Καλά ντε, μην ενημερώνεσαι απο τον Μασκ εσύ, προτίμησε το CNN για αξιόπιστη και αψέκαστη ενημέρωση.Jimmy81 έγραψε: 18 Νοέμ 2024, 02:52Scouser έγραψε: 17 Νοέμ 2024, 23:02Πες τον και σαυράνθρωπο αν θες, λίγο με απασχολεί, κατανοώ τον βαθύ πόνο για την εκλογή του Τραμπ. Ψέκα όμως δεν γίνεται να τον λες, εκτός αν είσαι εντελώς ηλίθιος ή ψυχάκιας.sharp έγραψε: 17 Νοέμ 2024, 22:45
Εντάξει, δεν είναι ψέκας, είναι ψυχάκιας. Εσύ με αυτό είσαι ευχαριστημένος, εγώ δεν είμαι.![]()
![]()
Elon Musk shares fake news about England rioters being sent to Falklands
X owner deletes post sharing faked Telegraph article that claimed convicted rioters would be sent to detention camps
https://www.theguardian.com/technology/ ... ands-camps
https://twitter.com/Josh_Self_/status/1 ... t-camps%2F
How Elon Musk and X Became the Biggest Purveyors of Online Misinformation
The tech billionaire always had a problem with telling the truth — now he has an entire social network built on lies
https://www.rollingstone.com/culture/cu ... 235076786/
Φτιάχνει τουλάχιστον κανά ρομπότ που κάνει κουτσό![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ετοιμος να παραδοθει ο Ζελενσκυ και η Ουκρανια ;
Re: Ετοιμος να παραδοθει ο Ζελενσκυ και η Ουκρανια ;
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
Τα μερικά πυραυλακια που θα δώσουν στους Ουκρανους δεν αλλάζουν την πορεία του πολέμου. Αντίθετα τους φέρνουν σε δυσχερέστερη θέση όπως απέδειξε η καταστροφική για τους Ουκρανους επίθεση στο Κουρσκ.
Η Ουκρανικη ηγεσία πλέον δεν επιθυμεί την νίκη στον πόλεμο αλλά να είναι ο χρήσιμος ηλιθιος της δυσης.
Αντί να επικεντρωθεί στην άμυνα και στην ανακαταληψη των εδαφών προσπαθεί να προκαλέσει την Ρωσία να χτυπήσει το ΝΑΤΟ.
Μένει να δούμε εάν θα πατήσει την μπανανοφλουδα ο Πούτιν.
Η εκτίμηση μου είναι ότι όσο η Δύση θα πανηγυρίζει την καταστροφή καμίας άδειας αποθήκης καυσίμων θα βλέπει τα Ρώσικα στρατεύματα να φτάνουν στα περίχωρα του Χαρκοβου.
Η Ουκρανικη ηγεσία πλέον δεν επιθυμεί την νίκη στον πόλεμο αλλά να είναι ο χρήσιμος ηλιθιος της δυσης.
Αντί να επικεντρωθεί στην άμυνα και στην ανακαταληψη των εδαφών προσπαθεί να προκαλέσει την Ρωσία να χτυπήσει το ΝΑΤΟ.
Μένει να δούμε εάν θα πατήσει την μπανανοφλουδα ο Πούτιν.
Η εκτίμηση μου είναι ότι όσο η Δύση θα πανηγυρίζει την καταστροφή καμίας άδειας αποθήκης καυσίμων θα βλέπει τα Ρώσικα στρατεύματα να φτάνουν στα περίχωρα του Χαρκοβου.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Tα μερικά πυραυλάκια θα καταστρέψουν τις υποδομές της ευρωπαικής Ρωσίας. Δεν το λες και μικρή ζημιά. Εκεί κατοικεί η συντριπτική πλειοψηφία των ρώσων πολιτών.
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Σου λέει ότι δεν θα χτυπήσουν παρά άδειες αποθήκες πυρομαχικών. Όχι ενεργειακές δομές.Αλιόσα έγραψε: 18 Νοέμ 2024, 09:15 Tα μερικά πυραυλάκια θα καταστρέψουν τις υποδομές της ευρωπαικής Ρωσίας. Δεν το λες και μικρή ζημιά. Εκεί κατοικεί η συντριπτική πλειοψηφία των ρώσων πολιτών.
Μέχρι τώρα όμως χτυπούσαν ήδη πολλές γεμάτες αποθήκες. Κάνω λάθος;
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Χρειάζεται να τους δώσουν εκατοντάδες η ακόμα και χιλιάδες τέτοιους πυραυλους. Με 5-10 πυραυλους δεν θα γίνει τίποτα παρά μόνο θα δωθει η δυνατότητα στην Ρωσία να μελετήσει τους τρόπους αντιμετώπισης τους και να τους εξουδετέρωσε όπως έκαναν με τα HIMARSΑλιόσα έγραψε: 18 Νοέμ 2024, 09:15 Tα μερικά πυραυλάκια θα καταστρέψουν τις υποδομές της ευρωπαικής Ρωσίας. Δεν το λες και μικρή ζημιά. Εκεί κατοικεί η συντριπτική πλειοψηφία των ρώσων πολιτών.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έπρεπε να ζητήσουν και να πάρουν άδεια οι Ουκρανοί για κάτι τέτοιο. Από τον πρώτον μήνα έπρεπε να χτυπούν στρατιωτικούς στόχους εντός Ρωσίας
under έγραψε: 08 Νοέμ 2022, 13:37 Ερωτηση : ποιος μας λεει οτι το predator δεν το χρησιμοποιει ο ιδιος ο Βαξεβανης ;
Τόσο καιρό γιατί δεν έδιναν άδεια;
Θα μπορούσε να πει κάποιος ότι χρησιμοποιούν την Ουκρανία σαν παλιάτσο
Θα μπορούσε να πει κάποιος ότι χρησιμοποιούν την Ουκρανία σαν παλιάτσο
- taxalata xalasa
διαπραγματευτικό εργαλείο του τρόμπα ειναφτό...
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Εντωμεταξύ τόσο καιρό χτυπάνε εντός Ρωσίας με drone.
Τι πιστεύτε ότι θα αλλάξει; Εκτός και αν τους έχουν δώσει καμιά 1000+ πυραύλους.
Τι πιστεύτε ότι θα αλλάξει; Εκτός και αν τους έχουν δώσει καμιά 1000+ πυραύλους.
- Libre arbitre
Κακώς δεν το έκαναν. Προφανώς έπαιρναν στα σοβαρά τις απειλές των Ρώσων για πυρηνικό όλεθρο.
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
Α τώρα δεν τις παίρνουν;Libre arbitre έγραψε: 18 Νοέμ 2024, 09:30Κακώς δεν το έκαναν. Προφανώς έπαιρναν στα σοβαρά τις απειλές των Ρώσων για πυρηνικό όλεθρο.
Ποιός κοροιδεύει ποιόν;
- Libre arbitre
Ίσως να έχουν καταλάβει ότι ήταν λόγια του αέρα τελικά.nyxtovios έγραψε: 18 Νοέμ 2024, 09:31Α τώρα δεν τις παίρνουν;Libre arbitre έγραψε: 18 Νοέμ 2024, 09:30Κακώς δεν το έκαναν. Προφανώς έπαιρναν στα σοβαρά τις απειλές των Ρώσων για πυρηνικό όλεθρο.
Ποιός κοροιδεύει ποιόν;
Δεν έχεις καταλάβει ακόμα ότι η σύγχρονη δυτική στρατηγική σκέψη απο τον Πολεμο του Βιετνάμ και μετά είναι για καδο; Εδώ στο Αφγανιστάν τόσα χρόνια δεν εδιναν άδεια στους δικούς τους να κυνηγήσουν τους Ταλιμπάν πέρα από τη μεθοριο με το Πακιστάν, γιατί δεν ήθελαν να διαταρραξουν τις ευαισθητες ισορροπίες στην περιοχή, θα άφηναν τους Ουκρανους να χτυπήσουν σε ρωσικό εδαφος; Εγώ τους φουκαραδες που σκοτώνονται ή σακατευονται σε πολέμους χωρίς νόημα λυπάμαι.Δρακουμελ έγραψε: 18 Νοέμ 2024, 09:27 Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έπρεπε να ζητήσουν και να πάρουν άδεια οι Ουκρανοί για κάτι τέτοιο. Από τον πρώτον μήνα έπρεπε να χτυπούν στρατιωτικούς στόχους εντός Ρωσίας
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
Τώρα το χαζό παριστάνεις; Είσαι δυνατό τρολ, μπράβο.Libre arbitre έγραψε: 18 Νοέμ 2024, 09:32Ίσως να έχουν καταλάβει ότι ήταν λόγια του αέρα τελικά.nyxtovios έγραψε: 18 Νοέμ 2024, 09:31Α τώρα δεν τις παίρνουν;Libre arbitre έγραψε: 18 Νοέμ 2024, 09:30
Κακώς δεν το έκαναν. Προφανώς έπαιρναν στα σοβαρά τις απειλές των Ρώσων για πυρηνικό όλεθρο.
Ποιός κοροιδεύει ποιόν;
- Libre arbitre
Δεν καταλαβαινω τι εννοείς. Προφανώς οι δυτικοί έχουν τους πληροφοριοδοτες τους αλλά χρειάζονταν κάποιο χρόνο για να διασταυρώσουν τις πληροφορίες.nyxtovios έγραψε: 18 Νοέμ 2024, 09:33Τώρα το χαζό παριστάνεις; Είσαι δυνατό τρολ, μπράβο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 92 Απαντήσεις
- 2911 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από dna replication
-