adon99 έγραψε: 03 Νοέμ 2024, 12:10 Ακομα να βγουνε τα ονοματα και οι φωτογραφίες των Αριστερων τροκοκρατων?
Θα μας πει η κυβερνηση γιατι αρνειται να δωσει τα στοιχεια τους ωστε να βρεθουν και αλλα στοιχεια?
.
adon99 έγραψε: 03 Νοέμ 2024, 12:10 Ακομα να βγουνε τα ονοματα και οι φωτογραφίες των Αριστερων τροκοκρατων?
Θα μας πει η κυβερνηση γιατι αρνειται να δωσει τα στοιχεια τους ωστε να βρεθουν και αλλα στοιχεια?
Ο Χρυσοχο δεν είναι τίποτα άλλο από ένα αρχιδι και μισό.Golden Age έγραψε: 03 Νοέμ 2024, 13:25 Η κυβέρνηση δεν δίνει φωτογραφίες στην δημοσιότητα για να υπάρξει κόσμος που μπορεί να τους αναγνωρίσει και να δώσει τυχόν πληροφορίες, αλλά ο Χρυσοχοΐδης δηλώνει ότι "δεν θα επιτρέψει αναβίωση της τρομοκρατίας". "Δεν θα επιτρέψει" λέει, που αν δεν γινόταν λάθος στην συνδεσμολογία, θα υπήρχε νέα τρομοκρατική επίθεση.
Κυριακος Ξυσταρχιδης.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 03 Νοέμ 2024, 13:27 τι θα γίνει ρε μλκς; θα βάλει κανείς τα τουί που λέτε ότι τον κατονομάζουν;
σε κανενα αλλα ειναι θεμα προτεραιοτητας το τι προσδοκιες εχει καποιος που νοιαζεται για τον τοποΓΑΛΗ έγραψε: 03 Νοέμ 2024, 12:05Βασικά, δεν μ' ενδιαφέρει το πως με αποκαλεί ο οποιοσδήποτε.nemo έγραψε: 03 Νοέμ 2024, 00:01 η γαλη δεν της αρεσει να την αποκαλουν εθνικιστρια αλλα φιλελληνικη
να βαλουμε στο σκατο αρωμα να μυρίζει ευχαριστα ..σαν κατι τετοιο μου ακουγεται
Και ναι, δηλώνω εθνικίστρια. Όπως το αντιλαμβάνομαι εγώ.
Σε ποιον πρέπει να δώσω αναφορά;![]()
Αποτυπώματα έχουν σταματήσει να παίρνουν εδώ και δεκαετίες.ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 03 Νοέμ 2024, 14:03
.
Αφτό το αρνητής πρέπει νάναι μπατσοπαπάτζα γιατι δεν μπορεί να έβγαλε σαν νιός Ταυτότητα και να μην πήραν αποτυπώματα.....![]()
.
Μας είχε αναθέσει στην Στάσι.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 02 Νοέμ 2024, 21:50Άλλη δουλειά δεν είχε η ΕΣΣΔ, ασχολιόταν τι γινόταν στην ελληνική μεταπολίτευση.Lord Brum έγραψε: 02 Νοέμ 2024, 21:43Τα κομουνια ειχαν εκπαιδευση απο εσσδ και αναλογη χρηματοδοτησηΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 02 Νοέμ 2024, 21:40
Απλά ήξεραν από μια συνομωτικοτητα, είχαν οργάνωση, δεν είναι άιντε άιντε.
Δεν ξέρω σε τι αναφέρεσαι, εγώ έβγαλα ταυτότητα και έδωσα αποτυπώματα σε σκανερακι ηλεκτρονικό, παρόμοιο με αυτό που έδινα στο αεροδρόμιο στην είσοδο μου στις ΉΠΑ. Και η ταυτότητα δεν έχει πάνω αποτύπωμα, είναι σε βάση.Golden Age έγραψε: 03 Νοέμ 2024, 14:08Αποτυπώματα έχουν σταματήσει να παίρνουν εδώ και δεκαετίες.ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 03 Νοέμ 2024, 14:03
.
Αφτό το αρνητής πρέπει νάναι μπατσοπαπάτζα γιατι δεν μπορεί να έβγαλε σαν νιός Ταυτότητα και να μην πήραν αποτυπώματα.....![]()
.
Μα δεν νοιάζομαι πλέον για το σύνολο των κατοίκων. Ας αποφασίσει ό,τι γουστάρει το... σύνολο.nemo έγραψε: 03 Νοέμ 2024, 13:53σε κανενα αλλα ειναι θεμα προτεραιοτητας το τι προσδοκιες εχει καποιος που νοιαζεται για τον τοποΓΑΛΗ έγραψε: 03 Νοέμ 2024, 12:05Βασικά, δεν μ' ενδιαφέρει το πως με αποκαλεί ο οποιοσδήποτε.nemo έγραψε: 03 Νοέμ 2024, 00:01 η γαλη δεν της αρεσει να την αποκαλουν εθνικιστρια αλλα φιλελληνικη
να βαλουμε στο σκατο αρωμα να μυρίζει ευχαριστα ..σαν κατι τετοιο μου ακουγεται
Και ναι, δηλώνω εθνικίστρια. Όπως το αντιλαμβάνομαι εγώ.
Σε ποιον πρέπει να δώσω αναφορά;![]()
και το συνολο των κατοικων...για μενα η προτεραιοτητα σημερα ειναι ο μαχητης και οχι ο διανοουμενος
το αν ειναι και "ρομα" το θεωρω τιμη
Όταν είχα βγάλει ταυτότητα δεν θυμάμαι να μου είχαν ζητήσει αποτυπώματα. Δεν ξέρω τί παίζει τώρα με τις καινούργιες.Cecily Anne έγραψε: 03 Νοέμ 2024, 17:30Δεν ξέρω σε τι αναφέρεσαι, εγώ έβγαλα ταυτότητα και έδωσα αποτυπώματα σε σκανερακι ηλεκτρονικό, παρόμοιο με αυτό που έδινα στο αεροδρόμιο στην είσοδο μου στις ΉΠΑ. Και η ταυτότητα δεν έχει πάνω αποτύπωμα, είναι σε βάση.Golden Age έγραψε: 03 Νοέμ 2024, 14:08Αποτυπώματα έχουν σταματήσει να παίρνουν εδώ και δεκαετίες.ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 03 Νοέμ 2024, 14:03
.
.