!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Για μαζευτείτε οι ειδήμονες και πείτε μου. Πώς καταλαβαίνετε την ''ψυχούλα'' του άλλου;

Ψυχή και άνθρωπος.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Re: Για μαζευτείτε οι ειδήμονες και πείτε μου. Πώς καταλαβαίνετε την ''ψυχούλα'' του άλλου;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 13:57
Πασιφάη έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 13:48
ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 13:40

Καλή μου, η σύσταση για ψυχολόγο, συνεχίζει να ισχύει. Έχεις πολύ πόνο στην καρδούλα, το κατανοώ.

Εγώ είμαι απλώς μια μίζερη αποφόρτιση σου γι' αυτό. :e045:
Καλό θα είναι, να μαζέψεις τα σκατά της δικής σου ζωής, απ'το να ασχολείσαι διαρκώς με των υπολοίπων. Προφανώς, είναι μια άμυνα για να μην ''σκάσει σαν πυροτέχνημα'' ,η ψευτικη περσόνα σου εδώ μέσα και ο τέρμα ελεεινός χαρακτήρας σου. Τουλάχιστον εγώ, έχω κάτι στην καρδούλα μου. Ούτε για φτύσιμο.
Συνεχίζεις να αντιδράς σαν θλιβερή και αόρατη στο διαδικτυακό κοινό περσόνα.

Και από πονεμένες ψυχούλες/καρδούλες του είδους σου, το φτύσιμο δεν μετράει.

Το πολύ να παίξει κάποια στήριξη από ομοιοπαθείς του είδους. :lol:
Άλλαξε λίγο τροπάρι. Κάθε φορά με το ''είδος'' μας και τα ''δήγματα''. Δεν βαρέθηκες; Πρήζεις μπάλες.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Για μαζευτείτε οι ειδήμονες και πείτε μου. Πώς καταλαβαίνετε την ''ψυχούλα'' του άλλου;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Γενικώς, από διαδικτυακές Φούλες/Πσυχούλες, γκώσαμε οι γέροι και γραίες του διαδίκτυου. :smt005:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 14:01 Γενικώς, από διαδικτυακές Φούλες και Πσυχούλες, γκώσαμε οι γέροι και γραίες του διαδίκτυου. :smt005:
Άκουσε τι θα κάνεις. Βάζεις μπροστά σου, 2 μπουκάλια κρασί της αρεσκείας σου. Μέχρι το βράδυ που θα είσαι κουδούνι, θα μας περιγράψεις με σαφήνεια και και καθαρότητα τις σκέψεις σου. Ούπς! Ξέχασα οτι αυτό το κάνεις κάθε μέρα. :lol:

Πάνε μωρή Φούρκα και κλείσε το ίντερνετ. Ουτε οι οπτικές ίνες σε γουστάρουνε. Ξερνάνε χαμηλή απόδοση.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άβαταρ μέλους
βοθρατζης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από βοθρατζης »

ε ναι
άμα είναι να έχουμε οτικοποίηση της μονομαχίας;
καμιά λασπομαχία;;
“Success is not about winning every battle, but about having the strength to keep fighting”?
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Τον σκατόψυχο θα τον καταλάβεις ως εξής:

Αν είναι άντρας, θα έχει κατεργάρικο βλέμμα, που αναζητά διαρκώς ευκαιρίες για να βάλει το δάχτυλο στο μέλι.

Αν είναι γυναίκα, θα είναι το πιο σιγανό και φαινομενικά ευάλωτο ποτάμι που υπάρχει.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Andromachi
Phorum.gr user: Andromachi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Andromachi »

AlienWay έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 14:09 Τον σκατόψυχο θα τον καταλάβεις ως εξής:

Αν είναι άντρας, θα έχει κατεργάρικο βλέμμα, που αναζητά διαρκώς ευκαιρίες για να βάλει το δάχτυλο στο μέλι.

Αν είναι γυναίκα, θα είναι το πιο σιγανό και φαινομενικά ευάλωτο ποτάμι που υπάρχει.
Διαφωνώ
Και με τά δύο

Όλοι θα μπορούσαν να είναι σκατοψυχοι
Αρκεί να μεταμφιεστουν σωστά ( για τα δικά τους πρότυπα)
Δε μπορείς να τους βάλεις όλους σε ένα καζάνι
Ανδρομάχη: (ανήρ + (μάχη) μάχομαι) – πρόμαχος
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

AlienWay έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 14:09 Τον σκατόψυχο θα τον καταλάβεις ως εξής:

Έτσι.

Το βλέμμα του τρέντυ βλάχου. Είναι πάντα αναγνωρίσιμο. Οι αυθεντικοί Βλάχοι ήταν πιο σοβαροί.

Και οι γυναικείες αντιδράσεις, εκπαιδεύονται παιδιόθεν στην εκμετάλλευση αυτής της κατηγορίας.

Αν αυτό δεν είναι φυσική ισορροπία, τί είναι; :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
micmic
Phorum.gr user: micmic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic »

Πάντως διάφοροι κατά συρροή δολοφόνοι ήταν ιδιαίτερα αγαπητοί και περιγράφονταν ως ζεστοί και ειλικρινείς άνθρωποι από όσους τους ήξεραν.

Και γενικότερα, δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο για έναν χειριστικό τύπο να υποδυθεί όποιον χαρακτήρα θέλει. Και το καθάριο βλέμμα θα φτιάξει, και το δυνατό γέλιο, και τη βαρβάτη χειραψία, και την εγκάρδια συζήτηση πάνω από ένα κατρούτσο.

Εδώ άλλοι είναι παντρεμένοι για χρόνια με τρισάθλιους εγκληματίες και δεν έχουν πάρει χαμπάρι, εσείς θέλετε να το καταλάβετε κι απ'την πρώτη ματιά.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

Αγις έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 14:05 Εικόνα
:003:
Ομηρικό μαδομούνι.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

micmic έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 14:34
Και γενικότερα, δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο για έναν χειριστικό τύπο να υποδυθεί όποιον χαρακτήρα θέλει.
Ισχύει.

Απλώς δεν πιάνει σε όλους το ίδιο. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Αγις έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 14:05 Εικόνα
Χρειάζεται κάτι καλύτερο από το πατρινιό ψυχάκι, για να μπεις σε διαδικασία ψησίματος ποπκορν, ομοιοπαθή με το είδος μπαρμπιμι πατριάρχη. :e045:

Από την ίδια μήτρα και σπέρμα είστε γεννημένοι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Και για να το κάνω πιο σαφές η Πασίφω είναι μια ετεροχρονισμένη ακριβέστατη προσομοίωση της μαύρης Αθηνάς του παρελθόντος.

Και γενικώς, τα στερνά τιμούν ή αποτιμούν τα πρώτα.

Τα υπόλοιπα, είναι κωλοπετεινιτσιώτικη διαχρονική εφαρμογή, απολύτως κατανοητή.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Προτείνω στις θαρρετές καθαρόπσυχες πσυχούλες να συνεχίσουν.

Θα έχει πλάκα. Το υπόσχομαι. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ψυχολογία”