Ασέβαστος έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 12:54
ειναι οπως τα κινητα, που ορισμενοι οταν πρωτοβγηκαν τα εσβηναν στο βενζιναδικο, για να μην εκραγει
Εχμ, υπάρχει ακόμη απαγόρευση της χρήσης κινητού τηλεφώνου στα βενζινάδικα. Υποθέτω ότι ακόμη και αν είναι ασφαλές καλύπτει απόλυτα τις ασφαλιστικές. Και στη μία των περίπτωσεων που θα γίνεις φλαμπέ η ασφαλιστική θα δώσει στους συγγενείς το τρίτο το μακρύτερο που διασώθηκε της πυρκαγιάς...
exhibit A
καλο θα ηταν και να απαγορευεται στα βενζιναδικα να φορας μαλλινα ρουχα. πρεπει να ειναι 1.000.000 φορες πιο πιθανο να σκασει σπινθηρας απο στατικο ηλεκτρισμο, παρα απο κινητο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Ερμής έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 12:47
Και το πλουτώνιο κάνει μπουμ.
Το βάζεις στο αμάξι σου να το μεταφέρεις;
Ε αφου αρχίσαμε τις απλουστεύσεις του πανεπιστημίου της ζωής λέω να προχωρήσω σε αυτό το μοτίβο.
δεν ειναι υπεραπλουστευση. δεν ειναι πανεπιστημιο ζωης. ειναι μελετες, απο κανονικα πανεπιστημια.
ειπες οτι τις μπαταριες τις ξερουμε "μονο" 10 χρονια. λες και ειναι λιγο. να σου θυμισω οτι τις ιδιες εχουμε στα κινητα μας.
το να φοβασαι μην και σκασει η μπαταρια, επειδη ειναι κατι νεο (10ετιας) και το φοβασαι, αγγιζει τα ορια του ψεκασμου. υπαρχει επιστημη, μελετες, δεν ειναι κατι που ειναι θεμα αποψης του καθε ιδιωτη.
ειναι οπως τα κινητα, που ορισμενοι οταν πρωτοβγηκαν τα εσβηναν στο βενζιναδικο, για να μην εκραγει
ποσα ΜΕΚ έχεις δει να σκάνε απο αυτανάφλεξη βενζίνης;
Η ψεκα επίσης δεν υπάρχει μονο σε όσους προτιμούν τα παλιά αλλά και στα φανμπόυς των νέων.
Στο έχω αποδείξει
ΤΟ έχω ρεύμα σήμείνει πως έχω ηλεκτρικό είναι όχι απλά ψέκα αλλά ολόκληρο σμήνος ψεκαστικών
Σε δικαιολογω στο οτι δεν έχεις σχετική εμπειρία.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Ασέβαστος έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 12:54
Εχμ, υπάρχει ακόμη απαγόρευση της χρήσης κινητού τηλεφώνου στα βενζινάδικα. Υποθέτω ότι ακόμη και αν είναι ασφαλές καλύπτει απόλυτα τις ασφαλιστικές. Και στη μία των περίπτωσεων που θα γίνεις φλαμπέ η ασφαλιστική θα δώσει στους συγγενείς το τρίτο το μακρύτερο που διασώθηκε της πυρκαγιάς...
exhibit A
καλο θα ηταν και να απαγορευεται στα βενζιναδικα να φορας μαλλινα ρουχα. πρεπει να ειναι 1.000.000 φορες πιο πιθανο να σκασει σπινθηρας απο στατικο ηλεκτρισμο, παρα απο κινητο.
Ρε παιδί μου, προσπαθείς να γελοιοποιήσεις κάτι που ισχύει. Την επόμενη φορά που θα πας στο βενζινάδικο προσπάθησε να είσαι πιο παρατηρητικός και πες μας υπάρχει ένδειξη περί απαγόρευσης χρήσης των κινητών τηλεφώνων.
Μία φορά θα γίνει και η ασφαλιστική θα πει στους συγγενείς ότι δεν έχει λεφτά για την ασφάλεια ζωής σου επειδή η κάμερα δείχνει χρήση κινητού που απαγορεύεται. Μπορεί όμως χωρίς χρέωση να τους δώσουν τα τέτοια σου ελαφρώς καμμένα...
Οι μελέτες λένε ότι στα μεταχειρισμένα ένα ηλεκτρικό 5-7 χρόνων πουλιέται στο 24% της αρχικής του αξίας. ενώ τα άλλα αυτοκίνητα πωλούνται στο 69%.
Αυτή η διαφορά και μόνο είναι βασικά όλες σου οι βενζίνες.
Ταφόπλακα για μένα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Chilloutbuddy την 21 Νοέμ 2024, 14:09, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba.
Chilloutbuddy έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 14:07
Ρε γάμησέ τα όλα αυτα
Οι μελέτες λένε ότι στα μεταχειρισμένα ένα ηλεκτρικό 5-7 χρόνων πουλιέται στο 24% της αρχικής του αξίας. ενώ τα άλλα αυτοκίνητα πωλούνται στο 69%.
Αυτή η διαφορά και μόνο είναι βασικά όλες σου οι βενζίνες.
Ταφόπλακα για μένα.
Ρε παιδί μου, προσπαθείς να γελοιοποιήσεις κάτι που ισχύει. Την επόμενη φορά που θα πας στο βενζινάδικο προσπάθησε να είσαι πιο παρατηρητικός και πες μας υπάρχει ένδειξη περί απαγόρευσης χρήσης των κινητών τηλεφώνων.
Μία φορά θα γίνει και η ασφαλιστική θα πει στους συγγενείς ότι δεν έχει λεφτά για την ασφάλεια ζωής σου επειδή η κάμερα δείχνει χρήση κινητού που απαγορεύεται. Μπορεί όμως χωρίς χρέωση να τους δώσουν τα τέτοια σου ελαφρώς καμμένα...
οταν λεμε ισχυει, ποσα μπενζιναδικα παγκοσμιως εχουν μπουρλοταρει απο κουνιστο τα τελευταια 30 χρονια;
αν μηδεν, τοτε δεν ισχυει. και καλως το γελοιοποιω.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
οταν λεμε ισχυει, ποσα μπενζιναδικα παγκοσμιως εχουν μπουρλοταρει απο κουνιστο τα τελευταια 30 χρονια;
αν μηδεν, τοτε δεν ισχυει. και καλως το γελοιοποιω.
Δεν ξέρω αλλά θα σου πω κανένα. Αλλάζει αυτό ότι υπάρχει κανονισμός και σήμανση που να το απαγορεύει; Αλλάζει το ότι αύριο μεθαύριο ασφαλιστική μπορεί να πατήσει σε αυτό και να μην αποζημιώσει; Δεν καταλαβαίνω που διαφωνείς. Σε ποιο βενζινάδικο πας και δεν έχεις δει τη σήμανση...
Btw, και στα αεροπλάνα υποτίθεται ότι σε ενημερώνουν και σε πρήζουν να κλείσεις το κινητό ή να το βάλεις σε λειτουργία πτήσης. Έχουν πέσει πολλά αεροπλάνα επειδή ένας επιβάτης είχε ανοιχτό το κινητό του; Αλλάζει αυτό το γεγονός ότι υπάρχει ο κανονισμός;
Ερμής έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 13:08
μηδεν. οσα και ev.
παντα υπαρχει μια αιτια.
παντως ειναι ασημαντο, σημαντικο ειναι το ποσο πιθανο ειναι να συμβει, οχι η οποια αιτια.
Να σε ενημερώσω ότι στα πλοία υπάρχει υπουργική απόφαση τα ev να έχουν φορτισμένη τη μπαταρία τους έως και 40% το πολύ. Επειδή είναι πολύ πιθανό να σε βάλουν να κάνεις βόλτες το λιμάνι με ανοιχτό τέρμα το αιρ κοντίσιον ή να μη σε φορτώσουν καν, μην κάνεις τον έξυπνο και τους πεις ότι δεν είδες πλοίο να φλέγεται από ηλεκτρικό όχημα ή είναι το ίδιο πιθανό να συμβεί και σε μεκ όχημα. Συμβουλή πάντα.
Ερμής έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 13:08
μηδεν. οσα και ev.
παντα υπαρχει μια αιτια.
παντως ειναι ασημαντο, σημαντικο ειναι το ποσο πιθανο ειναι να συμβει, οχι η οποια αιτια.
Να σε ενημερώσω ότι στα πλοία υπάρχει υπουργική απόφαση τα ev να έχουν φορτισμένη τη μπαταρία τους έως και 40% το πολύ. Επειδή είναι πολύ πιθανό να σε βάλουν να κάνεις βόλτες το λιμάνι με ανοιχτό τέρμα το αιρ κοντίσιον ή να μη σε φορτώσουν καν, μην κάνεις τον έξυπνο και τους πεις ότι δεν είδες πλοίο να φλέγεται από ηλεκτρικό όχημα ή είναι το ίδιο πιθανό να συμβεί και σε μεκ όχημα. Συμβουλή πάντα.
το καλοκαίρι μου συνέβη και το είχα αναφέρει.
Δεν τους είπες ότι το ίδιο μπορεί να συμβεί και με ΜΕΚ; Ή τουλάχιστον δεν τους έκανες τον ξύπνιο όπως ο φίλος από πάνω;
Δεν τους είπες ότι το ίδιο μπορεί να συμβεί και με ΜΕΚ; Ή τουλάχιστον δεν τους έκανες τον ξύπνιο όπως ο φίλος από πάνω;
μα ουτε και ο ιδιος θα το παίξει μάγκας, απλά συγχέει οτι κάθε τι νέο ειναι καλύτερο του παλιού. Ε δεν ειναι πάντα και με τη μία.
Λίγο χιούμορ.
Ερώτησή: Τι κοινό έχουν ένας οδηγός ηλεκτροκίνητου και ένας οδηγός με διάρροια;
Απάντηση: Και οι δυο πιστεύουν ότι θα καταφέρουν να φτάσουν σπίτι.
Εμπεδοκλής έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 14:36
Δεν ξέρω αλλά θα σου πω κανένα. Αλλάζει αυτό ότι υπάρχει κανονισμός και σήμανση που να το απαγορεύει; Αλλάζει το ότι αύριο μεθαύριο ασφαλιστική μπορεί να πατήσει σε αυτό και να μην αποζημιώσει; Δεν καταλαβαίνω που διαφωνείς. Σε ποιο βενζινάδικο πας και δεν έχεις δει τη σήμανση...
Btw, και στα αεροπλάνα υποτίθεται ότι σε ενημερώνουν και σε πρήζουν να κλείσεις το κινητό ή να το βάλεις σε λειτουργία πτήσης. Έχουν πέσει πολλά αεροπλάνα επειδή ένας επιβάτης είχε ανοιχτό το κινητό του; Αλλάζει αυτό το γεγονός ότι υπάρχει ο κανονισμός;
Αληθεια νομιζεις οτι τα κινητά απαγορεύονται στα βενζινάδικα γιατι εχουν μπαταρία;
μου θυμίσατε την γιαγιά μου παιδια στην τελευταια σελίδα, και εκεινη ιδια σχεση με την τεχνολογία ειχε, συγκίνηση.