!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ολοι οι πιστοι της Τζουλιας Αλεξανδρατου ας προσελθουν

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Μαδουραίος

Re: Ολοι οι πιστοι της Τζουλιας Αλεξανδρατου ας προσελθουν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μαδουραίος »

Πασιφάη έγραψε: 17 Οκτ 2024, 14:14 Καλά τώρα. Ο Αρουραίος, το πολύ- πολύ να γαμήσει στον ύπνο του. Διότι στον ξύπνιο του 24/7 λέει μαλακίες εδώ μέσα.
Ευχαριστούμε την θιτσα για την ενημέρωση και προχωράμε στο επόμενο παρατράγουδο.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

Μαδουραίος έγραψε: 17 Οκτ 2024, 14:37
Πασιφάη έγραψε: 17 Οκτ 2024, 14:14 Καλά τώρα. Ο Αρουραίος, το πολύ- πολύ να γαμήσει στον ύπνο του. Διότι στον ξύπνιο του 24/7 λέει μαλακίες εδώ μέσα.
Ευχαριστούμε την θιτσα για την ενημέρωση και προχωράμε στο επόμενο παρατράγουδο.
Ρε φλούμπα, με τα 0,60 που βγάζεις απο δω μέσα, δεν την πληρώνεις ούτε στην άλλη ζωή. Εκτός κι αν της πεις ''μανίτσα, δέχεσαι κέρματα;''
Άντε κατούρα τα πόδια σου. :lol:
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

Πασιφάη έγραψε: 17 Οκτ 2024, 14:43
Ρε φλούμπα, με τα 0,60 που βγάζεις απο δω μέσα, δεν την πληρώνεις ούτε στην άλλη ζωή. Εκτός κι αν της πεις ''μανίτσα, δέχεσαι κέρματα;''
Εντάξει μέχρι την Κυριακή θα έχει ανοίξει 500 νήματα και θα βγάλει το 300 που θέλει η Τζούλια
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

zteo έγραψε: 17 Οκτ 2024, 14:46

Εντάξει μέχρι την Κυριακή θα έχει ανοίξει 500 νήματα και θα βγάλει το 300 που θέλει η Τζούλια
Αλλοίμονο σε μας που θα τα φάμε στη μάπα και κρίμα και σ'αυτήν που θα μετράει απ'το πουγκί τα φραγκοδίφραγκα. :102:
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
runner

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από runner »

Η αγγελία δίνει την εντύπωση της μουφας.
Άβαταρ μέλους
jason0

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jason0 »

εντάξει, η Τζουλια της αγγελίας είναι η Τζουλια του 2005...Βαλε 20 χρόνια και κόκες, πώς μπορεί να είναι σήμερα
Άβαταρ μέλους
20---

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 20--- »

Μαδουραίε! Μόνο οι νάνοι των βουνών επιζούν!
Άβαταρ μέλους
Μαδουραίος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μαδουραίος »

Πασιφάη έγραψε: 17 Οκτ 2024, 14:50

Αλλοίμονο σε μας που θα τα φάμε στη μάπα και κρίμα και σ'αυτήν που θα μετράει απ'το πουγκί τα φραγκοδίφραγκα. :102:
Δυστυχώς το παρατράγουδο επιμένει και πρέπει να προχωρήσουμε στην επόμενη γραμμή
Άβαταρ μέλους
Ανδροπαραδίνομαι
Phorum.gr user: Λατ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ανδροπαραδίνομαι »

Μαδουραίος έγραψε: 18 Οκτ 2024, 04:09
Πασιφάη έγραψε: 17 Οκτ 2024, 14:50
Δυστυχώς το παρατράγουδο επιμένει και πρέπει να προχωρήσουμε στην επόμενη γραμμή
Αφού σε έχουν παραιτήσει λόγω περικοπών, γιατί επιμένεις να συχνάζεις στον παλαιό σου χώρο εργασίας, ανόητε?
Casp έγραψε: 29 Νοέμ 2024, 01:17Ερωτας ειναι να ερωτευεσαι το οτι μπορεις να τον κανεις ο,τι θελεις
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy »

Mel έγραψε: 17 Οκτ 2024, 12:42
micmic έγραψε: 17 Οκτ 2024, 12:34 Θα περίμενα η Τζούλια να έχει βρει επιτέλους έναν τύπο που να την ζει πολυτελώς ή έστω να έχει μαζέψει αρκετά για να μη χρειάζεται να δουλεύει. Άλλες πάντως, πολύ λιγότερο εμφανίσιμες, τα έχουν καταφέρει στην ηλικία της.
Σε συνέντευξή της στο glance.gr τον Αύγουστο του 2022 είχε δηλώσει για τον σύντροφό της: «Ναι, είμαστε μαζί εδώ και έναν χρόνο σχεδόν. Είναι άνθρωπος που δε θέλει να βρίσκεται in the public eye ούτε κι εγώ. Θέλουμε την ιδιωτικότητα μας. Δεν αφορά κανέναν η προσωπική μου ζωή και με ποιον είμαι παρά μόνον εμένα. Είναι άνθρωπος που ασχολείται με τον χρυσό και έχει επιχειρήσεις στο εξωτερικό ως μισός ξένος που είναι. Δε θα ξαναπαντρευτώ, διότι το έχω κάνει στο παρελθόν. Δεν πιστεύω σε αυτό το θεσμό. Τον θεωρώ εντελώς ανούσιο. Μόνο για οικονομικούς λόγους και συμφέρον αξίζει να το έκανε κάποιος. Εγώ που παντρεύτηκα στην Αυστρία τον πρώην άντρα μου, είχαμε τεράστιο οικονομικό όφελος από το κράτος της Αυστρίας. Ό,τι κάνω στη ζωή μου πάντα υπάρχει λόγος από πίσω που το κάνω. Πάντα!».
https://www.iefimerida.gr/zoi/tzoylia-a ... E%BC%CE%B5.
Φαντάζομαι όσοι παντρεύονται πολύ εντυπωσιακές γυναίκες πάντα θα έχουν αυτό το κρυφό άγχος, μήπως κρυφογελάει πίσω απ'την πλάτη τους ο κόσμος που την ξέρει από παλιά και την έχει πηδήξει για 200 την ώρα.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:
Άβαταρ μέλους
Scouser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scouser »

micmic έγραψε: 17 Οκτ 2024, 12:34 Θα περίμενα η Τζούλια να έχει βρει επιτέλους έναν τύπο που να την ζει πολυτελώς ή έστω να έχει μαζέψει αρκετά για να μη χρειάζεται να δουλεύει. Άλλες πάντως, πολύ λιγότερο εμφανίσιμες, τα έχουν καταφέρει στην ηλικία της.
Κανείς δεν θέλει για trophy wife μια πορνοστάρ. Μετά την πρώτη ταινία του 2010, δεν υπήρχε επιστροφή.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
Άβαταρ μέλους
hades
Phorum.gr user: hades

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hades »

H τύπισσα είναι ο ορισμός της αυτοκαταστροφής .ΜΙλάμε για μια γυναίκα που χε σπάνια ομορφιά από τις ποιο όμορφες γυναίκες και γάμησε τον εαυτό της κυριολεκτικά. Καθένας είναι οι επιλογές του
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Άβαταρ μέλους
Rocco Siffredi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Rocco Siffredi »

vantono έγραψε: 17 Οκτ 2024, 12:45
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 17 Οκτ 2024, 12:08 Από δάχτυλα ποδιών πάντως, δε λέει τίποτα. Και ο κωλος δε συγκλονίζει.
Τα δάχτυλα φτιάχνονται/περιποιούνται/σουλουπωνονται κάπως, αλλά ο κωλος κι εμένα μου φαίνεται ντεκαβλε, καθόλου σχηματισμένος
Μην τρωτε παπά
Οι φωτος είναι της παλιάς εποχής από περιοδικά

Και Age 30 :lol:
zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
micmic
Phorum.gr user: micmic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic »

Scouser έγραψε: 18 Οκτ 2024, 07:52
Κανείς δεν θέλει για trophy wife μια πορνοστάρ. Μετά την πρώτη ταινία του 2010, δεν υπήρχε επιστροφή.
Ε δεν είπα να πάρει κάνα εφοπλιστή που να την κυκλοφορήσει στους κοσμικούς κύκλους. Αλλά ένα βλαχαδερό γαιοκτήμονα δεν μπόρεσε να τυλίξει, εδώ ή στο Αμέρικα; Ή έστω, αφού κάνει αυτή τη δουλειά πολλά χρόνια, δεν έχει μαζέψει ένα κομπόδεμα; Θα μπορούσε πχ να λανσάρει καμμιά αλυσίδα από νυχάδικα "Nails by Julia" ή κάτι τέτοιο. Τί διάολο, όλα στην κόκα τα χαλάει;
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”