Ρε άνθρωπε, με σακούλα αγόρασαν τα όπλα; Προφανώς χρησιμοποίησαν κάποια σακούλα. Αν έχω δηλαδή βάλω μια βόμβα στη σακούλα που ψώνισε η μάνα μου, είναι κι αυτή τρομοκράτης; Είναι αυτό τώρα στοιχείο;Golden Age έγραψε: 18 Νοέμ 2024, 20:46Σε σακούλα που είχε μέσα όπλα βρέθηκε. Θα πάμε στο σουμπερμάρκετ να αγοράσουμε όπλα;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 18 Νοέμ 2024, 20:44Δεν βρέθηκε πάνω σε όπλο, αλλά σε κινητό αντικείμενο. Αν είμαστε εμείς φίλοι δηλαδή και πάμε σουπερμάρκετ, αν πάρω έχω τη σακούλα και βάλω βόμβες, θα είσαι τρομοκράτης.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιαφκα τρομοκρατών το διαμέρισμα στους Αμπελόκηπους που έγινε η έκρηξη;
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Re: Γιαφκα τρομοκρατών το διαμέρισμα στους Αμπελόκηπους που έγινε η έκρηξη;
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- Golden Age
Ναι, ο Ρωμανός που είχε κάνει ληστεία με καλάσνικοφ, έπιασε απλά μια σακούλα απο ένα σουπερμαρκετ και δεν είχε καμμία σχέση με τα όπλα και την οργάνωση.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 18 Νοέμ 2024, 20:47Ρε άνθρωπε, με σακούλα αγόρασαν τα όπλα; Προφανώς χρησιμοποίησαν κάποια σακούλα. Αν έχω δηλαδή βάλω μια βόμβα στη σακούλα που ψώνισε η μάνα μου, είναι κι αυτή τρομοκράτης; Είναι αυτό τώρα στοιχείο;Golden Age έγραψε: 18 Νοέμ 2024, 20:46Σε σακούλα που είχε μέσα όπλα βρέθηκε. Θα πάμε στο σουμπερμάρκετ να αγοράσουμε όπλα;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 18 Νοέμ 2024, 20:44
Δεν βρέθηκε πάνω σε όπλο, αλλά σε κινητό αντικείμενο. Αν είμαστε εμείς φίλοι δηλαδή και πάμε σουπερμάρκετ, αν πάρω έχω τη σακούλα και βάλω βόμβες, θα είσαι τρομοκράτης.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Απο μόνο του δεν είναι σοβαρό στοιχείο, πρέπει να βρούνε και άλλα.Golden Age έγραψε: 18 Νοέμ 2024, 20:49Ναι, ο Ρωμανός που είχε κάνει ληστεία με καλάσνικοφ, έπιασε απλά μια σακούλα απο ένα σουπερμαρκετ και δεν είχε καμμία σχέση με τα όπλα και την οργάνωση.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 18 Νοέμ 2024, 20:47Ρε άνθρωπε, με σακούλα αγόρασαν τα όπλα; Προφανώς χρησιμοποίησαν κάποια σακούλα. Αν έχω δηλαδή βάλω μια βόμβα στη σακούλα που ψώνισε η μάνα μου, είναι κι αυτή τρομοκράτης; Είναι αυτό τώρα στοιχείο;Golden Age έγραψε: 18 Νοέμ 2024, 20:46
Σε σακούλα που είχε μέσα όπλα βρέθηκε. Θα πάμε στο σουμπερμάρκετ να αγοράσουμε όπλα;
- Παλαιοελλαδίτης
Κοίτα να δεις μια διαβολική σύμπτωση!
Όπως και να έχει, είμαι σίγουρος πως ο Ρωμανός δεν ήξερε τίποτα.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Ήλθε ο άλλος από τα βόρεια προάστεια και τινάχθηκε πολυκατοικία στους Αμπελοκήπους χάριν της επανάστασης. 
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Αθώα περιστερά είναι ο συγκεκριμένος αληταμπουρας.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 18 Νοέμ 2024, 20:50Απο μόνο του δεν είναι σοβαρό στοιχείο, πρέπει να βρούνε και άλλα.Golden Age έγραψε: 18 Νοέμ 2024, 20:49Ναι, ο Ρωμανός που είχε κάνει ληστεία με καλάσνικοφ, έπιασε απλά μια σακούλα απο ένα σουπερμαρκετ και δεν είχε καμμία σχέση με τα όπλα και την οργάνωση.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 18 Νοέμ 2024, 20:47
Ρε άνθρωπε, με σακούλα αγόρασαν τα όπλα; Προφανώς χρησιμοποίησαν κάποια σακούλα. Αν έχω δηλαδή βάλω μια βόμβα στη σακούλα που ψώνισε η μάνα μου, είναι κι αυτή τρομοκράτης; Είναι αυτό τώρα στοιχείο;
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
διάβασα διαγωνίως το οπισθόφυλλο και μου ήρθε περίοδος, γκαστρώθηκα, απέβαλλα και έπαθα εμμηνόπαυση ταυτόχρονα
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Ειναι οπως η Ηριαννα που ειχε εντελως τυχαια παρει ο ανεμος μια μουνοτριχα της και την ειχε βαλει στα καλασνικοφ. Αλλα με λαθος κυβερνηση αν θελουμε να το πιστεψουν οι δικαστες.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 18 Νοέμ 2024, 20:50Απο μόνο του δεν είναι σοβαρό στοιχείο, πρέπει να βρούνε και άλλα.Golden Age έγραψε: 18 Νοέμ 2024, 20:49Ναι, ο Ρωμανός που είχε κάνει ληστεία με καλάσνικοφ, έπιασε απλά μια σακούλα απο ένα σουπερμαρκετ και δεν είχε καμμία σχέση με τα όπλα και την οργάνωση.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 18 Νοέμ 2024, 20:47
Ρε άνθρωπε, με σακούλα αγόρασαν τα όπλα; Προφανώς χρησιμοποίησαν κάποια σακούλα. Αν έχω δηλαδή βάλω μια βόμβα στη σακούλα που ψώνισε η μάνα μου, είναι κι αυτή τρομοκράτης; Είναι αυτό τώρα στοιχείο;
- Esperos
- Phorum.gr user: Esperos
Μου αρέσει που ο Ρωμανός ήθελε να σπουδάσει, έκανε και απερηίες πείνας αν θυμάμαι καλά.
Το αστείο είναι το αντικείμενο των σπουδων, μαρκετινγκ διοίκηση επιχειρήσεων.
Σα να λέμε, να πάω εγώ να σπουδάσω θεολογία
Το αστείο είναι το αντικείμενο των σπουδων, μαρκετινγκ διοίκηση επιχειρήσεων.
Σα να λέμε, να πάω εγώ να σπουδάσω θεολογία
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Μιλάμε για κινητό αντικείμενο, τώρα όλα τα άλλα είναι αερολογιες.foscilis έγραψε: 18 Νοέμ 2024, 21:09Ειναι οπως η Ηριαννα που ειχε εντελως τυχαια παρει ο ανεμος μια μουνοτριχα της και την ειχε βαλει στα καλασνικοφ. Αλλα με λαθος κυβερνηση αν θελουμε να το πιστεψουν οι δικαστες.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 18 Νοέμ 2024, 20:50Απο μόνο του δεν είναι σοβαρό στοιχείο, πρέπει να βρούνε και άλλα.Golden Age έγραψε: 18 Νοέμ 2024, 20:49
Ναι, ο Ρωμανός που είχε κάνει ληστεία με καλάσνικοφ, έπιασε απλά μια σακούλα απο ένα σουπερμαρκετ και δεν είχε καμμία σχέση με τα όπλα και την οργάνωση.
- Λευκός Λύκος
Κινητό αντικείμενο. Συμφωνούμε.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 18 Νοέμ 2024, 21:33Μιλάμε για κινητό αντικείμενο, τώρα όλα τα άλλα είναι αερολογιες.foscilis έγραψε: 18 Νοέμ 2024, 21:09Ειναι οπως η Ηριαννα που ειχε εντελως τυχαια παρει ο ανεμος μια μουνοτριχα της και την ειχε βαλει στα καλασνικοφ. Αλλα με λαθος κυβερνηση αν θελουμε να το πιστεψουν οι δικαστες.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 18 Νοέμ 2024, 20:50
Απο μόνο του δεν είναι σοβαρό στοιχείο, πρέπει να βρούνε και άλλα.
Σακούλα που τρομοκράτες είχαν μέσα όπλα και γεμιστήρες. Και είχε αποτύπωμα ενός άλλους τρομοκράτη.
Πόσο τυχαίο μπορεί να είναι;
Καλά, αυτοί μετά από φυλακές και ξύλο, όλοι θυμόμαστε τη μεταγωγή στην Κοζάνη το 2013, δεν αλλάζουν ρότα στη ζωή τους;
Πάλι πάνε και μπλέκουν με αυτά;
- Λευκός Λύκος
είναι επαναστάτεςrunner έγραψε: 18 Νοέμ 2024, 21:50 Καλά, αυτοί μετά από φυλακές και ξύλο, όλοι θυμόμαστε τη μεταγωγή στην Κοζάνη το 2013, δεν αλλάζουν ρότα στη ζωή τους;
Εν τω μεταξύ, αυτοί που είναι και σεσημασμενοι πιάνονται για πλάκα.
Και αντε πάλι φυλακίσεις για χρόνια.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 81 Απαντήσεις
- 3449 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από panos291
-