κι εγώ αυτό βλέπω άρα η παράσταση νίκης υπερ τραμπ είναι δεδομένη. μένει να δούμε και το αποτέλεσμα τώρα.Νετο Γκουερινο έγραψε: 04 Νοέμ 2024, 17:29 Αυτή είναι η πιο πρόσφατη τάση στις στοιχηματικες εταιρειες, πέφτει κατακόρυφα το ποσοστό υπέρ Τραμπ
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Προβλέψεις για το αποτέλεσμα των Αμερικανικών εκλογών
Re: Προβλέψεις για το αποτέλεσμα των Αμερικανικών εκλογών
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
ένα friendly reminder για το τι λέγανε τα media στις εκλογές του 2016 για τον πρόεδρο
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
καλά, καλά, ελπίζω να μην κρύβεσαι μετά τα αποτελέσματαΟργισμένος έγραψε: 04 Νοέμ 2024, 14:44 ΑΠοτυχια για τους ντεμς αν νικησουν με λιγοτερο απο 315 εκλεκτορες αυτον τον βρωμερο θιασο ψεκας και ρατσισμου.
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Frappezitis
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.
- Οργισμένος
Ti λε ρε μεγαλε, αν θες και με τους 2 τοτε δεν θα αλλαξεις μονο τη φωτο αλλα και την υπογραφη σου οπου και θα γραψεις με τη μεγαλυτερη δυνατη γραμματοσειρα το εξης> ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ , Ο ΧΡΗΣΤΗΣ ΠΟΥ ΓΚΡΕΜΙΣΕ ΤΟΝ ΨΕΚΟΤΡΑΜΠΙΣΜΟ!!!Lord Brum έγραψε: 04 Νοέμ 2024, 17:36Mέσα και με τους 2. Λογικά Τετάρτη απογευματάκι ή πέμπτη πρωί θα ξέρουμε αν δεν παιχτεί κανένα θριλερ με επανακαταμετρήσεις.Οργισμένος έγραψε: 04 Νοέμ 2024, 16:45με μενα παει το στοιχημα. Θα κλεψω εκκλησια αλλα δε γαμιεται.Lord Brum έγραψε: 04 Νοέμ 2024, 16:24
οκ, πάει το στοίχημα.
Ο χαμενος μάζει τη φωτο του αντιπάλου υποψηφίου (τραμπ εσύ, χαρις εγώ) από τη στιγμή που ο ηττημένος των εκλογών συγχαρεί τον νικητή (μπορεί αν κάνουν και μια βδομάδα να βγουν τελικά αποτελέσματα μπορεί και 1 μέρα) μέχρι και την ημέρα της ορκομοσίας του νέου προέδρου.
Αν τολμας.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Μέσα αλλά με τη γραμματοσειρά που έχω ήδη στην υπογραφή μου. Φυσιολογική. Ετοίμασε εσύ φωτο με τον ταμία τραμπ να έρχεταιΟργισμένος έγραψε: 04 Νοέμ 2024, 19:19Ti λε ρε μεγαλε, αν θες και με τους 2 τοτε δεν θα αλλαξεις μονο τη φωτο αλλα και την υπογραφη σου οπου και θα γραψεις με τη μεγαλυτερη δυνατη γραμματοσειρα το εξης> ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ , Ο ΧΡΗΣΤΗΣ ΠΟΥ ΓΚΡΕΜΙΣΕ ΤΟΝ ΨΕΚΟΤΡΑΜΠΙΣΜΟ!!!Lord Brum έγραψε: 04 Νοέμ 2024, 17:36Mέσα και με τους 2. Λογικά Τετάρτη απογευματάκι ή πέμπτη πρωί θα ξέρουμε αν δεν παιχτεί κανένα θριλερ με επανακαταμετρήσεις.Οργισμένος έγραψε: 04 Νοέμ 2024, 16:45
με μενα παει το στοιχημα. Θα κλεψω εκκλησια αλλα δε γαμιεται.
Αν τολμας.
- Οργισμένος
ΚΕΦΑΛΑΙΑLord Brum έγραψε: 04 Νοέμ 2024, 19:21Μέσα αλλά με τη γραμματοσειρά που έχω ήδη στην υπογραφή μου. Φυσιολογική. Ετοίμασε εσύ φωτο με τον ταμία τραμπ να έρχεταιΟργισμένος έγραψε: 04 Νοέμ 2024, 19:19Ti λε ρε μεγαλε, αν θες και με τους 2 τοτε δεν θα αλλαξεις μονο τη φωτο αλλα και την υπογραφη σου οπου και θα γραψεις με τη μεγαλυτερη δυνατη γραμματοσειρα το εξης> ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ , Ο ΧΡΗΣΤΗΣ ΠΟΥ ΓΚΡΕΜΙΣΕ ΤΟΝ ΨΕΚΟΤΡΑΜΠΙΣΜΟ!!!Lord Brum έγραψε: 04 Νοέμ 2024, 17:36
Mέσα και με τους 2. Λογικά Τετάρτη απογευματάκι ή πέμπτη πρωί θα ξέρουμε αν δεν παιχτεί κανένα θριλερ με επανακαταμετρήσεις.
Αν τολμας.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Κεφάλαια κανένα πρόβλημα, αλλά η ίδια γραμματοσειράΟργισμένος έγραψε: 04 Νοέμ 2024, 19:26ΚΕΦΑΛΑΙΑLord Brum έγραψε: 04 Νοέμ 2024, 19:21Μέσα αλλά με τη γραμματοσειρά που έχω ήδη στην υπογραφή μου. Φυσιολογική. Ετοίμασε εσύ φωτο με τον ταμία τραμπ να έρχεταιΟργισμένος έγραψε: 04 Νοέμ 2024, 19:19
Ti λε ρε μεγαλε, αν θες και με τους 2 τοτε δεν θα αλλαξεις μονο τη φωτο αλλα και την υπογραφη σου οπου και θα γραψεις με τη μεγαλυτερη δυνατη γραμματοσειρα το εξης> ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ , Ο ΧΡΗΣΤΗΣ ΠΟΥ ΓΚΡΕΜΙΣΕ ΤΟΝ ΨΕΚΟΤΡΑΜΠΙΣΜΟ!!!
Αν τολμας.
αν εχασε το τεξας μαλλον δεν βγαινει ο τραμπ
- Οργισμένος
πολυ καλα λοιπον, κλεβω εκκλησια.Lord Brum έγραψε: 04 Νοέμ 2024, 19:31Κεφάλαια κανένα πρόβλημα, αλλά η ίδια γραμματοσειράΟργισμένος έγραψε: 04 Νοέμ 2024, 19:26ΚΕΦΑΛΑΙΑLord Brum έγραψε: 04 Νοέμ 2024, 19:21
Μέσα αλλά με τη γραμματοσειρά που έχω ήδη στην υπογραφή μου. Φυσιολογική. Ετοίμασε εσύ φωτο με τον ταμία τραμπ να έρχεται
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Μαλλον θα ήθελα να κερδίσει ο Τραμπ, γιατί θα είχε ενδιαφέρον μια κυβέρνηση tech εκατομμυριούχων, Musk, Thiel, Sachs, Vance ουσιαστικά θα κυβερνούν. Η μαφία της Paypal. Απλα θα είχε ενδιαφέρον ένας τεχνοφασισμος και κάτι φρέσκο.Πχ θα ήθελα να δω Μασκ να πετσοκόβει γραφειοκρατίες εντός των ΗΠΑ, όπως υποσχέθηκε. Να δούμε καποια κόλπα.
Η Καμαλα θα ήταν μια από τα ίδια, στυλ Τζο, αλλά έχει καλές πιθανότητες. Και θα μπορούν να συνεχίζουν να παίζουν αυτό το παιχνίδι οι δημοκρατικοί θεωρητικά για 100 χρόνια ακόμη, να υπάρχει ένα ακροδεξιό κόμμα, αυτοί ως κεντρώοι να αποτελούν το κόμμα «κοινης λογικής», και να εξαφανίζουν έτσι οποιαδήποτε αριστερή ατζέντα. Δηλαδή την έχουν κατά βρει σε αυτή την φάση οι δημοκρατικοί.
Δημιουργούν έναν φανταστικό Χιτλερ, τον κερδίζουν χάριν του κοινού καλού μετά δεν βελτιώνουν τίποτα στην καθημερινότητα των ανθρώπων. Αυτή είναι δημοκρατία.
Η Καμαλα θα ήταν μια από τα ίδια, στυλ Τζο, αλλά έχει καλές πιθανότητες. Και θα μπορούν να συνεχίζουν να παίζουν αυτό το παιχνίδι οι δημοκρατικοί θεωρητικά για 100 χρόνια ακόμη, να υπάρχει ένα ακροδεξιό κόμμα, αυτοί ως κεντρώοι να αποτελούν το κόμμα «κοινης λογικής», και να εξαφανίζουν έτσι οποιαδήποτε αριστερή ατζέντα. Δηλαδή την έχουν κατά βρει σε αυτή την φάση οι δημοκρατικοί.
Δημιουργούν έναν φανταστικό Χιτλερ, τον κερδίζουν χάριν του κοινού καλού μετά δεν βελτιώνουν τίποτα στην καθημερινότητα των ανθρώπων. Αυτή είναι δημοκρατία.
Δεν μπορούν, και θα σου πω γιατί: η κυριαρχία των Δημοκρατικών βασιζόταν στην παραδοχή ότι οι μειονότητες θα συνεχίσουν να αυξάνονται σε βάρος των λευκών (σωστό) και ότι θα συνεχίσουν να τους ψηφίζουν σε ποσοστά Βόρειας Κορέας, ως αποτέλεσμα των καταλοίπων που έχει αφήσει ο ρατσισμός των Ρεπουμπλικάνων τη δεκαετία του '60 και του '70 (ιδίως η Southern Strategy του Νίξον). Το τελευταίο αποδείχτηκε μέγα λάθος. Όσο ανεβαίνει το βιοτικό επίπεδο των μειονοτήτων και όσο ενσωματώνονται περισσότερο στην αμερικανική κοινωνία, τόσο περισσότερο γυρνάνε την πλάτη τους στο ΔΚ, ιδίως λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι κατά κανόνα οι μειονότητες έχουν πιο συντηρητικές απόψεις από τους λευκούς. Όλα δείχνουν ότι ο Τραμπ θα πάρει το υψηλότερο ποσοστό ψήφου μαύρων, λατίνων και ασιατών που έχει πάρει ποτέ Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος. Δεν είδες την απελπισία με την οποία ο Ομπλάμπλά κατακευραύνωσε πριν μερικές εβδομάδες τους ''αδελφούς του'' (γελάνε και τα τσιμέντα) γιατί δεν συστρατεύονται με την αλκοολική κυρία Τίποτα όπως είχαν κάνει με αυτόν; Επίσης μην κρίνεις από την εικόνα που περνάνε τα ευρωπαϊκά ΜΜΕ. Στις ΗΠΑ δεν υπάρχει καμία συμφωνία για το ποιος είναι το ''κόμμα της κοινής λογικής'', ιδίως όταν στο παιχνίδι μπαίνει η διαχείριση της οικονομίας, που είναι ο παράγοντας που κατά βάση κρίνει τις εκλογές.AOC έγραψε: 04 Νοέμ 2024, 19:53 Και θα μπορούν να συνεχίζουν να παίζουν αυτό το παιχνίδι οι δημοκρατικοί θεωρητικά για 100 χρόνια ακόμη, να υπάρχει ένα ακροδεξιό κόμμα, αυτοί ως κεντρώοι να αποτελούν το κόμμα «κοινης λογικής», και να εξαφανίζουν έτσι οποιαδήποτε αριστερή ατζέντα.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
Η καμαλα θα φαει πουτσο απο το ντελαγουερ μέχρι την Καλιφόρνια
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Aμερικανοτσολιαδεςvantono έγραψε: 04 Νοέμ 2024, 09:50 Εχετε ανοιξει 300 νηματα για αμερικανικες εκλογες.
Ας παιξει καμιά συγχώνευση αν γινεται, να τα διαβάζουμε ολα συγκεντρωμένα και να μην ψαχνόμαστε, οταν ερθει η ωρα τους.
Κράτα σκρίνσοτ, γιατί είναι πούστρα, μπορεί να πάει να σβήνει πόστ και να σε κατηγορεί οτι έγραψες μόνος σου τα κουόουτ. Το 'χει ξανακάνει.Lord Brum έγραψε: 04 Νοέμ 2024, 19:31Κεφάλαια κανένα πρόβλημα, αλλά η ίδια γραμματοσειράΟργισμένος έγραψε: 04 Νοέμ 2024, 19:26ΚΕΦΑΛΑΙΑLord Brum έγραψε: 04 Νοέμ 2024, 19:21
Μέσα αλλά με τη γραμματοσειρά που έχω ήδη στην υπογραφή μου. Φυσιολογική. Ετοίμασε εσύ φωτο με τον ταμία τραμπ να έρχεται
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 278 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Philip Mortimer
-