Νέες κυκλοφορίες, προτάσεις για νέα ακούσματα, κριτικές
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Ανδροπαραδίνομαι έγραψε: 23 Οκτ 2024, 09:35
Τι εννοείς; Τι σε προβλημάτισε; Αν εννοείς την έλλειψη μουσικής σου παιδείας και ότι τα μισά σου τραγούδια στην ενότητα είναι ό,τι πρόλαβε το σαζαμ στο κομμωτήριο, δεν υπάρχει θέμα.
εσυ εβαλες το σεξι τραγουδι που θελει επιβεβαίωση και ετσι δεν παιζει η λιστα απο το σαιτ;
Όχι. Και σιγά το σέξι. Ένα παιχνίδι είπαμε να παίξουμε και πρέπει να φάμε και εδώ στην μάπα (κυριολεκτικά) ναϊδιές
Casp έγραψε: 29 Νοέμ 2024, 01:17Ερωτας ειναι να ερωτευεσαι το οτι μπορεις να τον κανεις ο,τι θελεις
enaon έγραψε: 23 Οκτ 2024, 09:42
επρεπε να εχεις και fantasy Phorum Forumvision #1 σιτε μικμικ, να κανουμε προβλέψεις ποιος εβαλε τι, να εχουμε και απο εκει νικητή.
aLiCat έγραψε: 23 Οκτ 2024, 08:48
Ήρθε κάποια στιγμή που σκέφτηκα πώς μου'ρθε και δήλωσα συμμετοχή.
Μετά συνήλθα.
Τι εννοείς; Τι σε προβλημάτισε; Αν εννοείς την έλλειψη μουσικής σου παιδείας και ότι τα μισά σου τραγούδια στην ενότητα είναι ό,τι πρόλαβε το σαζαμ στο κομμωτήριο, δεν υπάρχει θέμα.
Επειδή επιλέγω τραγούδια, όχι για το πόσο νέα ή σπάνια είναι, αλλά με μοναδικό κριτήριο εκείνα που μου αρέσουν.
Εκείνα που μπορώ ανά πάσα στιγμή να ανακαλέσω στη μνήμη μου το ρυθμό, τη μελωδία τους (ακόμα κι όταν βρίσκομαι στο κομμωτήριο).
Δεν έχω ιδέα πώς συνδέονται τα 2 ποστ. Καλή συνέχεια.
Casp έγραψε: 29 Νοέμ 2024, 01:17Ερωτας ειναι να ερωτευεσαι το οτι μπορεις να τον κανεις ο,τι θελεις
Ανδροπαραδίνομαι έγραψε: 23 Οκτ 2024, 09:47
Όχι. Και σιγά το σέξι. Ένα παιχνίδι είπαμε να παίξουμε και πρέπει να φάμε και εδώ στην μάπα (κυριολεκτικά) ναϊδιές
τεχνικα το λεω παιδί μου, το υτ λεει ειναι σέξι τι να κανουμε τώρα, και το επόμενο δεν παιζει απο την λιστα. Έχουμε και ασταθμητους παράγοντες στα παιδια που ηρθαν τώρα, πολυ δυσκολο να καταλαβουμε ποιος εβαλε τι, καλα περα απο την ηχορύπανση του σιδ.
Επειδή επιλέγω τραγούδια, όχι για το πόσο νέα ή σπάνια είναι, αλλά με μοναδικό κριτήριο εκείνα που μου αρέσουν.
Εκείνα που μπορώ ανά πάσα στιγμή να ανακαλέσω στη μνήμη μου το ρυθμό, τη μελωδία τους (ακόμα κι όταν βρίσκομαι στο κομμωτήριο).
γνωρίζει καποιος η εισαγωγή στο νουμερο 13, το 3 o clock, αν θυμίζει και κατι άλλο; Εννοω αν μοιαζει οικεία, απο που μπορει να εχω ακουσει κατι παρόμοιο, αν δεν ξερω το τραγουδι; Ηταν soudtrack σε κάποια σειρά/ταινία μηπως αυτό το τραγουδι;
Spoiler
enaon έγραψε: 23 Οκτ 2024, 11:25
γνωρίζει καποιος η εισαγωγή στο νουμερο 13, το 3 o clock, αν θυμίζει και κατι άλλο; Εννοω αν μοιαζει οικεία, απο που μπορει να εχω ακουσει κατι παρόμοιο, αν δεν ξερω το τραγουδι; Ηταν soudtrack σε κάποια σειρά/ταινία μηπως αυτό το τραγουδι;
Spoiler
ισως νομιζα οτι το ηξερα γιατι μου θυμσε αυτο.
Όχι, ναι μεν του ίδιου στυλ, αλλά προσωπικά δεν βρίσκω κάποια ομοιότητα ή/και να μου θυμίζει κάτι.
Μπίστης έγραψε: 23 Οκτ 2024, 12:05
Ο συσεξ έχει κληθεί να συμμετάσχει μετά την άδικη τιμωρία του ?
Είχα προσκαλέσει όσους είχαν συμμετάσχει τον τελευταίο μήνα σε κάποιο νήμα στον τομέα της μουσικής. Για να μην είναι στη λίστα, λογικά δεν θα είχε ποστάρει τίποτα σ'αυτήν την ενότητα από αρχές Σεπτεμβρίου.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Ανδροπαραδίνομαι έγραψε: 23 Οκτ 2024, 09:47
τεχνικα το λεω παιδί μου, το υτ λεει ειναι σέξι τι να κανουμε τώρα, και το επόμενο δεν παιζει απο την λιστα. Έχουμε και ασταθμητους παράγοντες στα παιδια που ηρθαν τώρα, πολυ δυσκολο να καταλαβουμε ποιος εβαλε τι, καλα περα απο την ηχορύπανση του σιδ.
Δεν έβαλα τραγούδι των Ηχορύπανση, βασικά δεν άκουσα στην λίστα τραγούδι τους. Πού τους θυμήθηκες αυτούς; Ιστορική grind μπάντα της Αθήνας, μετά γίναν Βιομηχανική Αυτοκτονία. Είχα πάρει όταν πρωτοβγήκε την split κασσέτα των Ηχορύπανση με τους 7 Minutes of Nausea, καμιά 400 τραγούδια μέσα, καταιγιστικός θόρυβος υψηλών ταχυτήτων, συγκλονιστικό μουσικό έργο.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
micmic έγραψε: 22 Οκτ 2024, 17:34
Λίγο πριν ανέβει ο πρώτος γύρος, δεν νιώθετε μια γλυκιά προσμονή να πλημμυρίζει το είναι σας; Όπως τότε, που παιδιά ακόμα, αισθανθήκατε τα πρώτα ερωτικά σκιρτήματα με κρυφές ματιές και πόθους πρωτόγνωρους; Και αργότερα, τα πρώτα δειλά αγγίγματα -δήθεν κατά λάθος- και τα μάγουλα που αναψοκοκκίνιζαν... μέχρι να έρθει η στιγμή για εκείνο το πρώτο φιλί, μια φωτιά που συγκλόνισε όλο σας το είναι και σας άφησε να λαχταράτε το επόμενο... Κι αργότερα πάλι, τα πιο τολμηρά χάδια που πλησίαζαν σε απαγορευμένες μέχρι τότε περιοχές, μέχρι που έπεσαν κι αυτά τα κάστρα... και ήρθε η πολυπόθητη ολοκλήρωση, η άνοδος στα ουράνια, η πρώτη αιθέρια γεύση της απόλυτης μα φευγαλέας ευτυχίας... και μετά, όταν ο οργασμός έγινε αγαπημένη συνήθεια και γλυκιά θαλπωρή και ζεστή αγκαλιά, κι αρχίσατε την εξερεύνηση του σώματος, τις περίεργες στάσεις, τα σαδομαζοχιστικά παιχνίδια και τα σεξουαλικά βοηθήματα που έφεραν τον έρωτα σε άλλο επίπεδο... και μετά που πήγατε για πλάκα στο πρώτο swingers club και υποδεχτήκατε σπίτι εκείνο το ζευγάρι, πρωτάρηδες εσείς κι εκείνοι περπατημένοι, πόσο άλλαξε αυτό την οπτική σας για το σεξ...
Feindflug πιστεύεις και εσύ ότι σε κάποιον κρυμμένο όρο του παιχνιδιού - επιμελώς κρυμμένο μέσα στο κατεβατό- θα βρίσκεται και η στιγμή που θα πρέπει να ρωτήσεις έκπληκτος "επ! Ποιος έκλεισε το φως στο δωμάτιο;!"
Υποθέτω επειδή δεν συνάδουν οι λογικές μας.
Χρησιμοποίησε τη φαντασία σου.
Προτείνω να μην καρφώνεστε για να έχει αγωνία. Κι εγώ έχω κάνει κάποιες εικασίες για το ποιος έβαλε τι, αλλά τις κρατάω για 'μένα.
Έκανα και σχόλια για όλα τα τραγούδια. Είχα κάποιες δυσκολίες σην ψηφοφορία, συχνά άλλαζα το 7 με το 8 μεταξύ δύο τραγουδιών. Για το 12άρι κατέληξα σχετικά γρήγορα. Πόσες διαφημίσεις φυστικοβούτυρο Χαΐτογλου έφαγα για να ξανακούσω μερικά τραγούδια και να είμαι σίγουρος ότι τα βαθμολόγησα όσο πιο "αντικειμενικά" μπορούσα
Jimmy81 έγραψε: 23 Οκτ 2024, 18:03
Προτείνω να μην καρφώνεστε για να έχει αγωνία. Κι εγώ έχω κάνει κάποιες εικασίες για το ποιος έβαλε τι, αλλά τις κρατάω για 'μένα.
Έκανα και σχόλια για όλα τα τραγούδια. Είχα κάποιες δυσκολίες σην ψηφοφορία, συχνά άλλαζα το 7 με το 8 μεταξύ δύο τραγουδιών. Για το 12άρι κατέληξα σχετικά γρήγορα. Πόσες διαφημίσεις φυστικοβούτυρο Χαΐτογλου έφαγα για να ξανακούσω μερικά τραγούδια και να είμαι σίγουρος ότι τα βαθμολόγησα όσο πιο "αντικειμενικά" μπορούσα
προτεινω το βραδακι να γινει μια ευγενικη οχληση σε οσους δεν εχουν βαθμολογησει ακομα
δεν γινεται να εχεις βρει το αχαστο για τον επομενο γυρο, να περιμενεις με ανυπομονησια να διαβασεις τα σχολια του παλιου και καποιοι να πετανε χαρταετο.
οποιο μελος ειναι απασχολημενο, οκ
αν κανεις ΠΙΑΣΤΕΙ ΕΠ' ΑΥΤΟΦΩΡΩ ΝΑ ΧΑΖΟΛΟΓΑΕΙ ΣΕ ΠΑΚΥ, ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΛΠ αντι να εχει βαθμολογησει, θα θέσω το θέμα στις αρμοδιες αρχες.