Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
Τι σχέση έχουν ρε Μιχαλάκι ομάδες κρούσεων και τραμπούκοι των 80ς με σημερινούς βομβιστές τρομοκράτες όπως τους darwin awards υποψηφίους εγκληματίες του νήματος;
Απόπειρα αποτυχημένου whataboutism;
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Sid Vicious έγραψε: 04 Νοέμ 2024, 22:35
Τι σχέση έχουν ρε Μιχαλάκι ομάδες κρούσεων και τραμπούκοι των 80ς με σημερινούς βομβιστές τρομοκράτες όπως τους darwin awards υποψηφίους εγκληματίες του νήματος;
Απόπειρα αποτυχημένου whataboutism;
καταρχας ειναι λιγο αστειο να με αποκαλεις Μιχαλακη μιας και σε ριχνω δυο κεφαλια
ομαδες κρουσης? αληθεια τωρα? τον Τεμπονερα τον ρωτησες?
τα μαχαιρια στο πιανο του Παπαδημητριου στην Ροτοντα τα θυμασαι? και πολλα αλλα βεβαια
που κολλας βρε Θανασακη?
εδω ειμαστε, ελα να τα πιουμε
Πιο πολύ απ' όσο πίνεις όταν το παίζεις ιστορία σε Sid και Otto, δεν γίνεται.
την αλλη φορα μπερδεψες τον Syd με τον Sid
ennoia soy kai o Sint kai o Otto μια χαρα με καταλαβαινουν
Τον syd δεν τον ξέρω προσωπικά. Το μόνο που κατάλαβα ήταν ότι μάλλον περνούσε μια δύσκολη φάση και κάπου είχε ξεφύγει, ξεσπώντας στο πχόρουμ. Τον Sid και τον Otto, τους ξέρω προσωπικά, οπότε δεν έχω θέματα λάθους αντίληψης. Τις υστερικές βροντώδεις πορδές σαν και σένα, τις αντιλαμβάνομαι ως μια ένδειξη προσήκουσας ευαισθησίας του πχόρουμ σε ευάλωτες ομάδες όπως το συνάφι σου και όχι ως επικινδυνότητα για τον οποιονδήποτε χρήστη. Σαφές;
Πιο πολύ απ' όσο πίνεις όταν το παίζεις ιστορία σε Sid και Otto, δεν γίνεται.
Τον syd δεν τον ξέρω προσωπικά. Το μόνο που κατάλαβα ήταν ότι μάλλον περνούσε μια δύσκολη φάση και κάπου είχε ξεφύγει, ξεσπώντας στο πχόρουμ. Τον Sid και τον Otto, τους ξέρω προσωπικά, οπότε δεν έχω θέματα λάθους αντίληψης. Τις υστερικές βροντώδεις πορδές σαν και σένα, τις αντιλαμβάνομαι ως μια ένδειξη προσήκουσας ευαισθησίας του πχόρουμ σε ευάλωτες ομάδες όπως το συνάφι σου και όχι ως επικινδυνότητα για τον οποιονδήποτε χρήστη. Σαφές;
εχει πεθανει
70χιλιαδες πορδιτσες
τα ζαναξ σου και στο παπλωμα
εχει πεθανει
70χιλιαδες πορδιτσες
τα ζαναξ σου και στο παπλωμα
Είπε ο (κατά δήλωση του αμεα) τερμινέιτορ. Χαλάρωσε λίγο, γλυκό μου και σταμάτα να εκθέτεις κι άλλο το συνάφι σου, δίνοντας οδηγίες. Δεν είμαι πληρωμένη αποκλειστική ούτε κοινωνική λειτουργός ή εθελόντρια για βοήθεια στο σπίτι.