!!! DEVELOPMENT MODE !!!
O Κουλης διεγραψε τον Αντωνη Σαμαρα
- Ληστοσυμμορίτης
Re: O Κουλης διεγραψε τον Αντωνη Σαμαρα
Πολίχνης
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
- Οργισμένος
καλα τωρα κι εσυ, ασε τον μπακαλη ησυχο...SeaHawk έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 22:46 Ο Σαμαρας εκανε τις δηλωσεις για να τον διαγραψει ο Μητσοτακης και καποιος σε ενα γραφικο μινι μαρκετ της Σταυρουπολεως θεωρει οτι δεν ηταν σωστο να τον διαγραψει γιατι λεει ηταν κριτικη
Κριτικη το να χαρακτηρισεις κατ ουσιαν τον ΥΠΕΞ προδοτη ο οποιος φυσικα χαραζει την εξωτερικη πολιτικη κατ εντολη του πρωθυπουργου
Ουτε στο σπιτι του Σαμαρα λενε τετοιες μαλακιες
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
- Μαδουραίος
Η ψυχή της ΝΔούλας είναι πια ο Πατέλης κ ο Ριαγιαπετρίτης
-
giorgos mpekos
έχει.φαει πολλά ο Σαμαράς και ο Κούλης.τα φάγανε όλα και έχουν κάνει .εξοχικό
αυριο θα παει σε καναλι ο Αδωνις, ή εχει πολυ δουλεια και δεν θα προλάβει;
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Σιγα μην ειναι και Πανοραματος
Άσε ρε Γιώργη. Εσύ έχεις μείνει στα εξοχικά, οχι στα μασημένα τόσα χρόνια. Αυτοί θα τρώνε για 10 ζωές. Εσύ κι εγώ, θα πάρουμε τα τρία μας.giorgos mpekos έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 23:00 έχει.φαει πολλά ο Σαμαράς και ο Κούλης.τα φάγανε όλα και έχουν κάνει .εξοχικό
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Οργισμένος έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 22:52καλα τωρα κι εσυ, ασε τον μπακαλη ησυχο...SeaHawk έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 22:46 Ο Σαμαρας εκανε τις δηλωσεις για να τον διαγραψει ο Μητσοτακης και καποιος σε ενα γραφικο μινι μαρκετ της Σταυρουπολεως θεωρει οτι δεν ηταν σωστο να τον διαγραψει γιατι λεει ηταν κριτικη
Κριτικη το να χαρακτηρισεις κατ ουσιαν τον ΥΠΕΞ προδοτη ο οποιος φυσικα χαραζει την εξωτερικη πολιτικη κατ εντολη του πρωθυπουργου
Ουτε στο σπιτι του Σαμαρα λενε τετοιες μαλακιες
Καλύτερα μπακάλης πάντως από ερωτικός μετανάστης στην Σουηδία
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
-
giorgos mpekos
εμείς. Θα πάρουμε τα τρία μας γι'αυτό και έβγαινε ο Πάγκαλος και έλεγε. Μαζί τα φάγαμε.γιατι αυτή έχουν κάνει περιουσία και καλό περνούσαν.. Είναι πολύ πονηροίΠασιφάη έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 23:03Άσε ρε Γιώργη. Εσύ έχεις μείνει στα εξοχικά, οχι στα μασημένα τόσα χρόνια. Αυτοί θα τρώνε για 10 ζωές. Εσύ κι εγώ, θα πάρουμε τα τρία μας.giorgos mpekos έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 23:00 έχει.φαει πολλά ο Σαμαράς και ο Κούλης.τα φάγανε όλα και έχουν κάνει .εξοχικό![]()
- Μαδουραίος
Πασιφάη έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 23:03Άσε ρε Γιώργη. Εσύ έχεις μείνει στα εξοχικά, οχι στα μασημένα τόσα χρόνια. Αυτοί θα τρώνε για 10 ζωές. Εσύ κι εγώ, θα πάρουμε τα τρία μας.giorgos mpekos έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 23:00 έχει.φαει πολλά ο Σαμαράς και ο Κούλης.τα φάγανε όλα και έχουν κάνει .εξοχικό![]()
Eκανες φυλομεταβαση?
“Success is not about winning every battle, but about having the strength to keep fighting”?
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Για τον ΥΠΕΞ εχει δικιο ο Σαμαρας. Ο Γεραπετριτης ειναι μαλθακος και συνεπως ακαταλληλος για αυτη τη θεση. Καμια σχεση με τον προκατοχο του, Δενδια.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
Ναι. Σας γράφω απ'την κλινική που την έκανα. Τραβάς κανα ζόρι;Μαδουραίος έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 23:08Πασιφάη έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 23:03Άσε ρε Γιώργη. Εσύ έχεις μείνει στα εξοχικά, οχι στα μασημένα τόσα χρόνια. Αυτοί θα τρώνε για 10 ζωές. Εσύ κι εγώ, θα πάρουμε τα τρία μας.giorgos mpekos έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 23:00 έχει.φαει πολλά ο Σαμαράς και ο Κούλης.τα φάγανε όλα και έχουν κάνει .εξοχικό![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Eκανες φυλομεταβαση?
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Την υγεία του για την πατρίδα δεν κατάλαβα γιατί θυσίασε ο πιο άχρηστος πρωθυπουργός μετά την μεταπολίτευση;
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Θα λεει για τοτε που εκανε εγχειρηση στο ματι το 2012.Aitwlos έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 23:12 Την υγεία του για την πατρίδα δεν κατάλαβα γιατί θυσίασε ο πιο άχρηστος πρωθυπουργός μετά την μεταπολίτευση;
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 24 Απαντήσεις
- 658 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-
- 45 Απαντήσεις