!!! DEVELOPMENT MODE !!!
O Κουλης διεγραψε τον Αντωνη Σαμαρα
Re: O Κουλης διεγραψε τον Αντωνη Σαμαρα
Λένε ότι μπορεί να ελέγξει 20-25 βουλευτές. Δεν θα ρίξουν την κυβέρνηση αλλά σε κάθε νομοσχέδιο πλέον θα υπάρχει αγωνία μήπως κάνουν την έκπληξη.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Rakomelofronas
- Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad
Όπου έκπληξη = να αναγκάσουν όντως τον Μητσοτάκη να κάνει πρόωρες εκλογές και αυτοί να παρακαλάνε να μπουν στα ψηφοδέλτια της Λατινοπούλου και να τους ευνοήσουν οι καραμπόλες μεταξύ εκλογικών περιφερειών.zteo έγραψε: 17 Νοέμ 2024, 08:39 Λένε ότι μπορεί να ελέγξει 20-25 βουλευτές. Δεν θα ρίξουν την κυβέρνηση αλλά σε κάθε νομοσχέδιο πλέον θα υπάρχει αγωνία μήπως κάνουν την έκπληξη.
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
Γιατί όχι εάν πίσω από την Αφρουλα είναι οι Βαγγελας ΜυτιλιναιοςRakomelofronas έγραψε: 17 Νοέμ 2024, 08:51Όπου έκπληξη = να αναγκάσουν όντως τον Μητσοτάκη να κάνει πρόωρες εκλογές και αυτοί να παρακαλάνε να μπουν στα ψηφοδέλτια της Λατινοπούλου και να τους ευνοήσουν οι καραμπόλες μεταξύ εκλογικών περιφερειών.zteo έγραψε: 17 Νοέμ 2024, 08:39 Λένε ότι μπορεί να ελέγξει 20-25 βουλευτές. Δεν θα ρίξουν την κυβέρνηση αλλά σε κάθε νομοσχέδιο πλέον θα υπάρχει αγωνία μήπως κάνουν την έκπληξη.Μου φαίνεται πολύ απίθανο.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Η νουδού έχει ακόμα έναν ορίζοντα κυβερνητικής 3ετίας, δεν θα βρεθούν εύκολα βουλευτές για να πηδήξουν απ' το καράβι της εξουσίας για χάρη του Σαμαρά, ειδικά αν σκεφτεί κάποιος την ηλικία του. Εδώ ακόμα κι ο Βορίδης γράφεται, κι έτσι πρέπει να συνέβη, ότι ψήφισε υπέρ της αποπομπής Σαμαρά στον "πρωινό καφέ" και σε κάθε περίπτωση δεν αντέδρασε. Πάντως δεν θα περάσει εύκολα ούτε ο Μητσοτάκης έχοντας πλέον έναν αχαλίνωτο Σαμαρά εντός κοινοβουλίου, να παίζει τον ρόλο του ιδεολογικού ηγήτορα της βέρας δεξιάς.
ΥΓ: Νομίζω ότι, όπως έδειξε και η παραίτηση Κούνδουρου απ' το ΥΠΕΞ μετά την ΙΧ διπλωματία Γεραπετρίτη-Φιντάν, οσονούπω θα σκάσουν οι Πρέσπες του Αιγαίου, κάνει άλλωστε μασαζάκι στα μήντια πολύ καιρό τώρα η Ντόρα.. Ο Σαμαράς φρόντισε να διαχωρίσει τη θέση του, ως συνήθως με πάταγο. Νομίζω δεν ανέμενε τη διαγραφή, πόσω μάλλον τη διαγραφή και από το κόμμα.
ΥΓ2: Τον Καραμανλή τον προσέξατε; Δεν σε ξέρω δεν με ξέρεις, υποφέρω κι υποφέρεις.
ΥΓ: Νομίζω ότι, όπως έδειξε και η παραίτηση Κούνδουρου απ' το ΥΠΕΞ μετά την ΙΧ διπλωματία Γεραπετρίτη-Φιντάν, οσονούπω θα σκάσουν οι Πρέσπες του Αιγαίου, κάνει άλλωστε μασαζάκι στα μήντια πολύ καιρό τώρα η Ντόρα.. Ο Σαμαράς φρόντισε να διαχωρίσει τη θέση του, ως συνήθως με πάταγο. Νομίζω δεν ανέμενε τη διαγραφή, πόσω μάλλον τη διαγραφή και από το κόμμα.
ΥΓ2: Τον Καραμανλή τον προσέξατε; Δεν σε ξέρω δεν με ξέρεις, υποφέρω κι υποφέρεις.
Αντί να ασχολούνται με τα προβλήματα του κόσμου κάνουν όλοι σόου επικοινωνιακό.
Μα πόσες χιλιάδες τρολ πληρώνει η νδ για να γράφουν από χτες τόσες μπούρδες μαζεμένες;
Τί έγινε θα λαλήσει το διαδίκτυο.
Ένα κόμμα που χρεοκόπησε την χώρα , χρεοκόπησε το ίδιο που τα βρίσκει τόσα λεφτά;
Αν θέλουμε να πάμε μπροστά πρέπει κάτι να γίνει να είναι όλα φανερά στο διαδίκτυο που βρίσκουν τα λεφτά τα κόμματα και που τα ξοδεύουν.
Ανα πάσα στιγμή ανά πάσα λεπτό μόνο έτσι μπορεί κάτι να γίνει.
Θα έρθεις σήμερα στο γάμο Καίτη;
Όχι με αυτό που έγινε με τον Σαμαρά ο Δημήτρης πληρώνετε έξτρα να γράφει στο ιντερνετ και είναι ευκαιρία να βγάλουμε τώρα το ταξίδι των Χριστουγέννων.
Θες να περάσουμε να σε πάρουμε εσένα;
Είσαι καλά γράφω και γώ και τον βοηθώ.
Τόσο απλά τόσο φανερά.
Ελλάδα το μεγαλείο σου.
Επικοινωνιακά πως το χειριζόμαστε ; αμολήστε τα σκυλιά του πληκτρολογίου.
Μα πόσες χιλιάδες τρολ πληρώνει η νδ για να γράφουν από χτες τόσες μπούρδες μαζεμένες;
Τί έγινε θα λαλήσει το διαδίκτυο.
Ένα κόμμα που χρεοκόπησε την χώρα , χρεοκόπησε το ίδιο που τα βρίσκει τόσα λεφτά;
Αν θέλουμε να πάμε μπροστά πρέπει κάτι να γίνει να είναι όλα φανερά στο διαδίκτυο που βρίσκουν τα λεφτά τα κόμματα και που τα ξοδεύουν.
Ανα πάσα στιγμή ανά πάσα λεπτό μόνο έτσι μπορεί κάτι να γίνει.
Θα έρθεις σήμερα στο γάμο Καίτη;
Όχι με αυτό που έγινε με τον Σαμαρά ο Δημήτρης πληρώνετε έξτρα να γράφει στο ιντερνετ και είναι ευκαιρία να βγάλουμε τώρα το ταξίδι των Χριστουγέννων.
Θες να περάσουμε να σε πάρουμε εσένα;
Είσαι καλά γράφω και γώ και τον βοηθώ.
Τόσο απλά τόσο φανερά.
Ελλάδα το μεγαλείο σου.
Επικοινωνιακά πως το χειριζόμαστε ; αμολήστε τα σκυλιά του πληκτρολογίου.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Αν σκάσουν οι Πρέσπες του Αιγαίου ο Σαμαράς θα ρίξει την κυβέρνηση μέσω των βουλευτών του ενώ άνετα θα βρεθούν και επιπλέον πρόθυμοι (καραμανλικοί κλπ).Ναύτης έγραψε: 17 Νοέμ 2024, 08:57 Η νουδού έχει ακόμα έναν ορίζοντα κυβερνητικής 3ετίας, δεν θα βρεθούν εύκολα βουλευτές για να πηδήξουν απ' το καράβι της εξουσίας για χάρη του Σαμαρά, ειδικά αν σκεφτεί κάποιος την ηλικία του. Εδώ ακόμα κι ο Βορίδης γράφεται, κι έτσι πρέπει να συνέβη, ότι ψήφισε υπέρ της αποπομπής Σαμαρά στον "πρωινό καφέ" και σε κάθε περίπτωση δεν αντέδρασε. Πάντως δεν θα περάσει εύκολα ούτε ο Μητσοτάκης έχοντας πλέον έναν αχαλίνωτο Σαμαρά εντός κοινοβουλίου, να παίζει τον ρόλο του ιδεολογικού ηγήτορα της βέρας δεξιάς.
Δεν θα κουνηθεί κανένας. Ακόμα και οι πρώην διαπρύσιοι μακονομάχοι θα λουφάξουν. Η οικονομική μοιρασιά του Αιγαίου είναι αποφασισμένη, θα υλοποιηθεί και θα παρουσιαστεί σαν διπλωματική επιτυχία. Μόνο αν τεθεί και θέμα εθνικής κυριαρχίας θα έχουμε πολιτικές εξελίξεις.Green Dragon έγραψε: 17 Νοέμ 2024, 09:14Αν σκάσουν οι Πρέσπες του Αιγαίου ο Σαμαράς θα ρίξει την κυβέρνηση μέσω των βουλευτών του ενώ άνετα θα βρεθούν και επιπλέον πρόθυμοι (καραμανλικοί κλπ).Ναύτης έγραψε: 17 Νοέμ 2024, 08:57 Η νουδού έχει ακόμα έναν ορίζοντα κυβερνητικής 3ετίας, δεν θα βρεθούν εύκολα βουλευτές για να πηδήξουν απ' το καράβι της εξουσίας για χάρη του Σαμαρά, ειδικά αν σκεφτεί κάποιος την ηλικία του. Εδώ ακόμα κι ο Βορίδης γράφεται, κι έτσι πρέπει να συνέβη, ότι ψήφισε υπέρ της αποπομπής Σαμαρά στον "πρωινό καφέ" και σε κάθε περίπτωση δεν αντέδρασε. Πάντως δεν θα περάσει εύκολα ούτε ο Μητσοτάκης έχοντας πλέον έναν αχαλίνωτο Σαμαρά εντός κοινοβουλίου, να παίζει τον ρόλο του ιδεολογικού ηγήτορα της βέρας δεξιάς.
- Green Dragon
Είναι στον παράδεισο ο Μεφιστοφελής;Aitwlos έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 23:37 Η Ντόρα απόψε θα κοιμηθεί ήσυχη. Η Μαρίκα και ο άντρας της από τον παράδεισο δεν ξερω
- Rakomelofronas
- Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad
Κανείς δεν μπορεί να τους εγγυηθεί 100% ότι θα ξαναβγούν, ενώ τώρα η βουλευτική αποζημίωση ρέει ανεμπόδιστη. Οι Νεοδημοκράτες είναι πανίδα με ισχυρό ένστικτο επιβίωσης.zteo έγραψε: 17 Νοέμ 2024, 08:54Γιατί όχι εάν πίσω από την Αφρουλα είναι οι Βαγγελας ΜυτιλιναιοςRakomelofronas έγραψε: 17 Νοέμ 2024, 08:51Όπου έκπληξη = να αναγκάσουν όντως τον Μητσοτάκη να κάνει πρόωρες εκλογές και αυτοί να παρακαλάνε να μπουν στα ψηφοδέλτια της Λατινοπούλου και να τους ευνοήσουν οι καραμπόλες μεταξύ εκλογικών περιφερειών.zteo έγραψε: 17 Νοέμ 2024, 08:39 Λένε ότι μπορεί να ελέγξει 20-25 βουλευτές. Δεν θα ρίξουν την κυβέρνηση αλλά σε κάθε νομοσχέδιο πλέον θα υπάρχει αγωνία μήπως κάνουν την έκπληξη.Μου φαίνεται πολύ απίθανο.
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
- Green Dragon
Τα πετρέλαια του Αιγαίου είναι αμελητέα, αν φέρουν κάτι σίγουρα θα τσεκουρώνει χοντρά την εθνική μας κυριαρχία. Η Τουρκία δεν γκρινιάζει για το Αιγαίο λόγω πετρελαίων που δεν υπάρχουν. Δεν επιβιώνει η κυβέρνηση από κάτι τέτοιο.Ναύτης έγραψε: 17 Νοέμ 2024, 09:19Δεν θα κουνηθεί κανένας. Ακόμα και οι πρώην διαπρύσιοι μακονομάχοι θα λουφάξουν. Η οικονομική μοιρασιά του Αιγαίου είναι αποφασισμένη, θα υλοποιηθεί και θα παρουσιαστεί σαν διπλωματική επιτυχία. Μόνο αν τεθεί και θέμα εθνικής κυριαρχίας θα έχουμε πολιτικές εξελίξεις.Green Dragon έγραψε: 17 Νοέμ 2024, 09:14Αν σκάσουν οι Πρέσπες του Αιγαίου ο Σαμαράς θα ρίξει την κυβέρνηση μέσω των βουλευτών του ενώ άνετα θα βρεθούν και επιπλέον πρόθυμοι (καραμανλικοί κλπ).Ναύτης έγραψε: 17 Νοέμ 2024, 08:57 Η νουδού έχει ακόμα έναν ορίζοντα κυβερνητικής 3ετίας, δεν θα βρεθούν εύκολα βουλευτές για να πηδήξουν απ' το καράβι της εξουσίας για χάρη του Σαμαρά, ειδικά αν σκεφτεί κάποιος την ηλικία του. Εδώ ακόμα κι ο Βορίδης γράφεται, κι έτσι πρέπει να συνέβη, ότι ψήφισε υπέρ της αποπομπής Σαμαρά στον "πρωινό καφέ" και σε κάθε περίπτωση δεν αντέδρασε. Πάντως δεν θα περάσει εύκολα ούτε ο Μητσοτάκης έχοντας πλέον έναν αχαλίνωτο Σαμαρά εντός κοινοβουλίου, να παίζει τον ρόλο του ιδεολογικού ηγήτορα της βέρας δεξιάς.
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Τους βλεπω και κανω raise σε 30-40 βουλευτες.zteo έγραψε: 17 Νοέμ 2024, 08:39 Λένε ότι μπορεί να ελέγξει 20-25 βουλευτές. Δεν θα ρίξουν την κυβέρνηση αλλά σε κάθε νομοσχέδιο πλέον θα υπάρχει αγωνία μήπως κάνουν την έκπληξη.
https://www.imerodromos.gr/ti-simainei- ... e_vignetteΗ πλευρά Σαμαρά θεωρείται ότι επηρεάζει με τον έναν ή τον άλλο τρόπο περί τους 20 με 25 βουλευτές. Αριθμός ικανός να πλήξει ανεπανόρθωτα την πλειοψηφία των 155 βουλευτών που διαθέτει πλέον η κυβέρνηση. Εξυπακούεται φυσικά ότι στα δεδομένα αυτά θα προσαρμοστεί πλέον και η αντιπολίτευση που θα φροντίζει οι ονομαστικές ψηφοφορίες να γίνονται για «ψύλλου πήδημα» στο κοινοβούλιο. Φυσικά, δεν πρέπει να θεωρείται καθόλου δεδομένο ότι οι βουλευτές (ακόμη και ορισμένοι υπουργοί) που σχετίζονται με τον Αντώνη Σαμαρά θα κάνουν το … «βήμα» της πτώσης της κυβέρνηση, μιας και κάτι τέτοιο φέρει μεγάλο πολιτικό κόστος. Παρ’ όλα αυτά η κοινοβουλευτική πλειοψηφία θα βρίσκεται συνεχώς σε «τεντωμένο σκοινί», με ό,τι αυτό σημαίνει για την αίσθηση σταθερότητας της διακυβέρνησης.
Σου βάζω το κείμενο από όπου πήρα το νούμερο. Έχει δίκιο από εδώ και στο εξής η κυβέρνηση θα είναι σε τεντωμένο σκοινί.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Για την ΑΟΖ γίνεται όλη η φασαρία. Καθόλου αμελητέα δεν είναι τα κοιτάσματα του Αιγαίου, είναι κατά πολύ πλουσιότερα απ' αυτά της Κύπρου.Green Dragon έγραψε: 17 Νοέμ 2024, 09:23Τα πετρέλαια του Αιγαίου είναι αμελητέα, αν φέρουν κάτι σίγουρα θα τσεκουρώνει χοντρά την εθνική μας κυριαρχία. Η Τουρκία δεν γκρινιάζει για το Αιγαίο λόγω πετρελαίων που δεν υπάρχουν. Δεν επιβιώνει η κυβέρνηση από κάτι τέτοιο.Ναύτης έγραψε: 17 Νοέμ 2024, 09:19Δεν θα κουνηθεί κανένας. Ακόμα και οι πρώην διαπρύσιοι μακονομάχοι θα λουφάξουν. Η οικονομική μοιρασιά του Αιγαίου είναι αποφασισμένη, θα υλοποιηθεί και θα παρουσιαστεί σαν διπλωματική επιτυχία. Μόνο αν τεθεί και θέμα εθνικής κυριαρχίας θα έχουμε πολιτικές εξελίξεις.Green Dragon έγραψε: 17 Νοέμ 2024, 09:14
Αν σκάσουν οι Πρέσπες του Αιγαίου ο Σαμαράς θα ρίξει την κυβέρνηση μέσω των βουλευτών του ενώ άνετα θα βρεθούν και επιπλέον πρόθυμοι (καραμανλικοί κλπ).
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Καλά τώρα, σιγά μην αφήσει κάποιος την κουτάλα να ακολουθήσει έναν ξοφλημενο Σαμαρά. Ότι προλάβει να αρπάξει πρόλαβε.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
H βασική διαφορά από το 1993 είναι ότι σήμερα εξακολουθεί να είναι πρώτο κόμμα η ΝΔ.Όταν ο Σαμαράς ανέτρεψε τον Μητσοτάκη το 1993 ήξερε ότι θα βγει ο Ανδρέας.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 24 Απαντήσεις
- 658 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-
- 45 Απαντήσεις