!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μπορει η Καμαλα Χαρρις να κερδισει τον Τραμπ?
-
Jolly Roger_
Re: Μπορει η Καμαλα Χαρρις να κερδισει τον Τραμπ?
Timeless classic από το 2018.
"Αυτού του ανθρώπου η ρητορική είναι του καμπαρετζή..."
"Αυτού του ανθρώπου η ρητορική είναι του καμπαρετζή..."
Ολοι οι pro-dems την έχουν πέσει στην Χάρις, μια μαύρη γυναίκα. Μιλάμε για ρατσιστόσκυλα του κερατά.
Ο επόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ θα είναι ο Τζει Ντι Βανς.
- Frappezitis
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Unique έγραψε: 07 Νοέμ 2024, 04:35 Για σκεφτείτε το λίγο.
Ο Τραμπ νίκησε τον Μπιλ Γκέητς, την Microsoft, την Google, τα διεφθαρμένα Μέσα Μαζικής Παραπληροφόρησης, τους παιδεραστές του Χόλιγουντ, τις φαρμακοβιομηχανίες, το πολεμικό κατεστημένο, το βαθύ κράτος στις ΗΠΑ
Putsa τεράστιων διαστάσεων
Εγώ λέω να φέρουμε μερικούς πικραμένους ντεμς στην Ελλάδα να ποτίσουν την γη μας με τα δάκρυά τους. Θα λύσουμε το πρόβλημα της λειψυδρίας. Αλλά νομίζω και με των Πορτοσάλτε, Καμπουράκη, Αλαφούζου και το κακό συναπάντημα θα γίνει δουλειά.
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Kάρα Ντελεβίν: Εκνευρισμένη με τη νίκη του Τραμπ - Θα κάνουμε τα επόμενα 4 χρόνια μια κόλαση για τους φασίστες και τους μισογύνηδες
https://www.protothema.gr/life-style/ar ... -fasistes/
https://twitter.com/elonmusk/status/1854387062255833233
Το σημαντικό είναι να παραδεχθεί κάποιος ότι ειναι παραπληροφορημένος. Δύσκολο χαρακτηριστικό για τον τσιφτετέλληνα που βασίζεται στο "ξές πχιός είμαι εγώ ?"
Το σημαντικό είναι να παραδεχθεί κάποιος ότι ειναι παραπληροφορημένος. Δύσκολο χαρακτηριστικό για τον τσιφτετέλληνα που βασίζεται στο "ξές πχιός είμαι εγώ ?"
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Ποιά είναι αυτή η καπότα? Και στο σπίτι της, τσιμπιδάκι για φρύδια δεν έχει το τσόκαρο?Αλιόσα έγραψε: 07 Νοέμ 2024, 08:15 Kάρα Ντελεβίν: Εκνευρισμένη με τη νίκη του Τραμπ - Θα κάνουμε τα επόμενα 4 χρόνια μια κόλαση για τους φασίστες και τους μισογύνηδες
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
ρε φίλε τώρα μεταξύ μας Μπαμ κάνει ότι ήταν το μόνο που μπορούσαν να βρουν μήπως του κόψουν την κάθοδο Μια αστεία υπόθεση τελείως Οι Αμερικάνοι το έβλεπαν αυτόJolly Roger_ έγραψε: 07 Νοέμ 2024, 06:04 Μωρέ, εγώ είμαι φουλ υπέρ του να πάει φυλακή όποιος Πρόεδρος έχει στο ενεργητικό του βομβαρδισμούς νοσοκομείων στις τέσσερις άκρες του κόσμου, αλλά, ρε γαμώτη μου, για τη Στόρμι τη Ντάνιελς δεν αξίζει να πας φυλακή, ε δεν το θέλει ούτε ο Θεός, πώς να το κάνουμε;
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ
GO WOKE, GO BROKE
GO WOKE, GO BROKE
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- Jimmy81
- Phorum.gr user: Jimmy81
Οι μορφωμένοι τεχνοκράτες διαπραγματεύονταν επιτυχώς με τους θεσμούς στο Χίλτον κι εσύ έμεινες με τα "παραλίγο"Otto Weininger έγραψε: 07 Νοέμ 2024, 00:25για το 2015 λες;Jimmy81 έγραψε: 06 Νοέμ 2024, 08:45 Κακώς μιλούσαν με τόση σιγουριά για την Χάρις κάποια μέλη εδώ μέσα. Έπρεπε να ξέρουν ότι συχνά στην ιστορία οι τύχες μας καθορίζονται από αμόρφωτα και ανήθικα πλήθη.
Για πες μου τώρα ποιον θα στείλεις να ζητήσει συγγνώμη από τον Τράμπα που τον έβριζαν στο κόμμα σου; Τον Οικονόμου ή τον Καιρίδη;
viewtopic.php?f=30&t=55824&p=3729933#p3729933
Και τον Κούλη πολύ σκυθρωπό τον είδα χθες που έδινε συχαρητήρια.
- Jimmy81
- Phorum.gr user: Jimmy81
Από τότε που έβαλε διαφήμιση με LGBTQ+ η Pantene, μόνο Pantene παίρνω. Και φυσικά ανανεώνω συνεχώς τη συνδρομή μου στη Netflix-άρα μέχρι να βγάλει LGBTQ+ όλες τις μεγάλες προσωπικότητες του δυτικού, παραδοσιακού πολιτισμού! Θα πήζετε!

-
Νετο Γκουερινο
Σε έστειλε ευχαριστήριο τηλεγράφημα ο δοναλντιος;Jimmy81 έγραψε: 07 Νοέμ 2024, 09:19Από τότε που έβαλε διαφήμιση με LGBTQ+ η Pantene, μόνο Pantene παίρνω. Και φυσικά ανανεώνω συνεχώς τη συνδρομή μου στη Netflix-άρα μέχρι να βγάλει LGBTQ+ όλες τις μεγάλες προσωπικότητες του δυτικού, παραδοσιακού πολιτισμού! Θα πήζετε!
![]()
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Ο μεθεπόμενος πες.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 11 Απαντήσεις
- 746 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn
-
- 44 Απαντήσεις