Δυστυχώς μόνο μ' ένα μεγάλο στραπάτσο θα μπορέσει ν' αλλάξει πορεία αυτή η χώρα, τί να κάνουμε.GoBzi έγραψε: 08 Νοέμ 2024, 19:07Ρώτα κάποιον που ψήφισε ΝΔ, εγώ δεν συμφωνώ με αυτά που κάνει η κυβέρνηση αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα εύχομαι να καταστραφεί η χώρα για να "πάρουν κάποιοι το μάθημα τους".Kauldron έγραψε: 08 Νοέμ 2024, 18:42Εξήγησέ μου λίγο, πώς είναι προς το συμφέρον της Ελλάδας να πληρώνουμε οι Έλληνες πανάκριβο ρεύμα και φυσικό αέριο?GoBzi έγραψε: 08 Νοέμ 2024, 18:38
Μα θα είναι. Δηλαδη θα πάρω την απόφαση να πάω στην Κίνα και θα θέλω πχ να καταστραφεί οικονομικά ή να μπλεχτεί σε κάποιον πόλεμο;
Δεν είπα ότι θα κατέβω σε παρέλαση με μπλούζα του Μάο.
Πώς είναι προς τα συμφέροντά μας να έχουμε στη κυβέρνηση έναν απίθανό μαλάκα που κατάφερε να μας κάνει να τα σπάσουμεμε τη Ρωσία (που ο ίδιος ο κωλοφλύφτης του ήταν κατά), και που "πόνταρε" τα πάντα στην εκλογή της μπεκροκαμάλας, και μάλιστα πήρε όλο το πακέτο, με ηλίθιες ΑΠΕ, κρυφο-φιλομεταναστευτική πολιτική, γουοκιές (γάμους ομοφυλοφίλων) κλπ.
Στο κάτω κάτω οι φιλοευροπέηδες (κατσίβελοι κανονικοί, αλλά τεσπα) φωνάζανε Γερά Γερούν όταν πατούσαν κάτω τη χώρα μας. Δε σε θυμάμαι να λές τίποτα σ' αυτούς.
Στο μεταξύ:
https://www.youtube.com/watch?v=14vBSaCuSdA