Ευχαριστούμε την θιτσα για την ενημέρωση και προχωράμε στο επόμενο παρατράγουδο.Πασιφάη έγραψε: 17 Οκτ 2024, 14:14 Καλά τώρα. Ο Αρουραίος, το πολύ- πολύ να γαμήσει στον ύπνο του. Διότι στον ξύπνιο του 24/7 λέει μαλακίες εδώ μέσα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ολοι οι πιστοι της Τζουλιας Αλεξανδρατου ας προσελθουν
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Μαδουραίος
Re: Ολοι οι πιστοι της Τζουλιας Αλεξανδρατου ας προσελθουν
Ρε φλούμπα, με τα 0,60 που βγάζεις απο δω μέσα, δεν την πληρώνεις ούτε στην άλλη ζωή. Εκτός κι αν της πεις ''μανίτσα, δέχεσαι κέρματα;''Μαδουραίος έγραψε: 17 Οκτ 2024, 14:37Ευχαριστούμε την θιτσα για την ενημέρωση και προχωράμε στο επόμενο παρατράγουδο.Πασιφάη έγραψε: 17 Οκτ 2024, 14:14 Καλά τώρα. Ο Αρουραίος, το πολύ- πολύ να γαμήσει στον ύπνο του. Διότι στον ξύπνιο του 24/7 λέει μαλακίες εδώ μέσα.
Άντε κατούρα τα πόδια σου.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Εντάξει μέχρι την Κυριακή θα έχει ανοίξει 500 νήματα και θα βγάλει το 300 που θέλει η ΤζούλιαΠασιφάη έγραψε: 17 Οκτ 2024, 14:43Ρε φλούμπα, με τα 0,60 που βγάζεις απο δω μέσα, δεν την πληρώνεις ούτε στην άλλη ζωή. Εκτός κι αν της πεις ''μανίτσα, δέχεσαι κέρματα;''Μαδουραίος έγραψε: 17 Οκτ 2024, 14:37Ευχαριστούμε την θιτσα για την ενημέρωση και προχωράμε στο επόμενο παρατράγουδο.Πασιφάη έγραψε: 17 Οκτ 2024, 14:14 Καλά τώρα. Ο Αρουραίος, το πολύ- πολύ να γαμήσει στον ύπνο του. Διότι στον ξύπνιο του 24/7 λέει μαλακίες εδώ μέσα.
Άντε κατούρα τα πόδια σου.![]()
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Αλλοίμονο σε μας που θα τα φάμε στη μάπα και κρίμα και σ'αυτήν που θα μετράει απ'το πουγκί τα φραγκοδίφραγκα.zteo έγραψε: 17 Οκτ 2024, 14:46Εντάξει μέχρι την Κυριακή θα έχει ανοίξει 500 νήματα και θα βγάλει το 300 που θέλει η ΤζούλιαΠασιφάη έγραψε: 17 Οκτ 2024, 14:43Ρε φλούμπα, με τα 0,60 που βγάζεις απο δω μέσα, δεν την πληρώνεις ούτε στην άλλη ζωή. Εκτός κι αν της πεις ''μανίτσα, δέχεσαι κέρματα;''Μαδουραίος έγραψε: 17 Οκτ 2024, 14:37
Ευχαριστούμε την θιτσα για την ενημέρωση και προχωράμε στο επόμενο παρατράγουδο.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Η αγγελία δίνει την εντύπωση της μουφας.
εντάξει, η Τζουλια της αγγελίας είναι η Τζουλια του 2005...Βαλε 20 χρόνια και κόκες, πώς μπορεί να είναι σήμερα
Μαδουραίε! Μόνο οι νάνοι των βουνών επιζούν!
- Μαδουραίος
Δυστυχώς το παρατράγουδο επιμένει και πρέπει να προχωρήσουμε στην επόμενη γραμμήΠασιφάη έγραψε: 17 Οκτ 2024, 14:50Αλλοίμονο σε μας που θα τα φάμε στη μάπα και κρίμα και σ'αυτήν που θα μετράει απ'το πουγκί τα φραγκοδίφραγκα.zteo έγραψε: 17 Οκτ 2024, 14:46Εντάξει μέχρι την Κυριακή θα έχει ανοίξει 500 νήματα και θα βγάλει το 300 που θέλει η ΤζούλιαΠασιφάη έγραψε: 17 Οκτ 2024, 14:43
Ρε φλούμπα, με τα 0,60 που βγάζεις απο δω μέσα, δεν την πληρώνεις ούτε στην άλλη ζωή. Εκτός κι αν της πεις ''μανίτσα, δέχεσαι κέρματα;''
![]()
- Ανδροπαραδίνομαι
- Phorum.gr user: Λατ
Αφού σε έχουν παραιτήσει λόγω περικοπών, γιατί επιμένεις να συχνάζεις στον παλαιό σου χώρο εργασίας, ανόητε?Μαδουραίος έγραψε: 18 Οκτ 2024, 04:09Δυστυχώς το παρατράγουδο επιμένει και πρέπει να προχωρήσουμε στην επόμενη γραμμή
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Φαντάζομαι όσοι παντρεύονται πολύ εντυπωσιακές γυναίκες πάντα θα έχουν αυτό το κρυφό άγχος, μήπως κρυφογελάει πίσω απ'την πλάτη τους ο κόσμος που την ξέρει από παλιά και την έχει πηδήξει για 200 την ώρα.Mel έγραψε: 17 Οκτ 2024, 12:42micmic έγραψε: 17 Οκτ 2024, 12:34 Θα περίμενα η Τζούλια να έχει βρει επιτέλους έναν τύπο που να την ζει πολυτελώς ή έστω να έχει μαζέψει αρκετά για να μη χρειάζεται να δουλεύει. Άλλες πάντως, πολύ λιγότερο εμφανίσιμες, τα έχουν καταφέρει στην ηλικία της.https://www.iefimerida.gr/zoi/tzoylia-a ... E%BC%CE%B5.Σε συνέντευξή της στο glance.gr τον Αύγουστο του 2022 είχε δηλώσει για τον σύντροφό της: «Ναι, είμαστε μαζί εδώ και έναν χρόνο σχεδόν. Είναι άνθρωπος που δε θέλει να βρίσκεται in the public eye ούτε κι εγώ. Θέλουμε την ιδιωτικότητα μας. Δεν αφορά κανέναν η προσωπική μου ζωή και με ποιον είμαι παρά μόνον εμένα. Είναι άνθρωπος που ασχολείται με τον χρυσό και έχει επιχειρήσεις στο εξωτερικό ως μισός ξένος που είναι. Δε θα ξαναπαντρευτώ, διότι το έχω κάνει στο παρελθόν. Δεν πιστεύω σε αυτό το θεσμό. Τον θεωρώ εντελώς ανούσιο. Μόνο για οικονομικούς λόγους και συμφέρον αξίζει να το έκανε κάποιος. Εγώ που παντρεύτηκα στην Αυστρία τον πρώην άντρα μου, είχαμε τεράστιο οικονομικό όφελος από το κράτος της Αυστρίας. Ό,τι κάνω στη ζωή μου πάντα υπάρχει λόγος από πίσω που το κάνω. Πάντα!».
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
Κανείς δεν θέλει για trophy wife μια πορνοστάρ. Μετά την πρώτη ταινία του 2010, δεν υπήρχε επιστροφή.micmic έγραψε: 17 Οκτ 2024, 12:34 Θα περίμενα η Τζούλια να έχει βρει επιτέλους έναν τύπο που να την ζει πολυτελώς ή έστω να έχει μαζέψει αρκετά για να μη χρειάζεται να δουλεύει. Άλλες πάντως, πολύ λιγότερο εμφανίσιμες, τα έχουν καταφέρει στην ηλικία της.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
H τύπισσα είναι ο ορισμός της αυτοκαταστροφής .ΜΙλάμε για μια γυναίκα που χε σπάνια ομορφιά από τις ποιο όμορφες γυναίκες και γάμησε τον εαυτό της κυριολεκτικά. Καθένας είναι οι επιλογές του
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
- Rocco Siffredi
Μην τρωτε παπάvantono έγραψε: 17 Οκτ 2024, 12:45Τα δάχτυλα φτιάχνονται/περιποιούνται/σουλουπωνονται κάπως, αλλά ο κωλος κι εμένα μου φαίνεται ντεκαβλε, καθόλου σχηματισμένοςΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 17 Οκτ 2024, 12:08 Από δάχτυλα ποδιών πάντως, δε λέει τίποτα. Και ο κωλος δε συγκλονίζει.
Οι φωτος είναι της παλιάς εποχής από περιοδικά
Και Age 30
Ε δεν είπα να πάρει κάνα εφοπλιστή που να την κυκλοφορήσει στους κοσμικούς κύκλους. Αλλά ένα βλαχαδερό γαιοκτήμονα δεν μπόρεσε να τυλίξει, εδώ ή στο Αμέρικα; Ή έστω, αφού κάνει αυτή τη δουλειά πολλά χρόνια, δεν έχει μαζέψει ένα κομπόδεμα; Θα μπορούσε πχ να λανσάρει καμμιά αλυσίδα από νυχάδικα "Nails by Julia" ή κάτι τέτοιο. Τί διάολο, όλα στην κόκα τα χαλάει;Scouser έγραψε: 18 Οκτ 2024, 07:52Κανείς δεν θέλει για trophy wife μια πορνοστάρ. Μετά την πρώτη ταινία του 2010, δεν υπήρχε επιστροφή.micmic έγραψε: 17 Οκτ 2024, 12:34 Θα περίμενα η Τζούλια να έχει βρει επιτέλους έναν τύπο που να την ζει πολυτελώς ή έστω να έχει μαζέψει αρκετά για να μη χρειάζεται να δουλεύει. Άλλες πάντως, πολύ λιγότερο εμφανίσιμες, τα έχουν καταφέρει στην ηλικία της.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση