μην συνεχιζεις το τυπου Μπαρκα - τρολλαρισμαΓΑΛΗ έγραψε: 02 Νοέμ 2024, 23:12Εσύ ακόμα παίζεις στη λίστα αναμονής της Μοργκάνα με τριψήφιο αριθμό, καλό μου.tanipteros έγραψε: 02 Νοέμ 2024, 22:49 εμένα ο ρόλος μου θα είναι να γκαστρώσω την Μαγδαληνή και να την κάνω στον Ουρανό
Μάπα τα μαγικά κόλπα που παίζουν στις Ινδίες, προς το παρόν.
Οπότε γειώσου αρχικώς στα γήινα και άσε τις εξόδους για τον Ουρανό.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αν έκανα βιβλική ταινία με σας.
Re: Αν έκανα βιβλική ταινία με σας.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Ε, όχι και Ιούδας για κάτι πασιφανές με δική σου υπογραφή, καλό μου.tanipteros έγραψε: 02 Νοέμ 2024, 23:15εσύ θα κάνεις τον Ιούδα LGBT+ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Νοέμ 2024, 23:12Εσύ ακόμα παίζεις στη λίστα αναμονής της Μοργκάνα με τριψήφιο αριθμό, καλό μου.tanipteros έγραψε: 02 Νοέμ 2024, 22:49 εμένα ο ρόλος μου θα είναι να γκαστρώσω την Μαγδαληνή και να την κάνω στον Ουρανό
Να κρατάμε και μια στοιχειώδη επαφή με τις καταγεγραμμένες γραφές της κάθε βιβλικής
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- tanipteros
πάντως σαν Ιησούς θα περιμενω να με φιλήσεις προδοτικά...ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Νοέμ 2024, 23:20Ε, όχι και Ιούδας για κάτι πασιφανές με δική σου υπογραφή, καλό μου.tanipteros έγραψε: 02 Νοέμ 2024, 23:15εσύ θα κάνεις τον Ιούδα LGBT+ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Νοέμ 2024, 23:12
Εσύ ακόμα παίζεις στη λίστα αναμονής της Μοργκάνα με τριψήφιο αριθμό, καλό μου.
Να κρατάμε και μια στοιχειώδη επαφή με τις καταγεγραμμένες γραφές της κάθε βιβλικήςπροσωπικότητας στον σεπτό τούτο χώρο, έτσι;
![]()
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!

Ε, όχι και τύπου Μπάρκα ρε παροπλισμένε μπάρμπα. Έχω καλύτερες γονιδιακές προδιαγραφές από την εν λόγω. Βασικό.Αγις έγραψε: 02 Νοέμ 2024, 23:19μην συνεχιζεις το τυπου Μπαρκα - τρολλαρισμαΓΑΛΗ έγραψε: 02 Νοέμ 2024, 23:12Εσύ ακόμα παίζεις στη λίστα αναμονής της Μοργκάνα με τριψήφιο αριθμό, καλό μου.tanipteros έγραψε: 02 Νοέμ 2024, 22:49 εμένα ο ρόλος μου θα είναι να γκαστρώσω την Μαγδαληνή και να την κάνω στον Ουρανό
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- tanipteros
Η ΓΑΛΗ έχει το σωματότυπο της Μπάρκα...?Αγις έγραψε: 02 Νοέμ 2024, 23:19μην συνεχιζεις το τυπου Μπαρκα - τρολλαρισμαΓΑΛΗ έγραψε: 02 Νοέμ 2024, 23:12Εσύ ακόμα παίζεις στη λίστα αναμονής της Μοργκάνα με τριψήφιο αριθμό, καλό μου.tanipteros έγραψε: 02 Νοέμ 2024, 22:49 εμένα ο ρόλος μου θα είναι να γκαστρώσω την Μαγδαληνή και να την κάνω στον Ουρανό

Ναι, τί άλλο;tanipteros έγραψε: 02 Νοέμ 2024, 23:25Η ΓΑΛΗ έχει το σωματότυπο της Μπάρκα...?Αγις έγραψε: 02 Νοέμ 2024, 23:19μην συνεχιζεις το τυπου Μπαρκα - τρολλαρισμαΓΑΛΗ έγραψε: 02 Νοέμ 2024, 23:12
Τον σωματότυπο του εντολέα Άγι, δεν έχω αντιληφθεί προς το παρόν. Ακόμη και στο μπάρμπι μι, που έπαιξαν επικές προσομοιώσεις σωματότυπου, το άβαταρ του έβαλε ο μαιτρ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- tanipteros
έλα σου βρήκα ρόλο.... ΓΑΛΗ - Δαλιδά, ΆΓΙΣ - ΣαμψώνΓΑΛΗ έγραψε: 02 Νοέμ 2024, 23:31Ναι, τί άλλο;
Τον σωματότυπο του εντολέα Άγι, δεν έχω αντιληφθεί προς το παρόν. Ακόμη και στο μπάρμπι μι, που έπαιξαν επικές προσομοιώσεις σωματότυπου, το άβαταρ του έβαλε ο μαιτρ.
ε ?

θελουμε ρολο ευκολο για την γαλή και τον τανι, να μην απαιτεί κατανόηση κειμένου. 
Ενιγουέι, προτείνω στον παραγωγό σκηνοθέτη/παραγωγό Communio Sancta να αναλάβει πάλι την επιμέλεια του πρότζεκτ, γιατί η βοηθός βοηθού του στα παρασκήνια, έχει πάρει το θέμα πιο χαλαρά.
Στο βιβλικό πάντα πεδίο, έτσι;
Στο βιβλικό πάντα πεδίο, έτσι;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- tanipteros
τι προτείνεις ;enaon έγραψε: 02 Νοέμ 2024, 23:44 θελουμε ρολο ευκολο για την γαλή και τον τανι, να μην απαιτεί κατανόηση κειμένου.![]()

δεν ξερω απο αυτα καλα, φοβαμαι μην σας αδικήσω, κατι επικό, ηρωικό, σπουδαίο, φαντασμαγορικό, χωρίς λογια ομως.tanipteros έγραψε: 02 Νοέμ 2024, 23:48τι προτείνεις ;enaon έγραψε: 02 Νοέμ 2024, 23:44 θελουμε ρολο ευκολο για την γαλή και τον τανι, να μην απαιτεί κατανόηση κειμένου.![]()
![]()
- tanipteros
εγώ αυτοπροτάθηκα για Ιησούς και την Νάιδα, για Μαγδαληνή... το GeorgeV και το Ο Ι για Μεροβίγγειους...enaon έγραψε: 02 Νοέμ 2024, 23:51δεν ξερω απο αυτα καλα, φοβαμαι μην σας αδικήσω, κατι επικό, ηρωικό, σπουδαίο, φαντασμαγορικό, χωρίς λογια ομως.tanipteros έγραψε: 02 Νοέμ 2024, 23:48τι προτείνεις ;enaon έγραψε: 02 Νοέμ 2024, 23:44 θελουμε ρολο ευκολο για την γαλή και τον τανι, να μην απαιτεί κατανόηση κειμένου.![]()
![]()

σου ηταν δυσκολο να καταλαβεις πως αναφερομουν στην Μπουργκανα κ στην δικη σου ταση να την περιγραφεις οπως οι δημοσιογραφοι την Μπαρκα ;ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Νοέμ 2024, 23:23Ε, όχι και τύπου Μπάρκα ρε παροπλισμένε μπάρμπα. Έχω καλύτερες γονιδιακές προδιαγραφές από την εν λόγω. Βασικό.Αγις έγραψε: 02 Νοέμ 2024, 23:19μην συνεχιζεις το τυπου Μπαρκα - τρολλαρισμαΓΑΛΗ έγραψε: 02 Νοέμ 2024, 23:12
''Εμφανιστηκε με σι θρου η Μπουργκανα κ τρακοσιοι μνηστηρες ετρεξαν να παρουν χαρτακι προτεραιοτητας κ να της δωσουν το μπουφαν τους μην κρυωσει ;''
ωρες ωρες απορω με την ικανοτητα αντιληψης σου
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
εχω ανεβασει ολοσωμες κ προσωπου - γλυκια μουΓΑΛΗ έγραψε: 02 Νοέμ 2024, 23:31Ναι, τί άλλο;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Α ναι;Αγις έγραψε: 02 Νοέμ 2024, 23:57σου ηταν δυσκολο να καταλαβεις πως αναφερομουν στην Μπουργκανα κ στην δικη σου ταση να την περιγραφεις οπως οι δημοσιογραφοι την Μπαρκα ;
''Εμφανιστηκε με σι θρου η Μπουργκανα κ τρακοσιοι μνηστηρες ετρεξαν να παρουν χαρτακι προτεραιοτητας κ να της δωσουν το μπουφαν τους μην κρυωσει ;''
ωρες ωρες απορω με την ικανοτητα αντιληψης σου
Θέλεις ειλικρινά να εκθέσω την αντίληψη που έχω για την Μπάρκα, τη Μοργκάνα, εσένα και λοιπούς, Άγι μου;
Γιατί μπορεί να έχω γίνει αποδέκτης πολλών ψυχογραφημάτων για πάρτη μου (που όλως τυχαίως έπαιζαν στο ίδιο κόνσεπτ μετά τη χ ή ψ προσβολή που βίωσε ο κάθε... ψυχολόγος) αλλά πίστεψε με στα ψυχογραφήματα, ανεξαρτήτως με το αν δεν τα έχω επιχειρήσει, είμαι ΠΟΛΥ καλή*.
*Όπερ σημαίνει και επικίνδυνα ΠΟΛΥ κακή για ευάλωτους και αναγνώσιμους ψυχισμούς, αν το επιχειρήσω.
Και ακριβώς γι' αυτό δεν έχω αντεπιτεθεί με αντίστοιχα κατεβατά ψυχογραφημάτων. Κατά βάθος είμαι καλός ή αδιάφορος άνθρωπος για τις φωσφορίζουσες αχίλλειες πτέρνες όσων επιχειρούν να χτυπήσουν τις δικές μου, επειδή τις έχουν μπλέξει με τις αχίλλειες πτέρνες των θηλαστικών που ξέρουν.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 24 Απαντήσεις
- 1051 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kappa
-