!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Προβλέψεις για το αποτέλεσμα των Αμερικανικών εκλογών

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
taliban
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Re: Προβλέψεις για το αποτέλεσμα των Αμερικανικών εκλογών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban »

Νομίζω ο τράμπας...
Άβαταρ μέλους
TOR
Phorum.gr user: TOR

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από TOR »

Kauldron έγραψε: 04 Νοέμ 2024, 15:49
TOR έγραψε: 04 Νοέμ 2024, 15:43

:fp:
Το σχόλιο είναι της Νίκι Χέιλι. Άρα αν π.χ. γράψει σχόλιο στη WSJ ο Σάντερς (ή η Κλίντον ή ο Ομπάμα) υπέρ της Χάρις, αυτό θα ισοδυναμεί με στήριξη της Χάρις από τη WSJ;
:smt005:
Αυτή ήταν αντίπαλος του Τράμπα, και του είχε σύρει χίλια μύρια.

Και λοιπόν; Και ο Σάντερς ήταν αντίπαλος της Κλίντον και τη στήριξε το 2016 μετά το τέλος των εσωκομματικών. Το ίδιο έγινε και με την Κλίντον και τον Ομπάμα το 2008, κι ας είχαν μαλλιοτραβηχτεί στις εσωκομματικές πιο πριν.
Η ΡΩΜΑΝΙΑ ΚΙ ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΝ ΑΝΘΕΙ ΚΑΙ ΦΕΡΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ
Mitharadir

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Mitharadir »

Lord Brum έγραψε: 04 Νοέμ 2024, 15:52
Οργισμένος έγραψε: 04 Νοέμ 2024, 14:44 ΑΠοτυχια για τους ντεμς αν νικησουν με λιγοτερο απο 315 εκλεκτορες αυτον τον βρωμερο θιασο ψεκας και ρατσισμου.
μη σε χάσουμε μεθαύριο.
Βάζεις ένα στοίχημα? Αν νικήσει ο Τραμπ θα βάλεις τη φωτογραφία του αβαταρ μεχρι να ορκιστέι. Αν νικήσει η σκατιάρα θα την βάλω εγώ αβαταρ για το ίδιο χρονικό διάστημα
Άσε τον όργι και βάλε μαζί μου στοίχημα που μιλάω και πιο ρεαλιστικά.Μου αρέσει το άβαταρ μου και είμαι σίγουρος απόλυτα πως δεν θα χρειαστεί να το αλλάξω.Εγω λέω ότι θα νικήσει η Χάρις.Αν νικήσει βάζεις στο προφίλ σου την φώτο της.Αν νικήσει ο Τραμπ θα τον βάλω στο προφίλ μου φωτογραφία εγώ.Αν είσαι έξυπνος θα αποφύγεις το στοίχημα γιατί δεν παίζει να πέσω έξω στην εκτίμηση μου ότι θα νικήσει η Χάρις.Εχω μιλήσει με ειδικούς και γνωστές από ΗΠΑ και διαβάζω τις τάσεις από τα στοιχήματα.Τι λες;
Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ »

TOR έγραψε: 04 Νοέμ 2024, 16:00
Kauldron έγραψε: 04 Νοέμ 2024, 15:49
TOR έγραψε: 04 Νοέμ 2024, 15:43

:fp:
Το σχόλιο είναι της Νίκι Χέιλι. Άρα αν π.χ. γράψει σχόλιο στη WSJ ο Σάντερς (ή η Κλίντον ή ο Ομπάμα) υπέρ της Χάρις, αυτό θα ισοδυναμεί με στήριξη της Χάρις από τη WSJ;
:smt005:
Αυτή ήταν αντίπαλος του Τράμπα, και του είχε σύρει χίλια μύρια.

Και λοιπόν; Και ο Σάντερς ήταν αντίπαλος της Κλίντον και τη στήριξε το 2016 μετά το τέλος των εσωκομματικών. Το ίδιο έγινε και με την Κλίντον και τον Ομπάμα το 2008, κι ας είχαν μαλλιοτραβηχτεί στις εσωκομματικές πιο πριν.
Αφου το τουιταρει Ρωσομποτακι, να μην το ποσταρουμε στο πχωρουμ? Δε κανει... ντροπη...
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Otto Weininger έγραψε: 04 Νοέμ 2024, 13:23
Scouser έγραψε: 04 Νοέμ 2024, 12:17
Mitharadir έγραψε: 04 Νοέμ 2024, 11:23

Πότε το έκανε ακριβώς; Γιατί αμφιβάλω ότι οι ψηφοφόροι οι περισσότεροι το έμαθαν.Αυτο το κάνεις εκείνη τη στιγμή.Το 2008 ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων ο ΜακΚειν σε πάνελ (Townhall) που έκανε όπου συνομιλούσε με πολίτες είχε μια τρελαμενη που του είπε ότι ο Ομπάμα δεν είναι Αμερικανός πολίτης, αμέσως της άρπαξε το μικρόφωνο επιτόπου και της είπε "όχι κυρία μου, είναι οικογενειάρχης και Αμερικανός,σας ευχαριστώ για την γνώμη σας νομίζω την είπατε και πάμε παρακάτω". Απόλυτος διαχωρισμός θέσεως.
Η δήλωση καταδικάστηκε αμέσως από την εκστρατεία του και από τον ίδιο:
Trump camp responds to backlash over comedian's Puerto Rico joke at rally

'This joke does not reflect the views of President Trump or the campaign,' said a senior Trump adviser
https://www.foxnews.com/politics/trump- ... joke-rally
Trump denies knowing comedian who told crude joke about Puerto Rico: 'I have no idea who he is’

Trump says comedian Tony Hinchcliffe said 'some bad things'
https://www.foxnews.com/media/trump-den ... -who-he-is
Ήταν μια ατυχής στιγμή γιατί ζούμε σε μια εποχή που πραγματικά είναι να απορεί κανείς που εξακολουθεί να υφίσταται το επάγγελμα του κωμικού, αλλά μέχρι εκεί. Όποιος ενδιαφερόταν να ψηφίσει τον Τραμπ αντιλήφθηκε αμέσως ότι ήταν μια μαλακία ενός τρόμπα που καμία σχέση δεν έχει με τον Τραμπ και την εκστρατεία του. Τον Μακεϊν γιατί μας τον ανέφερες; Σαν παράδειγμα πετυχημένης προεκλογικής εκστρατείας; :lol:
Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να ρωτήσω: τι σκατά είπε για τους Πορτορικανούς;
Ήταν σχόλιο του κωμικού (λέμε τώρα) Τόνι Χίντσκλιφ, σε μια εκδήλωση του Τραμπ και όχι δήλωση του Τραμπ.

«Δεν ξέρω αν το ξέρετε, αλλά υπάρχει κυριολεκτικά ένα πλωτό νησί σκουπιδιών στη μέση του ωκεανού αυτή τη στιγμή. Νομίζω ότι λέγεται Πουέρτο Ρίκο»
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum »

Mitharadir έγραψε: 04 Νοέμ 2024, 16:10
Οργισμένος έγραψε: 04 Νοέμ 2024, 14:44 ΑΠοτυχια για τους ντεμς αν νικησουν με λιγοτερο απο 315 εκλεκτορες αυτον τον βρωμερο θιασο ψεκας και ρατσισμου.
μη σε χάσουμε μεθαύριο.
Βάζεις ένα στοίχημα? Αν νικήσει ο Τραμπ θα βάλεις τη φωτογραφία του αβαταρ μεχρι να ορκιστέι. Αν νικήσει η σκατιάρα θα την βάλω εγώ αβαταρ για το ίδιο χρονικό διάστημα
Άσε τον όργι και βάλε μαζί μου στοίχημα που μιλάω και πιο ρεαλιστικά.Μου αρέσει το άβαταρ μου και είμαι σίγουρος απόλυτα πως δεν θα χρειαστεί να το αλλάξω.Εγω λέω ότι θα νικήσει η Χάρις.Αν νικήσει βάζεις στο προφίλ σου την φώτο της.Αν νικήσει ο Τραμπ θα τον βάλω στο προφίλ μου φωτογραφία εγώ.Αν είσαι έξυπνος θα αποφύγεις το στοίχημα γιατί δεν παίζει να πέσω έξω στην εκτίμηση μου ότι θα νικήσει η Χάρις.Εχω μιλήσει με ειδικούς και γνωστές από ΗΠΑ και διαβάζω τις τάσεις από τα στοιχήματα.Τι λες;
οκ, πάει το στοίχημα.
Ο χαμενος μάζει τη φωτο του αντιπάλου υποψηφίου (τραμπ εσύ, χαρις εγώ) από τη στιγμή που ο ηττημένος των εκλογών συγχαρεί τον νικητή (μπορεί αν κάνουν και μια βδομάδα να βγουν τελικά αποτελέσματα μπορεί και 1 μέρα) μέχρι και την ημέρα της ορκομοσίας του νέου προέδρου.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος »

μη σε χάσουμε μεθαύριο.
Μεσα ρε! ΑΝ τολμας
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος »

Lord Brum έγραψε: 04 Νοέμ 2024, 16:24

μη σε χάσουμε μεθαύριο.
οκ, πάει το στοίχημα.
Ο χαμενος μάζει τη φωτο του αντιπάλου υποψηφίου (τραμπ εσύ, χαρις εγώ) από τη στιγμή που ο ηττημένος των εκλογών συγχαρεί τον νικητή (μπορεί αν κάνουν και μια βδομάδα να βγουν τελικά αποτελέσματα μπορεί και 1 μέρα) μέχρι και την ημέρα της ορκομοσίας του νέου προέδρου.
με μενα παει το στοιχημα. Θα κλεψω εκκλησια αλλα δε γαμιεται.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

Η Χάρις παίζει να είναι η πιο φυτευτή πρόεδρος της νεωτέρας ιστορίας του δυτικού κόσμου. Ανύπαρκτη σαν αντιπρόεδρος, ωστε να μην έχει φθορά. Διαφήμιση στο φουλ την (κωλο)φάτσα της. Κ.α. Οπότε λέω πως θα βγει, αλλά όχι εύκολα. Μάλλον θα υπάρξουν επανακαταμετρήσεις και άλλα φαιδρά, αλλά στο τέλος θα την φάμε στην μάπα.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Άβαταρ μέλους
Καραμελίτσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καραμελίτσα »

Ζενίθεδρος έγραψε: 04 Νοέμ 2024, 16:46 Η Χάρις παίζει να είναι η πιο φυτευτή πρόεδρος της νεωτέρας ιστορίας του δυτικού κόσμου. Ανύπαρκτη σαν αντιπρόεδρος, ωστε να μην έχει φθορά. Διαφήμιση στο φουλ την (κωλο)φάτσα της. Κ.α. Οπότε λέω πως θα βγει, αλλά όχι εύκολα. Μάλλον θα υπάρξουν επανακαταμετρήσεις και άλλα φαιδρά, αλλά στο τέλος θα την φάμε στην μάπα.
Ο πιο φυτευτός ήταν ο νέος Μπους. Χαζός και κοκάκιας, και είχε και το Ανώτατο δικαστήριο να του καλύψει τη νοθεία στη Φλώριδα.
Z
Mitharadir

μη σε χάσουμε μεθαύριο.
οκ, πάει το στοίχημα.
Έκλεισε.Ξεκινα να βρίσκεις φωτογραφίες της Χάρις που να σου αρέσουν.Εγω δεν θα κάνω καν τον κόπο να παρακολουθήσω αύριο το αποτέλεσμα των Αμερικανικών εκλογών.Αυριο Τρίτη θα μπω μέχρι το μεσημέρι στο φόρουμ και μετα θα αραξω χωρίς να δω Αμερικανικές εκλογές.Δεν αξίζει να δεις έναν αγώνα που ξέρεις ήδη το τέλος του και τον νικητή.Θα μπω να γράψω εδώ μετά το τέλος των εκλογών αφού θα έχει ανακοινωθεί η νίκη της Χάρις.

Εσύ ετοίμασε όμως σιγά σιγά την καινούργια φωτογραφία στο προφίλ σου.Δες φωτογραφίες της Χάρις για να επιλέξεις ποια προτιμάς και βάλε αυτήν.
Mitharadir

Ζενίθεδρος έγραψε: 04 Νοέμ 2024, 16:46 Η Χάρις παίζει να είναι η πιο φυτευτή πρόεδρος της νεωτέρας ιστορίας του δυτικού κόσμου. Ανύπαρκτη σαν αντιπρόεδρος, ωστε να μην έχει φθορά. Διαφήμιση στο φουλ την (κωλο)φάτσα της. Κ.α. Οπότε λέω πως θα βγει, αλλά όχι εύκολα. Μάλλον θα υπάρξουν επανακαταμετρήσεις και άλλα φαιδρά, αλλά στο τέλος θα την φάμε στην μάπα.
Δεν παίζει να φτάσει σε επανακαταμέτρηση αντίστοιχη με του 2000.Για να φτάσει θα πρέπει το αποτέλεσμα να κριθεί σε μια μόνο Πολιτεία και με ελάγχιστες ψήφους.Δεν παίζει τι σενάριο αυτό.Αν γινόταν επανακαταμέτρηση θα έβγαινε κερδισμένος ο Τραμπ διότι η ιστορία δείχνει ότι όποιος ελέγχει το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ ελέγχει και την επανακαταμέτρηση αν αυτή είναι οριακή.Αποδειξη το 2000.

Δεν παίζει να φτάσουμε σε επανακαταμέτρηση αντίστοιχη του 2000.
Νετο Γκουερινο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νετο Γκουερινο »

Για όσους ενδιαφέρονται
Το πρωί στις 7.30 που είδα ο στοιχιμαν έδινε τον Τραμπ 1.8
Τώρα δίνει 1.65
Νετο Γκουερινο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νετο Γκουερινο »

Αυτή είναι η πιο πρόσφατη τάση στις στοιχηματικες εταιρειες, πέφτει κατακόρυφα το ποσοστό υπέρ Τραμπ
Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum »

Οργισμένος έγραψε: 04 Νοέμ 2024, 16:45
οκ, πάει το στοίχημα.
με μενα παει το στοιχημα. Θα κλεψω εκκλησια αλλα δε γαμιεται.
Mέσα και με τους 2. Λογικά Τετάρτη απογευματάκι ή πέμπτη πρωί θα ξέρουμε αν δεν παιχτεί κανένα θριλερ με επανακαταμετρήσεις.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”