!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Προτροπή μέλους σε αντικοινωνική επικίνδυνη και παράνομη συμπεριφορά προς τους συμπολιτες μας....

Ερωτήσεις, προτάσεις, παρατηρήσεις σχετικά με τη σχεδίαση και λειτουργία του Phorum.com.gr

Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές

Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Re: Προτροπή μέλους σε αντικοινωνική επικίνδυνη και παράνομη συμπεριφορά προς τους συμπολιτες μας....

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fata_Morgana »

ST48410 έγραψε: 25 Οκτ 2024, 22:49
Δε κατάλαβα τι κραταγε. Κατσαβίδι; να θυμηθώ να πάρω ένα στην επόμενη βραδινή έξοδο.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Re: Προτροπή μέλους σε αντικοινωνική επικίνδυνη και παράνομη συμπεριφορά προς τους συμπολιτες μας....

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

Fata_Morgana έγραψε: 25 Οκτ 2024, 22:44
Πασιφάη έγραψε: 25 Οκτ 2024, 22:33
Fata_Morgana έγραψε: 25 Οκτ 2024, 22:24

Ναι αν πάω να σου πειράξω το τιμόνι όταν έχεις ταχύτητα και σε στροφή μπορεί να μην πήγαινε ιδιαίτερα καλά.
Αλλά τι μου λες Πάσι; ότι δεν επιδέχεται διόρθωση το τιμόνι από τον συνοδηγό σε περίπτωση που πάει να ξεφύγει στο αντίθετο ρεύμα το αυτοκίνητο;
Ναι, αυτό σου λέω. Διότι δεν μπορείς να λάβεις υπ'όψιν σου όλες τις παραμέτρους τη στιγμή που συμβαίνει και επιπροσθετως, έχεις έναν μεθυσμένο στο τιμονι που δεν ξέρεις πως θα συμπεριφερθεί, ανά πάσα στιγμή.

Επιπλέον, έστω κι αν εγώ σε είχα σε ελεγχόμενη φάση, θα σου ήταν εξαιρετικά δύσκολο. Ακόμη και στην ευθεία να διορθώσεις.
Μλκ εν τω μεταξύ πάω και πιάνω να διορθώνω το τιμόνι ακόμα και στον λεγάμενο αν νομίζω παει πολύ έξω ή μέσα στο δρόμο :lol:
Κακώς, κάκιστα. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ, στον άλλον που οδηγεί και έχει την προσοχή του στο δρόμο.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

enaon έγραψε: 25 Οκτ 2024, 22:48
Fata_Morgana έγραψε: 25 Οκτ 2024, 22:46 Πως ξεφουσκώνεις ένα λάστιχο;
βγαλε ενα κατανα απο την τσαντα, εκει θα κολλήσουμε;
Πάει το κατάνα. Το εξολόθρευσα.
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

μην της δείχνεις τετοια βρε, αφου θα ειναι πιτα και εκείνη, το μισό παρκινγ θα σκάσει μεχρι να βρει το σωστό.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Fata_Morgana έγραψε: 25 Οκτ 2024, 22:49 Πως; πες δεν ήταν μεθυσμένος. Είσαι σε ταξί. Και λιποθυμάει ο οδηγός, και βλέπεις να πηγαίνει στο αντίθετο ρεύμα. Ή να πάει να πέσει στο μπροστινό αυτοκίνητο.
Τι κάνεις; πηδάς έξω απ το αυτοκίνητο; προσπαθείς να βάλεις το πόδι να βρις το φρένο; προσπαθείς να ελέγξεις το τιμόνι ώσπου να βάλεις το πόδι στο φρένο; σηκώνεις χειρόφρενο; τι;
Τι σχέση έχει αυτό το σενάριο με το δικό σου. Εδώ θα κάνεις μία κίνηση απελπισίας όποια κι αν είναι αυτή για μία φορά. Εσύ έχεις κάποιον που είναι μεθυσμένος και κάνει οκτάρια και θα πρέπει να διορθώνεις τιμόνια κάθε τόσο.

Ντρέπομαι που απάντησα σοβαρά. :oops:
Άβαταρ μέλους
ST48410

Πασιφάη έγραψε: 25 Οκτ 2024, 22:50 Κακώς, κάκιστα. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ, στον άλλον που οδηγεί και έχει την προσοχή του στο δρόμο.
Σοβαρά πιστεύεις κι εσύ ότι κάνει τέτοια πράγματα; Ήμαρτον
Άβαταρ μέλους
ST48410

enaon έγραψε: 25 Οκτ 2024, 22:51
μην της δείχνεις τετοια βρε, αφου θα ειναι πιτα και εκείνη, το μισό παρκινγ θα σκάσει μεχρι να βρει το σωστό.
Αποχωρώ αναγνωρίζοντας το λάθος μου. Δεν θα επαναληφθεί.
Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Πασιφάη έγραψε: 25 Οκτ 2024, 22:50
Πασιφάη έγραψε: 25 Οκτ 2024, 22:33

Ναι, αυτό σου λέω. Διότι δεν μπορείς να λάβεις υπ'όψιν σου όλες τις παραμέτρους τη στιγμή που συμβαίνει και επιπροσθετως, έχεις έναν μεθυσμένο στο τιμονι που δεν ξέρεις πως θα συμπεριφερθεί, ανά πάσα στιγμή.

Επιπλέον, έστω κι αν εγώ σε είχα σε ελεγχόμενη φάση, θα σου ήταν εξαιρετικά δύσκολο. Ακόμη και στην ευθεία να διορθώσεις.
Μλκ εν τω μεταξύ πάω και πιάνω να διορθώνω το τιμόνι ακόμα και στον λεγάμενο αν νομίζω παει πολύ έξω ή μέσα στο δρόμο :lol:
Κακώς, κάκιστα. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ, στον άλλον που οδηγεί και έχει την προσοχή του στο δρόμο.
Ναι προσπαθώ να το κόψω. Κάνω τη κίνηση αντανακλαστικά τελείως να πιάσω το τιμόνι στιγμιαία γιατί νιώθω ότι πάει πολύ προς άλλο αυτοκίνητο.
nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo »

γινεται αυτο που λεει η φατα ....το εκανα εγω μια φορα σε καποιον που κοιμηθηκε ενω οδηγουσε
και σωθηκαμε
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

ST48410 έγραψε: 25 Οκτ 2024, 22:53
Πασιφάη έγραψε: 25 Οκτ 2024, 22:50 Κακώς, κάκιστα. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ, στον άλλον που οδηγεί και έχει την προσοχή του στο δρόμο.
Σοβαρά πιστεύεις κι εσύ ότι κάνει τέτοια πράγματα; Ήμαρτον
Την έχω ικανή. Ξέρεις πόσα έχουν δει τα ματάκια μου τόσα χρόνια;
Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

ST48410 έγραψε: 25 Οκτ 2024, 22:52
Fata_Morgana έγραψε: 25 Οκτ 2024, 22:49 Πως; πες δεν ήταν μεθυσμένος. Είσαι σε ταξί. Και λιποθυμάει ο οδηγός, και βλέπεις να πηγαίνει στο αντίθετο ρεύμα. Ή να πάει να πέσει στο μπροστινό αυτοκίνητο.
Τι κάνεις; πηδάς έξω απ το αυτοκίνητο; προσπαθείς να βάλεις το πόδι να βρις το φρένο; προσπαθείς να ελέγξεις το τιμόνι ώσπου να βάλεις το πόδι στο φρένο; σηκώνεις χειρόφρενο; τι;
Τι σχέση έχει αυτό το σενάριο με το δικό σου. Εδώ θα κάνεις μία κίνηση απελπισίας όποια κι αν είναι αυτή για μία φορά. Εσύ έχεις κάποιον που είναι μεθυσμένος και κάνει οκτάρια και θα πρέπει να διορθώνεις τιμόνια κάθε τόσο.

Ντρέπομαι που απάντησα σοβαρά. :oops:
Δεν έχει σημασία η αιτία. Αλλά η κατάσταση. Άρα θα το έκανες ως κίνηση να σώσεις το άσωστο. Αυτό πιστεύω κι εγώ. Όλοι αυτί θα έκαναν αν βρισκόντουσαν σε τέτοια θέση.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Fata_Morgana έγραψε: 25 Οκτ 2024, 22:56

Ναι προσπαθώ να το κόψω. Κάνω τη κίνηση αντανακλαστικά τελείως να πιάσω το τιμόνι στιγμιαία γιατί νιώθω ότι πάει πολύ προς άλλο αυτοκίνητο.
Πάρε ένα κομπολόι, φάε κάτι. Και βασικά μην αγγίξεις τιμόνι ξανά.
Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Feindflug έγραψε: 25 Οκτ 2024, 22:43
Fata_Morgana έγραψε: 25 Οκτ 2024, 20:39
Πασιφάη έγραψε: 25 Οκτ 2024, 20:28
Όχι Δανάη. Δεν κάνεις χαρη σε μεθυσμένο που θέλει να οδηγήσει. Δεν υπάρχει μήπως και ίσως σε καμία περίπτωση.
Τι εννοείς δε κάνεις χάρη Πάσι σε μεθυσμένο; τι μπορείς να κάνεις όταν έχει τα κλειδιά του, σου ρίχνει 2 κεφάλια σε ύψος και σε υπερνικά σε σωματική δύναμη και είναι σε κατάσταση μη ελεγχόμενη λόγω μέθης; Α και τον νοιάζεσαι ε. Βασική προϋπόθεση στο πως θα το διαχειριστείς.
Σε άλλα νήματα μάς έλεγες ρε τύπισσα πόσο δυνατή είσαι και πώς μπορείς να χτυπήσεις κάποιον άντρα με κλειδιά και κλωτσιές και κάτι τέτοια φανταστικά και τώρα δεν μπορείς να κάνεις κουμάντο έναν μεθυσμένο;

Υ.Γ.: Δεν σχολιάζω το προηγούμενο κουλό για ότι μπήκες στο αυτοκίνητο μαζί του να προλάβεις καμμία στραβοτιμονιά. Ούτε από οδήγηση γνωρίζεις, ούτε από ξύλο.
Να τον αρχίζα στα χτυπήματα με κλειδιά. Οοοοοκ.
Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Πασιφάη έγραψε: 25 Οκτ 2024, 22:58
Fata_Morgana έγραψε: 25 Οκτ 2024, 22:56

Πάρε ένα κομπολόι, φάε κάτι. Και βασικά μην αγγίξεις τιμόνι ξανά.

ΕΙΠΑ προσπαθώ να το ελέγξω και να μη κοιτάω τον δρόμο.
Άβαταρ μέλους
ST48410

nemo έγραψε: 25 Οκτ 2024, 22:57 γινεται αυτο που λεει η φατα ....το εκανα εγω μια φορα σε καποιον που κοιμηθηκε ενω οδηγουσε
και σωθηκαμε
Μη μπερδεύουμε καταστάσεις. Άλλο η παρέμβαση σε κάποια κατάσταση που είναι έκτακτη και βεβαίως γίνεται και κάνεις ότι μπορείς εκείνη τη στιγμή.

Εντελώς άλλο το να είναι κάποιος ακατάλληλος για οδήγηση και να τον αφήσεις να οδηγήσει θεωρώντας πως θα μπεις δίπλα και θα διορθώνεις κάθε
τόσο. Το δεύτερο μου φαίνεται σαν συνέργεια σε έγκλημα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα”