!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Προτροπή μέλους σε αντικοινωνική επικίνδυνη και παράνομη συμπεριφορά προς τους συμπολιτες μας....

Ερωτήσεις, προτάσεις, παρατηρήσεις σχετικά με τη σχεδίαση και λειτουργία του Phorum.com.gr

Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές

Άβαταρ μέλους
ST48410

Re: Προτροπή μέλους σε αντικοινωνική επικίνδυνη και παράνομη συμπεριφορά προς τους συμπολιτες μας....

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

enaon έγραψε: 25 Οκτ 2024, 22:51
ST48410 έγραψε: 25 Οκτ 2024, 22:49
μην της δείχνεις τετοια βρε, αφου θα ειναι πιτα και εκείνη, το μισό παρκινγ θα σκάσει μεχρι να βρει το σωστό.
Άβαταρ μέλους
enaon

Re: Προτροπή μέλους σε αντικοινωνική επικίνδυνη και παράνομη συμπεριφορά προς τους συμπολιτες μας....

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

ST48410 έγραψε: 25 Οκτ 2024, 22:54 Αποχωρώ αναγνωρίζοντας το λάθος μου. Δεν θα επαναληφθεί.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fata_Morgana »

ST48410 έγραψε: 25 Οκτ 2024, 23:01
nemo έγραψε: 25 Οκτ 2024, 22:57 γινεται αυτο που λεει η φατα ....το εκανα εγω μια φορα σε καποιον που κοιμηθηκε ενω οδηγουσε
και σωθηκαμε
Μη μπερδεύουμε καταστάσεις. Άλλο η παρέμβαση σε κάποια κατάσταση που είναι έκτακτη και βεβαίως γίνεται και κάνεις ότι μπορείς εκείνη τη στιγμή.

Εντελώς άλλο το να είναι κάποιος ακατάλληλος για οδήγηση και να τον αφήσεις να οδηγήσει θεωρώντας πως θα μπεις δίπλα και θα διορθώνεις κάθε
τόσο. Το δεύτερο μου φαίνεται σαν συνέργεια σε έγκλημα.
Πως τον σταματάς από το να οδηγήσει; αν πχ δε προλάβεις /καταφέρεις να του πάρεις τα κλειδιά, δεν εχεις τρόπο/προλαβαίνεις να του σκάσεις λάστιχο και είναι άνθρωπος που τον νοιάζεσαι. Τι κάνεις; τον αφήνεις να οδηγήσει μόνος του; και παίρνεις ταξι;
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

Fata_Morgana έγραψε: 25 Οκτ 2024, 23:00
Feindflug έγραψε: 25 Οκτ 2024, 22:43
Fata_Morgana έγραψε: 25 Οκτ 2024, 20:39

Τι εννοείς δε κάνεις χάρη Πάσι σε μεθυσμένο; τι μπορείς να κάνεις όταν έχει τα κλειδιά του, σου ρίχνει 2 κεφάλια σε ύψος και σε υπερνικά σε σωματική δύναμη και είναι σε κατάσταση μη ελεγχόμενη λόγω μέθης; Α και τον νοιάζεσαι ε. Βασική προϋπόθεση στο πως θα το διαχειριστείς.
Σε άλλα νήματα μάς έλεγες ρε τύπισσα πόσο δυνατή είσαι και πώς μπορείς να χτυπήσεις κάποιον άντρα με κλειδιά και κλωτσιές και κάτι τέτοια φανταστικά και τώρα δεν μπορείς να κάνεις κουμάντο έναν μεθυσμένο;

Υ.Γ.: Δεν σχολιάζω το προηγούμενο κουλό για ότι μπήκες στο αυτοκίνητο μαζί του να προλάβεις καμμία στραβοτιμονιά. Ούτε από οδήγηση γνωρίζεις, ούτε από ξύλο.
Να τον αρχίζα στα χτυπήματα με κλειδιά. Οοοοοκ.
Ε καλά, αν μπορείς ρε δικιά μου να καταφέρεις χτύπημα με κλειδιά σε έναν άντρα και ο έτσι σου καταλαβαίνει ότι είσαι πολύ δυνατή όταν παλεύετε, δεν είναι και κάτι να αποτρέψεις έναν μεθυσμένο να οδηγήσει.

Άσε που δεν χρειάζεται. Μπορείς πάντα να διορθώσεις άμεσα το όποιο λάθος του, από την θέση του συνοδηγού, Μην σου πω και από τις πίσω θέσεις.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Πασιφάη έγραψε: 25 Οκτ 2024, 21:24
Fata_Morgana έγραψε: 25 Οκτ 2024, 21:20
ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Οκτ 2024, 20:59

Και αυτόν τον τύπο θεωρείς ότι μπορείς να κοντρολάρεις ΜΕΣΑ στο αμάξι;

Οπότε, μάλλον λες ψέμματα για τη φάση (γιατί υπάρχουν πολλά στοιχεία που δεν κολλάνε μεταξύ τους) και μπήκες στον συνήθη αυτοματισμό του αντίλογου. :)
Μαρή ΓΑΛΗ ίδιο είναι να τον πας κόντρα τον μεθυσμένο που ΔΕΝ καταλαβαίνει εκεινη τη στιγμή ότι του μιλάς για το καλό του και έχει επιθετική διάθεση με το να είσαι μαζί του στο αυτοκίνητο να του πεις μη τρέχεις γιατί ζαλίζομαι, να του στρίψεις το τιμόνι αν χρειαστεί ή να τραβήξεις το χειρόφρενο, να του μιλάς,να του στρίψεις τσιγάρο για να μην προσπαθεί να το κάνει ταυτοχρονα κτλ; δε ξέρω, αλλιώς τους αντιμετωπίζω εγώ.
Ε;; Τί λες μαρή; Και μετά ποιός θα το μαζέψει το γαμωτίμονο; Ο μεθυσμένος; :fp:
Εντωμεταξύ, δικιά μου, ούτε οι συνοδηγοί στο WRC δεν τα κάνουν αυτά, αλλά η τύπισσα μπορεί. Μην ξεχνάμε ότι έχει άδεια οδηγήσεως αυτοκινήτου, άσχετα αν δεν την εμπιστεύεται κανείς, ούτε η ίδια, να οδηγήσει.
Dein Herz, meine Gier
Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Feindflug έγραψε: 25 Οκτ 2024, 23:07
Fata_Morgana έγραψε: 25 Οκτ 2024, 23:00
Feindflug έγραψε: 25 Οκτ 2024, 22:43

Σε άλλα νήματα μάς έλεγες ρε τύπισσα πόσο δυνατή είσαι και πώς μπορείς να χτυπήσεις κάποιον άντρα με κλειδιά και κλωτσιές και κάτι τέτοια φανταστικά και τώρα δεν μπορείς να κάνεις κουμάντο έναν μεθυσμένο;

Υ.Γ.: Δεν σχολιάζω το προηγούμενο κουλό για ότι μπήκες στο αυτοκίνητο μαζί του να προλάβεις καμμία στραβοτιμονιά. Ούτε από οδήγηση γνωρίζεις, ούτε από ξύλο.
Να τον αρχίζα στα χτυπήματα με κλειδιά. Οοοοοκ.
Ε καλά, αν μπορείς ρε δικιά μου να καταφέρεις χτύπημα με κλειδιά σε έναν άντρα και ο έτσι σου καταλαβαίνει ότι είσαι πολύ δυνατή όταν παλεύετε, δεν είναι και κάτι να αποτρέψεις έναν μεθυσμένο να οδηγήσει.

Άσε που δεν χρειάζεται. Μπορείς πάντα να διορθώσεις άμεσα το όποιο λάθος του, από την θέση του συνοδηγού, Μην σου πω και από τις πίσω θέσεις.
Εννοείς να επιτεθώ σε έναν μεθυσμένο που μυικά είναι πιο δυνατός με το κλειδί μου για να τον σταματήσω από το να οδηγήσει. Μαλακία, έπρεπε να πάρω ένα μαχαίρι να του το μπήξω να μην οδηγήσει. Μα πως δε μου κοψε.
Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Feindflug έγραψε: 25 Οκτ 2024, 23:17
Fata_Morgana έγραψε: 25 Οκτ 2024, 21:20

Μαρή ΓΑΛΗ ίδιο είναι να τον πας κόντρα τον μεθυσμένο που ΔΕΝ καταλαβαίνει εκεινη τη στιγμή ότι του μιλάς για το καλό του και έχει επιθετική διάθεση με το να είσαι μαζί του στο αυτοκίνητο να του πεις μη τρέχεις γιατί ζαλίζομαι, να του στρίψεις το τιμόνι αν χρειαστεί ή να τραβήξεις το χειρόφρενο, να του μιλάς,να του στρίψεις τσιγάρο για να μην προσπαθεί να το κάνει ταυτοχρονα κτλ; δε ξέρω, αλλιώς τους αντιμετωπίζω εγώ.
Εντωμεταξύ, δικιά μου, ούτε οι συνοδηγοί στο WRC δεν τα κάνουν αυτά, αλλά η τύπισσα μπορεί. Μην ξεχνάμε ότι έχει άδεια οδηγήσεως αυτοκινήτου, άσχετα αν δεν την εμπιστεύεται κανείς, ούτε η ίδια, να οδηγήσει.
Όντως τώρα δε θα πιάνατε το τιμόνι του αλλουνου που βλέπετε να ξεφεύγει στο άλλο ρεύμα; δηλαδή τι θα έκανες ρε φεν; τη προσευχή σου;
Πραγματικά όμως αντανακλαστικά και μόνο το κάνεις λειτουργεί το χέρι σου. Τουλάχιστον το δικό μου.
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Fata_Morgana έγραψε: 25 Οκτ 2024, 23:25

Όντως τώρα δε θα πιάνατε το τιμόνι του αλλουνου που βλέπετε να ξεφεύγει στο άλλο ρεύμα; δηλαδή τι θα έκανες ρε φεν; τη προσευχή σου;
Πραγματικά όμως αντανακλαστικά και μόνο το κάνεις λειτουργεί το χέρι σου. Τουλάχιστον το δικό μου.
Μήπως ήσουν συνοδηγός εδώ, τύπισσα;

Εικόνα
Dein Herz, meine Gier
Άβαταρ μέλους
enaon

μην δείτε ανθρωπο που ειναι γεννημένος με ενα χάρισμα που μονο σουμάχερ/μακινεν κλπ θα μπορουσαν καπως να κατανοήσουν, και μάλιστα γυναίκα, αμέσως ζηλια.
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Γενικά, τύπισσα, το σενάριο που σκέφτεσαι ότι ο μεθυσμένος οδηγός ίσως να πάει να κοιμηθεί εν κινήσει, θα πηγαίνει με χαμηλή ταχύτητα, το πόδι του θα σηκωθεί από το γκάζι, εσύ θα επαναφέρεις το αυτοκίνητο με το ένα χέρι σου στο τιμόνι και θα το σταματήσεις, χωρίς να πάθει κάποιος κάτι, ενώ αυτός θα γείρει γλυκά το κεφάλι του στην μεριά της πόρτας, είναι πραγματικά επιστημονική φαντασία. Θα μπορούσες να ποντάρεις στο να πέσεις από τον τρίτο όροφο στο έδαφος, χωρίς να πάθεις τίποτα. Υπάρχει μια πιθανότητα να συμβεί, αλλά μάλλον δεν θα το έκανες.

Όλο αυτό πηγάζει από την άγνοιά σου περί πρακτικής οδηγήσεως, κάτι που απέδειξες και πριν όταν είπες ότι πας να διορθώσεις με δικιά σου κίνηση, έναν έμπειρο οδηγό, να μην πέσει στο δίπλα αυτοκίνητο. Απλά εσύ δεν ξέρεις πόσο τον παίρνει να πλησιάζει σε άλλο όχημα και φοβάσαι, κάνοντας χειρότερα τα πράγματα.
Dein Herz, meine Gier
Άβαταρ μέλους
enaon

δικο εχει ο φειν, αν καποιος δεν εχει σπέσιαλ ικανότητες, ειναι σαν εμας δηλαδή, ψιλοκουλός σε σχέση με την Νάιδα, μην τα δοκμασει αυτα παιδια. Αυτα ειναι μόνο για επίπεδο Ναιδας, και κακως τα λεει εδώ πράγματι, υπάχουυν και φορουμ πρωταθλητών φ1 να τα συζητήσουν αυτα αν θελει.
Άβαταρ μέλους
Ανδροπαραδίνομαι
Phorum.gr user: Λατ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ανδροπαραδίνομαι »

Feindflug έγραψε: 25 Οκτ 2024, 23:29
Fata_Morgana έγραψε: 25 Οκτ 2024, 23:25
Μήπως ήσουν συνοδηγός εδώ, τύπισσα;

Εικόνα

:smt005:
Casp έγραψε: 29 Νοέμ 2024, 01:17Ερωτας ειναι να ερωτευεσαι το οτι μπορεις να τον κανεις ο,τι θελεις
Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Feindflug έγραψε: 25 Οκτ 2024, 23:44 Γενικά, τύπισσα, το σενάριο που σκέφτεσαι ότι ο μεθυσμένος οδηγός ίσως να πάει να κοιμηθεί εν κινήσει, θα πηγαίνει με χαμηλή ταχύτητα, το πόδι του θα σηκωθεί από το γκάζι, εσύ θα επαναφέρεις το αυτοκίνητο με το ένα χέρι σου στο τιμόνι και θα το σταματήσεις, χωρίς να πάθει κάποιος κάτι, ενώ αυτός θα γείρει γλυκά το κεφάλι του στην μεριά της πόρτας, είναι πραγματικά επιστημονική φαντασία. Θα μπορούσες να ποντάρεις στο να πέσεις από τον τρίτο όροφο στο έδαφος, χωρίς να πάθεις τίποτα. Υπάρχει μια πιθανότητα να συμβεί, αλλά μάλλον δεν θα το έκανες.

Όλο αυτό πηγάζει από την άγνοιά σου περί πρακτικής οδηγήσεως, κάτι που απέδειξες και πριν όταν είπες ότι πας να διορθώσεις με δικιά σου κίνηση, έναν έμπειρο οδηγό, να μην πέσει στο δίπλα αυτοκίνητο. Απλά εσύ δεν ξέρεις πόσο τον παίρνει να πλησιάζει σε άλλο όχημα και φοβάσαι, κάνοντας χειρότερα τα πράγματα.
Ναι το ξέρω. Για αυτό προσπαθώ να το κόψω το χούι. Βλέπεις φέιν, αναγνωρίζω τι κάνω λάθος και τι όχι. Όπως αναγνωρίζω ότι είναι λάθος να μπεις στο αυτοκίνητο με έναν μεθυσμένο που θα οδηγήσει. Ίσως θα ήταν λάθος και να του πιάσω το τιμόνι αν λόγω μέθης του ξέφευγε το αυτοκίνητο, ή να σηκωσω το χειρόφρενο. Αυτά θα έκανα όμως και θα το ξανακάνα αν υπήρχε κίνδυνος για άνθρωπο δικό μου.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Feindflug έγραψε: 25 Οκτ 2024, 23:17 Εντωμεταξύ, δικιά μου, ούτε οι συνοδηγοί στο WRC δεν τα κάνουν αυτά, αλλά η τύπισσα μπορεί.
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

Lord Brum έγραψε: 24 Οκτ 2024, 01:28
masterridley έγραψε: 24 Οκτ 2024, 00:49 Η φάση είναι ανάλογα με το άτομο, ξέρω μία που πίνει μισό ποτήρι κρασί και ντραλίζεται

(εικάζω ότι είναι ψυχολογικό)
Ξέρω κινέζους που με μισό ποτήρι μπύρα κάνουν πολύ άσχημο.μεθυσι
Ισχύει. Είναι ένα ένζυμο που σε πολλές περιοχές της Κίνας δεν το έχουν και σου επιτρέπει να μεταβολίσεις το αλκοόλ ώστε να σε χαλάει λιγότερο. Επίσης πολλά φάρμακα αλληλεπιδρούν αρνητικά με το αλκοόλ.

Η φάτα μορκάνα είναι η κλασσική συριζαριστερή πολίτης με δικαιώματα αλλά όχι υποχρεώσεις
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα”