Σίγουρα χάσαμε, οι μαφίες σκοτώνουν κόσμο μέρα μεσημέρι καθε τρεις και λίγο, οι γυφτοι έχουν λυσσάξει, οι λάθρο στήνουν πανηγύρι, καρτέλ έχουν μονοπωλήσει όλη την αγορά και εισαγγελείς και μπάτσοι τον παίζουν ομαδικώς και χύνουν στις μάπες μας
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Νεα υποθεση Πισπιριγκου με 5 νεκρα παιδια
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Λίνο Βεντούρα
Re: Νεα υποθεση Πισπιριγκου με 5 νεκρα παιδια
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
- Otto Weininger
Αφενός λες μαλακίες, δε συμβαίνει τίποτα περισσότερο από όσα συνέβαιναν ανέκαθεν.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 26 Οκτ 2024, 23:58Σίγουρα χάσαμε, οι μαφίες σκοτώνουν κόσμο μέρα μεσημέρι καθε τρεις και λίγο, οι γυφτοι έχουν λυσσάξει, οι λάθρο στήνουν πανηγύρι, καρτέλ έχουν μονοπωλήσει όλη την αγορά και εισαγγελείς και μπάτσοι τον παίζουν ομαδικώς και χύνουν στις μάπες μας
Επισης εχουν μπει τα επίσημα στοιχεία της εγκληματικότητας αναλυτικά, καθώς και ολόκληρες οι εκθέσεις, για τα έτη 2016 - 2023.
Εκεί φαίνονται όλα, μεταξύ άλλων και το πολύ καλύτερο ποσοστό εξιχνίασης.
Δε θα παίζουμε την κολοκυθιά κάθε λίγο και λιγάκι.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Το θέμα είναι ΤΙ ΓΙΝΑΝΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!!
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- hellegennes
Καταρχήν έχω κάνει εκπαίδευση στο όπλο μου και αμέτρητες σκοπιές, σχεδόν όλες γερμανικά νούμερα.
Αυτό που ονομάζεις υποτιμητικά "θητεία σε γραφείο" ήταν ένα κομμάτι μόνο της θητείας μου και μακράν το πιο δύσκολο και κουραστικό. Στο φρουραρχείο Αλεξανδρούπολης ήμουν εγώ και ο εαυτός μου, αντί για αξιωματικό, έφεδρο και τουλάχιστον άλλον έναν φαντάρο. Άνοιγα το πρωί αχάραγα και γυρνούσα αργά το βράδυ. Έκανα δουλειά τεσσάρων ατόμων, όλην την γραφειοκρατία, συννενόηση με όλες τις μονάδες της δικαιοδοσίας του φρουραρχείου, συν την στρατονομία, η οποία το βράδυ αναφέρει στο φρουραρχείο, συν την παραλαβή και παράδοση στρατιωτών όταν έφταναν με το τραίνο (μέχρι και στις 3 τα μεσάνυχτα) και ένα κάρο άλλες αρμοδιότητες του φρουραρχείου που είναι δουλειά μόνιμου αξιωματικού, όπως άδειες στρατιωτικών, άδειες στρατιωτών, κ.α.
Όχι ότι έχουν ιδιαίτερη σημασία όλα αυτά. Ότι είμαι πατριώτης το απέδειξα εμπράκτως όταν αρνήθηκα καλύτερες προσφορές εργασίας για να γυρίσω στην Ελλάδα. Μια χαρά θα μπορούσα να καθίσω στην Βρετανία και να παίρνω την μισθάρα μου αντί να ξεκινήσω κυριολεκτικά από το μηδέν και με εμπόδιο το κράτος.
Καμμιά κυβέρνηση βέβαια δεν μου έχει βάλει περισσότερα εμπόδια από την τωρινή. Κάθε λίγο σκαρφίζονται κάτι νέο για να μας κάνουν την ζωή και την δουλειά πολύ δυσκολότερη.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Otto Weininger
hellegennes έγραψε: 27 Οκτ 2024, 00:44Καταρχήν έχω κάνει εκπαίδευση στο όπλο μου και αμέτρητες σκοπιές, σχεδόν όλες γερμανικά νούμερα.
Αυτό που ονομάζεις υποτιμητικά "θητεία σε γραφείο" ήταν ένα κομμάτι μόνο της θητείας μου και μακράν το πιο δύσκολο και κουραστικό. Στο φρουραρχείο Αλεξανδρούπολης ήμουν εγώ και ο εαυτός μου, αντί για αξιωματικό, έφεδρο και τουλάχιστον άλλον έναν φαντάρο. Άνοιγα το πρωί αχάραγα και γυρνούσα αργά το βράδυ. Έκανα δουλειά τεσσάρων ατόμων, όλην την γραφειοκρατία, συννενόηση με όλες τις μονάδες της δικαιοδοσίας του φρουραρχείου, συν την στρατονομία, η οποία το βράδυ αναφέρει στο φρουραρχείο, συν την παραλαβή και παράδοση στρατιωτών όταν έφταναν με το τραίνο (μέχρι και στις 3 τα μεσάνυχτα) και ένα κάρο άλλες αρμοδιότητες του φρουραρχείου που είναι δουλειά μόνιμου αξιωματικού, όπως άδειες στρατιωτικών, άδειες στρατιωτών, κ.α.
Όχι ότι έχουν ιδιαίτερη σημασία όλα αυτά. Ότι είμαι πατριώτης το απέδειξα εμπράκτως όταν αρνήθηκα καλύτερες προσφορές εργασίας για να γυρίσω στην Ελλάδα. Μια χαρά θα μπορούσα να καθίσω στην Βρετανία και να παίρνω την μισθάρα μου αντί να ξεκινήσω κυριολεκτικά από το μηδέν και με εμπόδιο το κράτος.
Καμμιά κυβέρνηση βέβαια δεν μου έχει βάλει περισσότερα εμπόδια από την τωρινή. Κάθε λίγο σκαρφίζονται κάτι νέο για να μας κάνουν την ζωή και την δουλειά πολύ δυσκολότερη.
Με λίγα λόγια ούτε σοβαρή εκπαίδευση έκανες, ούτε τίποτα εντυπωσιακό σε υπηρεσίες, απορώ και που αναφέρεις το γερμανικό λες και σε ρίχνανε με φουσκωτό σε βραχονησίδα.
Όσο για το γραφείο, τα ίδια κανανε και τα βύσματα στο Φρουραρχειο Αθηνών μη σου πω ότι τα ίδια κάνει όποιος ειναι σε γραφείο μονάδας.
Η στρατονομία δεν αναφέρει στο Φρουραρχειο, παρά μόνο στην διοίκησή της. Η πραγματική δηλαδή, του 951, οι άλλοι οι παραλίες δεν ξέρω τι κάνανε.
Αυτά όμως δεν έχουν καμία σχέση. Επίσης σιγά την πατριωτική στάση που έμεινες Ελλάδα, μπράβο μεν αλλά και σε αυτό δεν έχεις να μου πεις και κατι προσωπικά.
Δεν έχει νόημα η κουβέντα όσο δεν απαντάς σε αυτά:
Και είναι η τρίτη ή τέταρτη φορά που κάνεις τον κινέζο.Otto Weininger έγραψε: 26 Οκτ 2024, 23:18
Απαντά ρε κακομοίρη
Η οικονομία με νοιάζει συνολικά και ατομικά, βάλε να συγκρίνουμε.
Η ανεργία με νοιάζει.
Η υγεία με νοιάζει, βάλε να συγκρίνουμε (αν και σας βουλωσαν οι ίδιες οι αριστερατζες συνδικαλιστές και τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν εκείνο το βράδυ)
Η ελευθερία λόγου με νοιάζει, εδώ έχουμε ασυδοσία.
Το γεγονός ότι είστε χαπατα που πιστεύουν λίστες που μας κατατάσσουν κάτω από αφρικανικές δικτατορίες με αφήνει αδιάφορο.
Η διακρατικές συμφωνίες με νοιάζουν, βάλε να συγκρίνουμε.
Τα εξοπλιστικά με νοιάζουν βάλε να συγκρίνουμε.
Το μεταναστευτικό με νοιάζει βάλε να συγκρίνουμε
- hellegennes
Η οικονομία είναι κατεστραμμένη, τι να συγκρίνουμε; Η υγεία το ίδιο. Η ελευθερία του λόγου είναι ανέκδοτο.
Ό,τι όμως φέρνω η αντίδρασή σου είναι η ίδια κατάπτυστη με την βαθμολογία της Ελλάδας στο ανύπαρκτο κράτος δικαίου. Δεν έχει νόημα η κουβέντα μαζί σου σε πολιτικά θέματα. Τελεία. Είναι ανίατη η κατάστασή σου.
Ό,τι όμως φέρνω η αντίδρασή σου είναι η ίδια κατάπτυστη με την βαθμολογία της Ελλάδας στο ανύπαρκτο κράτος δικαίου. Δεν έχει νόημα η κουβέντα μαζί σου σε πολιτικά θέματα. Τελεία. Είναι ανίατη η κατάστασή σου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Είσαι αστείος. 14 ώρες δουλειάς, 7 μέρες την εβδομάδα, μηδέν έξοδοι, ευθύνη φρουράρχου.Otto Weininger έγραψε: 27 Οκτ 2024, 00:55 Με λίγα λόγια ούτε σοβαρή εκπαίδευση έκανες, ούτε τίποτα εντυπωσιακό σε υπηρεσίες, απορώ και που αναφέρεις το γερμανικό λες και σε ρίχνανε με φουσκωτό σε βραχονησίδα.
Όσο για το γραφείο, τα ίδια κανανε και τα βύσματα στο Φρουραρχειο Αθηνών μη σου πω ότι τα ίδια κάνει όποιος ειναι σε γραφείο μονάδας.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Otto Weininger
5η φορά.hellegennes έγραψε: 27 Οκτ 2024, 01:08 Η οικονομία είναι κατεστραμμένη, τι να συγκρίνουμε; Η υγεία το ίδιο. Η ελευθερία του λόγου είναι ανέκδοτο.
Η οικονομία με νοιάζει συνολικά και ατομικά, βάλε να συγκρίνουμε.
Η ανεργία με νοιάζει.
Η υγεία με νοιάζει, βάλε να συγκρίνουμε (αν και σας βουλωσαν οι ίδιες οι αριστερατζες συνδικαλιστές και τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν εκείνο το βράδυ)
Η ελευθερία λόγου με νοιάζει, εδώ έχουμε ασυδοσία.
Το γεγονός ότι είστε χαπατα που πιστεύουν λίστες που μας κατατάσσουν κάτω από αφρικανικές δικτατορίες με αφήνει αδιάφορο.
Η διακρατικές συμφωνίες με νοιάζουν, βάλε να συγκρίνουμε.
Τα εξοπλιστικά με νοιάζουν βάλε να συγκρίνουμε.
Το μεταναστευτικό με νοιάζει βάλε να συγκρίνουμε
- Eθνικοκοινωνιστης
Kauldron έγραψε: 26 Οκτ 2024, 22:57To μόνο θέμα είναι οτι λειτουργείς οπαδικά.Otto Weininger έγραψε: 26 Οκτ 2024, 22:55Είμαι το καλύτερο είδος πολίτη.hellegennes έγραψε: 26 Οκτ 2024, 22:38
Δεν είσαι απλά πρόβατο, είσαι, όσον αοφρά την πολιτική, το χειρότερο είδος πολίτη.
Είμαι πατριώτης, πληρώνω φόρους, δε κλέβω το κράτος, δε του κόστισα ποτέ τίποτα, δεν ήμουν γιωτάς, δεν ψηφίζω καθυστερημένους ψεκες, δεν έχω ροπή στο λαϊκισμό ούτε είμαι θύμα του κυρίως δε θυμήθηκα τις παθογένειες του κράτους όταν κόπηκαν τα δανεικά και ήρθε ο λογαριασμός.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Eθνικοκοινωνιστης
εισαι ψυχοπαθηςNiki έγραψε: 26 Οκτ 2024, 18:02 Βαριέμαι να μπω στην διαδικασία τόσο λεπτομερούς διαλόγου.
Εγώ μια χαρά την έχω κρίμα στον κόσμο γύρω μου κρίμα για την χώρα.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Eθνικοκοινωνιστης
πολυ αργησεςNiki έγραψε: 26 Οκτ 2024, 17:53 Είπε και κάτι άλλο ότι ένα χρέος που έχουμε κάτι δις που δεν τα θυμάμαι πόσα το πήραμε με μνημόνιο με 3% δανειζόμαστε τώρα με 4% επειδή λήγει για να πληρώσουμε μόνο τους τόκους του και κλωτσάμε το χρέος για καμιά 50αριά χρόνια.
Σε ερώτηση αν θα τα καταφέρει η οικονομία είπε πολύ φοβάμαι ότι θα ξαναμπεί η χώρα στο ΔΝΤ.
Γύρω στον Αύγουστο η εκπομπή.
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
τεράστια αλήθειαhellegennes έγραψε: 27 Οκτ 2024, 00:44
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Otto Weininger
για πες 2-3 πράγματα που σου κάνανεΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 27 Οκτ 2024, 02:05τεράστια αλήθειαhellegennes έγραψε: 27 Οκτ 2024, 00:44
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
το οτι εχει ακομα 20+% η κυβερνηση ειναι απο μονο του ενα μικρο θαυμα,που εν πολλοις οφειλεται στην αποχη και στην ψηφο των ΒΠ/ΝΠ
ο ΚΜ μοιαζει με ανθρωπο που αγωνια να κερδισει την ευνοια της γραφειοκρατιας των βρυξελλων(και φυσικα των αμερικανων) παρα με πρωθυπουργο που σοβαρα ενδιαφερεται για τα προβληματα της πλειοψηφιας των πολιτων αυτης της χωρας(αν ενδιαφεροταν θα ελυνε και κανενα...)
ο ΚΜ μοιαζει με ανθρωπο που αγωνια να κερδισει την ευνοια της γραφειοκρατιας των βρυξελλων(και φυσικα των αμερικανων) παρα με πρωθυπουργο που σοβαρα ενδιαφερεται για τα προβληματα της πλειοψηφιας των πολιτων αυτης της χωρας(αν ενδιαφεροταν θα ελυνε και κανενα...)
γυφτοι.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 26 Οκτ 2024, 18:43 Κάτω Αχαγια, Πάτρα, Αμαλιάδα... Τι διάολο γίνεται κει κάτω;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση