!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Μπορει η Καμαλα Χαρρις να κερδισει τον Τραμπ?

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Re: Μπορει η Καμαλα Χαρρις να κερδισει τον Τραμπ?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

vantono έγραψε: 06 Νοέμ 2024, 11:30
Green Dragon έγραψε: 06 Νοέμ 2024, 11:18
vantono έγραψε: 06 Νοέμ 2024, 10:15
Επίσης, εκείνο τον Αυγουστο του '20 ειχε βγει όλος ο στόλος στο Αιγαίο, πηγαίναμε ντουγρού για Ίμια ΙΙ, το δαχτυλο ηταν στη σκανδάλη για ολες τις ενοπλες δυναμεις και τα πρασινόχαρτα έτοιμα να αρχισουν να φεύγουν προς πάσα κατεύθυνση.
Επισης, τότε άνοιξε το νημα "πάμε πολεμο" στο πχορουμ, το οποιο συντηρείται έως σήμερα.
Επίσης ο φίλτατος Δονάλδιος made America little again, αποσύροντας κάθε εξωτερική επιρροή, ουσιαστικά ειχε ημιδιαλύσει το ΝΑΤΟ ή έστω το εκανε να φυτοζωεί, ειχε αποσυρθεί ο παγκόσμιος νταβατζής που επενέβαινε και τραβούσε αυτάκια οταν εβλεπε οτι τα παιδάκια του κάνουν αταξίες μέσα στην τάξη, ο Ερντο αλώνιζε κτλ.
Το ότι ανακηρυξαμε κι εμεις το ενα, προεκτείναμε το άλλο, επεκτείναμε το παρακείνο, ειναι δείγμα του οτι δεν αλώνιζε μόνο ο Ερντο, αλλά του οτι ειχαν σταματήσει να τραβιούνται αυτάκια εκατέρωθεν. Και αποτέλεσμα όλων αυτων των επεκτασοπροεκτάσεων εν τέλει, απ'οτι φανηκε ηταν το να "πάμε πόλεμο", οπως λεει και ο τιτλος του νηματος, με τα πάντα να κρέμονται απο μια κλωστή.

Η ουσιαστική αναθέρμανση των σχέσεων μας με τους τούρκους ηρθε μετά απο εκεινο το σεισμό, όταν στειλαμε βοήθεια και τους απεγκλωβίσαμε απο τα συντρίμμια.
Αυτή τη φορά, για να δουμε ποσο τυχεροί θα ειμαστε και δεν θα προχωρήσει το πράγμα στο απροχώρητο.
Διότι αν ειναι να παρακαλάμε να τους συμβαινουν φυσικές καταστροφές καθε φορά για να τους στελνουμε βοηθεια, προκειμενου να γλυτωσουμε τον πολεμο, κλάφ'τα Χαράλαμπε.

Οποιος καταφέρει και με πείσει οτι ολα τα παραπάνω που περιγράφω ηταν απλώς ράντομ και συγκυριακά τότε, και δεν παιζει να ξανα συμβούν, μαγκιά του, ανοιχτός σε καθε αποψη ειμαι. Δεν ειμαι κανένας ορκισμένος αντιτραμπικός, οπως ουτε και τραμπικος.
Εγω ομως ούτε τυχαία τα θεώρησα, ουτε συγκυριακά.
Τι λες ρε άνθρωπε, οι συμφωνίες κλείστηκαν μετά τις επισκέψεις του Πομπέο, τις προώθησαν οι ΗΠΑ δηλαδή, όχι επειδή απουσίαζαν οι ΗΠΑ :smt005: Δεν πάτε καλά, το άσπρο μαύρο κάνετε :smt005: :smt005:

Λες και υπήρχε περίπτωση ποτέ να μην αντιδράσει η Τουρκία σε αυτά, προφανώς και θα αντιδρούσε όποιος και να ήταν πρόεδρος στις ΗΠΑ και όποιος και να ήταν πρωθυπουργός στην Ελλάδα.
Δεν με νοιαζε τι προωθήθηκε και τι οχι, με νοιάζει το αποτέλεσμα, δηλαδη το οτι επήλθε σοβαρη αναταραχή στη χώρα μου, που προσωπικά όμοιά της δεν εχω ξανα δει (δεν προλαβα τα Ιμια εγω, ημανε τσιπιρίκος).

Δεν με νοιάζει αν υπήρχε ειρηνη στη Μ.Ανατολή ή στο Γουαδαλκιβίρ ή οπου αλλου. Εγω τότε εβλεπα οτι στη χωρα μου, μια χώρα εντός ΝΑΤΟ, οχι απλά η ειρηνη διακυβεύονταν, αλλά κινδύνευε και απο μια άλλη νατοϊκή χώρα.

Ειπαμε, εγώ ενας νορμάλ παρτάκιας ειμαι, εγγυηθείτε μου εσεις και ο τράμπας σας οτι δεν θα παμε σε πολεμο (ή τουλαχιστον οτι δεν θα ξανασυμβεί εκεινο του '20 που φτασαμε στο χειλος του γκρεμου) και εγω μαζι σας :102:
:e045:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

enaon έγραψε: 06 Νοέμ 2024, 11:29
Dwarven Blacksmith έγραψε: 06 Νοέμ 2024, 11:26 Δεν ξενύχτησα, κοιμήθηκα ήσυχος έχοντας διαβάσει προβλέψεις Όργι, Φιλιπ, Μιθρα.
δηλδή και εσύ τους βαζεις στην ιδια κατηγορία; Δεν τρολλάρει ο τελευταιος;
Η ζωή είναι πολύ μικρή για να προβληματιστώ. Εγώ νομίζω δεν τρολάρει, απλά είναι στο Φάσμα.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

southern έγραψε: 06 Νοέμ 2024, 11:28
οδησσος, σουμι,χαρκοβο σε ρωσικα χερια
:romance-hearteyes: :romance-hearteyes: :romance-hearteyes:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

southern έγραψε: 06 Νοέμ 2024, 11:21 https://twitter.com/EvgeniosTzav/status ... r%5Etweetο
Ο Τζαβαρας ξαναχτυπησε. δεν σημαινει το ποσταρισμα οτι συνυπογραφω την αποψη του
Ξαναχτύπησε το κεφάλι του, προφανώς.
Κανένας γουοκατζής δεν προκειται να ζοριστεί, αυτο ειναι το μονο σιγουρο. Πολυ πιθανότερο πολεμος Ελλαδας-Τουρκιας, παρά εστω κι ενας γουοκατζής να ιδρώσει εστω και λιγο απο την εκλογη Τραμπ.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

Αλιόσα έγραψε: 06 Νοέμ 2024, 10:22
Unique έγραψε: 06 Νοέμ 2024, 10:18 Ο Ντόναλντ είπε ότι θα τελειώσει τον πόλεμο στην Ουκρανία πολύ σύντομα. Δεν είπε ότι θα κάτσει να χάσει την Ουκρανία. :8)

Σκέφτεστε ότι σκέφτομαι...?
Να φανταστώ πως θέλει να τον τελειώσει με την Ρωσία να κρατήσει ότι άρπαξε (επιβράβευση δηλαδή) και την Ουκρανία να παίρνει το τρίτο το μακρύτερο; :lol:

Ιδιοφυία ο τράμπας.
Τα πράγματα το τελευταίο δίμηνο είναι πολύ άσχημα για την Ουκρανία, οι Ρώσοι έχουν επιταχύνει πολύ, όσο πιο γρήγορα σταματήσει ο πόλεμος τοσο το καλύτερο γι' αυτούς. Ακόμα καλύτερο να μην είχε ξεκινήσει αλλά οκ, αυτά είναι ιστορίες να λέμε μεταξύ μας. Εκεί που έχει φτάσει το πράγμα δυστυχώς δεν υπάρχει 'λύση' χωρίς απώλεια εδαφών. Εγώ άλλο φοβάμαι, μήπως οι Ρώσοι θέλουν να την πάρουν ολόκληρη και δεν θα δεχόντουσαν καμία συμφωνία σε οποιαδήποτε περίπτωση.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Λιμπταρντς τελειώσατε. Ό,τι πολέμους κάνατε κάνετε, ό,τι σκίουρους σκοτώσατε σκοτώσατε, όσα φύλα εφηύρατε εφηύρατε.

Έρχεται.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

vantono έγραψε: 06 Νοέμ 2024, 10:27
Beria έγραψε: 06 Νοέμ 2024, 10:22
nyxtovios έγραψε: 06 Νοέμ 2024, 10:00 Άγνωστο πάντως γιατί χτυπιεστε είτε από τη μια είτε από την άλλη.
Ούτε στις δικές μας εκλογές δεν κάνετε έτσι.
:smt005:

Ο ένας έχει κρυφτεί στο υπόγειο του και σπαραζει στο κλάμα που βγήκε ο Τραμπ
Ο άλλος περιμένει ότι από αύριο ξηλώνεται η παγκοσμιοποίηση :smt005:

Τιντουτοιρε!
Ιδιως οι τελευταιοι, που νομιζουν οτι θα ξηλωθει η παγκοσμιοποιηση και ο γουοκισμός και ο πολιτιστικός μαρξισμος (και οχι οτι αντιθετως θα δυναμώσουν κιολας) ειναι για γελια και για κλαματα.
ειδες Ντανε μου ο Βαλοντια? :102:

ελα στην μεγαλη παρεα των χαμασοπουτινιστων και σταματα να τσινας :p8:

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

vantono έγραψε: 06 Νοέμ 2024, 11:30
Green Dragon έγραψε: 06 Νοέμ 2024, 11:18
vantono έγραψε: 06 Νοέμ 2024, 10:15
Επίσης, εκείνο τον Αυγουστο του '20 ειχε βγει όλος ο στόλος στο Αιγαίο, πηγαίναμε ντουγρού για Ίμια ΙΙ, το δαχτυλο ηταν στη σκανδάλη για ολες τις ενοπλες δυναμεις και τα πρασινόχαρτα έτοιμα να αρχισουν να φεύγουν προς πάσα κατεύθυνση.
Επισης, τότε άνοιξε το νημα "πάμε πολεμο" στο πχορουμ, το οποιο συντηρείται έως σήμερα.
Επίσης ο φίλτατος Δονάλδιος made America little again, αποσύροντας κάθε εξωτερική επιρροή, ουσιαστικά ειχε ημιδιαλύσει το ΝΑΤΟ ή έστω το εκανε να φυτοζωεί, ειχε αποσυρθεί ο παγκόσμιος νταβατζής που επενέβαινε και τραβούσε αυτάκια οταν εβλεπε οτι τα παιδάκια του κάνουν αταξίες μέσα στην τάξη, ο Ερντο αλώνιζε κτλ.
Το ότι ανακηρυξαμε κι εμεις το ενα, προεκτείναμε το άλλο, επεκτείναμε το παρακείνο, ειναι δείγμα του οτι δεν αλώνιζε μόνο ο Ερντο, αλλά του οτι ειχαν σταματήσει να τραβιούνται αυτάκια εκατέρωθεν. Και αποτέλεσμα όλων αυτων των επεκτασοπροεκτάσεων εν τέλει, απ'οτι φανηκε ηταν το να "πάμε πόλεμο", οπως λεει και ο τιτλος του νηματος, με τα πάντα να κρέμονται απο μια κλωστή.

Η ουσιαστική αναθέρμανση των σχέσεων μας με τους τούρκους ηρθε μετά απο εκεινο το σεισμό, όταν στειλαμε βοήθεια και τους απεγκλωβίσαμε απο τα συντρίμμια.
Αυτή τη φορά, για να δουμε ποσο τυχεροί θα ειμαστε και δεν θα προχωρήσει το πράγμα στο απροχώρητο.
Διότι αν ειναι να παρακαλάμε να τους συμβαινουν φυσικές καταστροφές καθε φορά για να τους στελνουμε βοηθεια, προκειμενου να γλυτωσουμε τον πολεμο, κλάφ'τα Χαράλαμπε.

Οποιος καταφέρει και με πείσει οτι ολα τα παραπάνω που περιγράφω ηταν απλώς ράντομ και συγκυριακά τότε, και δεν παιζει να ξανα συμβούν, μαγκιά του, ανοιχτός σε καθε αποψη ειμαι. Δεν ειμαι κανένας ορκισμένος αντιτραμπικός, οπως ουτε και τραμπικος.
Εγω ομως ούτε τυχαία τα θεώρησα, ουτε συγκυριακά.
Τι λες ρε άνθρωπε, οι συμφωνίες κλείστηκαν μετά τις επισκέψεις του Πομπέο, τις προώθησαν οι ΗΠΑ δηλαδή, όχι επειδή απουσίαζαν οι ΗΠΑ :smt005: Δεν πάτε καλά, το άσπρο μαύρο κάνετε :smt005: :smt005:

Λες και υπήρχε περίπτωση ποτέ να μην αντιδράσει η Τουρκία σε αυτά, προφανώς και θα αντιδρούσε όποιος και να ήταν πρόεδρος στις ΗΠΑ και όποιος και να ήταν πρωθυπουργός στην Ελλάδα.
Δεν με νοιαζε τι προωθήθηκε και τι οχι, με νοιάζει το αποτέλεσμα, δηλαδη το οτι επήλθε σοβαρη αναταραχή στη χώρα μου, που προσωπικά όμοιά της δεν εχω ξανα δει (δεν προλαβα τα Ιμια εγω, ημανε τσιπιρίκος).

Δεν με νοιάζει αν υπήρχε ειρηνη στη Μ.Ανατολή ή στο Γουαδαλκιβίρ ή οπου αλλου. Εγω τότε εβλεπα οτι στη χωρα μου, μια χώρα εντός ΝΑΤΟ, οχι απλά η ειρηνη διακυβεύονταν σοβαρά, αλλά κινδύνευε και απο μια άλλη νατοϊκή χώρα.

Ειπαμε, εγώ ενας νορμάλ παρτάκιας ειμαι, εγγυηθείτε μου εσεις και ο τράμπας σας οτι δεν θα παμε σε πολεμο (ή τουλαχιστον οτι δεν θα ξανασυμβεί εκεινο του '20 που φτασαμε στο χειλος του γκρεμου) και εγω μαζι σας :102:
Φτασαμε ολοι τοτε στο χείλος του γκρεμου η μονο οσοι διαβαζατε το πάμε πόλεμο;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 06 Νοέμ 2024, 11:32 Η ζωή είναι πολύ μικρή για να προβληματιστώ. Εγώ νομίζω δεν τρολάρει, απλά είναι στο Φάσμα.
οκ περίεργο, μου μοιαζει να τρολάρει απροκαλυπτα, με προσβάλει σαν μελος του πχωρουμ να τσιμπαμε τοσο ευκολα.

ο βαντόνο ας πουμε οταν λεει ο πλανήτης ειχε ξεχάσει τί σημαίνει πόλεμος μεχρι σήμερα, και τωρα που βγηκε ο τραμπ ανησυχεί, μιλαει σοβαρα, ειναι διαφορετικό το υφος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 06 Νοέμ 2024, 11:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Scouser έγραψε: 06 Νοέμ 2024, 10:31
Arisvilla έγραψε: 06 Νοέμ 2024, 10:22 Αν οι ρεπουμπλικάνοι δεν είχαν τον διχαστικό Τραμπάκουλα τότε η διαφορά θα ήταν ακόμα μεγαλύτερη.
Αν δεν είχαν τον διχαστικό Τραμπάκουλα (που συγκρότησε την πιο ευρεία εκλογική συμμαχία στην ιστορία των ΗΠΑ), οι Ρεπουμπλικάνοι θα είχαν την τύχη του Ρόμνει και του Μακέϊν. Μάθετε λιγη μπαλίτσα επιτέλους, δεν είναι αργά, μη είστε Βλακαντίρ ή Μόρτιμερ.
:p8:

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 06 Νοέμ 2024, 11:35 Λιμπταρντς τελειώσατε. Ό,τι πολέμους κάνατε κάνετε, ό,τι σκίουρους σκοτώσατε σκοτώσατε, όσα φύλα εφηύρατε εφηύρατε.

Έρχεται.

Εικόνα
ωχ, εκτος απο χαμασοπουτλερικός εγινες και slept τώρα :e040:
Παει και ο γουοκισμός που σου ειχε μεινει για την τιμη των οπλων.
Άβαταρ μέλους
Σέλευκας
Phorum.gr user: Seleykos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέλευκας »

Τα ελληνικά μέσα μη ενημέρωσης έχουν καταλήξει σύσσωμα. Ο εγκληματίας , ο ναζι, ο ανώμαλος, ο απάνθρωπος, ο καταδικασμένος, ο χυδαίος, το υποκείμενο, ο κακούργος, ο ψεκασμένος, ο γκαμπινταλιστής ....
Γιαυτό έχουμε βγει τελευταία χώρα σε αξιοπιστία του τύπου κάτω απο αφρικανικές χώρες.
Οτι οι δημοκρατικοί κάνουν πολέμους, εξαθλιώνουν τους πολίτες του με τις σπατάλες, εξευτελίζουν κάθε αξία και κάθε ανθρώπινη αξιοπρέπεια, οτι χώνο6υν το βρωμοχερό τους σε ξένα κράτη για να τα ποδηγετήσουν με ανδρείκελα ηγέτες και με τον τύπο, αυτό στην Ελλάδα δεν το βλέπει κανένας.
Εχει γεμίσει υπαλλήλους των «Δημοκρατικών».
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Άβαταρ μέλους
Frappezitis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Frappezitis »

Μήπως άκουσε κάποιος ποιο κόμμα βγαίνει..... τρίτο στις εκλογές των ΗΠΑ ; :smt005: Το πιο σύντομο ανέκδοτο..! Ποιο να βγει ;
Δημοκρατικοί και Ρεπουμπλικάνοι εναλλάσσονται στην κυβερνητική εξουσία για πάνω από 150 χρόνια , ο ένας κόβει και ο άλλος ράβει τη συνέχεια της αντιδραστικής πολιτικής !
Που να βρεθεί τρίτη η' τέταρτη επιλογή ; Δεν βρίσκει χορηγούς βλέπεις όπως βρίσκουν οι άλλοι δυο κι αν δεν βρεις χορηγούς και χρηματοδότες στο επονομαζόμενο λίκνο της Δημοκρατίας - τρομάρα τους- δεν κατεβαίνεις και στις εκλογές! Πως να κατέβεις;
Η ενδοαστική διαπάλη στις ΗΠΑ αποτυπώνεται ανάγλυφα και στους δωρητές των δύο υποψηφίων, δηλαδή το καθ' όλα νόμιμο λόμπινγκ και την προσπάθεια καθορισμού του αποτελέσματος από τα μονοπώλια. Ενδεικτικά: Η Κάμαλα Χάρις συγκεντρώνει δωρεές από «Microsoft», «Netflix», «Meta», μεγαλοκαπιταληστές όπως οι Τζορτζ Σόρος και Μάικ Μπλούμπεργκ κ.ά., ενώ από την άλλη τον Τραμπ στηρίζουν ο Ιλον Μασκ, ο Ρούπερτ Μέρντοχ, ο Τιμ Μέλον (δισεκατομμυριούχος τραπεζίτης), η «Palantir Technologies», η «Johnson & Johnson» κ.ά.
Πρέπει να ειναι αφελής κάποιος να πιστεύει πως στις ΗΠΑ ψηφίζουν κόμματα ! Πολυεθνικούς ομίλους ψηφίζουν στην ουσία εργαλείο των οποίων είναι και τα δυο κόμματα και οι ψηφοφόροι τους !
Συνολικά είναι εκατοντάδες οι καπιταληστές,ολιγαρχες και τα μονοπώλια που δωρίζουν εκατομμύρια δολάρια στις προεκλογικές εκστρατείες του ενός ή του άλλου υποψηφίου ή ακόμα και των δύο... όπως κάνουν τα γεράκια της πολεμικής βιομηχανίας «Lockheed Martin», που εξασφαλίζουν τα συμβόλαια δισεκατομμυρίων για τους πολεμικούς εξοπλισμούς, όποιος και να βγει Πρόεδρος.
Το δυστύχημα για τον αμερικανικό λαό είναι ότι το επαναστατικό εργατικό κίνημα στις ΗΠΑ βρίσκεται σε διάλυση, αποτέλεσμα του μακροχρόνιου ιδεολογικοπολιτικού εκφυλισμού. Βεβαίως, ακόμα και σήμερα αναπτύσσονται ελπιδοφόροι εργατικοί αγώνες που, υπό προϋποθέσεις, μπορούν να αποτελέσουν σπέρματα ταξικής πολιτικής χειραφέτησης ευρύτερων τμημάτων της εργατικής τάξης των ΗΠΑ. Οσο πιο σύντομα αυτό συμβεί τόσο το καλύτερο για τον λαό των ΗΠΑ και γενικότερα της Αμερικής !
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι :078: ισραηλινοι.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

vantono έγραψε: 06 Νοέμ 2024, 11:39
Dwarven Blacksmith έγραψε: 06 Νοέμ 2024, 11:35 Λιμπταρντς τελειώσατε. Ό,τι πολέμους κάνατε κάνετε, ό,τι σκίουρους σκοτώσατε σκοτώσατε, όσα φύλα εφηύρατε εφηύρατε.

Έρχεται.

Εικόνα
ωχ, εκτος απο χαμασοπουτλερικός εγινες και slept τώρα :e040:
Παει και ο γουοκισμός που σου ειχε μεινει για την τιμη των οπλων.
Καλά δεν είπα να τα μειώσουμε κι όλας. Ας μείνουν 72 ή όσα είναι τώρα. Απλά όχι άλλα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”