κατι μου λεει ντανε μου οτι οχι μονο αμερικανικα αλλα ουτε γερμανικα μαρατα θα εχουν σε λιγο
ας προσεχαν
κατι μου λεει ντανε μου οτι οχι μονο αμερικανικα αλλα ουτε γερμανικα μαρατα θα εχουν σε λιγο
Ε ναι τους πούστηδες, μου 'θελαν και αντίσταση σε εισβολέα μπαναθεμα τους. Απαράδεκτα πράγματα, όλα εδω πληρωνονται.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 07 Νοέμ 2024, 11:37κατι μου λεει ντανε μου οτι οχι μονο αμερικανικα αλλα ουτε γερμανικα μαρατα θα εχουν σε λιγο
ας προσεχαν![]()
Όταν ξεκινούσαν τη Μεγάλη Λευκή Σταυροφορία κατά των Ρώσων, και σκοτώνανε κόσμο στο Ντονμπάς και στο Λουχάνσκ ήταν ωραία, έτσι?vantono έγραψε: 07 Νοέμ 2024, 11:38Ε ναι τους πούστηδες, μου 'θελαν και αντίσταση σε εισβολέα μπαναθεμα τους. Απαράδεκτα πράγματα, όλα εδω πληρωνονται.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 07 Νοέμ 2024, 11:37κατι μου λεει ντανε μου οτι οχι μονο αμερικανικα αλλα ουτε γερμανικα μαρατα θα εχουν σε λιγο
ας προσεχαν![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
λιγο υπομονηKauldron έγραψε: 07 Νοέμ 2024, 11:42Όταν ξεκινούσαν τη Μεγάλη Λευκή Σταυροφορία κατά των Ρώσων, και σκοτώνανε κόσμο στο Ντονμπάς και στο Λουχάνσκ ήταν ωραία, έτσι?vantono έγραψε: 07 Νοέμ 2024, 11:38Ε ναι τους πούστηδες, μου 'θελαν και αντίσταση σε εισβολέα μπαναθεμα τους. Απαράδεκτα πράγματα, όλα εδω πληρωνονται.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 07 Νοέμ 2024, 11:37
ας προσεχαν![]()
Εμ, οι μαλακίες πλερώνονται.
Άσ' το ρε ανεξάρτητεEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 07 Νοέμ 2024, 11:35ο Οτις καλο μου προ πολλου εχει διαπιστωσει οτι το αμερικα ειναι σε αποδροση και σε διαδιδκασια μετατροπης του σε μια μεγαλυτερη εδαφικα αγγλιαΓΑΛΗ έγραψε: 07 Νοέμ 2024, 11:25Επ' ευκαιρία Έθνι μου, τί λέει ο μέντορας σου Χατζηστεφάνου για τον Τραμπ;![]()
εσεις εχετε αυταταπατες για αυτο που ηταν καποτε και ξεροσταλιαζετε απο την οποιαδηποτε αλλαγη μπορει να προκυψει ως εξαρτημενο γουπατο
και μπραβο και στον Τραμπ που με τις πραξεις του επαληθευει αυτη την πραγματικοτητα και δεν ονειροβατει για pax americana και διαφορες τετοιες γραφικοτητες
![]()
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 07 Νοέμ 2024, 11:44λιγο υπομονηKauldron έγραψε: 07 Νοέμ 2024, 11:42Όταν ξεκινούσαν τη Μεγάλη Λευκή Σταυροφορία κατά των Ρώσων, και σκοτώνανε κόσμο στο Ντονμπάς και στο Λουχάνσκ ήταν ωραία, έτσι?vantono έγραψε: 07 Νοέμ 2024, 11:38
Ε ναι τους πούστηδες, μου 'θελαν και αντίσταση σε εισβολέα μπαναθεμα τους. Απαράδεκτα πράγματα, όλα εδω πληρωνονται.
ερχεται ο ευρωστρατος
δεν μπορει να φανταστειτε τι ετοιμαζει ο κυριακος και ο σολτς
![]()
![]()
![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Ισχύει και για την επέλαση της Χαμάς πριν ένα χρόνο;Kauldron έγραψε: 07 Νοέμ 2024, 11:42Όταν ξεκινούσαν τη Μεγάλη Λευκή Σταυροφορία κατά των Ρώσων, και σκοτώνανε κόσμο στο Ντονμπάς και στο Λουχάνσκ ήταν ωραία, έτσι?vantono έγραψε: 07 Νοέμ 2024, 11:38Ε ναι τους πούστηδες, μου 'θελαν και αντίσταση σε εισβολέα μπαναθεμα τους. Απαράδεκτα πράγματα, όλα εδω πληρωνονται.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 07 Νοέμ 2024, 11:37
ας προσεχαν![]()
Ε αμα εκλειψει ο Τραμπ (με οποιοδηποτε τροπο) ο Αντιπροεδρος γινεται Προεδρος.
Βρε καλωωως τον. Συνήλθες από το σοκ;Mitharadir έγραψε: 07 Νοέμ 2024, 11:45Το αποτέλεσμα των Αμερικανικών εκλογών δείχνει πόσο έξω έπεσαν οι Αμερικανοί ειδικοί και αναλυτές και όσοι τους συμβουλευόμασταν και τους εμπιστευτηκαμε (όπως εγώ).Από την μεριά μου παραδέχομαι την αποτυχία μου να δω σωστά τις τάσεις (παρότι η σιγουριά μου βασίστηκε σε άτομα που ήταν ειδικοί και ζούσαν ειδικοί) και αρχίζω να εκπληρώνω τις στοιχηματικες μου υποχρεώσεις αλλάζοντας πρώτα και κύρια το προφίλ μου με εικόνα Τραμπ ως την ορκομωσία του νέου Προέδρου.Παντως κάποια στιγμή πρέπει σε κύκλους αναλυτών να γίνει μια συζήτηση τι πήγε στραβά και σε αντίθεση με το 2020 αυτή τη φορά έπεσαν έξω.
νομιζω μια δίκαιη τιμωρία ειναι να βαλεις για αβαταρ την Καμάλα.Mitharadir έγραψε: 07 Νοέμ 2024, 11:45 Το αποτέλεσμα των Αμερικανικών εκλογών δείχνει πόσο έξω έπεσαν οι Αμερικανοί ειδικοί και αναλυτές και όσοι τους συμβουλευόμασταν και τους εμπιστευτηκαμε (όπως εγώ).
Και τί φταιει ρε μάστορα ο πολίτης του Κιεβου ή των αλλων χωριών εκει περα στα συνορα με Πολωνία που δεν φερει ευθυνη για τις παρακρατικές τοπικές συμμορίες που δρούσαν στην αλλη ακρη της χώρας, για να την πληρώσει κι αυτος? Αν εκαναν Λευκη Σταυροφορία οι φίλοι σου οι χρυσαυγίτες στην Κομοτηνή εναντίον της μειονότητας, γιατι οι Τουρκοι να μπουν στην Αθηνα και να ερθουν σε εμενα που δεν φταιω?Kauldron έγραψε: 07 Νοέμ 2024, 11:42Όταν ξεκινούσαν τη Μεγάλη Λευκή Σταυροφορία κατά των Ρώσων, και σκοτώνανε κόσμο στο Ντονμπάς και στο Λουχάνσκ ήταν ωραία, έτσι?vantono έγραψε: 07 Νοέμ 2024, 11:38Ε ναι τους πούστηδες, μου 'θελαν και αντίσταση σε εισβολέα μπαναθεμα τους. Απαράδεκτα πράγματα, όλα εδω πληρωνονται.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 07 Νοέμ 2024, 11:37
ας προσεχαν![]()
H σύγκρουση μεταξύ Χαμάς και Ισραήλ δε ξεκίνησε πέρισυ. Είχε ξεκινήσει πριν να γεννηθείς.ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Νοέμ 2024, 11:50Ισχύει και για την επέλαση της Χαμάς πριν ένα χρόνο;Kauldron έγραψε: 07 Νοέμ 2024, 11:42Όταν ξεκινούσαν τη Μεγάλη Λευκή Σταυροφορία κατά των Ρώσων, και σκοτώνανε κόσμο στο Ντονμπάς και στο Λουχάνσκ ήταν ωραία, έτσι?vantono έγραψε: 07 Νοέμ 2024, 11:38
Ε ναι τους πούστηδες, μου 'θελαν και αντίσταση σε εισβολέα μπαναθεμα τους. Απαράδεκτα πράγματα, όλα εδω πληρωνονται.
Εμ, οι μαλακίες πλερώνονται.![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.