εισαι σιγουρος?Αρίστος έγραψε: 18 Νοέμ 2024, 22:02Otto Weininger έγραψε: 18 Νοέμ 2024, 22:00
Εν τω μεταξύ όσο θυμάμαι τι έγραφε για τον Σαμαρά ο Αρίστος αλλά και πολλοί που τον δοξολογουν τώρα.
Εγω ειπα, αν κανει 3 στα 3 με το Μητσοτακεικο θα του φτιαξω εικονισμα και θα το προσκυναω.
.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
O Κουλης διεγραψε τον Αντωνη Σαμαρα
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: O Κουλης διεγραψε τον Αντωνη Σαμαρα
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Otto Weininger έγραψε: 18 Νοέμ 2024, 22:03
Εμείς βρίζουμε όποιον κάνει πουστιες στην παράταξη. Ειδικά όταν του έχουμε δώσει απόλυτη στήριξη.
Εσύ, όταν προσπαθούσε να σώσει την χώρα, τον έλεγες γερμανοτσολια και επιδιώκες χάος.
Όπως χάος επιδιώκεις και τώρα. Γιατί τρεφεσαι από αυτό. Δεν μπορείς την κανονικότητα.
Κανονικοτητα δεν ειναι ο Γεραπετριτης και οι πασοκοι που κυβερνουν και μεθοδευουν ελληνοτουρκικο Αιγαιο.
.
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 18 Νοέμ 2024, 22:04εισαι σιγουρος?Αρίστος έγραψε: 18 Νοέμ 2024, 22:02Otto Weininger έγραψε: 18 Νοέμ 2024, 22:00
Εν τω μεταξύ όσο θυμάμαι τι έγραφε για τον Σαμαρά ο Αρίστος αλλά και πολλοί που τον δοξολογουν τώρα.
Εγω ειπα, αν κανει 3 στα 3 με το Μητσοτακεικο θα του φτιαξω εικονισμα και θα το προσκυναω.
.![]()
Οτι το θελει ναι, εχει 2 στα 2 εξαλλου (με μπαμπα Μητσοτακη και Ντορα), αν τα καταφερει δεν ξερω.
.
- Eθνικοκοινωνιστης
προσεχε τι ευχεσαιΑρίστος έγραψε: 18 Νοέμ 2024, 22:06Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 18 Νοέμ 2024, 22:04εισαι σιγουρος?Αρίστος έγραψε: 18 Νοέμ 2024, 22:02
.![]()
Οτι το θελει ναι, εχει 2 στα 2 εξαλλου (με μπαμπα Μητσοτακη και Ντορα), αν τα καταφερει δεν ξερω.
.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Otto Weininger
Τίποτα δεν μεθοδεύουν. Κάπου ώπα με τα ψέματα και τα ρούβλια.Αρίστος έγραψε: 18 Νοέμ 2024, 22:05Otto Weininger έγραψε: 18 Νοέμ 2024, 22:03
Εμείς βρίζουμε όποιον κάνει πουστιες στην παράταξη. Ειδικά όταν του έχουμε δώσει απόλυτη στήριξη.
Εσύ, όταν προσπαθούσε να σώσει την χώρα, τον έλεγες γερμανοτσολια και επιδιώκες χάος.
Όπως χάος επιδιώκεις και τώρα. Γιατί τρεφεσαι από αυτό. Δεν μπορείς την κανονικότητα.
Κανονικοτητα δεν ειναι ο Γεραπετριτης και οι πασοκοι που κυβερνουν και μεθοδευουν ελληνοτουρκικο Αιγαιο.
.
Αλλά σε ο,τι σε αφορά για σένα κανονικότητα δεν είναι τίποτα. Σταθερά από το 2010.
Επιδίωκεις μόνο χάος.
Το δικαιολογία ή αφήγημα βρίσκεις κάθε φορά, αδιάφορο.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Μαδουραίος
- Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
- Phorum.gr user: Αφροδιτη
Το να ξεκολλησεις το ΔεξιοΑ Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7 έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 22:03ΝαιΑρίστος έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 21:497 αρκουν να ριξουν την κυβερνηση, τα ονοματα ειναι γνωστα και χιλιοειπωμενα και για τους 10 του στενου σαμαρικου κυκλου και για τους 20 του ευρυτερου και για τους 10 καραμανλικους που αν χρειαστει θα βρεθουν 2-3 βαλουν πλατη.SeaHawk έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 21:40
10 Σαμαρικοι βουλευτες
Δεν σας λεμε τα ονοματα ειναι κατι βουλευτες απο το χωριο
Και μετα θα κανουν κομμα
Και μετα το κομμα θα γινει κυβερνηση
Και να, παλι τα βολεματα
Και να τα χατηρια
Και να τα "εχω γνωστο τον ταδε εγω!"
Και θα 'ρθουν πισω οι καρεκλες σας
Θα ξανανοιξουν τα μαγαζια σας
Θα ξαναμεγαλωσουν οι δουλειες σας
Θα αβγατεψουν τα διαμερισματα σας
Και, να παλι η Γουνα!
Και να πισω η Μερσεντε!
Περσινα
"Αστικα"
Σκουπ.. σορρυ, στολιδια
Απ' τη Διαφθορα και την Ευνοιοκρατια
Ειναι σα να ξεκολλας το Σαλιγκαρι απ' το Καυκαλο
Δυο Γενιες ειδα
Χρησιμοποιημενους Πεταμενους Δεξιους
Γυμνους στο Καταχειμωνο
Να προσευχονται εμμονικα
Να ξανανέβει πανω το Δικο τους Βυσμα
Να ξαναχωθουν στο Καύκαλό τους
Αν δε τους ξερεις τι Αρουραίοι,
Βδελλες και Παρασιτα ειναι
Μπορει και να μπεις στον πειρασμο να τους λυπηθεις..
- kongrosian
Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7 έγραψε: 18 Νοέμ 2024, 22:24Το να ξεκολλησεις το ΔεξιοΑ Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7 έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 22:03ΝαιΑρίστος έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 21:49
7 αρκουν να ριξουν την κυβερνηση, τα ονοματα ειναι γνωστα και χιλιοειπωμενα και για τους 10 του στενου σαμαρικου κυκλου και για τους 20 του ευρυτερου και για τους 10 καραμανλικους που αν χρειαστει θα βρεθουν 2-3 βαλουν πλατη.
Και μετα θα κανουν κομμα
Και να, παλι τα βολεματα
Και να τα χατηρια
Και, να παλι η Γουνα!
Και να πισω η Μερσεντε!
Περσινα
"Αστικα"
Σκουπ.. σορρυ, στολιδια
Δυο Γενιες ειδα
Γυμνους στο Καταχειμωνο
Να προσευχονται εμμονικα
Μπορει και να μπεις στον πειρασμο να τους λυπηθεις..

- Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
- Phorum.gr user: Αφροδιτη
Τους ξερω ρε φιλε..kongrosian έγραψε: 18 Νοέμ 2024, 22:25Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7 έγραψε: 18 Νοέμ 2024, 22:24Το να ξεκολλησεις το ΔεξιοΑ Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7 έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 22:03
Ναι
Και μετα θα κανουν κομμα
Και να, παλι τα βολεματα
Και να τα χατηρια
Και, να παλι η Γουνα!
Και να πισω η Μερσεντε!
Περσινα
"Αστικα"
Σκουπ.. σορρυ, στολιδια
Δυο Γενιες ειδα
Γυμνους στο Καταχειμωνο
Να προσευχονται εμμονικα
Μπορει και να μπεις στον πειρασμο να τους λυπηθεις..![]()
Απ' τους Βασανιστες που "βγαλανε" Ταξί
Τους Ρουφιανους που τους 'καναν πρωτη μουρη Λαχανεμπορες
Τους Τσολιαδες που πηραν αδειες για Περίπτερα στην πλατεια
Εξυπηρετησεις με το αζημιωτο
Πιο Αδιστακτοι απ' τον Τετανο..
- kongrosian
Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7 έγραψε: 18 Νοέμ 2024, 22:38Τους ξερω ρε φιλε..kongrosian έγραψε: 18 Νοέμ 2024, 22:25Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7 έγραψε: 18 Νοέμ 2024, 22:24
Το να ξεκολλησεις το Δεξιο
Δυο Γενιες ειδα
Γυμνους στο Καταχειμωνο
Να προσευχονται εμμονικα
Μπορει και να μπεις στον πειρασμο να τους λυπηθεις..![]()
Απ' τους Βασανιστες που "βγαλανε" Ταξί
Τους Ρουφιανους που τους 'καναν πρωτη μουρη Λαχανεμπορες
Τους Τσολιαδες που πηραν αδειες για Περίπτερα στην πλατεια
Εξυπηρετησεις με το αζημιωτο
Πιο Αδιστακτοι απ' τον Τετανο..
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΙΧΤΕΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ
Αρνούμαι να θάψω κάποιον που στήριξα με την ψήφο μου, ενώ συγχρόνως τον έθαβα (γιατί τέτοιες ήταν οι συνθήκες τότε) καθώς υπήρχαν λόγοι και για τις δύο ενέργειες.
Τώρα που οι λόγοι είναι "μυστικοί", θάφτε τον εσείς που ξέρετε από αυτά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος AlienWay την 18 Νοέμ 2024, 22:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
plebsareneeded
Ισως ήρθε και η ώρα να αποφασίσει και ο ελληνικός λαός τί πραγματικά θέλει (ή να δεχτει έστω μια πραγματικοτητα που δεν μπορει να αλλαξει). Δεν εννοω πολιτικά, εννοω σε εθνικο -ας πουμε- επίπεδο και πολύ περισσότερο σε προσωπικό.
Η Ελλαδα δεν είναι κάποια ιδιαιτερη δυναμη αυτο πρέπει να το αποδεκτουν ρεαλιστικα όλοι οι ελληνες χωρις εξαιρεση. Ιστορικά, η συγχρονη ύπαρξή της εξαρτάται απο άλλες δυνάμεις. Τί ρόλο παιζουν σε όλη αυτή τη διαδικασία συζητήσεων που γίνονται τώρα αυτές οι δυνάμεις;
Η Γερμανία ας πούμε που είχε ισχυρότατο λόγο τη τελευταια 20ετια στα εσωτερικά της χώρας που είναι;
Οι ΗΠΑ, η ομπρέλλα του δυτικου κόσμου και η χωρα που οριζει ουσιαστικα την εξωτερική πολιτική όης της ευρώπης (προφανως και της Ελλαδας), τι κάνει εδω;
Η ερώτησή μου, αφηνοντας τα γελοια παρασκηνια της γελοιας ελληνικης πολιτικης σκηνης στην άκρη, είναι αν τελικά η χώρα έχει αφεθει λίγο στην τυχη της; Μηπως τελικά η Τουρκία είναι όντως μια δύναμη, της οποίας τα συμφέροντα διαπλεκονται με τα συμφέροντα ισχυροτερων χωρών;
Ολοι μας μιλαμε για το γιατι οι Τουρκοι κανουν παραβιασεις, γιατι κανουν βόλτες στο Αιγαίο κλπ. Μηπως γιατι πλεον δεν μπορουμε να το εμποδίσουμε ουσιαστικά; Γιατι ακομα και αν το καταφερουμε 1,2,3 φορες, οι άλλοι έχουν τη δυνατοτητα να το κανουν 10; Πραγματικά δεν ξέρω.
Δεν ξέρω αλλα νομίζω ότι για τον καθενα απο εμας που ζουμε σε αυτή τη χώρα, ανεξαρτητα τι θελουμε, τι στηριζουμε, τι αγαπαμε και τι μισουμε, έχει έρθει το πληρωμα του χρόνου - μάλλον φαινεται να έτυχε σε εμας-.
Θέλουμε να ζήσουμε όπως ζούσαμε μέχρι τώρα ή θέλουμε να φτάσουμε στα άκρα με ό,τι αυτό συνεπάγεται; Θα έρθει η στιγμή και απο ό,τι καταλαβαίνω συντομα που θα χρειαστεί να πάρουμε αυτη την απόφαση εστω και μέσα μας ακομα και αν δεν μας ρωτήσει κανείς.
Η Ελλαδα δεν είναι κάποια ιδιαιτερη δυναμη αυτο πρέπει να το αποδεκτουν ρεαλιστικα όλοι οι ελληνες χωρις εξαιρεση. Ιστορικά, η συγχρονη ύπαρξή της εξαρτάται απο άλλες δυνάμεις. Τί ρόλο παιζουν σε όλη αυτή τη διαδικασία συζητήσεων που γίνονται τώρα αυτές οι δυνάμεις;
Η Γερμανία ας πούμε που είχε ισχυρότατο λόγο τη τελευταια 20ετια στα εσωτερικά της χώρας που είναι;
Οι ΗΠΑ, η ομπρέλλα του δυτικου κόσμου και η χωρα που οριζει ουσιαστικα την εξωτερική πολιτική όης της ευρώπης (προφανως και της Ελλαδας), τι κάνει εδω;
Η ερώτησή μου, αφηνοντας τα γελοια παρασκηνια της γελοιας ελληνικης πολιτικης σκηνης στην άκρη, είναι αν τελικά η χώρα έχει αφεθει λίγο στην τυχη της; Μηπως τελικά η Τουρκία είναι όντως μια δύναμη, της οποίας τα συμφέροντα διαπλεκονται με τα συμφέροντα ισχυροτερων χωρών;
Ολοι μας μιλαμε για το γιατι οι Τουρκοι κανουν παραβιασεις, γιατι κανουν βόλτες στο Αιγαίο κλπ. Μηπως γιατι πλεον δεν μπορουμε να το εμποδίσουμε ουσιαστικά; Γιατι ακομα και αν το καταφερουμε 1,2,3 φορες, οι άλλοι έχουν τη δυνατοτητα να το κανουν 10; Πραγματικά δεν ξέρω.
Δεν ξέρω αλλα νομίζω ότι για τον καθενα απο εμας που ζουμε σε αυτή τη χώρα, ανεξαρτητα τι θελουμε, τι στηριζουμε, τι αγαπαμε και τι μισουμε, έχει έρθει το πληρωμα του χρόνου - μάλλον φαινεται να έτυχε σε εμας-.
Θέλουμε να ζήσουμε όπως ζούσαμε μέχρι τώρα ή θέλουμε να φτάσουμε στα άκρα με ό,τι αυτό συνεπάγεται; Θα έρθει η στιγμή και απο ό,τι καταλαβαίνω συντομα που θα χρειαστεί να πάρουμε αυτη την απόφαση εστω και μέσα μας ακομα και αν δεν μας ρωτήσει κανείς.
- Otto Weininger
Έγραψα κάποια πράγματα σε αυτό το νήμα. Πήγαινε στις πιο πίσω σελίδες και θα το δεις, δεν είναι πολύ πίσω.AlienWay έγραψε: 18 Νοέμ 2024, 22:46ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΙΧΤΕΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ
Αρνούμαι να θάψω κάποιον που στήριξα με την ψήφο μου, ενώ συγχρόνως τον έθαβα (γιατί τέτοιες ήταν οι συνθήκες τότε) γιατί υπήρχαν λόγοι.
Τώρα που οι λόγοι είναι "μυστικοί", θάφτε τον εσείς που ξέρετε από αυτά.
Θα ακολουθήσουν και άλλα.
Και αν εσύ λυπάσαι που τον στηριξες με την ψήφο σου, εγώ να δεις πόσο.
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 24 Απαντήσεις
- 658 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-
- 45 Απαντήσεις