Κάποια ινσέλ μαστόρια τα έχουν μπλέξει.
Την έχουν δει αρχιδοτέκτονες, χωρίς να έχουν ιδέα από αμφότερα.
Κάποια ινσέλ μαστόρια τα έχουν μπλέξει.
https://www.instagram.com/tropojanshe/reel/DCjUQSZIktZ/Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 16:51vantono έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 16:14 Σοβαρευτειτε ρε με τις ινσελιές.
Υπάρχουν γυναίκες που στο επάγγελμα τους τυγχάνει να ειναι καλύτερες και από τον άντρα.![]()
βοθρατζης έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 17:04https://www.instagram.com/tropojanshe/reel/DCjUQSZIktZ/Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 16:51vantono έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 16:14 Σοβαρευτειτε ρε με τις ινσελιές.
Υπάρχουν γυναίκες που στο επάγγελμα τους τυγχάνει να ειναι καλύτερες και από τον άντρα.![]()
![]()
Διακρίνω μία τρόπον τινά κατανοητή ταύτιση του στρέιτ (λέμε τώρα) αντρισμού με τα τριπλά άξελ αποχωρήσεων από κάποια ερωτήματα, δάσκαλε του... πατριαρχικού μπαλέτου.
Ή μειδίαμα.ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 16:56Όταν αναφέρεις και το εργασιακό σου αντικείμενο, θα είσαι στοιχειωδώς τουλάχιστον περισσότερο έγκυρος.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 16:51vantono έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 16:14 Σοβαρευτειτε ρε με τις ινσελιές.
Όταν και αν...
Μέχρι τότε, συνέχισε να μοιράζεις πόνο.![]()
Δεν ειναι. Οπως και η γυναικα δεν πιστευω οτι ειναι καλύτερη στην πουτσα απο εναν αντρα. Προσπαθω να κατανοήσω το σκεπτικό του Σκεπτικού
Απλώς δεδομένα, δάσκαλε
γυναικάρα, θα την έβαζα να κουβαλάει και ξύλα.βοθρατζης έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 17:04https://www.instagram.com/tropojanshe/reel/DCjUQSZIktZ/Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 16:51vantono έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 16:14 Σοβαρευτειτε ρε με τις ινσελιές.
![]()
με τίποταΑλιόσα έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 17:57γυναικάρα, θα την έβαζα να κουβαλάει και ξύλα.
Εισαι μικρος εργοδοτης, γι αυτο.
Θελει τετοια γυναικα γιατι ξερει οτι ολη κι ολη η Εξουσια τουGreen Dragon έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 08:59Εσύ θα ήθελες τέτοια γυναίκα; Για εμένα αυτό είναι αυτόματο Χ. Θέλω κοντά μου ολοκληρωμένο άνθρωπο, ανεξάρτητο. Όταν δεν έχεις ανεξαρτησία είσαι μισός άνθρωπος. Οι γυναίκες πρέπει να δουλεύουν.Unique έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 03:56 Aν οι γυναίκες επέλεγαν να μείνουν σπίτι να μεγαλώνουν οικογένεια αντί για "καριέρα", το κόστος ζωής θα ήταν χαμηλότερο και άρα ο μέσος μισθός θα είχε περισσότερη αξία.
Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7 έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 22:03Εισαι μικρος εργοδοτης, γι αυτο.
Και οι υποψηφιοι υπαλληλοι Παντα εχουν σαν 1η επιλογη τους μεγαλους εργοδοτες επειδη οι Συμπεριφορες ειναι κατα κανονα καλυτερες, και οι Συνθηκες (Ωραρια - Φορτος) επισης
Κι οι μεγαλες επιχειρησεις ειναι και, συνηθως, πιο ασφαλεις εργασιακα (κλεινουν πιο δυσκολα και πιο σπανια)
Οι μεγαλοι εργοδοτες ειναι Δικτυωμενοι
Απλα, φυσικα, σου αφηνουν την επιλογη να πας εκει που δεν θα 'θελες κανονικα να πας..
Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7 έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 22:20Θελει τετοια γυναικα γιατι ξερει οτι ολη κι ολη η Εξουσια τουGreen Dragon έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 08:59Εσύ θα ήθελες τέτοια γυναίκα; Για εμένα αυτό είναι αυτόματο Χ. Θέλω κοντά μου ολοκληρωμένο άνθρωπο, ανεξάρτητο. Όταν δεν έχεις ανεξαρτησία είσαι μισός άνθρωπος. Οι γυναίκες πρέπει να δουλεύουν.Unique έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 03:56 Aν οι γυναίκες επέλεγαν να μείνουν σπίτι να μεγαλώνουν οικογένεια αντί για "καριέρα", το κόστος ζωής θα ήταν χαμηλότερο και άρα ο μέσος μισθός θα είχε περισσότερη αξία.
Το highlight της υπαρξης του
Ειναι η Εξουσια του μεσα στο σπιτι του και πανω στη Γυναικα του
Εξω απ' το σπιτι, μια ζωη στη σφαλιαρα θα τον εχουν κι εχει συμβιβαστει απολυτα μ' αυτο
Ακριβως αυτους τους τυπους στρατολογησαν οι Αμερικάνοι στο Αφγανισταν το '79 και το φέραν στα μετρα τους
Και το κανουν παντου, ακομα και στο Εσωτερικο τους
Αυτος που σημερα φαινεται γραφικος, ειναι ο αυριανος επιστατης της Τοπικης Χαζοκρατιας (και μιας Ξενης ημι-κατοχικης Ολιγαρχιας)
Γι αυτο ειναι Επικινδυνοι, και γι αυτο πρεπει να πατασσονται, ανελεητα