας σας σύντροφοι σήμερα δεν ειναι ετσι

αλλά μάλλον κάπως ετσι

Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Spoiler
Spoiler
Ξερουμε αν θα γινει πορεια απο Παλαιο ψυχικο που θα καταληξει στην εκαλη?
Στις φτωχογειτονιες δηλαδη που μεγαλωσε ο λαικος αγωνιστης
Το παιδι του λαου ο ρωμανος
Στις φτωχογειτονιες δηλαδη που μεγαλωσε ο λαικος αγωνιστης
Το παιδι του λαου ο ρωμανος
Εν τω μεταξύ...μετά την είδηση της φυλάκισης του ήρωα
πέσαν και κάτι ψιλές

https://www.efsyn.gr/ellada/koinonia/45 ... noy-binteo
και αναμένονται - ελπίζουμε
- να πέσουν πολύ περισσότερες στο μέλλον 
πέσαν και κάτι ψιλές

https://www.efsyn.gr/ellada/koinonia/45 ... noy-binteoκαι αναμένονται - ελπίζουμε
Spoiler
Κληρον8μους δεν έχουν? Περιουσία στο όνομα τους? Ας του πάρουν πρώτα ο,τι έχουν και αν δε φτάσουν τα λεφτά ας τσονταρει κι ο φορολογούμενος. Επίσης περισοτερο με πειράζει που πληρωνουμε την περίθαλψη της τρομοκρατίας και τα χειρουργεία που θα χρειαστεί παρά να αποζημιωαπυμε τους ενοίκους που δεν φταίνε σε τίποτα.zteo έγραψε: 22 Νοέμ 2024, 13:57Εμ...ξέρεις ο ένας έχει πεθάνει και η άλλη είναι βαριά τραυματισμενη στο νοσοκομείο. Λίγο δύσκολο να πληρώσουν. Ιδίως ο πεθαμένος κωλύεται.adon99 έγραψε: 22 Νοέμ 2024, 13:54 Ο κουλης μαλλον "Σεβομενος τους αγωνες της Αριστερας"
Αρνήθηκε την προταση των ενοικων που ηταν να πληρωσουν οι τρομοκρατες
Και παιρνει τα λεφτα απο τους Ελληνες πολιτες
Ε μην χαλασει και το χατηρι του πασοκου που αποκαλει τους 40αρηδες τρομοκρατες "Νεαρα παιδια"
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Δηλαδή δεν εχεται πρόβλημα να δημευτει η περιουσία των Καραμανληδων για να αποζημιωθούν οι συγγενείς των νεκρών στα Τέμπη.
Ούτε να κατασχεθουν οι περιουσίες Κορκονεα Καδιδιαρη να αποζημιωθούν οι οικογένειες Γρηγοροπουλου Φυσσα.
Έτσι δεν είναι
Ούτε να κατασχεθουν οι περιουσίες Κορκονεα Καδιδιαρη να αποζημιωθούν οι οικογένειες Γρηγοροπουλου Φυσσα.
Έτσι δεν είναι
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι

https://www.protothema.gr/greece/articl ... euelpidon/
«Συνέχισα να παρακολουθώ τη σχολή μου και μετά την αποφυλάκισή μου και μου απομένουν περίπου έξι μαθήματα για να την ολοκληρώσω»
σημ georgebi : απ το 2013 και ακομα χρωστάει;
Αποφυλακίστηκα το 2019 και αποφάσισα να δουλέψω αμέσως και βρήκα δουλειά σε κάβα, ως βοηθός στην αποθήκη αλλά λόγω της καραντίνας που επεβλήθη ως μέτρο τον Μάρτιο του 2020 διέκοψα. Παραταύτα με τον ιδιοκτήτη, του οποίου υπεύθυνη δήλωση σας εγχειρίζω, διατηρώ ακόμα και σήμερα επαφές και μάλιστα συζητάμε να συνεργαστούμε εκ νέου, με την τοποθέτησή μου σε διοικητική θέση»
σημ georgebi : άνεργος απ το 2020 (οκ....λεφτά έχει η μαμά του
Spoiler
Του δίνεται η ευκαιρία να ολοκληρώσει τις σπουδές του και γιατί όχι και για μεταπτυχιακό.
ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ - ΚΟΝΙΤΣΑ - ΓΡΑΜΜΟΣ - ΒΙΤΣΙ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 81 Απαντήσεις
- 3449 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από panos291
-