!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Μπορει η Καμαλα Χαρρις να κερδισει τον Τραμπ?

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Re: Μπορει η Καμαλα Χαρρις να κερδισει τον Τραμπ?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

vantono έγραψε: 06 Νοέμ 2024, 10:15
Green Dragon έγραψε: 06 Νοέμ 2024, 07:30 Επίσης:

Ανακυρήξαμε ΑΟΖ με Ιταλία
Ανακυρήξαμε ΑΟΖ με Αίγυπτο
Κάναμε επέκταση στα 12 ναυτικά μίλια στο Ιόνιο
Κάναμε επέκταση στα 12 ναυτικά μίλια δυτικά της Κρήτης
Προωθούταν ο αγωγός Ισραήλ-Κύπρος-Ελλάδα με παράκαμψη της Τουρκίας, πλάνο που αποσύρθηκε μόλις βγήκαν οι Δημοκρατικοί.

Αμέσως μετά τις επισκέψεις του Πομπέο όλα αυτά.

Αλλά ο Τραμπ είναι φίλος του Ερντογάν...

Λες και αυτός είναι ο τρόπος καθορισμού των διακρατικών σχέσεων :smt005:
Επίσης, εκείνο τον Αυγουστο του '20 ειχε βγει όλος ο στόλος στο Αιγαίο, πηγαίναμε ντουγρού για Ίμια ΙΙ, το δαχτυλο ηταν στη σκανδάλη για ολες τις ενοπλες δυναμεις και τα πρασινόχαρτα έτοιμα να αρχισουν να φεύγουν προς πάσα κατεύθυνση.
Επισης, τότε άνοιξε το νημα "πάμε πολεμο" στο πχορουμ, το οποιο συντηρείται έως σήμερα.
Επίσης ο φίλτατος Δονάλδιος made America little again, αποσύροντας κάθε εξωτερική επιρροή, ουσιαστικά ειχε ημιδιαλύσει το ΝΑΤΟ ή έστω το εκανε να φυτοζωεί, ειχε αποσυρθεί ο παγκόσμιος νταβατζής που επενέβαινε και τραβούσε αυτάκια οταν εβλεπε οτι τα παιδάκια του κάνουν αταξίες μέσα στην τάξη, ο Ερντο αλώνιζε κτλ.
Το ότι ανακηρυξαμε κι εμεις το ενα, προεκτείναμε το άλλο, επεκτείναμε το παρακείνο, ειναι δείγμα του οτι δεν αλώνιζε μόνο ο Ερντο, αλλά του οτι ειχαν σταματήσει να τραβιούνται αυτάκια εκατέρωθεν. Και αποτέλεσμα όλων αυτων των επεκτασοπροεκτάσεων εν τέλει, απ'οτι φανηκε ηταν το να "πάμε πόλεμο", οπως λεει και ο τιτλος του νηματος, με τα πάντα να κρέμονται απο μια κλωστή.

Η ουσιαστική αναθέρμανση των σχέσεων μας με τους τούρκους ηρθε μετά απο εκεινο το σεισμό, όταν στειλαμε βοήθεια και τους απεγκλωβίσαμε απο τα συντρίμμια.
Αυτή τη φορά, για να δουμε ποσο τυχεροί θα ειμαστε και δεν θα προχωρήσει το πράγμα στο απροχώρητο.
Διότι αν ειναι να παρακαλάμε να τους συμβαινουν φυσικές καταστροφές καθε φορά για να τους στελνουμε βοηθεια, προκειμενου να γλυτωσουμε τον πολεμο, κλάφ'τα Χαράλαμπε.

Οποιος καταφέρει και με πείσει οτι ολα τα παραπάνω που περιγράφω ηταν απλώς ράντομ και συγκυριακά τότε, και δεν παιζει να ξανα συμβούν, μαγκιά του, ανοιχτός σε καθε αποψη ειμαι. Δεν ειμαι κανένας ορκισμένος αντιτραμπικός, οπως ουτε και τραμπικος.
Εγω ομως ούτε τυχαία τα θεώρησα, ουτε συγκυριακά.
Τι λες ρε άνθρωπε, οι συμφωνίες κλείστηκαν μετά τις επισκέψεις του Πομπέο, τις προώθησαν οι ΗΠΑ δηλαδή, όχι επειδή απουσίαζαν οι ΗΠΑ :smt005: Δεν πάτε καλά, το άσπρο μαύρο κάνετε :smt005: :smt005:

Λες και υπήρχε περίπτωση ποτέ να μην αντιδράσει η Τουρκία σε αυτά, προφανώς και θα αντιδρούσε όποιος και να ήταν πρόεδρος στις ΗΠΑ και όποιος και να ήταν πρωθυπουργός στην Ελλάδα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Green Dragon την 06 Νοέμ 2024, 11:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
hades
Phorum.gr user: hades

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hades »

Μαλάκες την παλεύουν εδώ στην Ελλάδα Για δικτάτορία μιλάνε και άλλες τέτοιες βλακείες . Ζαλισμένοι είναι :lol:
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Άβαταρ μέλους
Scouser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scouser »

ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 06 Νοέμ 2024, 10:53
Scouser έγραψε: 06 Νοέμ 2024, 10:47
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 06 Νοέμ 2024, 10:43 Η ηλιθιοτητα των Τραμπικων περιοριζεται σε ζητηματα τυπου "ο Μητσος θα παντρευτει τον Βαγγελη" και "ο Μ. Αλεξανδρος στον netflix ειναι Μαυρος" . :smt005:
Πονάς; :g030:
Ποναω γιατι η μεγαλυτερη μου αγορα εινα η Αμερικη και αν επιβαλει δασμους θα με επηρεασει αμεσα.

Βεβαια αν εισαι δημοσιοϋπαλληλικος καραβανας, τα προβληματα σου ειναι αν ειναι καλα ξυρισμενο το μουστακι και γυαλισμενες οι αρβυλες :102: .

Επισης ποναω με την απυθμενη ηλιθιοτητα που κυριαρχει στον πλανητη.
Φυσικά, φυσικά, οι ηλίθιοι ήταν οι τραμπικοί που σε όλη την προεκλογική εκστρατεία μιλούσαν για την οικονομία, τη μετανάστευση, την ασφάλεια και την εξωτερική πολιτική, και οι έξυπνοι ήταν οι Δημοκρατικοί που μιλούσαν για τις εκτρώσεις, το δικαίωμα των λαθρομεταναστών στην αλλαγή φύλου, την προστασία της Δημοκρατίας (που τέθηκε σε κίνδυνο το 2020 από την εισβολή ενός άοπλου όχλου στο Καπιτώλιο), την Αποκάλυψη που με κάποιο τρόπο θα ερχόταν, αν ξαναεκλεγόταν ο Τραμπ, και όλα αυτά με σημαιοφόρο αρχικά έναν ανοϊκό σαλτιμπάγκο και μετά μια αποτυχημένη αλκοολική που δεν έχει καταφέρει να εκλεγεί ποτέ ούτε σε δεκαπενταμελές. :smt005: Δεν μαθαίνετε με τίποτα τύπε μου, σας έχει κάψει το μυαλό εντελώς το CNN και τα διάφορα εγχώρια φερέφωνά του. Αυτά φυσικά είναι καλά νέα για εμένα γιατί υπάρχει ακόμα κάποια αχτίδα ελπίδας για τον Δυτικό κόσμο, αλλά εσάς σας περιμένουν πολλές ακόμα απογοητεύσεις από την απύθμενη ηλιθιότητα του πλανήτη.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
Άβαταρ μέλους
southern
Phorum.gr user: southern

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από southern »

https://twitter.com/EvgeniosTzav/status ... r%5Etweetο
Ο Τζαβαρας ξαναχτυπησε. δεν σημαινει το ποσταρισμα οτι συνυπογραφω την αποψη του
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος southern την 06 Νοέμ 2024, 11:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

συγχαρητηρια στον Βαλοντ..ε τον Τραμπ για την εκλογη του :p8:

Ρομπερτ βαλε φυλακη τον Μπουρλα για το κατεψυγμενο :g030: :g030: :g030:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Dorian

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dorian »

τελείωσε; ειναι σίγουρο οτι κέρδισε ο Τραμπ; θετικό ότι μάλλον κατι θα γινει στο ουκρανικό να τελειώνει αυτός ο ηλίθιος πόλεμος. στα υπόλοιπα ήδη από την πρώτη θητεία του εδειξε ότι ήταν κυρίως λόγια. ούτε τειχος έφτιαξε ούτε σταμάτησε τη λαθρομετανάστευση, στα δικαιωματικά μια χαρά με lgbtdsgdgasdgre+#&^%^& σημαίες έβγαινε ειχε ήδη μετακινηθεί στις πρωην θεσεις των "αντιπάλων" του, επαιζε "αντίσταση" σε νεες θέσεις. Ότι σταμάτησαν και οι διώξεις μάλλον δείχνει ότι ισως πάιχτηκε και υπόγεια συνεννόηση.
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Mel έγραψε: 06 Νοέμ 2024, 10:41 Ααααααααχαχαχαχαχαχα Oργισμενε φατημπουτσα μαλακα :smt005: :smt005: :smt005:
:102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

nyxtovios έγραψε: 06 Νοέμ 2024, 10:44 Πως και δεν ακούσαμε ακόμα ότι ο Πουτιν έκανε τη νοθεία;
:giggle:

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
hades
Phorum.gr user: hades

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hades »

Green Dragon έγραψε: 06 Νοέμ 2024, 11:18

Προωθούταν ο αγωγός Ισραήλ-Κύπρος-Ελλάδα με παράκαμψη της Τουρκίας, πλάνο που αποσύρθηκε μόλις βγήκαν οι Δημοκρατικοί.

Επίσης, εκείνο τον Αυγουστο του '20 ειχε βγει όλος ο στόλος στο Αιγαίο, πηγαίναμε ντουγρού για Ίμια ΙΙ, το δαχτυλο ηταν στη σκανδάλη για ολες τις ενοπλες δυναμεις και τα πρασινόχαρτα έτοιμα να αρχισουν να φεύγουν προς πάσα κατεύθυνση.
Επισης, τότε άνοιξε το νημα "πάμε πολεμο" στο πχορουμ, το οποιο συντηρείται έως σήμερα.
Επίσης ο φίλτατος Δονάλδιος made America little again, αποσύροντας κάθε εξωτερική επιρροή, ουσιαστικά ειχε ημιδιαλύσει το ΝΑΤΟ ή έστω το εκανε να φυτοζωεί, ειχε αποσυρθεί ο παγκόσμιος νταβατζής που επενέβαινε και τραβούσε αυτάκια οταν εβλεπε οτι τα παιδάκια του κάνουν αταξίες μέσα στην τάξη, ο Ερντο αλώνιζε κτλ.
Το ότι ανακηρυξαμε κι εμεις το ενα, προεκτείναμε το άλλο, επεκτείναμε το παρακείνο, ειναι δείγμα του οτι δεν αλώνιζε μόνο ο Ερντο, αλλά του οτι ειχαν σταματήσει να τραβιούνται αυτάκια εκατέρωθεν. Και αποτέλεσμα όλων αυτων των επεκτασοπροεκτάσεων εν τέλει, απ'οτι φανηκε ηταν το να "πάμε πόλεμο", οπως λεει και ο τιτλος του νηματος, με τα πάντα να κρέμονται απο μια κλωστή.

Η ουσιαστική αναθέρμανση των σχέσεων μας με τους τούρκους ηρθε μετά απο εκεινο το σεισμό, όταν στειλαμε βοήθεια και τους απεγκλωβίσαμε απο τα συντρίμμια.
Αυτή τη φορά, για να δουμε ποσο τυχεροί θα ειμαστε και δεν θα προχωρήσει το πράγμα στο απροχώρητο.
Διότι αν ειναι να παρακαλάμε να τους συμβαινουν φυσικές καταστροφές καθε φορά για να τους στελνουμε βοηθεια, προκειμενου να γλυτωσουμε τον πολεμο, κλάφ'τα Χαράλαμπε.

Οποιος καταφέρει και με πείσει οτι ολα τα παραπάνω που περιγράφω ηταν απλώς ράντομ και συγκυριακά τότε, και δεν παιζει να ξανα συμβούν, μαγκιά του, ανοιχτός σε καθε αποψη ειμαι. Δεν ειμαι κανένας ορκισμένος αντιτραμπικός, οπως ουτε και τραμπικος.
Τι λες ρε άνθρωπε, οι συμφωνίες κλείστηκαν μετά τις επισκέψεις του Πομπέο, τις προώθησαν οι ΗΠΑ δηλαδή, όχι επειδή απουσίαζαν οι ΗΠΑ :smt005: Δεν πάτε καλά, το άσπρο μαύρο κάνετε :smt005: :smt005:

Λες και υπήρχε περίπτωση ποτέ να μην αντιδράσει η Τουρκία σε αυτά, προφανώς και θα αντιδρούσε όποιος και να ήταν πρόεδρος στις ΗΠΑ και όποιος και να ήταν πρωθυπουργός στην Ελλάδα.
Μην την ψάχνεις με τον vantoto δεν θα βγάλεις άκρη Για αυτό λένε όσοι λίγο ασχολούνται πόσο φελλός είναι ο Δένδιας που του πίστωσαν μάλιστα όλες τις ενέργειες .Τπτ δεν έκανε αυτός Πομπέο και Πράιτ αν και δημοκρατίκος ο πρέσβης βοήθησε την χώρα πολύ έδωσαν τις κατευθύνσεις .Μέχρι και στο μνημόνιο με την Αίγυπτο βοήθησαν .
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

nyxtovios έγραψε: 06 Νοέμ 2024, 10:00 Άγνωστο πάντως γιατί χτυπιεστε είτε από τη μια είτε από την άλλη.
Ούτε στις δικές μας εκλογές δεν κάνετε έτσι.
Αυτό δεν θα έπρεπε να σου φαίνεται περίεργο, ειδικά εσένα. Σκέψου το λίγο :wink
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Δεν ξενύχτησα, κοιμήθηκα ήσυχος έχοντας διαβάσει προβλέψεις Όργι, Φιλιπ, Μιθρα.
Ξυπνάω και φυσικά είναι μια υπέροχη μέρα για τον τραμποχαμασοπουτινισμό αλλά και τα ETFs μου.

🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

Green Dragon έγραψε: 06 Νοέμ 2024, 11:25
nyxtovios έγραψε: 06 Νοέμ 2024, 10:00 Άγνωστο πάντως γιατί χτυπιεστε είτε από τη μια είτε από την άλλη.
Ούτε στις δικές μας εκλογές δεν κάνετε έτσι.
Αυτό δεν θα έπρεπε να σου φαίνεται περίεργο, ειδικά εσένα. Σκέψου το λίγο :wink
Απλά είναι οι μεγάλες ποδοσφαιρικές ομάδες, πιο πολύ θέαμα.
Άβαταρ μέλους
southern
Phorum.gr user: southern

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από southern »

οδησσος, σουμι,χαρκοβο σε ρωσικα χερια
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 06 Νοέμ 2024, 11:26 Δεν ξενύχτησα, κοιμήθηκα ήσυχος έχοντας διαβάσει προβλέψεις Όργι, Φιλιπ, Μιθρα.
δηλδή και εσύ τους βαζεις στην ιδια κατηγορία; Δεν τρολλάρει ο τελευταιος;
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Green Dragon έγραψε: 06 Νοέμ 2024, 11:18

Δεν με νοιαζε τι προωθήθηκε και τι οχι, με νοιάζει το αποτέλεσμα, δηλαδη το οτι επήλθε σοβαρη αναταραχή στη χώρα μου, που προσωπικά όμοιά της δεν εχω ξανα δει (δεν προλαβα τα Ιμια εγω, ημανε τσιπιρίκος).

Δεν με νοιάζει αν υπήρχε ειρηνη στη Μ.Ανατολή ή στο Γουαδαλκιβίρ ή οπου αλλου. Εγω τότε εβλεπα οτι στη χωρα μου, μια χώρα εντός ΝΑΤΟ, οχι απλά η ειρηνη διακυβεύονταν σοβαρά, αλλά κινδύνευε και απο μια άλλη νατοϊκή χώρα.

Ειπαμε, εγώ ενας νορμάλ παρτάκιας ειμαι, εγγυηθείτε μου εσεις και ο τράμπας σας οτι δεν θα παμε σε πολεμο (ή τουλαχιστον οτι δεν θα ξανασυμβεί εκεινο του '20 που φτασαμε στο χειλος του γκρεμου) και εγω μαζι σας :102:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 06 Νοέμ 2024, 11:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”