!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Phorum Forumvision #1

Νέες κυκλοφορίες, προτάσεις για νέα ακούσματα, κριτικές
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Άβαταρ μέλους
Ανδροπαραδίνομαι
Phorum.gr user: Λατ

Re: Phorum Forumvision #1

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ανδροπαραδίνομαι »

Bazoomba έγραψε: 03 Νοέμ 2024, 10:34
Ανδροπαραδίνομαι έγραψε: 01 Νοέμ 2024, 23:40
Bazoomba έγραψε: 31 Οκτ 2024, 21:27
Διαγραφεις χειροκινητα τα περιεχομενα που δεν θες και φροντιζεις να κρατησεις το quoting brackets για το περιεχομενο που θες.
Αν γινόταν αυτό και στην πραγματική ζωή, δεν θα είχαμε εθιστεί στο ίντερνετ :p2:
Μερος του ιντερνετικου σου εθισμου ειναι κι αυτο. Τι θα εκανες εδω μεσα χωρις Γαλη, Κασπ και Δαναη-Δαναη-Δαναη ;

Λιγότερες φορές τον σταυρό μου βγαίνοντας να οδηγήσω, έχοντας κατά νου δύο λιγότερα ανεύθυνα κοπρόσκυλα που έχουν λεφτά για ποτάκια αλλά όχι για ταξακι;
Casp έγραψε: 29 Νοέμ 2024, 01:17Ερωτας ειναι να ερωτευεσαι το οτι μπορεις να τον κανεις ο,τι θελεις
Άβαταρ μέλους
micmic
Phorum.gr user: micmic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic »

Γύρος #2 - Αποτελέσματα

Κώδικας: Επιλογή όλων

# Τίτλος                                                      ∑ ALI DRE DRH JIM MAS MIS MOJ NOV POL SID ΑΝΔ ΜΠΙ ΝΥΧ ΠΑΛ 
 1 Gravenhurst - The Velvet Cell                             103   6   5  12   4  12  10   6   6  12   #   2  12  12   4 
 2 David McWilliams - Days Of Pearly Spencer                  93  12   8   5   6   6   5   7  12   #   6  10   1   5  10 
 3 Cage The Elephant - Cold Cold Cold                         91   #   4   4  12   5   6   5  10   8  12   6   4   8   7 
 4 Salarymen - Echoes                                         84   7   #  10   0   2   7  12   8   3   2   8   7   6  12 
 5 Guy Gerber & Desire - In A Manner Of Speaking              74  10   7   #  10   0   1   4   5   4  10  12   5   3   3 
 6 Om - State Of Non-Return                                   63   1   1   6   7  10   4   #   0   5   4   7   6   4   8 
 7 Yussef Dayes ft. Rocco Palladino & Charlie Stacey - Yest…  62   0   6   8   3   7   #   8   2   0   3   5   8  10   2 
 8 Men I Trust - Numb                                         61   4  12   7   1   8  12  10   3   0   1   0   #   2   1 
 9 Sona Jobarteh & Band - Kanu                                55   8   3   1   8   3   8   2   #   2   5   1   2   7   5 
10 Songs: Ohia - The Ocean’s Nerves                           46   2   0   2   5   0   3   3   4   7   7   3  10   #   0 
11 Joe Lamont - Flesh To Flesh                                45   3  10   3   #   1   2   1   7  10   8   0   0   0   0 
12 Jess Glynne - Home                                         25   5   2   0   0   #   0   0   1   6   0   4   0   1   6 
13 Ρία Ελληνίδου - Στο Λίγο Που Σε Ξέρω                       10   0   0   0   2   4   0   0   0   1   0   0   3   0   # 
14 ΑΝΔ - DNS                                                   0   x   x   x   x   x   x   x   x   x   x   #   x   x   x 
Σχόλια ανά τραγούδι
Spoiler
Round #2 έγραψε:DRH: Ωραίος γύρος!!!!!
JIM: Λίγο κατώτερος από τον προηγούμενο ο γύρος αυτός. Είχε όμως κι αυτός τα highlights του.
NOV: Το μετριότης, μετριοτήτων... ταιριάζει σε αυτό το γύρο, είχε πάντως και δύο πολύ καλά τραγούδια
Gravenhurst - The Velvet Cell (SID) έγραψε:DRH (12): Εγώ γιατί δεν τους ξέρω αυτούς 😳 Ντροπή μου!
MAS (12): ΠΟΛΥ ωραίο τραγούδι σε ένα είδος που δεν ακούω, θα ψάξω να δω αν έχουν και άλλα. Τσίμπα το 12άρι!
MOJ (6): not bad αλλα του λειπει το κατι παραπανω
NOV (6): Ικανοποιητικό σαν άκουσμα
DRE (5): Ίδιο από την αρχή ως το τέλος.
JIM (4): Σφιχτοδεμένο εναλλακτικό ροκάκι. Good staff.
David McWilliams - Days Of Pearly Spencer (POL) έγραψε:NOV (12): Ε, εντάξει τώρα, αν δεν πάει εδώ το 12αρι που αλλού;
DRE (8): Πολύ καλό αλλά και ποιος δεν το ξέρει.
MOJ (7): Ωραιο και γνωστο παιρνει βαθμους στον γυρο αυτο γιατι το προτιμω απο κατι αλλα που μπηκαν
JIM (6): Κλασικό με δραματική ατμόσφαιρα.
MAS (6): Ντάξει φοβερό τραγούδι, αλλά πέφτει στην βαθμολογία μου γιατί το έχω ακούσει χίλιες φορές και δεν θα το έβαζα να τ'ακούσω ποτέ μόνος μου...
SID (6): Κλασικό, θα βαθμολογούσα παραπάνω αν δεν είχα βαρεθεί να το ακούω
DRH (5): Ωραίο και το original, πάντα όμως προτιμούσα περισσότερο του Marc Almond. Δεν περίμενα να το έχω τόσο χαμηλά, έβαλα λιγότερο χιτάκια ψηλότερα.
ΜΠΙ (1): Παιδιά μάλλον βαριεστε 😒
Καλά, μάθαμε πως υπήρχε βιδεο ...
Cage The Elephant - Cold Cold Cold (ALI) έγραψε:JIM (12): Εθιστικό ροκ με παλιομοδίτικο feeling. Το μπάσιμο στο ρεφρέν είναι εντυπωσιακό.
SID (12): And we have a winner, τι τραγουδάρα!!
NOV (10): Χμμμ, θα μπορούσε να παει και εδώ 12αρι... αν δεν υπήρχε το Days of Pearly Spenser
MAS (5): Καρμπόν αντιγραφή από παλιότερες δεκαετίες,, δεν ξέρω τι να του βάλω καθότι μ'αρέσει καλύτερα από άλλα, αλλά δεν μπορώ να παραβλέψω ότι από έμπνευση/καινούρια πράγματα μηδέν, zero, nada.
DRE (4): Ούτε κλαίει ούτε γελάει.
DRH (4): Πολύ χαμηλά δεν έπεσε αυτό; Δεν το περίμενα!
ΜΠΙ (4): Λαϊκισμός, αλλά καλό 60'ς background
Salarymen - Echoes (DRE) έγραψε:MOJ (12): Ωραιο , φρεσκαδουρα και αγνωστο - δυσκολος συνδυασμος .Συναισθημα και υπεροχη γυναικεια φωνη . παρε το 12αρι μου .
NOV (8): Καλό
ΜΠΙ (7): Γλυκούλι
MAS (2): Δεν είναι κακό τραγούδι, απλά not my cup of tea, δεν θα το ξανάκουγα
JIM (0): Ωραία φωνή, αξιοπρεπές τραγούδι. Δυστυχώς έπεσε μαζί πολλά καλύτερα κομμάτια
Guy Gerber & Desire - In A Manner Of Speaking (DRH) έγραψε:JIM (10): Πολύ ευχάριστο στο άκουσμα. Σε ταξιδεύει. Ονειρικό...
SID (10): Όμορφη διασκευή στο γνωστό χιτ των Tuxedo Moon
DRE (7): Cover που δεν με ενθουσίασε και πολύ.
ΜΠΙ (5): Sorry, καλύφθηκα για πάντα από Martin Gore
(Έχει μερικά ωραία οργανικά μέρη μα αφαιρεί το βάθος, αλλά ίσως χρειάζεται και μια ελαφριά εκτέλεση)

Ξανακουγοντας το μου άρεσε πιο πολύ
MOJ (4): Δεν με ενθουσιασε . Υπαρχουν πολυ καλυτερες διασκευες του κομματιου .
MAS (0): Όταν χρειάζεται να βγάλεις τα βυζιά έξω, τότε υπάρχει πρόβλημα... πολύ βαρετό τραγούδι που θυμίζει το Dripping απ'τον προηγούμενο γύρο... μονοτονίαααα
Om - State Of Non-Return (MOJ) έγραψε:MAS (10): Εδώ δυσκολεύτηκα πολύ, γιατί εγώ τέτοια ακούω αλλά αυτό ήταν αρκετά μονότονο, οκ το καταλαβαίνω ότι είναι stoner/sludge/whatever metal (buddha-? enlightened-?), αλλά θα ήθελα κάποιες αλλαγές στην μελωδία... παρόλαυτα λόγω γούστων μου παίρνει το 10άρι.
JIM (7): Ενδιαφέρουσα stonerιά με progressive στοιχεία, ανατολίτικες μελωδίες και σκοτεινή ατμόσφαιρα. Πίστευα ότι προς το τελείωμα θα επανερχόταν ο τραγουδιστής για ένα grand φινάλε. Ακόμα κι έτσι όμως μου άρεσε αρκετά.
DRH (6): Ωραία ξεκινήσαμε! Για να αφήνω τους Om στους 6 βαθμούς!
ΜΠΙ (6): Στίχοι και έγχορδα έριξαν το κομμάτι αλλά δεν χορταινω στονερια οπότε έδωσα πονδους
DRE (1): Με τίποτα.
NOV (0): Ohhh nooo
Yussef Dayes ft. Rocco Palladino & Charlie Stacey - Yesterday Princess(Stanley Clarke X Currenṣ̌y) (MIS) έγραψε:DRH (8): Άνετα θα πήγαινε και για το 12άρι
MOJ (8): παπαδες παιζει ο ντραμερ. fretless bass και ωραια πληκτρα .σαν experimental jazz μου κανει το κομματι και ναι μ αρεσει αρκετα . ενδιαφερουσα επιλογη .
ΜΠΙ (8): Πραγματική μουσικοί
Αληθινοί άνθρωποι
MAS (7): Όχι ρε, έπρεπε να βάλεις 2ο ή 3ο από δω: (link), τότε σίγουρα ο Jimmy θα έγραφε για beach bar και ηλιοβασιλέματα! :Ρ Αυτό το βρήκα αρκετά μονότονο, ειδικά το μπάσο...
DRE (6): Αν και δεν πολυκατάλαβα τι παίζουν δεν είναι άσχημο.
JIM (3): Χορταστικό instrumental με καλούς μουσικούς. Ειδικά ο ντράμερ δίνει ρεσιτάλ.
SID (3): Μουσικό χαλί σε πρωινό καφέ στην Λεωφόρο Νίκης;
Men I Trust - Numb (ΜΠΙ) έγραψε:DRE (12): Το ξέρω το κομμάτι και μ' αρέσει πολύ.
MOJ (10): Ο ηχος τους μ αρεσει πολυ σε οτι εχω ακουσει απ αυτους ..αυτο δεν το ηξερα .ωραια επιλογη .
MAS (8): Πολύ χαλαρωτικό τραγουδάκι, ωραίος τόνος κιθάρας, ωραίο μπάσο, εύγε (και πάλι θα παραπονεθώ λίγο για μονότονο ρυθμό αλλά τι να κάνουμε)
DRH (7): Γλυκούλι!!
JIM (1): Καλούτσικο. Χαλαρωτικό.
SID (1): Έναν βαθμό μόνο και μόνο για την όμορφη τραγουδίστρια
ΠΑΛ (1): Ιδανικό για αϋπνίες.
ΜΠΙ (#): Θα άξιζε 12αρι και μόνο για τον μπασίστα

Αριστούργημα
Sona Jobarteh & Band - Kanu (NOV) έγραψε:JIM (8): Ευχάριστη έκπληξη. Είναι καλοί σε αυτό που κάνουν όλοι τους. Ωραία φωνητικά και η μελωδία τους επίσης.
SID (5): Θα το έβαζα πιο πάνω στην βαθμολογία μάλλον αν μου ήταν πιο οικεία η γλώσσα, ωραίο τραγούδι
DRE (3): Μου περίσσεψε ένα 3 και το άφησα εδώ.
MAS (3): Ωραία ηχοχρώματα, μ'αρέσει η αφρικανική φάση αλλά πολύ επαναλαμβανόμενο ρε παιδί μου... 2 chords. Απ'τα τραγούδια που αλλάζω πριν το τέλος.
ΜΠΙ (2): Δεν καταλαβαίνω αν είναι ο Πετρολούκας ή ο Καψάλης της Ουγκάντα, κάτι ενδιάμεσο ίσως
Songs: Ohia - The Ocean’s Nerves (ΝΥΧ) έγραψε:ΜΠΙ (10): Ωραία ατμόσφαιρα, δεν μπορούμε να ζητάμε παντού κλιμάκωση
SID (7): Ανάλογα την φάση θα πήγαινε και πιο πάνω
JIM (5): Μελαγχολικό, βαρύ, δραματικό. Ιδανικό για να κλείνει ένα δίσκο.
NOV (4): Αν και διαβαζοντας Ohia σου δημιουργείται μια αρνητική προδιαθεση στην αναζητηση στην Google βγάαζει εικόνες με κατι ωραία λουλουδακια... κατά τα άλλα, μετριο και το τραγούδι μέτριος και ο βαθμος
MOJ (3): εδω περιμενα κατι να γινει αλλα το κομματι δεν εκπληρωνει τις προσδοκιες . μενει στασιμο , flat και μονοτονο .
DRH (2): Αυτούς τους είχα γνωρίσει από τα πολύ πρώτα τους βήματα. Μου είχαν αρέσει κομμάτια τους, συνήθως όμως τους βαριόμουν. Σίγουρα στις βαρετές τους στιγμές το συγκεκριμένο
DRE (0): Δεν...
MAS (0): Ντάξει αυτό το τραγούδι είναι να το βάλεις στην κηδεία σου (και πάλι ίσως σηκωθώ και φύγω αν το ακούσω).
Joe Lamont - Flesh To Flesh (JIM) έγραψε:DRE (10): Ροκ που γουστάρω να ακούω.
SID (8): Ε ναι μας αρέσει
NOV (7): Καλό και αυτό
DRH (3): 2o κομμάτι από soundtrack των 80s στο παιχνίδι! Ένδιαφέρον, αν και το συγκεκριμένο το βρίσκω αρκετά μέτριο
MAS (1): Πολύ φορμουλαϊκό 80s metal τραγούδι που με αφήνει αδιάφορο δυστυχώς...
ΜΠΙ (0): Μεγάλο πάθος για τρολιν
Μεγαλη ανημπορια του συγκροτήματος για γούστο και θεματολογια
ΠΑΛ (0): AC/DC και Alice Cooper των φτωχών;
Jess Glynne - Home (MAS) έγραψε:DRE (2): Εντελώς αδιάφορο.
JIM (0): Έχει το μπιτ, αλλά τίποτα ιδιαίτερο.
ΜΠΙ (0): Ενοχλητική αιχμηρή ερμηνεία
Ρία Ελληνίδου - Στο Λίγο Που Σε Ξέρω (ΠΑΛ) έγραψε:MAS (4): Δεν θα το έβαζα ποτέ, αλλά παίρνει αυτή την βαθμολογία ελέω των υπόλοιπων κομματιών που είναι χειρότερα..
ΜΠΙ (3): Νιώθω την υποχρέωση να δώσω κάνα ποντακι σε ένα όμορφο κορίτσι (εκτός γουστων μου)
Τουλάχιστον δεν έχει μπουζούκι κλισέ αν και αραβο-ποπ
Η φτώχεια των ελληνικών βίντεο σε τοπία, χορευτικά και ηαδυναμία εύρεσης φρέσκιας ομορφιάς είναι απαρηγόρητη
JIM (2): Ένοχη απόλαυση. Το ακούω στα κρυφά. Μην το πει κανείς παραέξω
DRE (0): Μπάαα.
NOV (0): Αυτό που λένε και από κορμί φωναρα?...
SID (0): Κι εγώ στο τόσο λίγο που σε άκουσα πάτησα stop

Σχόλια ανά παίκτη
Spoiler
DRE έγραψε:Men I Trust - Numb (12): Το ξέρω το κομμάτι και μ' αρέσει πολύ.
Joe Lamont - Flesh To Flesh (10): Ροκ που γουστάρω να ακούω.
David McWilliams - Days Of Pearly Spencer (8): Πολύ καλό αλλά και ποιος δεν το ξέρει.
Guy Gerber & Desire - In A Manner Of Speaking (7): Cover που δεν με ενθουσίασε και πολύ.
Yussef Dayes ft. Rocco Palladino & Charlie Stacey - Yesterday Princess(Stanley Clarke X Currenṣ̌y) (6): Αν και δεν πολυκατάλαβα τι παίζουν δεν είναι άσχημο.
Gravenhurst - The Velvet Cell (5): Ίδιο από την αρχή ως το τέλος.
Cage The Elephant - Cold Cold Cold (4): Ούτε κλαίει ούτε γελάει.
Sona Jobarteh & Band - Kanu (3): Μου περίσσεψε ένα 3 και το άφησα εδώ.
Jess Glynne - Home (2): Εντελώς αδιάφορο.
Om - State Of Non-Return (1): Με τίποτα.
Songs: Ohia - The Ocean’s Nerves (0): Δεν...
Ρία Ελληνίδου - Στο Λίγο Που Σε Ξέρω (0): Μπάαα.
DRH έγραψε:Round #2: Ωραίος γύρος!!!!!
Gravenhurst - The Velvet Cell (12): Εγώ γιατί δεν τους ξέρω αυτούς 😳 Ντροπή μου!
Yussef Dayes ft. Rocco Palladino & Charlie Stacey - Yesterday Princess(Stanley Clarke X Currenṣ̌y) (8): Άνετα θα πήγαινε και για το 12άρι
Men I Trust - Numb (7): Γλυκούλι!!
Om - State Of Non-Return (6): Ωραία ξεκινήσαμε! Για να αφήνω τους Om στους 6 βαθμούς!
David McWilliams - Days Of Pearly Spencer (5): Ωραίο και το original, πάντα όμως προτιμούσα περισσότερο του Marc Almond. Δεν περίμενα να το έχω τόσο χαμηλά, έβαλα λιγότερο χιτάκια ψηλότερα.
Cage The Elephant - Cold Cold Cold (4): Πολύ χαμηλά δεν έπεσε αυτό; Δεν το περίμενα!
Joe Lamont - Flesh To Flesh (3): 2o κομμάτι από soundtrack των 80s στο παιχνίδι! Ένδιαφέρον, αν και το συγκεκριμένο το βρίσκω αρκετά μέτριο
Songs: Ohia - The Ocean’s Nerves (2): Αυτούς τους είχα γνωρίσει από τα πολύ πρώτα τους βήματα. Μου είχαν αρέσει κομμάτια τους, συνήθως όμως τους βαριόμουν. Σίγουρα στις βαρετές τους στιγμές το συγκεκριμένο
JIM έγραψε:Round #2: Λίγο κατώτερος από τον προηγούμενο ο γύρος αυτός. Είχε όμως κι αυτός τα highlights του.
Cage The Elephant - Cold Cold Cold (12): Εθιστικό ροκ με παλιομοδίτικο feeling. Το μπάσιμο στο ρεφρέν είναι εντυπωσιακό.
Guy Gerber & Desire - In A Manner Of Speaking (10): Πολύ ευχάριστο στο άκουσμα. Σε ταξιδεύει. Ονειρικό...
Sona Jobarteh & Band - Kanu (8): Ευχάριστη έκπληξη. Είναι καλοί σε αυτό που κάνουν όλοι τους. Ωραία φωνητικά και η μελωδία τους επίσης.
Om - State Of Non-Return (7): Ενδιαφέρουσα stonerιά με progressive στοιχεία, ανατολίτικες μελωδίες και σκοτεινή ατμόσφαιρα. Πίστευα ότι προς το τελείωμα θα επανερχόταν ο τραγουδιστής για ένα grand φινάλε. Ακόμα κι έτσι όμως μου άρεσε αρκετά.
David McWilliams - Days Of Pearly Spencer (6): Κλασικό με δραματική ατμόσφαιρα.
Songs: Ohia - The Ocean’s Nerves (5): Μελαγχολικό, βαρύ, δραματικό. Ιδανικό για να κλείνει ένα δίσκο.
Gravenhurst - The Velvet Cell (4): Σφιχτοδεμένο εναλλακτικό ροκάκι. Good staff.
Yussef Dayes ft. Rocco Palladino & Charlie Stacey - Yesterday Princess(Stanley Clarke X Currenṣ̌y) (3): Χορταστικό instrumental με καλούς μουσικούς. Ειδικά ο ντράμερ δίνει ρεσιτάλ.
Ρία Ελληνίδου - Στο Λίγο Που Σε Ξέρω (2): Ένοχη απόλαυση. Το ακούω στα κρυφά. Μην το πει κανείς παραέξω
Men I Trust - Numb (1): Καλούτσικο. Χαλαρωτικό.
Salarymen - Echoes (0): Ωραία φωνή, αξιοπρεπές τραγούδι. Δυστυχώς έπεσε μαζί πολλά καλύτερα κομμάτια
Jess Glynne - Home (0): Έχει το μπιτ, αλλά τίποτα ιδιαίτερο.
MAS έγραψε:Gravenhurst - The Velvet Cell (12): ΠΟΛΥ ωραίο τραγούδι σε ένα είδος που δεν ακούω, θα ψάξω να δω αν έχουν και άλλα. Τσίμπα το 12άρι!
Om - State Of Non-Return (10): Εδώ δυσκολεύτηκα πολύ, γιατί εγώ τέτοια ακούω αλλά αυτό ήταν αρκετά μονότονο, οκ το καταλαβαίνω ότι είναι stoner/sludge/whatever metal (buddha-? enlightened-?), αλλά θα ήθελα κάποιες αλλαγές στην μελωδία... παρόλαυτα λόγω γούστων μου παίρνει το 10άρι.
Men I Trust - Numb (8): Πολύ χαλαρωτικό τραγουδάκι, ωραίος τόνος κιθάρας, ωραίο μπάσο, εύγε (και πάλι θα παραπονεθώ λίγο για μονότονο ρυθμό αλλά τι να κάνουμε)
Yussef Dayes ft. Rocco Palladino & Charlie Stacey - Yesterday Princess(Stanley Clarke X Currenṣ̌y) (7): Όχι ρε, έπρεπε να βάλεις 2ο ή 3ο από δω: (link), τότε σίγουρα ο Jimmy θα έγραφε για beach bar και ηλιοβασιλέματα! :Ρ Αυτό το βρήκα αρκετά μονότονο, ειδικά το μπάσο...
David McWilliams - Days Of Pearly Spencer (6): Ντάξει φοβερό τραγούδι, αλλά πέφτει στην βαθμολογία μου γιατί το έχω ακούσει χίλιες φορές και δεν θα το έβαζα να τ'ακούσω ποτέ μόνος μου...
Cage The Elephant - Cold Cold Cold (5): Καρμπόν αντιγραφή από παλιότερες δεκαετίες,, δεν ξέρω τι να του βάλω καθότι μ'αρέσει καλύτερα από άλλα, αλλά δεν μπορώ να παραβλέψω ότι από έμπνευση/καινούρια πράγματα μηδέν, zero, nada.
Ρία Ελληνίδου - Στο Λίγο Που Σε Ξέρω (4): Δεν θα το έβαζα ποτέ, αλλά παίρνει αυτή την βαθμολογία ελέω των υπόλοιπων κομματιών που είναι χειρότερα..
Sona Jobarteh & Band - Kanu (3): Ωραία ηχοχρώματα, μ'αρέσει η αφρικανική φάση αλλά πολύ επαναλαμβανόμενο ρε παιδί μου... 2 chords. Απ'τα τραγούδια που αλλάζω πριν το τέλος.
Salarymen - Echoes (2): Δεν είναι κακό τραγούδι, απλά not my cup of tea, δεν θα το ξανάκουγα
Joe Lamont - Flesh To Flesh (1): Πολύ φορμουλαϊκό 80s metal τραγούδι που με αφήνει αδιάφορο δυστυχώς...
Guy Gerber & Desire - In A Manner Of Speaking (0): Όταν χρειάζεται να βγάλεις τα βυζιά έξω, τότε υπάρχει πρόβλημα... πολύ βαρετό τραγούδι που θυμίζει το Dripping απ'τον προηγούμενο γύρο... μονοτονίαααα
Songs: Ohia - The Ocean’s Nerves (0): Ντάξει αυτό το τραγούδι είναι να το βάλεις στην κηδεία σου (και πάλι ίσως σηκωθώ και φύγω αν το ακούσω).
MOJ έγραψε:Salarymen - Echoes (12): Ωραιο , φρεσκαδουρα και αγνωστο - δυσκολος συνδυασμος .Συναισθημα και υπεροχη γυναικεια φωνη . παρε το 12αρι μου .
Men I Trust - Numb (10): Ο ηχος τους μ αρεσει πολυ σε οτι εχω ακουσει απ αυτους ..αυτο δεν το ηξερα .ωραια επιλογη .
Yussef Dayes ft. Rocco Palladino & Charlie Stacey - Yesterday Princess(Stanley Clarke X Currenṣ̌y) (8): παπαδες παιζει ο ντραμερ. fretless bass και ωραια πληκτρα .σαν experimental jazz μου κανει το κομματι και ναι μ αρεσει αρκετα . ενδιαφερουσα επιλογη .
David McWilliams - Days Of Pearly Spencer (7): Ωραιο και γνωστο παιρνει βαθμους στον γυρο αυτο γιατι το προτιμω απο κατι αλλα που μπηκαν
Gravenhurst - The Velvet Cell (6): not bad αλλα του λειπει το κατι παραπανω
Guy Gerber & Desire - In A Manner Of Speaking (4): Δεν με ενθουσιασε . Υπαρχουν πολυ καλυτερες διασκευες του κομματιου .
Songs: Ohia - The Ocean’s Nerves (3): εδω περιμενα κατι να γινει αλλα το κομματι δεν εκπληρωνει τις προσδοκιες . μενει στασιμο , flat και μονοτονο .
NOV έγραψε:Round #2: Το μετριότης, μετριοτήτων... ταιριάζει σε αυτό το γύρο, είχε πάντως και δύο πολύ καλά τραγούδια
David McWilliams - Days Of Pearly Spencer (12): Ε, εντάξει τώρα, αν δεν πάει εδώ το 12αρι που αλλού;
Cage The Elephant - Cold Cold Cold (10): Χμμμ, θα μπορούσε να παει και εδώ 12αρι... αν δεν υπήρχε το Days of Pearly Spenser
Salarymen - Echoes (8): Καλό
Joe Lamont - Flesh To Flesh (7): Καλό και αυτό
Gravenhurst - The Velvet Cell (6): Ικανοποιητικό σαν άκουσμα
Songs: Ohia - The Ocean’s Nerves (4): Αν και διαβαζοντας Ohia σου δημιουργείται μια αρνητική προδιαθεση στην αναζητηση στην Google βγάαζει εικόνες με κατι ωραία λουλουδακια... κατά τα άλλα, μετριο και το τραγούδι μέτριος και ο βαθμος
Om - State Of Non-Return (0): Ohhh nooo
Ρία Ελληνίδου - Στο Λίγο Που Σε Ξέρω (0): Αυτό που λένε και από κορμί φωναρα?...
SID έγραψε:Cage The Elephant - Cold Cold Cold (12): And we have a winner, τι τραγουδάρα!!
Guy Gerber & Desire - In A Manner Of Speaking (10): Όμορφη διασκευή στο γνωστό χιτ των Tuxedo Moon
Joe Lamont - Flesh To Flesh (8): Ε ναι μας αρέσει
Songs: Ohia - The Ocean’s Nerves (7): Ανάλογα την φάση θα πήγαινε και πιο πάνω
David McWilliams - Days Of Pearly Spencer (6): Κλασικό, θα βαθμολογούσα παραπάνω αν δεν είχα βαρεθεί να το ακούω
Sona Jobarteh & Band - Kanu (5): Θα το έβαζα πιο πάνω στην βαθμολογία μάλλον αν μου ήταν πιο οικεία η γλώσσα, ωραίο τραγούδι
Yussef Dayes ft. Rocco Palladino & Charlie Stacey - Yesterday Princess(Stanley Clarke X Currenṣ̌y) (3): Μουσικό χαλί σε πρωινό καφέ στην Λεωφόρο Νίκης;
Men I Trust - Numb (1): Έναν βαθμό μόνο και μόνο για την όμορφη τραγουδίστρια
Ρία Ελληνίδου - Στο Λίγο Που Σε Ξέρω (0): Κι εγώ στο τόσο λίγο που σε άκουσα πάτησα stop
ΜΠΙ έγραψε:Songs: Ohia - The Ocean’s Nerves (10): Ωραία ατμόσφαιρα, δεν μπορούμε να ζητάμε παντού κλιμάκωση
Yussef Dayes ft. Rocco Palladino & Charlie Stacey - Yesterday Princess(Stanley Clarke X Currenṣ̌y) (8): Πραγματική μουσικοί
Αληθινοί άνθρωποι
Salarymen - Echoes (7): Γλυκούλι
Om - State Of Non-Return (6): Στίχοι και έγχορδα έριξαν το κομμάτι αλλά δεν χορταινω στονερια οπότε έδωσα πονδους
Guy Gerber & Desire - In A Manner Of Speaking (5): Sorry, καλύφθηκα για πάντα από Martin Gore
(Έχει μερικά ωραία οργανικά μέρη μα αφαιρεί το βάθος, αλλά ίσως χρειάζεται και μια ελαφριά εκτέλεση)

Ξανακουγοντας το μου άρεσε πιο πολύ
Cage The Elephant - Cold Cold Cold (4): Λαϊκισμός, αλλά καλό 60'ς background
Ρία Ελληνίδου - Στο Λίγο Που Σε Ξέρω (3): Νιώθω την υποχρέωση να δώσω κάνα ποντακι σε ένα όμορφο κορίτσι (εκτός γουστων μου)
Τουλάχιστον δεν έχει μπουζούκι κλισέ αν και αραβο-ποπ
Η φτώχεια των ελληνικών βίντεο σε τοπία, χορευτικά και ηαδυναμία εύρεσης φρέσκιας ομορφιάς είναι απαρηγόρητη
Sona Jobarteh & Band - Kanu (2): Δεν καταλαβαίνω αν είναι ο Πετρολούκας ή ο Καψάλης της Ουγκάντα, κάτι ενδιάμεσο ίσως
David McWilliams - Days Of Pearly Spencer (1): Παιδιά μάλλον βαριεστε 😒
Καλά, μάθαμε πως υπήρχε βιδεο ...
Joe Lamont - Flesh To Flesh (0): Μεγάλο πάθος για τρολιν
Μεγαλη ανημπορια του συγκροτήματος για γούστο και θεματολογια
Jess Glynne - Home (0): Ενοχλητική αιχμηρή ερμηνεία
Men I Trust - Numb (#): Θα άξιζε 12αρι και μόνο για τον μπασίστα

Αριστούργημα
ΠΑΛ έγραψε:Men I Trust - Numb (1): Ιδανικό για αϋπνίες.
Joe Lamont - Flesh To Flesh (0): AC/DC και Alice Cooper των φτωχών;
Συγκεντρωτικά αποτελέσματα

Κώδικας: Επιλογή όλων

# +/-       ∑  Γ01 Γ02 Γ03 Γ04 Γ05 Γ06 Γ07 Γ08 Γ09 Γ10 Γ11 Γ12 
 1  +1 DRE  188 104  84                                         
 2  -1 MOJ  170 107  63                                         
 3  +3 SID  168  65 103                                         
 4     DRH  157  83  74                                         
 5  +1 ALI  156  65  91                                         
 6  -3 ΝΥΧ  140  94  46                                         
 =  -1 MIS  140  78  62                                         
 8  +1 POL  127  34  93                                         
 9  -1 JIM  106  61  45                                         
10  +1 ΜΠΙ   91  30  61                                         
11  +3 NOV   69  14  55                                         
12  -2 MAS   57  32  25                                         
13     ΠΑΛ   30  20  10                                         
14  -2 ΑΝΔ   25  25   x                                         
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Άβαταρ μέλους
masterridley
Phorum.gr user: masterridley

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από masterridley »

Έβαλα και γωωω, πάλι προτελευταίος. Σόρυ παιδιά αλλά ακολουθώ το σύστημα του Τζίμη, τουλάχιστον 2 φορές άκουσμα με κενό ανάμεσα, συν μια 3η στα γρήγορα για να σιγουρευτώ ότι δεν βαθμολόγησα επιπόλαια (αδέκαστος κριτής λέμε).

Νομίζω αυτός ο γύρος ήταν εφάμιλλος του 1ου, δυσκολεύτηκα και γω να βαθμολογήσω μετά τα πρώτα 4/5 τραγούδια...

Κατά τα άλλα, στον 1ο γύρο πάθαμε σφαγή, να ναι καλά τζιμ, πολ και παλ που δεν έμεινα τελευταίος. Νιώθω και λίγο ενοχή γιατί εγώ κάποια τραγούδια σας τα έθαψα :oops: αλλά θα συνεχίσω να είμαι ειλικρινής (κι ας είναι κακή στρατηγική).

Edit: ωπ, παίζει να ήμουν ο τελευταίος τελικά! :P
Άβαταρ μέλους
Misty_Blue

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Misty_Blue »

kongrosian έγραψε: 30 Οκτ 2024, 22:47 σε αυτό το γύρο αυτά βρήκα συμπαθητικά:

Sona Jobarteh - Kanu
Yussef Dayes ft. Rocco Palladino & Charlie Stacey ~ Yesterday Princess (Stanley Clarke X Curren$y)

:102:
:smt038

Έχεις καλό αυτί τελικά εσύ :g030: :g030:
Μήπως προλαβαίνεις να παίξεις ή έστω να βαθμολογείς..;; :lol:
To scare myself with my own desert places.
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

masterridley έγραψε: 04 Νοέμ 2024, 00:52 Έβαλα και γωωω, πάλι προτελευταίος. Σόρυ παιδιά αλλά ακολουθώ το σύστημα του Τζίμη, τουλάχιστον 2 φορές άκουσμα με κενό ανάμεσα, συν μια 3η στα γρήγορα για να σιγουρευτώ ότι δεν βαθμολόγησα επιπόλαια (αδέκαστος κριτής λέμε).

Plus βαθμολόγησης

Δεν βλέπουμε το βιδεο την πρώτη φορά για να μην επηρεαστούμε από την εικόνα
Χρησιμοποιούμε ακουστικά ώστε να μην αδικήσουμε τραγούδια με υψηλό texture έναντι των λαικιστικων δυναμεων

"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Άβαταρ μέλους
kongrosian

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kongrosian »

Misty_Blue έγραψε: 04 Νοέμ 2024, 08:06
kongrosian έγραψε: 30 Οκτ 2024, 22:47 σε αυτό το γύρο αυτά βρήκα συμπαθητικά:

Sona Jobarteh - Kanu
Yussef Dayes ft. Rocco Palladino & Charlie Stacey ~ Yesterday Princess (Stanley Clarke X Curren$y)

Έχεις καλό αυτί τελικά εσύ :g030: :g030:
Μήπως προλαβαίνεις να παίξεις ή έστω να βαθμολογείς..;; :lol:
ναι, από ότι έχω δει, βάζεις κάποια κομμάτια που ακούω κι εγώ.

από ότι κατάλαβα έβαλες το κομμάτι του Yussef Dayes.
αδικήθηκε πολύ. ίσως ήταν το καλύτερο.

τι να κάνουμε, τα μουσικά γούστα είναι υποκειμενικά.

:p2:
Άβαταρ μέλους
Jimmy81
Phorum.gr user: Jimmy81

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jimmy81 »

Εγώ ξεκαρδίστηκα με τα σχόλια. Ειδικά με την φιλοσοφική ανάλυση του Μπίστη για την ένοχη απόλαυση "Ρία Ελληνίδου". :lol:
Πάμε για έναν ακόμα δυναμικό γύρο με ηλιοβασιλέματα και beach bar :003:
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Jimmy81 έγραψε: 04 Νοέμ 2024, 09:23 Εγώ ξεκαρδίστηκα με τα σχόλια. Ειδικά με την φιλοσοφική ανάλυση του Μπίστη για την ένοχη απόλαυση "Ρία Ελληνίδου". :lol:
Πάμε για έναν ακόμα δυναμικό γύρο με ηλιοβασιλέματα και beach bar :003:

ωραια τα σχόλια ναι, τοσο καλά που δίνουν κίνητρο να ακουσουμε και τα τραγουδια :lol:

ο Μπιστης πετάει στα σχόλια εβαλε και στο δικό του για να μην καρφωθεί, αντικειμενικότατος βεβαια.
Άβαταρ μέλους
aLiCat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aLiCat »

Κι εκεί που δεν κουνιόταν τίποτα, ξαφνικά πάμε για τον τρίτο γύρο. :)
'Ηδη έχει αρχίσει και διαφαίνεται ποιοι με ποιους έχουν κοινά μουσικά γούστα. :wink
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

enaon έγραψε: 04 Νοέμ 2024, 10:44 ... εβαλε και στο δικό του για να μην καρφωθεί, αντικειμενικότατος βεβαια.
Ένα ρέκβιεμ στο ακλαυτο τραγουδάκι μου ήταν :cry
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious »

Ευχαριστώ για την πρώτη θέση :c065: και εύχομαι Αγάπη και Παγκόσμια Ειρήνη
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Άβαταρ μέλους
Misty_Blue

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Misty_Blue »

Μπίστης έγραψε: 04 Νοέμ 2024, 10:49

12 πήρε το "τραγουδάκι" σου από μένα. :) Πάρα πολύ ωραίο :g030:
To scare myself with my own desert places.
Άβαταρ μέλους
aLiCat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aLiCat »

Sid Vicious έγραψε: 04 Νοέμ 2024, 15:02 Ευχαριστώ για την πρώτη θέση :c065: και εύχομαι Αγάπη και Παγκόσμια Ειρήνη

Εικόνα
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Misty_Blue έγραψε: 04 Νοέμ 2024, 15:06
Μπίστης έγραψε: 04 Νοέμ 2024, 10:49

12 πήρε το "τραγουδάκι" σου από μένα. :) Πάρα πολύ ωραίο :g030:
:g094:

Με έσωσες από την πλήρη απογοήτευση :-?
Άβαταρ μέλους
νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα »

:smt005: :smt005:

ναι, να γράφετε σχόλια!

του Μένιου έλειψαν από αυτό τον γύρο, οφείλω να ομολογήσω

ωραία πάντως, ετοιμαστείτε να σας πεθάνω :oops: :c040: :romance-hearteyes:
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις