Με έναν είπε ότι μίλησεAOC έγραψε: 31 Οκτ 2024, 17:54 Καλά εμένα μου αρέσει η σιγουριά που γράφει ο συγκεκριμένος, μίλησες με 5 άτομα στην Αμερική όποτε κρίθηκε![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μπορει η Καμαλα Χαρρις να κερδισει τον Τραμπ?
Re: Μπορει η Καμαλα Χαρρις να κερδισει τον Τραμπ?
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Ενώ εσύ μίλησες με περισσότερους...AOC έγραψε: 31 Οκτ 2024, 17:54 Καλά εμένα μου αρέσει η σιγουριά που γράφει ο συγκεκριμένος, μίλησες με 5 άτομα στην Αμερική όποτε κρίθηκε![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Εγώ δεν μίλησα με κανέναν. Αλλά είδα τις αποδόσεις στις στοιχηματικες οι οποίες έχουν υπερπολλαπλάσια αναλυτική αξια από τους οποίους τυχαίους που μίλησαν με τον συγκεκριμένο.
Είναι σαν να γίνεται ένας αγώνας ποδοσφαιρου η ιπποδρόμου, και να παίρνουμε μια εκτιμηση ενος σουβλατζή ως απόδειξη για την έκβαση του αγώνα αντί να πάρουμε 1000 μαθηματικούς που έχουν βγάλει αποδόσεις βάση των στατιστικών του κάθε παίκτη, των τάσεων της φορμας της χ ψ ομαδας τις τελευταίες εβδομάδες και ούτω καθεξής. Ναι μπορεί να έρθει η 35% πιθανότητα και να κερδίσει η Χαρις όπως προέβλεψε ο σουβλατζής, δηλαδή για χ ψ λόγο να κινητοποιηθεί μια ομάδα πληθυσμού περισσότερο την τάδε μέρα και να κερδίσει αυτές τις πολιτείες. Αλλά στις περισσότερες περιπτωσεις στις 2 από τις 3 για την ακρίβεια, η στατιστική ανάλυση θα βγάλει τον Τραμπ και ο σουβλατζής θα πάει κουβα.
Καλά, εντάξει. Όσοι ψάχνονται με συγκρίσεις μεταξύ Τραμπ και σουβλατζήδων, πάνε κατ' ευθείαν για κουβά ως εκτιμητές.AOC έγραψε: 31 Οκτ 2024, 18:17Εγώ δεν μίλησα με κανέναν. Αλλά είδα τις αποδόσεις στις στοιχηματικες οι οποίες έχουν υπερπολλαπλάσια αναλυτική αξια από τους οποίους τυχαίους που μίλησαν με τον συγκεκριμένο.
Είναι σαν να γίνεται ένας αγώνας ποδοσφαιρου η ιπποδρόμου, και να παίρνουμε μια εκτιμηση ενος σουβλατζή ως απόδειξη για την έκβαση του αγώνα αντί να πάρουμε 1000 μαθηματικούς που έχουν βγάλει αποδόσεις βάση των στατιστικών του κάθε παίκτη, των τάσεων της φορμας της χ ψ ομαδας τις τελευταίες εβδομάδες και ούτω καθεξής. Ναι μπορεί να έρθει η 35% πιθανότητα και να κερδίσει η Χαρις όπως προέβλεψε ο σουβλατζής, δηλαδή για χ ψ λόγο να κινητοποιηθεί μια ομάδα πληθυσμού περισσότερο την τάδε μέρα και να κερδίσει αυτές τις πολιτείες. Αλλά στις περισσότερες περιπτωσεις στις 2 από τις 3 για την ακρίβεια, η στατιστική ανάλυση θα βγάλει τον Τραμπ και ο σουβλατζής θα πάει κουβα.
Και ακριβώς γι' αυτό, θέτω ως προτεραιότητα τα ψυχολογικά θεματάκια και όχι τις πολιτικές αντιλήψεις όσων θεωρούν φαβορί την Χάρις ή τον Τραμπ.
Και βάσει αυτού, δεν θα δω ως έκπληξη την επικράτηση του ενός ή της άλλης.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Η Καμάλα θα κερδίσει και θα τρώμε την πατσαβουρόφατσά της 4 χρόνια στην μάπα, αντί για το χαμόγελο της Μελάνια. 
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
-
Mitharadir
Αμέσως μετά το αστείο για το Πουέρτο Ρίκο η Χάρις πέρασε μπροστά σε MI, ετοιμάζεται να περάσει μπροστά και σε WI.Αν κερδίσει και την PA (δηλαδή
όλο το Rust Belt) τελείωσε.

Το αστείο αυτό έμελλε να είναι μοιραίο και οδηγεί σε νίκη της Χάρρις.Αυτη τη φορά τσεκαρα στοιχηματικες, ρώτησα ανθρώπους από Αμερική, είμαι σίγουρος πως δεν θα πέσω έξω.Αν πέσω τώρα έξω δεν θα ξαναγράψω στο νήμα για την Διεθνή Πολιτική.

Το αστείο αυτό έμελλε να είναι μοιραίο και οδηγεί σε νίκη της Χάρρις.Αυτη τη φορά τσεκαρα στοιχηματικες, ρώτησα ανθρώπους από Αμερική, είμαι σίγουρος πως δεν θα πέσω έξω.Αν πέσω τώρα έξω δεν θα ξαναγράψω στο νήμα για την Διεθνή Πολιτική.
-
Mitharadir
viewtopic.php?f=30&t=55824&start=2895#p3723732AOC έγραψε: 31 Οκτ 2024, 17:54 Καλά εμένα μου αρέσει η σιγουριά που γράφει ο συγκεκριμένος, μίλησες με 5 άτομα στην Αμερική όποτε κρίθηκε
Εγώ θα πω πως οι bookmakers έχουν μαθηματικούς αναλυτές δεδομένων και βγάζουν τις αποδόσεις με κριτήριο την τσέπη τους. Έχουν εξυπνότερους ανθρώπους από εμένα τον Mitharadir και τον οποιονδήποτε. Οποίος έχει ασχοληθεί με τυχερά παιχνίδια ξέρει πως η «μανα» πάντοτε κερδίζει. Αν λένε πως ο Τραμπ έχει 65% πιθανότητες νίκης, αυτό ισχύει. Αυτό δεν σημαίνει πως η Καμαλα δεν έχει σοβαρες πιθανότητες. Το 35% αποτελεί πολύ καλό ποσοστό με πιθανότητες νικης.
Scouser έγραψε: 31 Οκτ 2024, 15:34 Δηλαδή θα αλλάξει γνώμη ο ισπανογενης που εκλινε προς τον Τραμπ επειδή πριν τέσσερα χρόνια πλήρωνε το μισό ενοίκιο και έδινε 30% λιγότερο στο σούπερ μάρκετ και στο βενζινάδικο, για μια μαλακια ενός ανθυπομαλιατση που καταδικαστηκε μάλιστα αμέσως από την ομάδα του Τραμπ και απο τον Τραμπ προσωπικά. Seems legit.Αυτό που πιθανότατα θα έχει συνέπειες είναι το παραληρημα του ανοϊκου ζόμπι, που αποκάλεσε σκουπίδια πρακτικά τους μισους Αμερικανούς.

Otto Weininger έγραψε: 31 Οκτ 2024, 13:13Μιλάμε για αδίστακτους κυριολεκτικά και δικτυωμένους παντού.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 31 Οκτ 2024, 12:36έδωσε συνέντευξη ο πρόεδρος στον Ρόγκαν και το βίντεο στο youtube ξεπέρασε τις 40 εκ προβολές μέσα σε λιγότερο από 4 μέρεςOtto Weininger έγραψε: 30 Οκτ 2024, 20:39 Εγώ πάντως μετά τα κατορθώματα του 2020 συνεχίζω να έχω αμφιβολία για το αν θα κερδίσει το Τράμπ.
Οι Dems και ο μηχανισμός τους δε διστάζουν μπροστά σε τίποτα.
για έναν περίεργο λόγο όμως όταν ψάξεις στο youtube την εκπομπή δε στη βγάζει, πρέπει να τη βρεις επί τούτου από το κανάλι του Ρόγκαν
το έθιξε και ο ίδιος ο Ρόγκαν αυτό το γεγονός
κοίτα να δεις κάτι περίεργα πράγματα, ε;
Τους είδαμε το 2020, τώρα θα παίξουν ρέστα.
October 30, 2024
ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΔΟΛΙΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ…. ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!!!
ΕΝΤΟΛΗ για αφαίρεση των ΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ από τους εκλογικούς καταλόγους που έκανε ο Μπάιντεν για νοθεία στις Εκλογές!

Το Ανώτατο Δικαστήριο άνοιξε την Τετάρτη το δρόμο στη Βιρτζίνια να αφαιρέσει 1.600 άτομα από τους εκλογικούς καταλόγους της ενόψει της ημέρας των Εκλογών, ανατρέποντας μια προηγούμενη απόφαση του κατώτερου δικαστηρίου που είχε εμποδίσει την προσπάθεια (https://www.thegatewaypundit.com/2024/1 ... tate-1500/).
Θυμηθείτε ότι ένας ομοσπονδιακός δικαστής είχε διατάξει στη Βιρτζίνια να επαναφέρει πάνω από 1.600 άτομα στους εκλογικούς καταλόγους της πολιτείας την περασμένη εβδομάδα, λίγες εβδομάδες πριν από τις επερχόμενες εκλογές.
Αυτή η απόφαση, που είχε εκδοθεί από την Περιφερειακή Δικαστή των ΗΠΑ Πατρίσια Τόλιβερ Τζάιλς – που διορίστηκε από τον Τζο Μπάιντεν – εγείρει σοβαρές ανησυχίες για την εκλογική ακεραιότητα και την πιθανότητα νοθείας ψηφοφόρων στην Κοινοπολιτεία.
Το Υπουργείο Δικαιοσύνης του Μπάιντεν (το οποίο συμπεριφέρεται όπως η Γκεστάπο) κίνησε αυτήν τη μήνυση, ισχυριζόμενο ότι οι προσπάθειες συντήρησης των εκλογικών καταλόγων της Βιρτζίνια φέρεται να παραβίασαν τη «Διάταξη Περί Ήσυχης Περιόδου» του Εθνικού Νόμου για την Εγγραφή Ψηφοφόρων, η οποία περιορίζει τις προσπάθειες συστηματικής αφαίρεσης [ψηφοφόρων] εντός 90 ημερών από τις εκλογές (https://www.thegatewaypundit.com/2024/1 ... ter-rolls/).
Η Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας Κρίστεν Κλαρκ υπερασπίστηκε τις ενέργειες του Υπουργείου Δικαιοσύνης, επιμένοντας ότι οι προσπάθειες απομάκρυνσης της τελευταίας στιγμής κινδυνεύουν να στερήσουν το δικαίωμα του ψηφίζειν των ψηφοφόρων.
Το πρωί της Τετάρτης το Ανώτατο Δικαστήριο αποφάσισε ότι η Βιρτζίνια θα έχει τη δυνατότητα να αφαιρέσει τους 1.600 ύποπτους μη πολίτες από τους εκλογικούς καταλόγους της.
Οι τρεις φιλελεύθεροι δικαστές διαφώνησαν κατά την έκδοση της γνώμης της…κοινής λογικής. Προφανώς θέλουν οι εκλογές στις ΗΠΑ να είναι ανοιχτές σε όλο τον κόσμο. Αυτό θα έπρεπε να τους αποκλείσει αυτόματα από το να κάθονται στο ανώτατο δικαστήριο του έθνους.
Το CNN ανέφερε:
Ένα διχασμένο Ανώτατο Δικαστήριο την Τετάρτη επέτρεψε στη Βιρτζίνια να εφαρμόσει ένα πρόγραμμα που σύμφωνα με κρατικούς αξιωματούχους στοχεύει στην αφαίρεση ύποπτων μη υπηκόων από τους καταλόγους των ψηφοφόρων της, συμπαραστεκόμενοι με τους Ρεπουμπλικάνους σε μία από τις πρώτες σημαντικές αποφάσεις της που συνδέονται με τις εκλογές της επόμενης εβδομάδας (https://www.cnn.com/2024/10/30/politics ... index.html).
Η απόφαση, η οποία ήρθε χωρίς εξήγηση και λόγω της διαφωνίας των τριών φιλελεύθερων δικαστών του δικαστηρίου, θα επιτρέψει στο κράτος να συνεχίσει να απομακρύνει ορισμένους ψηφοφόρους που υποπτεύεται ότι δεν είναι πολίτες.
https://www.thegatewaypundit.com/2024/1 ... 0-alleged/
https://www.instagram.com/p/DBwg2OaSChv/
Κοίτα, επειδή έχεις γενικά χαβαλέ, όταν έγινες ρόμπα με την από κάθε άποψη αλλόκοτη επιμονή σου στον Σαπίρο δεν μπήκα στη διαδικασία να σου κάνω καζούρα. Αυτή τη φορά όμως μην περιμένεις οίκτο, στις 6/11 αποσύρεσαι οριστικά από τη Διεθνή Πολιτική, γράψε τώρα όσο προλαβαίνεις.Mitharadir έγραψε: 31 Οκτ 2024, 18:39 Αμέσως μετά το αστείο για το Πουέρτο Ρίκο η Χάρις πέρασε μπροστά σε MI, ετοιμάζεται να περάσει μπροστά και σε WI.Αν κερδίσει και την PA (δηλαδή
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
- Οργισμένος
Papse!!!Mitharadir έγραψε: 31 Οκτ 2024, 18:39 Αμέσως μετά το αστείο για το Πουέρτο Ρίκο η Χάρις πέρασε μπροστά σε MI, ετοιμάζεται να περάσει μπροστά και σε WI.Αν κερδίσει και την PA (δηλαδή
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
-
Mitharadir
Υπάρχουν ενδείξεις και στις στοιχηματικες.Η Καμαλα Χαρρις πέρασε μπροστά σε πιθανότητες νίκης στο Μίσιγκαν που ήταν πίσω από τις 11 Οκτωβρίου (!): https://twitter.com/Polymarket/status/1 ... 4495937987Scouser έγραψε: 31 Οκτ 2024, 19:09Κοίτα, επειδή έχεις γενικά χαβαλέ, όταν έγινες ρόμπα με την από κάθε άποψη αλλόκοτη επιμονή σου στον Σαπίρο δεν μπήκα στη διαδικασία να σου κάνω καζούρα. Αυτή τη φορά όμως μην περιμένεις οίκτο, στις 6/11 αποσύρεσαι οριστικά από τη Διεθνή Πολιτική, γράψε τώρα όσο προλαβαίνεις.Mitharadir έγραψε: 31 Οκτ 2024, 18:39 Αμέσως μετά το αστείο για το Πουέρτο Ρίκο η Χάρις πέρασε μπροστά σε MI, ετοιμάζεται να περάσει μπροστά και σε WI.Αν κερδίσει και την PA (δηλαδή
Το αστείο αυτό έμελλε να είναι μοιραίο και οδηγεί σε νίκη της Χάρρις.Αυτη τη φορά τσεκαρα στοιχηματικες, ρώτησα ανθρώπους από Αμερική, είμαι σίγουρος πως δεν θα πέσω έξω.Αν πέσω τώρα έξω δεν θα ξαναγράψω στο νήμα για την Διεθνή Πολιτική.![]()
https://twitter.com/Polymarket/status/1 ... 1452252506
Το ίδιο θα γίνει σύντομα και στο Γουισκόνσιν (προς τα εκεί πάει).Αν πάρει και Πενσυλβάνια τελείωσε,game over.
Καλά. 
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
- Οργισμένος
to asteio nomizeis oti επηρρεασε;;; Ελεος ρε. ΑΠλα ηρθε η ωρα της καλπης.Mitharadir έγραψε: 31 Οκτ 2024, 18:39 Αμέσως μετά το αστείο για το Πουέρτο Ρίκο η Χάρις πέρασε μπροστά σε MI, ετοιμάζεται να περάσει μπροστά και σε WI.Αν κερδίσει και την PA (δηλαδή
Και οταν ερχεται η ωρα της κρισης , οι μεγαλοστομιες και οι εγωισμοι τελειωνουν καθως η πραγματικοτητα ειν αμειλικτη. Και το ξερουν καλα αυτο οι ψηφοφοροι οι οποιοι , οπως λεω απο τοτε που ορισθηκε η Καυλα υποψηφια, θα της δωσουν πανηγυρικη νικη. Τα θαυματα και οι τσαρλατανοι κρατανε μονο λιγο καιρο. Το ψεκοκομμα του πορτοκαλι τραμπα ειναι οτι πιο φασιστικο ψεκασμενο ρατσιστικο και ανορθολογικο υπαρχει στις ΗΠΑ καθως ο βλακας ο πορτοκαλις νομιζει οτι ετσι θα ξανανικησει. Θα φαει πουτσα τουλαχιστον 10 ποσοστιαιων μοναδων και θαναι 30 εκατοστα μαυρη νοθεια.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
και κάποιος άλλος έλεγε ότι δνε υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο να μην τον ακούσει η μέρκελ και ακόμη να κλείσει ο σφιγκτήρας τουMitharadir έγραψε: 31 Οκτ 2024, 14:57 Στοιχηματισα υπέρ νίκης Καμαλα.Φαινεται πως κάνει comeback στο Rust Belt μετά τα σχόλια ενός άχρηστου κωμικού για το Πουέρτο Ρίκο.Ελληνοαμερικανος από πολιτεία Rust Belt που κάνει προβλέψεις μου είπε πως η Χάρις δεν υπάρχει περίπτωση να χάσει τις εκλογές ούτε μια στο εκατομμύριο μετά από αυτό.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 11 Απαντήσεις
- 747 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn
-