Είσαι μουρλή μωρή. Μην πίνεις τόσο.ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 14:51 Και για να το κάνω πιο σαφές η Πασίφω είναι μια ετεροχρονισμένη ακριβέστατη προσομοίωση της μαύρης Αθηνάς του παρελθόντος.
Και γενικώς, τα στερνά τιμούν ή αποτιμούν τα πρώτα.
Τα υπόλοιπα, είναι κωλοπετεινιτσιώτικη διαχρονική εφαρμογή, απολύτως κατανοητή.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Για μαζευτείτε οι ειδήμονες και πείτε μου. Πώς καταλαβαίνετε την ''ψυχούλα'' του άλλου;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Για μαζευτείτε οι ειδήμονες και πείτε μου. Πώς καταλαβαίνετε την ''ψυχούλα'' του άλλου;
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Re: Για μαζευτείτε οι ειδήμονες και πείτε μου. Πώς καταλαβαίνετε την ''ψυχούλα'' του άλλου;
Αφού το υπόσχεσαι, μένει να το δούμε. Δώσε πουστιά και βλέπουμε. Σου ξεκαθαρίζω πως θα φερθώ με στοργή.ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 14:55 Προτείνω στις θαρρετές καθαρόπσυχες πσυχούλες να συνεχίσουν.
Θα έχει πλάκα. Το υπόσχομαι.![]()
Έχεις ενδιαφέρον μόνον ως δήγμα ακόλουθων του είδους σου, καλή μου. Τίποτα περισσότερο.Πασιφάη έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 14:55Είσαι μουρλή μωρή. Μην πίνεις τόσο.ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 14:51 Και για να το κάνω πιο σαφές η Πασίφω είναι μια ετεροχρονισμένη ακριβέστατη προσομοίωση της μαύρης Αθηνάς του παρελθόντος.
Τα υπόλοιπα, είναι κωλοπετεινιτσιώτικη διαχρονική εφαρμογή, απολύτως κατανοητή.![]()
Και δεν χρειάζεται καν η συνδρομή του αλκοόλ σ' αυτήν την διαπίστωση.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Οπότε, αναμένονται οι φουλικοί Καραμήτροι ειδήμονες.
Έτσι ως αρχή.

Έτσι ως αρχή.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 20 Νοέμ 2024, 15:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Οργισμένος
Δεν μου απαντησες τουβλο, Εκανες σεξ μετα τα 18 1η φορα ή σε παιδοβιασανε?Πασιφάη έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 13:25Καλέ ναι. Πάνε να παραπονεθείς για τους παιδοβιαστές του Αμέρικα και καπάκι να λες αρχιδιες για 15+.
Δεν έχει μουρλάδικα στη Σουηδία να σε μπαγλαρώσει ο τοπικός μπόγιας;
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Εσύ πίνεις. Εγώ πώς γίνεται να μεθύσω;ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 14:59Έχεις ενδιαφέρον μόνον ως δήγμα ακόλουθων του είδους σου, καλή μου. Τίποτα περισσότερο.Πασιφάη έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 14:55Είσαι μουρλή μωρή. Μην πίνεις τόσο.ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 14:51 Και για να το κάνω πιο σαφές η Πασίφω είναι μια ετεροχρονισμένη ακριβέστατη προσομοίωση της μαύρης Αθηνάς του παρελθόντος.
Τα υπόλοιπα, είναι κωλοπετεινιτσιώτικη διαχρονική εφαρμογή, απολύτως κατανοητή.![]()
Και δεν χρειάζεται καν η συνδρομή του αλκοόλ σ' αυτήν την διαπίστωση.![]()
Όταν μου απαντήσεις εσύ για το πως δέχεσαι τον παιδοβιασμό στα 15, θα λάβεις τα ανάλογα μωρή Μιράντα. Επιπλέον το έχω γράψει στο γαμώνημα που εσύ και η πουστρογατα, ήσασταν μέσα στη λάσπη. Έπρεπε να σας πατήσω το είναι για τις μαλακίες που λέγατε.Οργισμένος έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 15:01Δεν μου απαντησες τουβλο, Εκανες σεξ μετα τα 18 1η φορα ή σε παιδοβιασανε?Πασιφάη έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 13:25Καλέ ναι. Πάνε να παραπονεθείς για τους παιδοβιαστές του Αμέρικα και καπάκι να λες αρχιδιες για 15+.
+1micmic έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 14:34 Πάντως διάφοροι κατά συρροή δολοφόνοι ήταν ιδιαίτερα αγαπητοί και περιγράφονταν ως ζεστοί και ειλικρινείς άνθρωποι από όσους τους ήξεραν.
Και γενικότερα, δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο για έναν χειριστικό τύπο να υποδυθεί όποιον χαρακτήρα θέλει. Και το καθάριο βλέμμα θα φτιάξει, και το δυνατό γέλιο, και τη βαρβάτη χειραψία, και την εγκάρδια συζήτηση πάνω από ένα κατρούτσο.
Εδώ άλλοι είναι παντρεμένοι για χρόνια με τρισάθλιους εγκληματίες και δεν έχουν πάρει χαμπάρι, εσείς θέλετε να το καταλάβετε κι απ'την πρώτη ματιά.
Προσωπικά μόνο μία μέθοδο έχω βρει σαν αποτελεσματική και αξιόπιστη και ουσιαστικά η πάσι το έθιξε πριν μερικά ποστς
Πασιφάη έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 13:36
Το ''ακούω'' κι αυτό. Με την μόνη διαφορά οτι ο έντιμος και ντομπρος άνθρωπος, χαρακτηρίζεται απ'τις πράξεις του, αργά ή γρήγορα. Θα γίνει εμφανές άμεσα ρε παιδί μου. Ο σκατόψυχος γυροφέρνει για να στην παίξει ύπουλα.
Αυτή είναι άλλωστε και η Βιβλική διδαχή για να γνωρίζουμε την ψυχούλα των ανθρώπων...από τους καρπούς που ...παράγει
Ἀπὸ τῶν καρπῶν αὐτῶν θέλετε γνωρίσει αὐτούς· μήποτε συνάγουσιν ἀπὸ ἀκανθῶν σταφύλια, ἤ ἀπὸ τριβόλων σῦκα;
οὕτω πᾶν δένδρον καλὸν κάμνει καλοὺς καρπούς· τὸ δὲ σαπρὸν δένδρον κάμνει κακοὺς καρπούς.
Δὲν δύναται δένδρον καλὸν νὰ κάμνῃ καρποὺς κακούς, οὐδὲ δένδρον σαπρὸν νὰ κάμνῃ καρποὺς καλούς.
...
Ἄρα ἀπὸ τῶν καρπῶν αὐτῶν θέλετε γνωρίσει αὐτούς.
Ἤ κάμετε τὸ δένδρον καλόν, καὶ τὸν καρπὸν αὐτοῦ καλόν· ἤ κάμετε τὸ δένδρον σαπρόν, καὶ τὸν καρπὸν αὐτοῦ σαπρόν· διότι ἐκ τοῦ καρποῦ γνωρίζεται τὸ δένδρον
Θα επαναλάβω ότι σε έχω πλήρως "γραμμένη", ανεξαρτήτως των στοργικών ή μανιοκαταθλιπτικών εξάρσεων σου.
Άλλο είναι το πχορουμικό μου ζητούμενο. Και ως αφορμή και όχι αιτία, λειτουργείς μια χαρά για την εν λόγω λίστα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άντε να σας δω, χωρίς πιαρίστικα νιανιανιά. 
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Οσο και να επαναλάβεις το ''δεδομένο καθημερινό στυλάκι'', πόσο στ'αρχίδια μας.ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 15:10Θα επαναλάβω ότι σε έχω πλήρως "γραμμένη", ανεξαρτήτως των στοργικών ή μανιοκαταθλιπτικών εξάρσεων σου.
Άλλο είναι το πχορουμικό μου ζητούμενο. Και ως αφορμή και όχι αιτία, λειτουργείς μια χαρά για την εν λόγω λίστα.
Προφανώς δεν έχεις κάτι να ''απειλήσεις'' αλλά βγάζεις νύχια. Θα στα βγάλω απ'τη ρίζα μωρή Λάμια. Αυτό να ξέρεις στο υπόσχομαι.
Μπήκες σ'ενα νήμα που γούσταρα απ'τα μεσα μου, να το γαμήσεις. Αν δεν έχεις κάτι να πεις, ( που βασικα δεν μπορείς..), τί ασχολείσαι; Σε κάνει καλλίτερη νομίζεις;
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Πρώτα το ένστικτο σου και δευτερευόντως το πως συμπεριφέρεται στα όχι σου και στις δυσκολίες σου.Πασιφάη έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 12:59 Υπάρχουν ειδικές διαδικασίες και μηχανισμοί για να κρίνετε αν ο συνάνθρωπός σας, είναι καλός, ή για τον πέοντα; Ποιά είναι τα χαρακτηριστικά που σαν κάμουν να δημιουργήσετε μια επαρκή εντύπωση για το ποιόν του άλλου;
Υ.γ. Η ερώτησή μου, δεν αναφέρεται για κάποιους αποδεδειγμένα σκατόψυχους. Πως το λέμε..Με τη ''βούλα'' της πουστιάς.
Παρακαλώ εκφραστείτε ελεύθερα. Θα το εκτιμούσα δεόντως.
Παρατηρητής...
Εγώ περιμένω λίστα φουλικών αρχιδοκαμπανοκρουστών, τίποτα περισσότερο.Πασιφάη έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 15:34Οσο και να επαναλάβεις το ''δεδομένο καθημερινό στυλάκι'', πόσο στ'αρχίδια μας.ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 15:10Θα επαναλάβω ότι σε έχω πλήρως "γραμμένη", ανεξαρτήτως των στοργικών ή μανιοκαταθλιπτικών εξάρσεων σου.Πασιφάη έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 14:58
Αφού το υπόσχεσαι, μένει να το δούμε. Δώσε πουστιά και βλέπουμε. Σου ξεκαθαρίζω πως θα φερθώ με στοργή.
Προφανώς δεν έχεις κάτι να ''απειλήσεις'' αλλά βγάζεις νύχια. Θα στα βγάλω απ'τη ρίζα μωρή Λάμια. Αυτό να ξέρεις στο υπόσχομαι.
Μπήκες σ'ενα νήμα που γούσταρα απ'τα μεσα μου, να το γαμήσεις. Αν δεν έχεις κάτι να πεις, ( που βασικα δεν μπορείς..), τί ασχολείσαι; Σε κάνει καλλίτερη νομίζεις;
Και ενσυναισθηματικώς, προτείνω στήριξη του είδους στα "μέσα σου".
Για τα έξω, ήδη υπάρχουν ορατές ενδείξεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Οργισμένος
Οπως εχω γραψει χιλιαδες φορες ο νομος σε ολα τα πολιτισμενα κρατη, περιεργως και στην ελλαδα, επιτρεπει συναινετικο σεξ απο τα 15 και μετα.Πασιφάη έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 15:08Όταν μου απαντήσεις εσύ για το πως δέχεσαι τον παιδοβιασμό στα 15, θα λάβεις τα ανάλογα μωρή Μιράντα. Επιπλέον το έχω γράψει στο γαμώνημα που εσύ και η πουστρογατα, ήσασταν μέσα στη λάσπη. Έπρεπε να σας πατήσω το είναι για τις μαλακίες που λέγατε.Οργισμένος έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 15:01Δεν μου απαντησες τουβλο, Εκανες σεξ μετα τα 18 1η φορα ή σε παιδοβιασανε?Πασιφάη έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 13:25
Καλέ ναι. Πάνε να παραπονεθείς για τους παιδοβιαστές του Αμέρικα και καπάκι να λες αρχιδιες για 15+.
Οσο και να χτυπιεσαι τελειως υποκριτικα.
Το σεξ ειναι ενα σοβαρο θεμα οσον αναφορα νεους ανθρωπους, εχω παιδια και ξερω . Ομως ολες οι απαγορευσεις του κοσμου δεν βοηθανε σε αυτο το θεμα παρα μονο να αναθρεψεις ΣΩΣΤΑ τα παιδια σου , αλλωστε και τα εντελως βλητα καταλαβαινουν οτι απο τα 18 και μετα δεν γυρναει ξαφνου κανας διακοπτης και καμει τον ανθρωπο ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟ.
Απο κει και επειτα , το να κανει συναινετικο σεξ μια δεκαπενταχρονη με ενα φιλο/η της, και να νιωσει τις χαρες της ζωης, δεν ειναι κατι το μεμπτο. Κοιτα λοιπον να αναθρεψεις σωστα τα παιδια σου αν εχεις βεβαια, θυμησου ποσο χρονων πηδηχτηκες (υποψιαζομαι κατω απο τα 17 , μη πω 14) και ασε στην ακρη τις μπαρουφες και την βρωμερη υποκρισια. Αυτη η υποκρισια αλλωστε ειναι πολυ υποπτη ενδειξη τις περισσοτερες φορες.
Και μην καλυπτεις ετσι ξεδιαντροπα τον τραμπικο παιδοβιαστη υπουργο που πηδουσε 17χρονα επι χρημασι, που ειναι δλδ παιδοβιασμος και παρανομο.
Αντε μπραβο βλημα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Συγκνωμη που παρεμβαινω αλλα η γραφη σου εχει εντονες ενδειξεις προς μακραν αγαμια.ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 15:43Εγώ περιμένω λίστα φουλικών αρχιδοκαμπανοκρουστών, τίποτα περισσότερο.Πασιφάη έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 15:34Οσο και να επαναλάβεις το ''δεδομένο καθημερινό στυλάκι'', πόσο στ'αρχίδια μας.ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 15:10
Θα επαναλάβω ότι σε έχω πλήρως "γραμμένη", ανεξαρτήτως των στοργικών ή μανιοκαταθλιπτικών εξάρσεων σου.
Και ενσυναισθηματικώς, προτείνω στήριξη του είδους στα "μέσα σου".![]()
Για τα έξω, ήδη υπάρχουν ορατές ενδείξεις.
Μπορει να μην ισχυει, αλλα..
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 40 Απαντήσεις
- 1520 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στύξ
-
- 307 Απαντήσεις