!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Phorum Forumvision #1

Νέες κυκλοφορίες, προτάσεις για νέα ακούσματα, κριτικές
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Re: Phorum Forumvision #1

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

Ανδροπαραδίνομαι έγραψε: 23 Οκτ 2024, 18:07 δεν γινεται να εχεις βρει το αχαστο για τον επομενο γυρο, να περιμενεις με ανυπομονησια να διαβασεις τα σχολια του παλιου και καποιοι να πετανε χαρταετο.

οποιο μελος ειναι απασχολημενο, οκ
αν κανεις ΠΙΑΣΤΕΙ ΕΠ' ΑΥΤΟΦΩΡΩ ΝΑ ΧΑΖΟΛΟΓΑΕΙ ΣΕ ΠΑΚΥ, ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΛΠ αντι να εχει βαθμολογησει, θα θέσω το θέμα στις αρμοδιες αρχες.
:goodpost:

Πακυχασομερηδες και άμπαλλοι σας ψάχνουμε

Η πχωρουμικη ΟΠΛΑ αγρυπνα
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Άβαταρ μέλους
Παλαιοελλαδίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Παλαιοελλαδίτης »

Πάντως εγώ φροντίζω να είμαι τυπικός: και ψήφισα όσο πιο γρήγορα μπορούσα και επιπλέον καταχώρισα κατευθείαν όλα τα τραγούδια της επιλογής μου για κάθε γύρο ώστε να μην επηρεαστώ από διάφορα σχόλια στην πορεία του διαγωνισμού.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιοελλαδίτης την 23 Οκτ 2024, 18:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Ανδροπαραδίνομαι
Phorum.gr user: Λατ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ανδροπαραδίνομαι »

Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 23 Οκτ 2024, 18:30 Πάντως εγώ φροντίζω να είμαι τυπικός: και ψήφισα όσο πιο γρήγορα μπορούσα και επιπλέον καταχώρισα κατευθείαν όλα τα τραγούδια της επιλογής μου ώστε να μην επηρεαστώ από διάφορα σχόλια στην πορεία του διαγωνισμού.
μισο. τι εννοεις; δεν εχω διαβασει ολους τους κανονες, αν βαριεσαι να εξηγησεις, σεβαστό

ο βαθμος που ηδη καταχωρησες δεν παει τελειωσε; σε τι πραγμα να επηρεαστεις;
Casp έγραψε: 29 Νοέμ 2024, 01:17Ερωτας ειναι να ερωτευεσαι το οτι μπορεις να τον κανεις ο,τι θελεις
Άβαταρ μέλους
Παλαιοελλαδίτης

Ανδροπαραδίνομαι έγραψε: 23 Οκτ 2024, 18:31
Νομίζω πως μπορούμε να τροποποιήσουμε τη βαθμολογία μέχρι και τη λήξη της χρονικής προθεσμίας, αλλά εννοούσα πως έχω βάλει ήδη τα κομμάτια της επιλογής μου για κάθε γύρο.
Άβαταρ μέλους
Ανδροπαραδίνομαι

Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 23 Οκτ 2024, 18:36
Ανδροπαραδίνομαι έγραψε: 23 Οκτ 2024, 18:31
Νομίζω πως μπορούμε να τροποποιήσουμε τη βαθμολογία μέχρι και τη λήξη της χρονικής προθεσμίας, αλλά εννοούσα πως έχω βάλει ήδη τα κομμάτια της επιλογής μου για κάθε γύρο.
Ok το πρώτο. Αλλά αν κινηθούμε συλλογικά σε έναν λάτιν Ρυθμό ας πούμε, γιατί να προεπιλεξεις ροκ πχ; Γνωριζεις για το έπαθλο του νικητή, σωστά;
Casp έγραψε: 29 Νοέμ 2024, 01:17Ερωτας ειναι να ερωτευεσαι το οτι μπορεις να τον κανεις ο,τι θελεις
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious »

Ένας DRE στους συμμετέχοντες είναι ο γνωστός Dre ο φίλος του Eminem;
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Δεν καρφιτσωνεται η σελίδα με τα σχόλια ?

:smt017
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Zundapp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zundapp »

Sid Vicious έγραψε: 23 Οκτ 2024, 13:20
enaon έγραψε: 23 Οκτ 2024, 09:51
Ανδροπαραδίνομαι έγραψε: 23 Οκτ 2024, 09:47 Όχι. Και σιγά το σέξι. Ένα παιχνίδι είπαμε να παίξουμε και πρέπει να φάμε και εδώ στην μάπα (κυριολεκτικά) ναϊδιές
τεχνικα το λεω παιδί μου, το υτ λεει ειναι σέξι τι να κανουμε τώρα, και το επόμενο δεν παιζει απο την λιστα. Έχουμε και ασταθμητους παράγοντες στα παιδια που ηρθαν τώρα, πολυ δυσκολο να καταλαβουμε ποιος εβαλε τι, καλα περα απο την ηχορύπανση του σιδ.
Δεν έβαλα τραγούδι των Ηχορύπανση, βασικά δεν άκουσα στην λίστα τραγούδι τους. Πού τους θυμήθηκες αυτούς; Ιστορική grind μπάντα της Αθήνας, μετά γίναν Βιομηχανική Αυτοκτονία. Είχα πάρει όταν πρωτοβγήκε την split κασσέτα των Ηχορύπανση με τους 7 Minutes of Nausea, καμιά 400 τραγούδια μέσα, καταιγιστικός θόρυβος υψηλών ταχυτήτων, συγκλονιστικό μουσικό έργο.
:smt005: :smt005: :smt005:

ρε μλκ να πω τον Γιαννη και τον Σπυρο να κανουν σαιν απ?
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιουν 2024, 00:37

Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
Άβαταρ μέλους
Παλαιοελλαδίτης

Ανδροπαραδίνομαι έγραψε: 23 Οκτ 2024, 18:39 Ok το πρώτο. Αλλά αν κινηθούμε συλλογικά σε έναν λάτιν Ρυθμό ας πούμε, γιατί να προεπιλεξεις ροκ πχ; Γνωριζεις για το έπαθλο του νικητή, σωστά;
Δεν γνωρίζω περί επάθλου, αλλά ούτως ή άλλως ''Ού περί χρημάτων τον Αγώνα ποιούμεθα αλλά περί Αρετής''.
Άβαταρ μέλους
Ανδροπαραδίνομαι

Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 23 Οκτ 2024, 19:11
Ανδροπαραδίνομαι έγραψε: 23 Οκτ 2024, 18:39 Ok το πρώτο. Αλλά αν κινηθούμε συλλογικά σε έναν λάτιν Ρυθμό ας πούμε, γιατί να προεπιλεξεις ροκ πχ; Γνωριζεις για το έπαθλο του νικητή, σωστά;
Δεν γνωρίζω περί επάθλου, αλλά ούτως ή άλλως ''Ού περί χρημάτων τον Αγώνα ποιούμεθα αλλά περί Αρετής''.
Ούτε εγώ αλλά με τόση επαγγελματική οργάνωση που διεξάγεται το παιχνίδι, η εκτίμηση μου είναι ότι έχει προβλεφθεί και αυτό!
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Ανδροπαραδίνομαι έγραψε: 23 Οκτ 2024, 20:27
Ούτε εγώ αλλά με τόση επαγγελματική οργάνωση που διεξάγεται το παιχνίδι, η εκτίμηση μου είναι ότι έχει προβλεφθεί και αυτό!
Για ένα δάφνινο στεφάνι αγωνιζόμεθα

Πχ ο νικητής θα κυκλοφορεί στον καφενέ μας με πορτοκαλί νικ μέχρι ... την επόμενη διοργάνωση :102:
Άβαταρ μέλους
Ανδροπαραδίνομαι

Μπίστης έγραψε: 23 Οκτ 2024, 20:33
Ανδροπαραδίνομαι έγραψε: 23 Οκτ 2024, 20:27

Για ένα δάφνινο στεφάνι αγωνιζόμεθα

Πχ ο νικητής θα κυκλοφορεί στον καφενέ μας με πορτοκαλί νικ μέχρι ... την επόμενη διοργάνωση :102:

Πυτε μου είσαι χαβαλετζής, ομολογώ ότι τόσα χρόνια σαν συνειρμός το Μπίστης μου παρέπεμπε σε πολιτικά (?) και νόμιζα ότι είσαι κανένας αγέλαστος μπουμερ. Προτείνω οποιος ανεβάζει τελευταίος βαθμολογία η τραγούδι να έχει κάποια βαθμολογική ποινή, ώστε να επιταχυνθεί το παιχνίδι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ανδροπαραδίνομαι την 23 Οκτ 2024, 20:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Misty_Blue

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Misty_Blue »

Γιατί βιάζεστε..;; :roll:
To scare myself with my own desert places.
Άβαταρ μέλους
Ανδροπαραδίνομαι

Δεν το ήξερα ότι απαγορεύεται να θέτουμε στο τραπέζι κάποιες προτάσεις :roll: Πρώτη και τελευταία φορά που συμμετέχω στο φόρουμ, μου φαίνεται
Άβαταρ μέλους
Misty_Blue

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Misty_Blue »

Ανδροπαραδίνομαι έγραψε: 23 Οκτ 2024, 20:42 Δεν το ήξερα ότι απαγορεύεται να θέτουμε στο τραπέζι κάποιες προτάσεις :roll: Πρώτη και τελευταία φορά που συμμετέχω στο φόρουμ, μου φαίνεται
:lol: :lol:
Μια απλή ερώτηση έκανα. :P :P
To scare myself with my own desert places.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Μουσική”