!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Trump's Second Cabinet

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
Scouser

Re: Trump's Second Cabinet

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scouser »

Οργισμένος έγραψε: 13 Νοέμ 2024, 14:01
Αλιόσα έγραψε: 13 Νοέμ 2024, 13:58 Tι να περικόψεις ρε καραμήτρο απο το αμερικάνικο κράτος; τον στρατό, την αστυνομια και το fbi; :lol:

Βιβέκ Ραμασουάμι: Ο Αμερικανοϊνδός που μαζί με τον Μασκ θα περικόψει το κράτος - Οι αμφιλεγόμενες θέσεις του

Βιβέκ Ραμασουάμι: Ο Αμερικανοϊνδός που μαζί με τον Μασκ θα περικόψει το κράτος - Οι αμφιλεγόμενες θέσεις του
Oxi βεβαια, θ απερικοψει το ντιπ στεητ. Ποιο ειν το ντιπ στεητ;;; Ψαξτε καπου κει στην περιοχη των λεφτοδεντρων και των κοσμοσφαιρων και θα το βρειτε...
Την κωλοτρυπιδα σου θα περικοψει.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος »

Scouser έγραψε: 13 Νοέμ 2024, 15:55
Οργισμένος έγραψε: 13 Νοέμ 2024, 14:01
Αλιόσα έγραψε: 13 Νοέμ 2024, 13:58 Tι να περικόψεις ρε καραμήτρο απο το αμερικάνικο κράτος; τον στρατό, την αστυνομια και το fbi; :lol:

Oxi βεβαια, θ απερικοψει το ντιπ στεητ. Ποιο ειν το ντιπ στεητ;;; Ψαξτε καπου κει στην περιοχη των λεφτοδεντρων και των κοσμοσφαιρων και θα το βρειτε...
Την κωλοτρυπιδα σου θα περικοψει.
Mην παρακαλας, δεν εχω ορεξη να σε ξεπατωσω σημερα κρυπτογκαιη καραβανακο.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος »

Καλο το μνημονιο αν ειναι με τραμπα.
Αυτοι εισαστε...

Στηριζω παντως
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

Ειπαμε δεν ειπαμε;

Η πρωτη φροντιδα του ΡΕΑΛΙΣΤΗ Τραμπ ειναι η σωτηρια του δολαριου.

Και εξοδα στους αχρηστους νεοταξ μανδαρινους θα περικοψει και πολεμους θα σταματησει και οικονομικα deals θα κανει να ξανακερδισει χωρες που πηραν μαζι τους τα Brics.

.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Ο νεος υπουργος Αμυνας των ΗΠΑ. :003:

https://x.com/i/status/1856695501887832076

.
Zelda

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zelda »

Δεν πλένει τα χέρια του γιατί δεν πιστεύει στην ύπαρξη μικροβίων ο Υπουργος. Αφού δεν τα βλέπει, δεν υπάρχουν λεει. Συριζαιοι παίρνετε σημειώσεις. Απλυτοι μόνο στη Μέκκα του καπιταλισμού κυβερνησανε τελικα
Άβαταρ μέλους
Frappezitis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Frappezitis »

Ιμπεριαλιστική αναδιανομή Τραμπ προς Ρωσία: Να σου δώσω την Ουκρανία να μου δώσεις την…. Κίνα!!! Χουβαρδάς!
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι :078: ισραηλινοι.
Jolly Roger_

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jolly Roger_ »

Αρίστος έγραψε: 13 Νοέμ 2024, 19:01 Ο νεος υπουργος Αμυνας των ΗΠΑ. :003:

.
Άλλα κοιτάω εγώ, όχι αν ο στρατός θα έχει τρανς ταγματάρχες ή όχι.

Ο τύπος:
-Ζήτησε από τον Τραμπ να βομβαρδίσει πανάρχαια πολιτιστικά μνημεία του Ιράν αμέσως μετά τη δολοφονία Σολεϊμανί
-Συμμετείχε το 2011 σε λόμπι βετεράνων υπέρ της συνέχισης των πολέμων σε Ιράκ και Αφγανιστάν (κριτική στον Ομπάμα από πιο πολεμοχαρή σκοπιά, μαλάκα μου!!!)
-Ηγήθηκε της εκστρατείας για την απελευθέρωση του ψυχοπαθή εγκληματία Eddie Gallagher που είχε ντροπιάσει το αμερικάνικο στράτευμα
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

Jolly Roger_ έγραψε: 13 Νοέμ 2024, 19:29

.

Ο τύπος:
-Ζήτησε από τον Τραμπ να βομβαρδίσει πανάρχαια πολιτιστικά μνημεία του Ιράν αμέσως μετά τη δολοφονία Σολεϊμανί
-Συμμετείχε το 2011 σε λόμπι βετεράνων υπέρ της συνέχισης των πολέμων σε Ιράκ και Αφγανιστάν (κριτική στον Ομπάμα από πιο πολεμοχαρή σκοπιά, μαλάκα μου!!!)
-Ηγήθηκε της εκστρατείας για την απελευθέρωση του ψυχοπαθή εγκληματία Eddie Gallagher που είχε ντροπιάσει το αμερικάνικο στράτευμα
:lol:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Frappezitis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Frappezitis »

Τραμπ και Τραμπισμός!
Κρίστι Νόεμ, κυβερνήτης της Ν. Ντακότας και η νέα υπουργός Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ του Τραμπ.
Η συγκεκριμένη έχει γράψει ένα βιβλίο με αυτοβιογραφικά στοιχεία, πολιτικά σχόλια και αποφθέγματα της ζωής της.
Εκεί ανάμεσα σε άλλα περιγράφει πως σκότωσε η ίδια με όπλο το σκυλί της, ένα θηλυκό wirehair pointer, περίπου 14 μηνών γιατί ήταν επιθετικού χαρακτήρα και δεν μπορούσε να την εκπαιδεύσει για κυνήγι φασιανών.!!!!!!!!!! :smt126
Αμέσως μετά (προφανώς είχε πάρει φόρα) και σκότωσε με τον ίδιο τρόπο και έναν τράγο που είχε η οικογένεια, γιατί λέει, ήταν επίσης "ατίθασος" μύριζε απαίσια", και του άρεσε να κυνηγάει τα παιδιά της.
Εντάξει παιδιά μια εικόνα από το πως η συγκεκριμένη οραματίζεται και θα εφαρμόσει την εσωτερική ασφάλεια στις ΗΠΑ, νομίζω την πήραμε.
Επίσης η συγκεκριμένη πολιτικός είναι μια ακόμα απόδειξη, πως το φύλο στο πως πολιτεύεται ένας πολιτικός, κανέναν ρόλο δεν παίζει.

Εικόνα

Εικόνα
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι :078: ισραηλινοι.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

.

Ο τύπος:

Ειναι ξεκαθαρο νομιζω οτι τον συγκεκριμενο τον τοποθετει στο Αμυνας γιατι ειναι πολυ αρεστος στις ταξεις του στρατου και συνεπως γιατι θελει να εχει το στρατο με το μερος του στην περιπτωση που δουμε τιποτα τρελλα, πιχι απειθαρχια Δημοκρατικων πολιτειων να ακολουθησουν ψηφισμενους απο Γερουσια και Κογκρεσο νομους και πιθανοτητα διαιρεσης και χαους στη χωρα.

.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μονο ο Σταλονε λειπει απο την κυβερνηση, αν ηταν Ρεπ παιζει να τον εκανε υπουργο. :003:

.
zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

Αρίστος έγραψε: 13 Νοέμ 2024, 19:53

.

Ο τύπος:

Ειναι ξεκαθαρο νομιζω οτι τον συγκεκριμενο τον τοποθετει στο Αμυνας γιατι ειναι πολυ αρεστος στις ταξεις του στρατου και συνεπως γιατι θελει να εχει το στρατο με το μερος του στην περιπτωση που δουμε τιποτα τρελλα, πιχι απειθαρχια Δημοκρατικων πολιτειων να ακολουθησουν ψηφισμενους απο Γερουσια και Κογκρεσο νομους και πιθανοτητα διαιρεσης και χαους στη χωρα.

.
Δηλαδή ότι ακριβώς δίδαξε ο κυβερνήτης του Τέξας επί Μπαιντεν :003:
Ξεχνάς ότι οι πολιτείες έχουν μια σχετική αυτονομία. Εκτός εάν πρόθεση των Ρεπουμπλικανων να καταπατήσεις αυτή την αυτονομία.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Jolly Roger_

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jolly Roger_ »

Καθόλου "ξεκάθαρο" δεν είναι ότι ο τύπος αυτός είναι "πολύ αρεστός στις τάξεις του στρατού". Απλά, μεταξύ δυο τρελών (αυτού και του ΜακΓκρέγκορ) που είχε να διαλέξει ο Τραμπ γιατί έχει τσακωθεί με όλους τους άλλους αξιωματικούς στο στράτευμα, διάλεξε αυτόν γιατί είναι αρκούντως νήοκον σε αντίθεση με τον ΜακΓκρέγκορ.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”