!!! DEVELOPMENT MODE !!!
O Κουλης διεγραψε τον Αντωνη Σαμαρα
Re: O Κουλης διεγραψε τον Αντωνη Σαμαρα
Εν τω μεταξύ, ο πιο χαρούμενος Έλληνας αυτή την στιγμή παίζει να είναι ο Π. Νίκας.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Συνωμοσιολόγος par excellence.
Eίναι τυχαίο που συνελήφθη τώρα ο Ρωμανός που του είχε κάνει ρουσφέτι ο αδέκαστος δεξιός Σαμαράς όταν ήταν πρωθυπουργός;

Eίναι τυχαίο που συνελήφθη τώρα ο Ρωμανός που του είχε κάνει ρουσφέτι ο αδέκαστος δεξιός Σαμαράς όταν ήταν πρωθυπουργός;
Κράτησε την χώρα ορθια. Μην τα λες έτσι ωμά. Είναι πατριώτης.ο ΣΥΡΙΖΑ γιγαντώθηκε εξαιτίας του. Του χρωστάμε μια πλατεία. Είναι πατριώτης.
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Otto Weininger έγραψε: 17 Νοέμ 2024, 22:15Τρελαντώνη τον έλεγαν αυτοί που σήμερα τον δοξολογουν τάχα.
Είναι της πολυκατοικίας
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Σαμαροφορος, ο αποστάτης...
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Μπουχαχά, ρε μλκ Κούλι τη Δαμανάκη; Αλήθεια τώρα; Γι' αυτό τα πήρε κρανίο ο άλλος και σας έκανε/θα σας κάνει μπουρδέλο όλα.
Ο Σαμαρας ειναι η αποδειξη οτι υπαρχει λαικη διασταση στη δημοκρατια μας, ο τυπος εριξε το Μητσοτακη το 1993, εφυγε απο τη ΝΔ, επεστρεψε στη ΝΔ, εγινε προεδρος και ΔΙΕΓΡΑΨΕ τη Ντορα το 2010.
Ουτε ο Κουρκουλος σε ταινια δεν θα τα καταφερνε ετσι κοντρα στη δυναμη του μητσοτακεικου.
.
Ουτε ο Κουρκουλος σε ταινια δεν θα τα καταφερνε ετσι κοντρα στη δυναμη του μητσοτακεικου.
.
Είδατε στόρι dpg?
Δε ξέρω πως να ανεβάζω και βίντεο εδώ
Δε ξέρω πως να ανεβάζω και βίντεο εδώ
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Δεστε το καρφι της Ντορας που του το φυλαγε.
Διότι εγώ φανατικά είμαι εναντίον των διαγραφών, καθότι έχω διαγραφεί από τη Νέα Δημοκρατία. Όπως ξέρετε με έχει διαγράψει ο Αντώνης Σαμαράς μετά βαΐων και κλάδων.
https://www.iefimerida.gr/news/453607/k ... kai-kladon
.
Διότι εγώ φανατικά είμαι εναντίον των διαγραφών, καθότι έχω διαγραφεί από τη Νέα Δημοκρατία. Όπως ξέρετε με έχει διαγράψει ο Αντώνης Σαμαράς μετά βαΐων και κλάδων.
https://www.iefimerida.gr/news/453607/k ... kai-kladon
.
- Libre arbitre
.
Ας πάει να κάνει κόμμα με το Σύριζα τώρα που είναι κ στα πάνω του...
...
Ας πάει να κάνει κόμμα με το Σύριζα τώρα που είναι κ στα πάνω του...
...
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
- Libre arbitre
Πόσον χρόνων είναι ο παππούς;
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Το είδα,γιατί έχει τα νεύρα του πάλι;
- Otto Weininger
Απλά δεν ξέρω πώς έχουν σκαλώσει με αυτό. Και καλά ο Echelon είναι βλαμμένος.Ερμής έγραψε: 18 Νοέμ 2024, 20:35Ποτέ δεν ήσουν καρατζαφερικος. Αυτός ήταν ο λόγος που βουτιομασταν κάποτε.Otto Weininger έγραψε: 18 Νοέμ 2024, 19:13ας σου απαντήσει ο Ερμής για το αν ήμουν Καρατζαφερικός.Lord Brum έγραψε: 18 Νοέμ 2024, 14:36
Αν θυμάμαι καλά εσύ ήσουν καρατζαφερικός - αδωνικός/μακικός (βορίδης, άδωνις, ό,τι πουν αυτοί) και σε έπιασε μια κωλοπιλαλα όταν κατέβηκε ο σαμαράς για αρχηγός της ΝΔ. Μάλιστα υπήρχε και thread στο phorum, γιατί τέτοια κωλοπιλάλα με τον σαμαρά?
Έλα πες την αλήθεια, είναι συγγενής σου? ή μήπως είσαι ο ίδιος ο Σαμαράς?
κάπου έλεος![]()
Ο Lord τι σκαλωμα έφαγε.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Λες να κάνει κανένα κόμμα; αυτό να δω
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Προκαλεις. Όλα αυτά για τον αχρηστοτερο πρωθυπουργό της Ελλάδας;Otto Weininger έγραψε: 18 Νοέμ 2024, 19:21αν δεν είχες πάθει εξάρθρωση γνάθου από τα τσιμπούκια στην Κομουνδούρου, ίσως είχες λίγο χρόνο να μάθεις παρασκήνιο.aljawn έγραψε: 18 Νοέμ 2024, 19:18 Επειδή ομολογώ έχω πηξει το τελευταίο διάστημα, πιο πολύ από γιαούρτι ΦΑΓΕ, υπάρχει κάποιος καλός χριστιανός (και μωαμεθανός, δεν πειράζει) να μου κάνει ένα ρεζουμέ πως έδωσαν κώλο αυτή την φορά οι δεκσιοί του πχόρουμ (πχ. Πατ, φαρμακοτρίφτης) για να δικαιολογήσουν το κουλιστάν;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 24 Απαντήσεις
- 658 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-
- 45 Απαντήσεις