Round #2 έγραψε:DRH: Ωραίος γύρος!!!!!
JIM: Λίγο κατώτερος από τον προηγούμενο ο γύρος αυτός. Είχε όμως κι αυτός τα highlights του.
NOV: Το μετριότης, μετριοτήτων... ταιριάζει σε αυτό το γύρο, είχε πάντως και δύο πολύ καλά τραγούδια
Gravenhurst - The Velvet Cell (SID) έγραψε:DRH (12): Εγώ γιατί δεν τους ξέρω αυτούς

Ντροπή μου!
MAS (12): ΠΟΛΥ ωραίο τραγούδι σε ένα είδος που δεν ακούω, θα ψάξω να δω αν έχουν και άλλα. Τσίμπα το 12άρι!
MOJ (6): not bad αλλα του λειπει το κατι παραπανω
NOV (6): Ικανοποιητικό σαν άκουσμα
DRE (5): Ίδιο από την αρχή ως το τέλος.
JIM (4): Σφιχτοδεμένο εναλλακτικό ροκάκι. Good staff.
David McWilliams - Days Of Pearly Spencer (POL) έγραψε:NOV (12): Ε, εντάξει τώρα, αν δεν πάει εδώ το 12αρι που αλλού;
DRE (8): Πολύ καλό αλλά και ποιος δεν το ξέρει.
MOJ (7): Ωραιο και γνωστο παιρνει βαθμους στον γυρο αυτο γιατι το προτιμω απο κατι αλλα που μπηκαν
JIM (6): Κλασικό με δραματική ατμόσφαιρα.
MAS (6): Ντάξει φοβερό τραγούδι, αλλά πέφτει στην βαθμολογία μου γιατί το έχω ακούσει χίλιες φορές και δεν θα το έβαζα να τ'ακούσω ποτέ μόνος μου...
SID (6): Κλασικό, θα βαθμολογούσα παραπάνω αν δεν είχα βαρεθεί να το ακούω
DRH (5): Ωραίο και το original, πάντα όμως προτιμούσα περισσότερο του Marc Almond. Δεν περίμενα να το έχω τόσο χαμηλά, έβαλα λιγότερο χιτάκια ψηλότερα.
ΜΠΙ (1): Παιδιά μάλλον βαριεστε

Καλά, μάθαμε πως υπήρχε βιδεο ...
Cage The Elephant - Cold Cold Cold (ALI) έγραψε:JIM (12): Εθιστικό ροκ με παλιομοδίτικο feeling. Το μπάσιμο στο ρεφρέν είναι εντυπωσιακό.
SID (12): And we have a winner, τι τραγουδάρα!!
NOV (10): Χμμμ, θα μπορούσε να παει και εδώ 12αρι... αν δεν υπήρχε το Days of Pearly Spenser
MAS (5): Καρμπόν αντιγραφή από παλιότερες δεκαετίες,, δεν ξέρω τι να του βάλω καθότι μ'αρέσει καλύτερα από άλλα, αλλά δεν μπορώ να παραβλέψω ότι από έμπνευση/καινούρια πράγματα μηδέν, zero, nada.
DRE (4): Ούτε κλαίει ούτε γελάει.
DRH (4): Πολύ χαμηλά δεν έπεσε αυτό; Δεν το περίμενα!
ΜΠΙ (4): Λαϊκισμός, αλλά καλό 60'ς background
Salarymen - Echoes (DRE) έγραψε:MOJ (12): Ωραιο , φρεσκαδουρα και αγνωστο - δυσκολος συνδυασμος .Συναισθημα και υπεροχη γυναικεια φωνη . παρε το 12αρι μου .
NOV (8): Καλό
ΜΠΙ (7): Γλυκούλι
MAS (2): Δεν είναι κακό τραγούδι, απλά not my cup of tea, δεν θα το ξανάκουγα
JIM (0): Ωραία φωνή, αξιοπρεπές τραγούδι. Δυστυχώς έπεσε μαζί πολλά καλύτερα κομμάτια
Guy Gerber & Desire - In A Manner Of Speaking (DRH) έγραψε:JIM (10): Πολύ ευχάριστο στο άκουσμα. Σε ταξιδεύει. Ονειρικό...
SID (10): Όμορφη διασκευή στο γνωστό χιτ των Tuxedo Moon
DRE (7): Cover που δεν με ενθουσίασε και πολύ.
ΜΠΙ (5): Sorry, καλύφθηκα για πάντα από Martin Gore
(Έχει μερικά ωραία οργανικά μέρη μα αφαιρεί το βάθος, αλλά ίσως χρειάζεται και μια ελαφριά εκτέλεση)
Ξανακουγοντας το μου άρεσε πιο πολύ
MOJ (4): Δεν με ενθουσιασε . Υπαρχουν πολυ καλυτερες διασκευες του κομματιου .
MAS (0): Όταν χρειάζεται να βγάλεις τα βυζιά έξω, τότε υπάρχει πρόβλημα... πολύ βαρετό τραγούδι που θυμίζει το Dripping απ'τον προηγούμενο γύρο... μονοτονίαααα
Om - State Of Non-Return (MOJ) έγραψε:MAS (10): Εδώ δυσκολεύτηκα πολύ, γιατί εγώ τέτοια ακούω αλλά αυτό ήταν αρκετά μονότονο, οκ το καταλαβαίνω ότι είναι stoner/sludge/whatever metal (buddha-? enlightened-?), αλλά θα ήθελα κάποιες αλλαγές στην μελωδία... παρόλαυτα λόγω γούστων μου παίρνει το 10άρι.
JIM (7): Ενδιαφέρουσα stonerιά με progressive στοιχεία, ανατολίτικες μελωδίες και σκοτεινή ατμόσφαιρα. Πίστευα ότι προς το τελείωμα θα επανερχόταν ο τραγουδιστής για ένα grand φινάλε. Ακόμα κι έτσι όμως μου άρεσε αρκετά.
DRH (6): Ωραία ξεκινήσαμε! Για να αφήνω τους Om στους 6 βαθμούς!
ΜΠΙ (6): Στίχοι και έγχορδα έριξαν το κομμάτι αλλά δεν χορταινω στονερια οπότε έδωσα πονδους
DRE (1): Με τίποτα.
NOV (0): Ohhh nooo
Yussef Dayes ft. Rocco Palladino & Charlie Stacey - Yesterday Princess(Stanley Clarke X Currenṣ̌y) (MIS) έγραψε:DRH (8): Άνετα θα πήγαινε και για το 12άρι
MOJ (8): παπαδες παιζει ο ντραμερ. fretless bass και ωραια πληκτρα .σαν experimental jazz μου κανει το κομματι και ναι μ αρεσει αρκετα . ενδιαφερουσα επιλογη .
ΜΠΙ (8): Πραγματική μουσικοί
Αληθινοί άνθρωποι
MAS (7): Όχι ρε, έπρεπε να βάλεις 2ο ή 3ο από δω: (
link), τότε σίγουρα ο Jimmy θα έγραφε για beach bar και ηλιοβασιλέματα! :Ρ Αυτό το βρήκα αρκετά μονότονο, ειδικά το μπάσο...
DRE (6): Αν και δεν πολυκατάλαβα τι παίζουν δεν είναι άσχημο.
JIM (3): Χορταστικό instrumental με καλούς μουσικούς. Ειδικά ο ντράμερ δίνει ρεσιτάλ.
SID (3): Μουσικό χαλί σε πρωινό καφέ στην Λεωφόρο Νίκης;
Men I Trust - Numb (ΜΠΙ) έγραψε:DRE (12): Το ξέρω το κομμάτι και μ' αρέσει πολύ.
MOJ (10): Ο ηχος τους μ αρεσει πολυ σε οτι εχω ακουσει απ αυτους ..αυτο δεν το ηξερα .ωραια επιλογη .
MAS (8): Πολύ χαλαρωτικό τραγουδάκι, ωραίος τόνος κιθάρας, ωραίο μπάσο, εύγε (και πάλι θα παραπονεθώ λίγο για μονότονο ρυθμό αλλά τι να κάνουμε)
DRH (7): Γλυκούλι!!
JIM (1): Καλούτσικο. Χαλαρωτικό.
SID (1): Έναν βαθμό μόνο και μόνο για την όμορφη τραγουδίστρια
ΠΑΛ (1): Ιδανικό για αϋπνίες.
ΜΠΙ (#): Θα άξιζε 12αρι και μόνο για τον μπασίστα
Αριστούργημα
Sona Jobarteh & Band - Kanu (NOV) έγραψε:JIM (8): Ευχάριστη έκπληξη. Είναι καλοί σε αυτό που κάνουν όλοι τους. Ωραία φωνητικά και η μελωδία τους επίσης.
SID (5): Θα το έβαζα πιο πάνω στην βαθμολογία μάλλον αν μου ήταν πιο οικεία η γλώσσα, ωραίο τραγούδι
DRE (3): Μου περίσσεψε ένα 3 και το άφησα εδώ.
MAS (3): Ωραία ηχοχρώματα, μ'αρέσει η αφρικανική φάση αλλά πολύ επαναλαμβανόμενο ρε παιδί μου... 2 chords. Απ'τα τραγούδια που αλλάζω πριν το τέλος.
ΜΠΙ (2): Δεν καταλαβαίνω αν είναι ο Πετρολούκας ή ο Καψάλης της Ουγκάντα, κάτι ενδιάμεσο ίσως
Songs: Ohia - The Ocean’s Nerves (ΝΥΧ) έγραψε:ΜΠΙ (10): Ωραία ατμόσφαιρα, δεν μπορούμε να ζητάμε παντού κλιμάκωση
SID (7): Ανάλογα την φάση θα πήγαινε και πιο πάνω
JIM (5): Μελαγχολικό, βαρύ, δραματικό. Ιδανικό για να κλείνει ένα δίσκο.
NOV (4): Αν και διαβαζοντας Ohia σου δημιουργείται μια αρνητική προδιαθεση στην αναζητηση στην Google βγάαζει εικόνες με κατι ωραία λουλουδακια... κατά τα άλλα, μετριο και το τραγούδι μέτριος και ο βαθμος
MOJ (3): εδω περιμενα κατι να γινει αλλα το κομματι δεν εκπληρωνει τις προσδοκιες . μενει στασιμο , flat και μονοτονο .
DRH (2): Αυτούς τους είχα γνωρίσει από τα πολύ πρώτα τους βήματα. Μου είχαν αρέσει κομμάτια τους, συνήθως όμως τους βαριόμουν. Σίγουρα στις βαρετές τους στιγμές το συγκεκριμένο
DRE (0): Δεν...
MAS (0): Ντάξει αυτό το τραγούδι είναι να το βάλεις στην κηδεία σου (και πάλι ίσως σηκωθώ και φύγω αν το ακούσω).
Joe Lamont - Flesh To Flesh (JIM) έγραψε:DRE (10): Ροκ που γουστάρω να ακούω.
SID (8): Ε ναι μας αρέσει
NOV (7): Καλό και αυτό
DRH (3): 2o κομμάτι από soundtrack των 80s στο παιχνίδι! Ένδιαφέρον, αν και το συγκεκριμένο το βρίσκω αρκετά μέτριο
MAS (1): Πολύ φορμουλαϊκό 80s metal τραγούδι που με αφήνει αδιάφορο δυστυχώς...
ΜΠΙ (0): Μεγάλο πάθος για τρολιν
Μεγαλη ανημπορια του συγκροτήματος για γούστο και θεματολογια
ΠΑΛ (0): AC/DC και Alice Cooper των φτωχών;
Jess Glynne - Home (MAS) έγραψε:DRE (2): Εντελώς αδιάφορο.
JIM (0): Έχει το μπιτ, αλλά τίποτα ιδιαίτερο.
ΜΠΙ (0): Ενοχλητική αιχμηρή ερμηνεία
Ρία Ελληνίδου - Στο Λίγο Που Σε Ξέρω (ΠΑΛ) έγραψε:MAS (4): Δεν θα το έβαζα ποτέ, αλλά παίρνει αυτή την βαθμολογία ελέω των υπόλοιπων κομματιών που είναι χειρότερα..
ΜΠΙ (3): Νιώθω την υποχρέωση να δώσω κάνα ποντακι σε ένα όμορφο κορίτσι (εκτός γουστων μου)
Τουλάχιστον δεν έχει μπουζούκι κλισέ αν και αραβο-ποπ
Η φτώχεια των ελληνικών βίντεο σε τοπία, χορευτικά και ηαδυναμία εύρεσης φρέσκιας ομορφιάς είναι απαρηγόρητη
JIM (2): Ένοχη απόλαυση. Το ακούω στα κρυφά. Μην το πει κανείς παραέξω
DRE (0): Μπάαα.
NOV (0): Αυτό που λένε και από κορμί φωναρα?...
SID (0): Κι εγώ στο τόσο λίγο που σε άκουσα πάτησα stop