Otto Weininger έγραψε: 26 Οκτ 2024, 17:33
Το συστηματικά είναι δική σου ερμηνεία. Εφερες ενα αρθρο με μια επικεφαλιδα και κατι έγινε. Κάποιοι μπορεί να μην κόβουν αλλά δεν είναι ο κανόνας όταν μιλάς για επιχειρήσεις που κάθε μήνα είναι φορολογικά και ασφαλιστικά ενήμεροι, το δημόσιο ξέρει απευθείας τι ΕΟΠΥΥ κάνουν (άρα και ποια είναι η συμμετοχή που πρέπει να φανεί στο Ζ) κλπ.
Ούτε φυσικά πιστεύει κανείς ότι δεν κόβουν απόδειξη σε όλα τα υπόλοιπα ποτέ ή να κόψουν λιγότερο.
Μπορείς να μιλάς μόνο για τον εαυτό σου. Εμένα προσωπικά στα περισσότερα φαρμακεία που πηγαίνω δεν μου κόβουν απόδειξη. Όχι ότι με νοιάζει, στα παπάρια μου. Αλλά τα παραπάνω που λες είναι αστεία.
Αυτό για την φορολογική και την ασφαλιστική ενημερότητα είναι μια καραμέλα που πιπιλίζεις χωρίς κανένα νόημα. Δεν έχει απολύτως καμμιά σχέση με το αν μια επιχείρηση εισπράττει ή πληρώνει μαύρο χρήμα. Ούτε είναι κάποια φοβερή εξαίρεση. Οι περισσότερες υγιείς επιχειρήσεις είναι φορολογικά και ασφαλιστικά ενήμερες κάθε μήνα.
Φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα πρέπει να έχω κι εγώ κάθε μήνα, ας πούμε. Μην το αναφέρεις σαν κάνα τρόπαιο.
Η πιθανότητα, να μην κόψει απόδειξη σε πελάτη μια επιχείρηση σαν την δική μου είναι απείρως μικρότερη σε σχέση με μια σαν την δική σου.
Το ποιοι είναι οι βασιλιάδες της φοροδιαφυγής φάνηκε από τα στοιχεία του 8μηνου με τα POS με τους τζίρους κάποιον ξαφνικά να πολλαπλασιάζονται αλλά και από άλλες έρευνες.
Φαίνεται από το γεγονός πως όταν βγαίνει το ΣΔΟΕ παγανιά στις περιοχές σε μας έρχεται τελευταίο, αν υποθέσουμε ότι θα έρθει.
Άσε τις παπαριές σε μένα.
Όσο για το λαό, σας παρουσιάζω σαν αυτό που είστε.
Θα έπρεπε να ντρέπεσαι που μετατοπίζεις την ευθύνη από τα σκατά που έχεις ψηφίσει στους πολίτες της χώρας. Σκέψου πόσο τυφλωμένος είσαι από κομματικό οπαδισμό, που κοντεύεις να παρουσιάσεις τα αποβράσματα σαν ήρωες που παλεύουν ενάντια στους κακούς πολίτες της χώρας.
Δεν είσαι απλά πρόβατο, είσαι, όσον αοφρά την πολιτική, το χειρότερο είδος πολίτη.
Όσο για δείκτες, είναι χαμένος κόπος. Στο νήμα που άνοιξες για να μας πεις πόσο καλά τα πάει η δικαιοσύνη και ότι τάχα μου όσοι μιλάνε για κατεστραμμένο κράτος δικαίου λένε ψέματα, σού έδειξα ότι η Ελλάδα είναι ο απόπατος της Ευρώπης, σύμφωνα με τον βαθμολογικό πίνακα της ΕΕ. Σου το παραθέτω και πάλι, έτσι για πλάκα, γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να αποδεχτείς πόσο τυφλωμένος είσαι από την ίδια σου την κομματική προπαγάνδα.
Βαθμολογία της Ελλάδας για το κράτος δικαίου: