Μπα, Αγιοπαυλιώτης με καταγωγή από Κιλκίς είσαι?GoBzi έγραψε: 08 Νοέμ 2024, 13:38Ο πατέρας μου άλλαζε τις πινακίδες στο κικλίς για να μπερδεύονται οι γιάνκιδες, μην μου λες εμένα Kossova je Srbjadna replication έγραψε: 08 Νοέμ 2024, 13:19GoBzi Srbja stronkGoBzi έγραψε: 08 Νοέμ 2024, 12:22
Καταλαβαίνω ότι ο εγκέφαλος σου δεν μπορεί να το αντιληφθεί, αλλά θα κάνω μια τελευταία προσπάθεια. Τα σύνορα των χωρών είναι αυτά που έχουν αναγνωρίσει όλες οι χώρες, μέσω του ΟΗΕ.
Kossova je Srbja![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
εξελίξεις στην Ουκρανία Νο2
Re: εξελίξεις στην Ουκρανία Νο2
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Ένα βήμα πριν το Δρομοκαίτειο.

Εσύ βγάλε το τσιπάκι απ' το πλυντήριο μην έρθει το βράδυ ο Πούτιν και το κλέψει.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
Δημοκράτης
Ο πατέρας είναι απο Κιλκίς βρε τύπε. Για την ακρίβεια ο παππούς ήταν απο το Κιλκίς, ο πατέρας είναι γεννηθείς στην ΕΣΣΔ.
Παίζεις δηλαδή με inside info.GoBzi έγραψε: 08 Νοέμ 2024, 14:22Ο πατέρας είναι απο Κιλκίς βρε τύπε. Για την ακρίβεια ο παππούς ήταν απο το Κιλκίς, ο πατέρας είναι γεννηθείς στην ΕΣΣΔ.
Μπά, δεν μιλάω με τον πατέρα μου για πολιτικά.
Επίσης δεν εχω κολλήματα με ιστορικές αδικίες, είσαι φασίστας, είσαι κομμουνιστής, Αμερικάνος, Ρώσος, Πορτογάλος, κτλπ. ΗΒ μένω, όποτε τα συμφέροντα μου είναι εδω. Εαν πάω στην Κίνα τα συμφέροντα μου θα είναι αυτά της Κίνας. Είπαμε, όπου γη και πατρίς. Δεν είμαι σαν κάτι ζαντεμένα που μένουν Ελλάδα και εύχονται να καταστραφεί γιατί δεν πήγε στο πλευρό των Ρώσων.
- Frappezitis
Περίπου το 50% των drones που εκτόξευσε η Ρωσία είναι δόλωμα κατασκευασμένα με 3D εκτυπωτές.
Μεταφέρουν 3D εκτυπωμένη σφαίρα τυλιγμένη σε αλουμινόχαρτο, προσομοιώνοντας τη δίνη ενός Geran drone, λένε οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας.
"Αυτά τα φθηνότερα drones διαταράσσουν την αεράμυνα της Ουκρανίας, η οποία κινδυνεύει να στοχεύσει drones δόλωμα αντί για πραγματικά drones που μεταφέρουν θανάτο Τα drones δόλωμα αντιπροσωπεύουν τώρα περίπου τα μισά από όλα τα ρωσικά dron "

Μεταφέρουν 3D εκτυπωμένη σφαίρα τυλιγμένη σε αλουμινόχαρτο, προσομοιώνοντας τη δίνη ενός Geran drone, λένε οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας.
"Αυτά τα φθηνότερα drones διαταράσσουν την αεράμυνα της Ουκρανίας, η οποία κινδυνεύει να στοχεύσει drones δόλωμα αντί για πραγματικά drones που μεταφέρουν θανάτο Τα drones δόλωμα αντιπροσωπεύουν τώρα περίπου τα μισά από όλα τα ρωσικά dron "

Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.
Aρα λοιπόν δε σ' ενδιαφέρουν τα συμφέροντα της Ελλάδας.GoBzi έγραψε: 08 Νοέμ 2024, 14:33Μπά, δεν μιλάω με τον πατέρα μου για πολιτικά.![]()
Επίσης δεν εχω κολλήματα με ιστορικές αδικίες, είσαι φασίστας, είσαι κομμουνιστής, Αμερικάνος, Ρώσος, Πορτογάλος, κτλπ. ΗΒ μένω, όποτε τα συμφέροντα μου είναι εδω. Εαν πάω στην Κίνα τα συμφέροντα μου θα είναι αυτά της Κίνας. Είπαμε, όπου γη και πατρίς. Δεν είμαι σαν κάτι ζαντεμένα που μένουν Ελλάδα και εύχονται να καταστραφεί γιατί δεν πήγε στο πλευρό των Ρώσων.![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Έχω οικογένεια στην Ελλάδα, οπότε με ενδιαφέρει.Kauldron έγραψε: 08 Νοέμ 2024, 18:24Aρα λοιπόν δε σ' ενδιαφέρουν τα συμφέροντα της Ελλάδας.GoBzi έγραψε: 08 Νοέμ 2024, 14:33Μπά, δεν μιλάω με τον πατέρα μου για πολιτικά.![]()
Επίσης δεν εχω κολλήματα με ιστορικές αδικίες, είσαι φασίστας, είσαι κομμουνιστής, Αμερικάνος, Ρώσος, Πορτογάλος, κτλπ. ΗΒ μένω, όποτε τα συμφέροντα μου είναι εδω. Εαν πάω στην Κίνα τα συμφέροντα μου θα είναι αυτά της Κίνας. Είπαμε, όπου γη και πατρίς. Δεν είμαι σαν κάτι ζαντεμένα που μένουν Ελλάδα και εύχονται να καταστραφεί γιατί δεν πήγε στο πλευρό των Ρώσων.![]()
Αφού μας λές ρε τύπαρχε οτι αν πάς στη Κίνα τα συμφέροντά σου θα 'ναι αυτά της Κίνας. Τώρα άλλαξες?GoBzi έγραψε: 08 Νοέμ 2024, 18:30Έχω οικογένεια στην Ελλάδα, οπότε με ενδιαφέρει.Kauldron έγραψε: 08 Νοέμ 2024, 18:24Aρα λοιπόν δε σ' ενδιαφέρουν τα συμφέροντα της Ελλάδας.GoBzi έγραψε: 08 Νοέμ 2024, 14:33
Μπά, δεν μιλάω με τον πατέρα μου για πολιτικά.![]()
![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Μα θα είναι. Δηλαδη θα πάρω την απόφαση να πάω στην Κίνα και θα θέλω πχ να καταστραφεί οικονομικά ή να μπλεχτεί σε κάποιον πόλεμο;Kauldron έγραψε: 08 Νοέμ 2024, 18:31Αφού μας λές ρε τύπαρχε οτι αν πάς στη Κίνα τα συμφέροντά σου θα 'ναι αυτά της Κίνας. Τώρα άλλαξες?![]()
Δεν είπα ότι θα κατέβω σε παρέλαση με μπλούζα του Μάο.
Εξήγησέ μου λίγο, πώς είναι προς το συμφέρον της Ελλάδας να πληρώνουμε οι Έλληνες πανάκριβο ρεύμα και φυσικό αέριο?GoBzi έγραψε: 08 Νοέμ 2024, 18:38Μα θα είναι. Δηλαδη θα πάρω την απόφαση να πάω στην Κίνα και θα θέλω πχ να καταστραφεί οικονομικά ή να μπλεχτεί σε κάποιον πόλεμο;
Πώς είναι προς τα συμφέροντά μας να έχουμε στη κυβέρνηση έναν απίθανό μαλάκα που κατάφερε να μας κάνει να τα σπάσουμεμε τη Ρωσία (που ο ίδιος ο κωλοφλύφτης του ήταν κατά), και που "πόνταρε" τα πάντα στην εκλογή της μπεκροκαμάλας, και μάλιστα πήρε όλο το πακέτο, με ηλίθιες ΑΠΕ, κρυφο-φιλομεταναστευτική πολιτική, γουοκιές (γάμους ομοφυλοφίλων) κλπ.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Ρώτα κάποιον που ψήφισε ΝΔ, εγώ δεν συμφωνώ με αυτά που κάνει η κυβέρνηση αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα εύχομαι να καταστραφεί η χώρα για να "πάρουν κάποιοι το μάθημα τους".Kauldron έγραψε: 08 Νοέμ 2024, 18:42Εξήγησέ μου λίγο, πώς είναι προς το συμφέρον της Ελλάδας να πληρώνουμε οι Έλληνες πανάκριβο ρεύμα και φυσικό αέριο?GoBzi έγραψε: 08 Νοέμ 2024, 18:38Μα θα είναι. Δηλαδη θα πάρω την απόφαση να πάω στην Κίνα και θα θέλω πχ να καταστραφεί οικονομικά ή να μπλεχτεί σε κάποιον πόλεμο;Kauldron έγραψε: 08 Νοέμ 2024, 18:31
Αφού μας λές ρε τύπαρχε οτι αν πάς στη Κίνα τα συμφέροντά σου θα 'ναι αυτά της Κίνας. Τώρα άλλαξες?![]()
Πώς είναι προς τα συμφέροντά μας να έχουμε στη κυβέρνηση έναν απίθανό μαλάκα που κατάφερε να μας κάνει να τα σπάσουμεμε τη Ρωσία (που ο ίδιος ο κωλοφλύφτης του ήταν κατά), και που "πόνταρε" τα πάντα στην εκλογή της μπεκροκαμάλας, και μάλιστα πήρε όλο το πακέτο, με ηλίθιες ΑΠΕ, κρυφο-φιλομεταναστευτική πολιτική, γουοκιές (γάμους ομοφυλοφίλων) κλπ.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 1927 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-
- 23 Απαντήσεις