!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Μπορει η Καμαλα Χαρρις να κερδισει τον Τραμπ?

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Re: Μπορει η Καμαλα Χαρρις να κερδισει τον Τραμπ?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

Otto Weininger έγραψε: 30 Οκτ 2024, 20:39 Εγώ πάντως μετά τα κατορθώματα του 2020 συνεχίζω να έχω αμφιβολία για το αν θα κερδίσει το Τράμπ.

Οι Dems και ο μηχανισμός τους δε διστάζουν μπροστά σε τίποτα.
έδωσε συνέντευξη ο πρόεδρος στον Ρόγκαν και το βίντεο στο youtube ξεπέρασε τις 40 εκ προβολές μέσα σε λιγότερο από 4 μέρες
για έναν περίεργο λόγο όμως όταν ψάξεις στο youtube την εκπομπή δε στη βγάζει, πρέπει να τη βρεις επί τούτου από το κανάλι του Ρόγκαν
το έθιξε και ο ίδιος ο Ρόγκαν αυτό το γεγονός
κοίτα να δεις κάτι περίεργα πράγματα, ε;
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Άβαταρ μέλους
Unique

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Unique »

Και μήν υποτιμάτε τη δύναμη των εισβολέων που μπαίνουν κατά χιλιάδες.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.

Θάνος Τζήμερος.
Άβαταρ μέλους
Scouser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scouser »

Zelda έγραψε: 31 Οκτ 2024, 12:21 Στην ουσια μιλαμε για λίγες συγκεκριμενες πολεις σε συγκεκριμενα swing states που κρινουν το αποτελεσμα σε ολες τις ΗΠΑ.

Εκει στελνουν ομαδες εθελοντων οι δημοκρατικοι να βοηθησουν ψηφοφορους να πανε μεχρι την καλπη. Εχουν ψηφοφορους που πανε δυσκολοτερα να ψηφισουν γιατι ειναι περισσοτεροι αναλογικα απο χαμηλοτερες ταξεις και μειονότητες. Οποτε δεν εχουν στοχο τοσο να μεταπεισουν Ρεπουμπλικανους να ψηφισουν τη Χαρις, αλλα να κινητοποιήσουν τους δικους τους.

Θεωρητικα αυτο απο μονο του θα αρκουσε να κρινει το αποτελεσμα υπερ τους λογω δημογραφιας.
Στην πραξη ειναι δυσκολο.
Οι μειονοτικοι, όσο περνάνε τα χρόνια και το βιοτικό τους επίπεδο ανεβαίνει, απομακρυνονται από τους Δημοκρατικούς. Αυξάνεται βέβαια το ποσοστό των λευκών childless crazy cat ladies, που εννοείται το ρίχνουν μονοκουκι Δημοκρατικούς.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 31 Οκτ 2024, 12:36
Otto Weininger έγραψε: 30 Οκτ 2024, 20:39 Εγώ πάντως μετά τα κατορθώματα του 2020 συνεχίζω να έχω αμφιβολία για το αν θα κερδίσει το Τράμπ.

Οι Dems και ο μηχανισμός τους δε διστάζουν μπροστά σε τίποτα.
έδωσε συνέντευξη ο πρόεδρος στον Ρόγκαν και το βίντεο στο youtube ξεπέρασε τις 40 εκ προβολές μέσα σε λιγότερο από 4 μέρες
για έναν περίεργο λόγο όμως όταν ψάξεις στο youtube την εκπομπή δε στη βγάζει, πρέπει να τη βρεις επί τούτου από το κανάλι του Ρόγκαν
το έθιξε και ο ίδιος ο Ρόγκαν αυτό το γεγονός
κοίτα να δεις κάτι περίεργα πράγματα, ε;
Μιλάμε για αδίστακτους κυριολεκτικά και δικτυωμένους παντού.

Τους είδαμε το 2020, τώρα θα παίξουν ρέστα.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Τι είδαμε το 2020; Κανένας ισχυρισμός δεν αποδείχθηκε. Θα κυβερνήσουμε, χωνέψτε το.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum »

Otto Weininger έγραψε: 30 Οκτ 2024, 20:38 Εικόνα
τι γκαυλα είναι αυτή??? ελπίζω μόνο την τρίτη/τετάρτη μη μείνουμε με το πουλί στο χέρι και τον γαίδαρο στον λευκό οίκο
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 31 Οκτ 2024, 13:17 Τι είδαμε το 2020; Κανένας ισχυρισμός δεν αποδείχθηκε. Θα κυβερνήσουμε, χωνέψτε το.
πλυντε κώλους και ετοιμαστείτε για απελάσεις και εγκλεισμό στα ψυχιατρεία των woke
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος »

Lord Brum έγραψε: 31 Οκτ 2024, 13:32
Dwarven Blacksmith έγραψε: 31 Οκτ 2024, 13:17 Τι είδαμε το 2020; Κανένας ισχυρισμός δεν αποδείχθηκε. Θα κυβερνήσουμε, χωνέψτε το.
πλυντε κώλους και ετοιμαστείτε για απελάσεις και εγκλεισμό στα ψυχιατρεία των woke
ΘΑΝΑΙ 30 ΕΚΑΤΟΣΤΑ ΝΟΘΕΙΑ!!!
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Lord Brum έγραψε: 31 Οκτ 2024, 13:32
Σε εμάς τους τραμπικους αναφερομουν αλλά μεταξύ μας κι εσύ δεν φαίνεσαι και πολύ σταθερός ψυχολογικά.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Mitharadir

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Mitharadir »

Στοιχηματισα υπέρ νίκης Καμαλα.Φαινεται πως κάνει comeback στο Rust Belt μετά τα σχόλια ενός άχρηστου κωμικού για το Πουέρτο Ρίκο.Ελληνοαμερικανος από πολιτεία Rust Belt που κάνει προβλέψεις μου είπε πως η Χάρις δεν υπάρχει περίπτωση να χάσει τις εκλογές ούτε μια στο εκατομμύριο μετά από αυτό.
Άβαταρ μέλους
Scouser

Mitharadir έγραψε: 31 Οκτ 2024, 14:57Ελληνοαμερικανος από πολιτεία Rust Belt που κάνει προβλέψεις μου είπε πως η Χάρις δεν υπάρχει περίπτωση να χάσει τις εκλογές ούτε μια στο εκατομμύριο μετά από αυτό.
Λογικά θα ήταν ο Οργισμένος.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
Mitharadir

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Mitharadir »

Scouser έγραψε: 31 Οκτ 2024, 15:08
Mitharadir έγραψε: 31 Οκτ 2024, 14:57Ελληνοαμερικανος από πολιτεία Rust Belt που κάνει προβλέψεις μου είπε πως η Χάρις δεν υπάρχει περίπτωση να χάσει τις εκλογές ούτε μια στο εκατομμύριο μετά από αυτό.
Καμία σχέση.Το αστείο για το Πουέρτο Ρίκο την χρονική στιγμή που έγινε σφραγίζει το αποτελέσματα των εκλογών.Αν γινόταν 1-2 εβδομάδες νωρίτερα θα είχε ξεχαστεί.Τωρα δεν προλαβαίνει.Η νίκη της Χάρις πλέον σφραγίστηκε και είμαι σίγουρος για αυτό με αυτά που μου εξηγούν.Η Πενσυλβάνια έχει μισό εκατομμύριο Πουερτορικανους ψηφοφόρους και με αυτό το αστείο ο Τραμπ τους έχασε οριστικά και αμετάκλητα τη χρονική στιγμή που έγινε το αστείο.Η Χάρις κλείδωσε πρακτικά την Πενσυλβάνια άρα και την νίκη.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Scouser έγραψε: 31 Οκτ 2024, 12:56
Zelda έγραψε: 31 Οκτ 2024, 12:21 Στην ουσια μιλαμε για λίγες συγκεκριμενες πολεις σε συγκεκριμενα swing states που κρινουν το αποτελεσμα σε ολες τις ΗΠΑ.

Εκει στελνουν ομαδες εθελοντων οι δημοκρατικοι να βοηθησουν ψηφοφορους να πανε μεχρι την καλπη. Εχουν ψηφοφορους που πανε δυσκολοτερα να ψηφισουν γιατι ειναι περισσοτεροι αναλογικα απο χαμηλοτερες ταξεις και μειονότητες. Οποτε δεν εχουν στοχο τοσο να μεταπεισουν Ρεπουμπλικανους να ψηφισουν τη Χαρις, αλλα να κινητοποιήσουν τους δικους τους.

Θεωρητικα αυτο απο μονο του θα αρκουσε να κρινει το αποτελεσμα υπερ τους λογω δημογραφιας.
Στην πραξη ειναι δυσκολο.
Οι μειονοτικοι, όσο περνάνε τα χρόνια και το βιοτικό τους επίπεδο ανεβαίνει, απομακρυνονται από τους Δημοκρατικούς. Αυξάνεται βέβαια το ποσοστό των λευκών childless crazy cat ladies, που εννοείται το ρίχνουν μονοκουκι Δημοκρατικούς.
Ήδη έχω αναφέρει σε κάποιο θέμα και την αποστασιοποίηση των μαύρων αντρών από το μονοκούκι στην Καμάλα, γιατί θίγεται η μαύρη ανωτερότητα του αντρικού είδους της φυλής. Αλλού το blm και αλλού αυτοί.

Γενικώς, σε τέτοιες φάσεις ο καθένας θερίζει ό,τι έσπειρε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Scouser

Mitharadir έγραψε: 31 Οκτ 2024, 15:10
Scouser έγραψε: 31 Οκτ 2024, 15:08
Καμία σχέση.Το αστείο για το Πουέρτο Ρίκο την χρονική στιγμή που έγινε σφραγίζει το αποτελέσματα των εκλογών.Αν γινόταν 1-2 εβδομάδες νωρίτερα θα είχε ξεχαστεί.Τωρα δεν προλαβαίνει.Η νίκη της Χάρις πλέον σφραγίστηκε και είμαι σίγουρος για αυτό με αυτά που μου εξηγούν.Η Πενσυλβάνια έχει μισό εκατομμύριο Πουερτορικανους ψηφοφόρους και με αυτό το αστείο ο Τραμπ τους έχασε οριστικά και αμετάκλητα τη χρονική στιγμή που έγινε το αστείο.Η Χάρις κλείδωσε πρακτικά την Πενσυλβάνια άρα και την νίκη.
Πάμε για κυβέρνηση Χαρις-Σαπίρο δηλαδή. :011:
JD Vance
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

Θέλω να βγει η Χάρις ώστε να φαν οι Δυτικοί όλη την πούτσα στην Ουκρανία. Ο Τραμπ θα κάνει συμβιβασμό.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”