!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αταυτοποιητα μελη

Ερωτήσεις, προτάσεις, παρατηρήσεις σχετικά με τη σχεδίαση και λειτουργία του Phorum.com.gr

Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές

Άβαταρ μέλους
Ανδροπαραδίνομαι
Phorum.gr user: Λατ

Αταυτοποιητα μελη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ανδροπαραδίνομαι »

Έχω αρχίσει να τα παίρνω άσχημα με κάτι μέλη που δεν λένε ποιοι είναι. Οκ να φτιάξεις τον κλώνο, υποτίθεται δεν είναι ενεργός ο παλιός λογαριασμός άρα δεν είναι κλωνος, να κάνεις μια εβδομάδα την ασπιλη παρθένα αλλά μετά είτε λες ποιος είσαι ή το αφήνεις να εννοηθεί. Είναι άτυπος κανόνας τέλος. Έναν ελάχιστο σεβασμό στους χρήστες. Ποιοι είναι όλοι αυτοί οι Μπανταδες και οι ζανμπαδες που πετάνε υπονοούμενα και κουτσομπολιά 10ετιας και δεν λένε ποιοι είναι; Και προσοχή δεν με νοιάζει αν αυτό το παλιό μυστικό που ισχυρίζονται ότι ξέρουν ισχύει η όχι. Στα παπάρια μου. Εκτός άμα ξέρουν την ηλικία της Αλικατ. Αλλά όποιος αναφέρεται σε παλιό γεγονός, ατάκα, φήμη κλπ, που δεν έχει αναφερθεί ξανά πρόσφατα και έχει συμβεί χρόνια πριν εγγραφεί ο ίδιος, θα πρέπει να καλείται από μια τριμελή επιτροπή με πρόεδρο τον Μπέρια και δύο άλλους συντονιστές με άδεια από την σημαία, και να λένε κύριε, τότε λεγομουν έτσι. Ξέχασα τον κωδικό μου, έφαγε το χαρτί με τον κωδικό η γάτα μου, κόπηκε ένα κονδύλι από κόμμα και επανήλθε. Αλλιώς, Μπαν. Αν πάλι ισχυρίζονται ότι ήταν κάποιοι που όμως δεν ήταν, απλά για δημιουργία εντυπώσεων, τότε να μην τρώνε Μπαν αλλά να τους στέλνουμε στο Πρηξονήσι με την Νίκη, να παίζουνε μουσικές καρέκλες και πόκερ με μαλάκια-Ε.T.
Casp έγραψε: 29 Νοέμ 2024, 01:17Ερωτας ειναι να ερωτευεσαι το οτι μπορεις να τον κανεις ο,τι θελεις
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα”