Αυτό είναι πρακτικά 50-50.Πριν μια εβδομάδα ήταν 60-40.Ειναι μεγάλη αλλαγή και δείχνει η τάση προς τα πού πάει.Η Χάρις έχει πρακτικά νικήσει.Οσοι είναι έξυπνοι με τις αποδόσεις που έχει τώρα η Χάρις (2,05) θα στοιχηματίσουν υπέρ της και θα περιμένουν απλά να πληρωθούν.Αν είναι και πολύ έξυπνοι θα στοιχηματίσουν σήμερα και ένα μεγάλο χρηματικό ποσό για να το πάρουν πίσω υπερδιπλάσιο.
Στο Πολυμάρκετ πάντως η διαφορά είναι στο 7%. Θυμίζει πολύ το 2020.
Στο Pollymarket επενδύουν πολλοί με κρυπτονομισματα και ευνοεί ελαφρώς τον Τραμπ. Σημερα θα δημοσιεύσω την δική μου πρόβλεψη για τις Αμερικανικές εκλογές (ποιες πολιτείες θα πάρει ποιός υποψήφιος) και φυσικά ποιός θα είναι ο νικητής.
Leporello έγραψε: 04 Νοέμ 2024, 14:02
Κάτι μου θυμίζει αυτή η πόζα: Spoiler
εμενα μου θυμιζει πολιτικο τον οποιο οι αντιπαλοι του επιχειρησαν να δολοφονησουν 2 φορες και τον προστατευουν επιτελους ...
Fail! Η φωτογραφία υπάρχει πριν από το 2024. Να, από τον Νοέμβριο του 2023: https://www.independent.co.uk/news/worl ... 54485.html
Μάλλον ανάγεται στην εποχή που ο Τραμπ ήταν πρόεδρος. Ετσι δείχνουν οι αντι-Covid μάσκες των αστυνομικών.
1.
hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2022, 21:35Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
το μονο που απειλει τις ΗΠΑ αυτη τη στιγμη ειναι ο αριστεροστροφος φασισμος ... ουτε ακροδεξια ,ουτε δικτατορες ... το Συριζα και οι Ρουβικωνες της Αμερικης ειναι η γαγγραινα της Δυσης
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.