δεν ηξερα ποια ειναι η Σάρα, μαθαμε μια ιστορία για αγρίους παλι, ωραίος.
Εξ αιτίας όμως της Σάρας, ο Θεός (Γιαχβέ), έφερε μεγάλες πληγές στην Αίγυπτο, και ο Φαραώ κάλεσε τον Αβραάμ και του την έδωσε ξανά, αφού τον επέπληξε που είπε ψέματα ότι ήταν αδερφή του.
Η Σάρα για πολλά χρόνια ήταν στείρα. Κατόπιν και ενώ ήταν περίπου 90 ετών, ο Θεός υποσχέθηκε ότι θα της χαρίσει ένα γιο. Ένα χρόνο αργότερα γεννήθηκε ο Ισαάκ.
Εγώ θα είμαι ο Ζαβουλων.
Δεν θα έχω πολλές σκηνές και πολλά λόγια, αλλά θα έχω γαμάτο όνομα και θα απασχολω τις πρωταγωνίστριες όσο οι υπόλοιποι θα σκίζονται στα γυρίσματα
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
δεν ηξερα ποια ειναι η Σάρα, μαθαμε μια ιστορία για αγρίους παλι, ωραίος.
Εξ αιτίας όμως της Σάρας, ο Θεός (Γιαχβέ), έφερε μεγάλες πληγές στην Αίγυπτο, και ο Φαραώ κάλεσε τον Αβραάμ και του την έδωσε ξανά, αφού τον επέπληξε που είπε ψέματα ότι ήταν αδερφή του.
Η Σάρα για πολλά χρόνια ήταν στείρα. Κατόπιν και ενώ ήταν περίπου 90 ετών, ο Θεός υποσχέθηκε ότι θα της χαρίσει ένα γιο. Ένα χρόνο αργότερα γεννήθηκε ο Ισαάκ.
είναι κι άλλη σάρα που ταιριάζει στην νυφίτσα...
η σάρα κ' η μάρα...
• σάρα < σαρώνω + -α (αναδρομικός σχηματισμός) < μεσαιωνική ελληνική σαρώνω < αρχαία ελληνική σαρόω / σαρῶ
Ουσιαστικό. Σάρα - θηλυκό 1. οτιδήποτε θεωρείται άχρηστο και απορριπτέο
Beria έγραψε: 01 Νοέμ 2024, 23:26
Εγώ θα είμαι ο Ζαβουλων.
Δεν θα έχω πολλές σκηνές και πολλά λόγια, αλλά θα έχω γαμάτο όνομα και θα απασχολω τις πρωταγωνίστριες όσο οι υπόλοιποι θα σκίζονται στα γυρίσματα
Εγώ θα είμαι ο Ζαβουλων.
Κοιτα εγω που θα ειμαι ο Σαμουηλ θα εμφανιζομαι καπου καπου θα λεω μια προφητεια ή κατι σοφο και θα φευγω.
Μια μεγάλη σκηνη εχω που ριχνω λάδι στο κεφάλι του Δαβιδ (ποιος κανει τον Δαβιδ για να του ριξω λαδι στα μαλλια?)
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Εγώ θα είμαι ο Ζαβουλων.