Μπα; Πάντως θα γίνει σκληρή μάχη, νομίζω ότι οσονούπω θα πλειοδοτήσει κι ο Στέφανος. Στα σοβαρά, θα του κοστίσει του Κούλη η ιστορία αυτή.Otto Weininger έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 19:52Τι να τον διεκδικήσει; Αφού της "στέλνει" στελέχη.Ναύτης έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 19:32 Έσπευσε η Αφρώ να τον διεκδικήσει. Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος κι εσύ μιλάς για κάτι πράγματα μικρά.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
O Κουλης διεγραψε τον Αντωνη Σαμαρα
Re: O Κουλης διεγραψε τον Αντωνη Σαμαρα
Scouser έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 19:55 Πόσους βουλευτές έχει τώρα η ΝΔ και πόσοι από αυτούς πρόσκεινται στον Σαμ;
Καμια 20ρια, οι 10 αν τους πει να ριξουν την κυβερνηση την ριχνουν.
.
Αυτό δεν το ξέρει ο Κούλης;
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
8 βουλευτές έχει στον έλεγχο του ο Σαμαράς.Διαβαζω όμως ότι μπορεί να ρίξουν την κυβέρνηση τον Δεκέμβρη όταν έρθει ο προϋπολογισμός στη Βουλή.Scouser έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 19:55 Πόσους βουλευτές έχει τώρα η ΝΔ και πόσοι από αυτούς πρόσκεινται στον Σαμ;
Γτι το εκσυγχρονιστικό ΠΑΣΟΚ του Σημίτη όπως και η Μητσοτακικη πτέρυγα της ΝΔ
ΔΕΝ έχουν καμία σχέση με τις κομματικές βάσεις
Ούτε ο Σημίτης ήταν ΠΑΣΟΚ
Ούτε και ο Μητσοτάκης ΝΔ
Ή τέλοσπάντων , δεν ήταν αυτό που οι βάσεις τους πιστεύουν
Ακροκεντρωοι, νεοφιλελεύθεροι, εκτελεστές εντολών καρτέλ και κενών ιδεολογιών και πολιτικών , ήτο
ΣημιτοΜητσοτακισμος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γαληνός την 16 Νοέμ 2024, 19:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
Μικρός δεν ξέρω πώς ήταν, αλλά επειδή υπήρξε στενός φίλος του συγχωρεμένου του πατέρα μου και τον γνωρίζω προσωπικά, είναι χαρισματική προσωπικότητα.George_V έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 19:53Κοιτα αν δεν ειχε τις ψηφους του μπαρμπα του και το ονομα του πατέρα του, Βουλη δε θα βλεπε ουτε με το μακαρονι.
Απο οτι μου ελεγαν απο μικρος ηταν γιωτας.
Αφού τα έχετε κάνει μ**νι . Ζητάτε και τα ρέστα;
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Δεν μπορεί (και δεν πρόκειται) να την ρίξει έτσι στον αέρα, θα πρέπει να υπάρχει λόγος που να μπορεί να στηρίξει την κίνηση στην κοινή γνώμη. Αλλιώς θα καεί σαν το φυτίλι.
Το ξερει αλλα νομιζει πως και να τον ριξουν θα παρει αερα τις εκλογες.
Ο Σαμαρας ομως δεν θα εκανε την κινηση αν δεν γνωριζε οτι κατι θα παιξει υπερ του.
.
- Οργισμένος
Καλα ναι, ο Στεφανος τραμποκομμα. ελεος, χασατε παραδεχτειτε το , ο Στεφος ερχεται.Ναύτης έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 19:52Θα παλέψουν η Αφρώ κι ο Στέφανος με τα μαγιό στην πλαστική πισίνα κι οποι@ τ@ κερδίσει.Οργισμένος έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 19:50trampokomma me nono Σαμαρα.Ναύτης έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 19:32 Έσπευσε η Αφρώ να τον διεκδικήσει. Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος κι εσύ μιλάς για κάτι πράγματα μικρά.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
- Philip Mortimer
Δε βλέπω να τη ρίχνει.Αρίστος έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 19:47Philip Mortimer έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 19:43 Το λες και ποιητική δικαιοσύνη για τον αξιοπρεπέστατο πατέρα Μητσοτάκη.
Αν ριξει παλι την κυβερνηση ο Σαμαρας το λες καπως αλλιως.![]()
.
“Success is not about winning every battle, but about having the strength to keep fighting”?
- Philip Mortimer
Δε βλέπω να την ριχνει. Και ετσι κι αλλιώς στα αζητητα θα είναι ενώ είναι πρώην πρωθυπουργός.Αρίστος έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 19:47Philip Mortimer έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 19:43 Το λες και ποιητική δικαιοσύνη για τον αξιοπρεπέστατο πατέρα Μητσοτάκη.
Αν ριξει παλι την κυβερνηση ο Σαμαρας το λες καπως αλλιως.![]()
.
Αυτό ακριβώς λέω και εγώ.Δεν γίνεται να την ρίξει έτσι αδικαιολόγητα.Διαβαζω ότι θα περιμένει τον Δεκέμβριο.Τον Δεκέμβριο έρχεται ο προϋπολογισμός στη Βουλή.Οτι θα το μεθοδεύσει έτσι που οι 8 βουλευτές που ελέγχει απόλυτα να μην ψηφίσουν τον προϋπολογισμό.Να αναγκάσει δηλαδή τον Μητσοτάκη να τους διαγράψει κακ έτσι να πέσει η κυβέρνηση.Green Dragon έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 19:59 Δεν μπορεί (και δεν πρόκειται) να την ρίξει έτσι στον αέρα, θα πρέπει να υπάρχει λόγος που να μπορεί να στηρίξει την κίνηση στην κοινή γνώμη. Αλλιώς θα καεί σαν το φυτίλι.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Παρλαπιπας ειναι.Ναύτης έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 19:58Μικρός δεν ξέρω πώς ήταν, αλλά επειδή υπήρξε στενός φίλος του συγχωρεμένου του πατέρα μου και τον γνωρίζω προσωπικά, είναι χαρισματική προσωπικότητα.
Χωρις τις ψηφους του Γεωργιου Σαμαρα και χωρις το ονομα του Κωνσταντινου Σαμαρα Βουλη δεν εμπαινε ποτε.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 24 Απαντήσεις
- 655 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-
- 45 Απαντήσεις