!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Trump's Second Cabinet
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: Trump's Second Cabinet
και stephen miller βλεπω 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
https://www.google.com/amp/s/www.newsit ... 34083/amp/
Ιδίως με το κλείσιμο του FBI.
Please εφαρμοστετα.Φαίνεται μάλιστα πως οι θέσεις του είναι πιο ακραίες από εκείνες του Μασκ, αφού έχει πει ότι θα ήθελε να κλείσει, μεταξύ άλλων, το υπουργείο Παιδείας, την Επιτροπή Ρύθμισης Πυρηνικής Ενέργειας, την IRS (Εφορία) και το FBI.
Ιδίως με το κλείσιμο του FBI.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Jolly Roger_ έγραψε: 13 Νοέμ 2024, 20:05 Καθόλου "ξεκάθαρο" δεν είναι ότι ο τύπος αυτός είναι "πολύ αρεστός στις τάξεις του στρατού". Απλά, μεταξύ δυο τρελών (αυτού και του ΜακΓκρέγκορ) που είχε να διαλέξει ο Τραμπ γιατί έχει τσακωθεί με όλους τους άλλους αξιωματικούς στο στράτευμα, διάλεξε αυτόν γιατί είναι αρκούντως νήοκον σε αντίθεση με τον ΜακΓκρέγκορ.
Βετερανος του στρατου+παρουσιαστης στο Fox News=ιδιαιτερα δημοφιλης στο στρατο και λογω του παρελθοντος του και λογω της εκπομπης του στο Fox.
.
Frappezitis έγραψε: 13 Νοέμ 2024, 19:46 Τραμπ και Τραμπισμός!
Κρίστι Νόεμ, κυβερνήτης της Ν. Ντακότας και η νέα υπουργός Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ του Τραμπ.
Η συγκεκριμένη έχει γράψει ένα βιβλίο με αυτοβιογραφικά στοιχεία, πολιτικά σχόλια και αποφθέγματα της ζωής της.
Εκεί ανάμεσα σε άλλα περιγράφει πως σκότωσε η ίδια με όπλο το σκυλί της, ένα θηλυκό wirehair pointer, περίπου 14 μηνών γιατί ήταν επιθετικού χαρακτήρα και δεν μπορούσε να την εκπαιδεύσει για κυνήγι φασιανών.!!!!!!!!!!![]()
Αμέσως μετά (προφανώς είχε πάρει φόρα) και σκότωσε με τον ίδιο τρόπο και έναν τράγο που είχε η οικογένεια, γιατί λέει, ήταν επίσης "ατίθασος" μύριζε απαίσια", και του άρεσε να κυνηγάει τα παιδιά της.
Εντάξει παιδιά μια εικόνα από το πως η συγκεκριμένη οραματίζεται και θα εφαρμόσει την εσωτερική ασφάλεια στις ΗΠΑ, νομίζω την πήραμε.
Επίσης η συγκεκριμένη πολιτικός είναι μια ακόμα απόδειξη, πως το φύλο στο πως πολιτεύεται ένας πολιτικός, κανέναν ρόλο δεν παίζει.
![]()
Ο Trump εξήρε την αφοσίωση της Noem στην ασφάλεια των συνόρων, υπογραμμίζοντας τον ρόλο της ως η πρώτη κυβερνήτης που έστειλε στρατεύματα της Εθνοφρουράς στο Τέξας για να βοηθήσει στις προσπάθειες των συνόρων.
https://www.bankingnews.gr/diethni/arti ... ou-stratoy
.
-
Jolly Roger_
να τον συμπαθούν οι crackpots που βλέπουν fox δεν είναι το ίδιο με το να τον συμπαθεί ο στρατός, ξες.Αρίστος έγραψε: 13 Νοέμ 2024, 20:13Jolly Roger_ έγραψε: 13 Νοέμ 2024, 20:05 Καθόλου "ξεκάθαρο" δεν είναι ότι ο τύπος αυτός είναι "πολύ αρεστός στις τάξεις του στρατού". Απλά, μεταξύ δυο τρελών (αυτού και του ΜακΓκρέγκορ) που είχε να διαλέξει ο Τραμπ γιατί έχει τσακωθεί με όλους τους άλλους αξιωματικούς στο στράτευμα, διάλεξε αυτόν γιατί είναι αρκούντως νήοκον σε αντίθεση με τον ΜακΓκρέγκορ.
Βετερανος του στρατου+παρουσιαστης στο Fox News=ιδιαιτερα δημοφιλης στο στρατο και λογω του παρελθοντος του και λογω της εκπομπης του στο Fox.
.
Επίσης δεν είναι το ίδιο να είσαι αγαπητός στον στρατό και το να είσαι ικανός να κυβερνήσεις.Jolly Roger_ έγραψε: 13 Νοέμ 2024, 20:18να τον συμπαθούν οι crackpots που βλέπουν fox δεν είναι το ίδιο με το να τον συμπαθεί ο στρατός, ξες.Αρίστος έγραψε: 13 Νοέμ 2024, 20:13Jolly Roger_ έγραψε: 13 Νοέμ 2024, 20:05 Καθόλου "ξεκάθαρο" δεν είναι ότι ο τύπος αυτός είναι "πολύ αρεστός στις τάξεις του στρατού". Απλά, μεταξύ δυο τρελών (αυτού και του ΜακΓκρέγκορ) που είχε να διαλέξει ο Τραμπ γιατί έχει τσακωθεί με όλους τους άλλους αξιωματικούς στο στράτευμα, διάλεξε αυτόν γιατί είναι αρκούντως νήοκον σε αντίθεση με τον ΜακΓκρέγκορ.
.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Jolly Roger_ έγραψε: 13 Νοέμ 2024, 20:18να τον συμπαθούν οι crackpots που βλέπουν fox δεν είναι το ίδιο με το να τον συμπαθεί ο στρατός, ξες.Αρίστος έγραψε: 13 Νοέμ 2024, 20:13Jolly Roger_ έγραψε: 13 Νοέμ 2024, 20:05 Καθόλου "ξεκάθαρο" δεν είναι ότι ο τύπος αυτός είναι "πολύ αρεστός στις τάξεις του στρατού". Απλά, μεταξύ δυο τρελών (αυτού και του ΜακΓκρέγκορ) που είχε να διαλέξει ο Τραμπ γιατί έχει τσακωθεί με όλους τους άλλους αξιωματικούς στο στράτευμα, διάλεξε αυτόν γιατί είναι αρκούντως νήοκον σε αντίθεση με τον ΜακΓκρέγκορ.
.
Αν θες να πιστευεις οτι εβαλε στο Αμυνας ενα βετερανο του στρατου που δεν συμπαθει ο στρατος πιστευε το, μπορει να νομιζεις κιολας οτι ο Τραμπ και ο Μασκ ειναι αυτοκαταστροφικοι και δεν ξερουν το συμφερον τους. Κι εγω θεωρω λιγο τραβηγμενη τη συγκεκριμενη επιλογη οχι τοσο γιατι δεν ειναι αρεστος στο στρατο, το αντιθετο ισχυει, αλλα γιατι ο τυπος θα δωσει δικαιωματα για αρνητικα σχολια του τυπου για το συνολο της κυβερνησης, οτι ειναι σκληρη ακροδεξια, στρατοκαβλη και τα ρεστα, θα βαρεθουν να γραφουν.
.
To σιγουρο ειναι οτι σε 24 ωρες θα παψουν να φορουν γυναικειες γοβες καποιοι αντρες στον αμερικανικο στρατο.
.
.
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Αρίστος έγραψε: 13 Νοέμ 2024, 20:40 To σιγουρο ειναι οτι σε 24 ωρες θα παψουν να φορουν γυναικειες γοβες καποιοι αντρες στον αμερικανικο στρατο.![]()
![]()
.
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Πταίσματα είναι αυτά. Με άντρες να μην πηγαίνει. Όλα τα αλλά συγχωρούνται.Αρίστος έγραψε: 13 Νοέμ 2024, 20:17Frappezitis έγραψε: 13 Νοέμ 2024, 19:46 Τραμπ και Τραμπισμός!
Κρίστι Νόεμ, κυβερνήτης της Ν. Ντακότας και η νέα υπουργός Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ του Τραμπ.
Η συγκεκριμένη έχει γράψει ένα βιβλίο με αυτοβιογραφικά στοιχεία, πολιτικά σχόλια και αποφθέγματα της ζωής της.
Εκεί ανάμεσα σε άλλα περιγράφει πως σκότωσε η ίδια με όπλο το σκυλί της, ένα θηλυκό wirehair pointer, περίπου 14 μηνών γιατί ήταν επιθετικού χαρακτήρα και δεν μπορούσε να την εκπαιδεύσει για κυνήγι φασιανών.!!!!!!!!!!![]()
Αμέσως μετά (προφανώς είχε πάρει φόρα) και σκότωσε με τον ίδιο τρόπο και έναν τράγο που είχε η οικογένεια, γιατί λέει, ήταν επίσης "ατίθασος" μύριζε απαίσια", και του άρεσε να κυνηγάει τα παιδιά της.
Εντάξει παιδιά μια εικόνα από το πως η συγκεκριμένη οραματίζεται και θα εφαρμόσει την εσωτερική ασφάλεια στις ΗΠΑ, νομίζω την πήραμε.
Επίσης η συγκεκριμένη πολιτικός είναι μια ακόμα απόδειξη, πως το φύλο στο πως πολιτεύεται ένας πολιτικός, κανέναν ρόλο δεν παίζει.
![]()
Ο Trump εξήρε την αφοσίωση της Noem στην ασφάλεια των συνόρων, υπογραμμίζοντας τον ρόλο της ως η πρώτη κυβερνήτης που έστειλε στρατεύματα της Εθνοφρουράς στο Τέξας για να βοηθήσει στις προσπάθειες των συνόρων.
https://www.bankingnews.gr/diethni/arti ... ou-stratoy
.
Έργο ζούμε!
Ε, δεν το λες και λίγο...με το παιδί του!Οργισμένος έγραψε: 13 Νοέμ 2024, 12:05 τελικα κριμα αλλα ο Ηλον ειναι ενας νευρικα κλονισμενος , λογω του τρανς παιδιου του, ψεκασμενος παρολες τις γνωσεις που εχει. Φουλ κομπλεξαρος με το παιδι του.
Unique έγραψε: 13 Νοέμ 2024, 12:43 https://twitter.com/CollinRugg/status/1 ... 5211526300
ErXeTΕ ΗΦΑΙΣΥ!!!
Κοίτα...Chilloutbuddy έγραψε: 13 Νοέμ 2024, 12:47να σου πώΝαύτης έγραψε: 13 Νοέμ 2024, 12:36 Βάλε στην εξίσωση ότι τον στρατηγικό σχεδιασμό θα τον κάνει ένας τύπος που δεν μπορεί ν' αρθρώσει ούτε 2 κουβέντες εκτός κειμένου.
https://twitter.com/america/status/1856 ... ">November
υπάρχει ένα σημείο και μετά που ο πολλαπλασιαστής του χρήματος και η αύξηση του ΑΕΠ με κρατικές δαπάνες απλά δε δουλεύει πια, γιατί δεν υπάρχουν αρκετές συναλλαγές και αρκετά αγαθά σε μία χώρα, και το έξτρα χρήμα μετατρέπεται απλά σε πληθωρισμό. Δεν μπορείς επ'άπειρο να αυξάνεις την οικονομία ξοδεύοντας. Οπότε αν του είπε κάποιος (πολύ πιό έξυπνος από εμένα) ότι η Αμερική έχει φτάσει εκεί και άρα χρειάζεται λιτότητα, πάσο.
Αλλά δεν το νομίζω να έχει φτάσει η Αμερική εκεί. Μιλάμε για Αμερική έτσι; η μοναδική χώρα στον κόσμο που έχει τη δυνατότητα να εξάγει τον πληθωρισμό της γιατί έχει το αποθεματικό νόμισμα που το θέλουν όλοι και άρα μπορεί να το τυπώνει σχεδόν επ'άπειρο.
Σχεδόν.
υπάρχουν αρκετές φορές που το να κόψεις 10 κόστη χάνοντας 3 τζίρο...σε κάνει πολύ χάπυ...
συνήθως δε, δεν χρειάζεται να έχεις φτάσει πρώτα "εκεί"...
δουλεύει almost παντού και almost ...πάντα!
Σωστός σαν προσέγγιση...επιθετικά opening moves. Negotiation 101!Dwarven Blacksmith έγραψε: 13 Νοέμ 2024, 14:45Είμαι αρκετά αισιόδοξος προσωπικά, ίσως είναι επιθετικά τα opening moves, αλλά δίνω σοβαρές πιθανότητες για μια νέα Γιάλτα που θα εξασφαλίσει την ειρήνη.nostromos έγραψε: 13 Νοέμ 2024, 14:38ο νεος υπαμ των ΗΠΑDwarven Blacksmith έγραψε: 13 Νοέμ 2024, 14:28
Η Κίνα ήταν σχεδόν σίγουρη, προετοιμαζόταν καιρό για την επανεκλογή Τραμπ. Ξέρει τους κινδύνους και τις ευκαιρίες, ως συνήθως δεν θα πάρει πρωτοβουλία κινήσεων όμως.
https://twitter.com/Kanthan2030/status/ ... 0237%2Fpg1
Απ την άλλη, αισιοδοξίες και απαισιοδοξίες δεν πρέπει να εμπλέκονται στην εξίσωση. Negotiation 101!
ΥΓ. Σε κάθε περίπτωση, με αυτό και κάποια άλλα βίντεο, παίρνουμε ένα κάποιο feedback για το τι ρόλο βαράει ο τύπος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 21 Απαντήσεις
- 572 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από student
-
- 3 Απαντήσεις