Αργησες διοτι εχω ηδη στοιχηματισει το αβαταρ μου με το λορδομπροθμ
ΥΠΟΓΡΑΦΗ ρε καρχια, ΚΩΛΩΝΕΙΣ;;;;
οτι θες.
Οταν εκλεγει η Καμαλα στην υπογραφη σου θα γραψεις με κεφαλαια γραμματα στη μεγαλυτερη δυνατη γραμματοσειρα το εξης και μονο γραπτο:
ΟΡΓΙΜΕΝΟΣ, Ο ΧΡΗΣΤΗΣ ΠΟΥ ΓΚΡΕΜΙΣΕ ΤΟΝ ΨΕΚΟΤΡΑΜΠΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΟΝΕΣΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ!!!
Παει ρε μουχριτσα, ή την ουρα στα σκελια;;;
Μιλα καλλιτερα.
εγω με τη σειρα μου ζηταω την εξης υπογραφη -
ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ Ο WOKE ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΣ ΧΡΗΣΤΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ!!!
Allah έγραψε: 05 Νοέμ 2024, 10:08
Για να μην ξεχνιόμαστε: πρώτα ο κώλος μας.
Ας βγει οποίος να'ναι, αρκεί να μην γαμηθούν τα κρυπτονομίσματα.
Όλα τα άλλα είναι για να'χουμε να λέμε μαλακίες για να περνάει η ώρα.
Dogecoin Rallies, Bitcoin ETFs Bleed Ahead of U.S. Elections
BTC fell amid a transfer of $2.2 billion worth of the asset by defunct exchange Mt.Gox from its storage to new wallets. https://www.coindesk.com/markets/2024/1 ... elections/
Οταν εκλεγει η Καμαλα στην υπογραφη σου θα γραψεις με κεφαλαια γραμματα στη μεγαλυτερη δυνατη γραμματοσειρα το εξης και μονο γραπτο:
ΟΡΓΙΜΕΝΟΣ, Ο ΧΡΗΣΤΗΣ ΠΟΥ ΓΚΡΕΜΙΣΕ ΤΟΝ ΨΕΚΟΤΡΑΜΠΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΟΝΕΣΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ!!!
Παει ρε μουχριτσα, ή την ουρα στα σκελια;;;
Μιλα καλλιτερα.
εγω με τη σειρα μου ζηταω την εξης υπογραφη -
ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ Ο WOKE ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΣ ΧΡΗΣΤΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ!!!
εγινε, παει το στοιχημα, κλεβω εκκλησια αλλα δεν πειραζει, τα παντα θα δωσω στον αγωνα εναντια στον ψεκασμο σας.
Κακώς συνδυαλεγεστε έστω για χαβαλετζιδικα στοιχήματα με τον ψυχοπαθή υποστηρικτη βιαστών παιδιών.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
Στην αρχή του ποντκαστ αναλύει το πώς καίγεται στο Diablo και είναι στο top20 των παικτών παγκοσμιως και το γιατί τα βιδεο γκειμς θα έπρεπε να είναι υποχρεωτικό course για όσους θέλουν να γίνουν χειρουργοι. Τον αγαπώ αυτόν τον άνθρωπο.
Ο άνθρωπος είναι σαν τον Νέο στο Μάτριχ. Βλέπει τα πράγματα με διαφορετικά μάτια απο εμάς τους κοινούς θνητούς. Είναι ήδη 30 βήματα πιο μπροστά απο τους υπόλοιπους. Εχει ήδη στο μυαλό του το πώς θα δημιουργήσει το Χ στον Άρη, τη στιγμη και οι αμερικάνοι μαλώνουν τι είναι άντρας και τι γυναίκα.
Να μας χύνει στα μούτρα να κάνουμε αγιασμό δηλαδή.
Εδώ να δηλώσουμε ότι αναλύσεις για το πόσο κακός πρόεδρος θα είναι ο Τραμπ, από αναλυτές που έβλεπαν ότι Μπάιντεν ήταν ικανός για δεύτερη τετραετία, δεν γίνεται να τις πάρουμε στα σοβαρά.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι αφελείς που δεν ξέρουν να διαβάζουν τις τάσεις και θα αγωνιούν σημερα και αύριο.Οποιος ξέρει να διαβάζει στοιχειωδώς τις τάσεις δεν αγωνιά γιατί ξέρει πως ήδη διαφαίνεται ότι ο νικητής θα είναι η Καμαλα Χάρις πέραν πάσης αμφιβολίας.Οι τάσεις της τελευταίας εβδομάδας των εκλογών μας έχουν δείξει τον νικητή ήδη.Η Χάρις έχει κερδίσει πέραν πάσης αμφιβολίας.Δεν χάνω το στοίχημα και δεν πέφτω έξω σε αυτό που γράφω.Ειπαμε αν πέσω έξω αλλάζω την εικόνα προφίλ μου μέχρι την Αμερικανική Προεδρική ορκομωσία και δεν γράφω ξανά στην ενότητα Διεθνής Πολιτική.Αλλα δεν θα χάσω με τίποτα.
Mitharadir έγραψε: 05 Νοέμ 2024, 10:50
Υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι αφελείς που δεν ξέρουν να διαβάζουν τις τάσεις και θα αγωνιούν σημερα και αύριο.Οποιος ξέρει να διαβάζει στοιχειωδώς τις τάσεις δεν αγωνιά γιατί ξέρει πως ήδη διαφαίνεται ότι ο νικητής θα είναι η Καμαλα Χάρις πέραν πάσης αμφιβολίας.Οι τάσεις της τελευταίας εβδομάδας των εκλογών μας έχουν δείξει τον νικητή ήδη.Η Χάρις έχει κερδίσει πέραν πάσης αμφιβολίας.Δεν χάνω το στοίχημα και δεν πέφτω έξω σε αυτό που γράφω.Ειπαμε αν πέσω έξω αλλάζω την εικόνα προφίλ μου μέχρι την Αμερικανική Προεδρική ορκομωσία και δεν γράφω ξανά στην ενότητα Διεθνής Πολιτική.Αλλα δεν θα χάσω με τίποτα.
Έχεις διαλέξει εικόνα προφίλ;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
O άνθρωπος είναι Νοτιοαφρικανός που έμεινε στην Αμερική παραβιάζοντας την σπουδαστική του βίζα
Συνεχίσεις να αναπαράγεις τα ψέματα των αριστερών. Η ιστορία με τον "Χριστιανό" απο τη Ρουάντα δεν σας έγινε μάθημα.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.