!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ολοι οι πιστοι της Τζουλιας Αλεξανδρατου ας προσελθουν

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
jason0

Re: Ολοι οι πιστοι της Τζουλιας Αλεξανδρατου ας προσελθουν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jason0 »

Μαδουραίος έγραψε: 17 Οκτ 2024, 12:29
Mel έγραψε: 17 Οκτ 2024, 12:26 Ρε θυμαστε στην παλια πχορουμαρα τυπο που ελεγε οτι παλια βρεθηκε σε κοινο τραπεζι με Τζουλια και Μενιο και του προτειναν να την πηδηξει τζαμπα εννοειται αλλα την ειδε κομματια απο την κοκα ,σιχαθηκε,καληνυχτησε και εφυγε?
O Γιαννοπουλος σιγουρα ηταν.
Ναι, που νόμιζε θα της βάλει καμιά σφήνα στον κώλο και αυτός έχωσε ακτινίδιο
Άβαταρ μέλους
micmic
Phorum.gr user: micmic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic »

Θα περίμενα η Τζούλια να έχει βρει επιτέλους έναν τύπο που να την ζει πολυτελώς ή έστω να έχει μαζέψει αρκετά για να μη χρειάζεται να δουλεύει. Άλλες πάντως, πολύ λιγότερο εμφανίσιμες, τα έχουν καταφέρει στην ηλικία της.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Άβαταρ μέλους
jason0

micmic έγραψε: 17 Οκτ 2024, 12:34 Θα περίμενα η Τζούλια να έχει βρει επιτέλους έναν τύπο που να την ζει πολυτελώς ή έστω να έχει μαζέψει αρκετά για να μη χρειάζεται να δουλεύει. Άλλες πάντως, πολύ λιγότερο εμφανίσιμες, τα έχουν καταφέρει στην ηλικία της.
Έβλεπα τις προάλλες το Καζίνο με την Σάρον Στόουν, αυτήν μου θυμίζει
Πώς μπορείς να τα γαμήσεις όλα τόσο αυτοκρατορικά ηλίθια
Άβαταρ μέλους
Mel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Mel »

micmic έγραψε: 17 Οκτ 2024, 12:34 Θα περίμενα η Τζούλια να έχει βρει επιτέλους έναν τύπο που να την ζει πολυτελώς ή έστω να έχει μαζέψει αρκετά για να μη χρειάζεται να δουλεύει. Άλλες πάντως, πολύ λιγότερο εμφανίσιμες, τα έχουν καταφέρει στην ηλικία της.
Σε συνέντευξή της στο glance.gr τον Αύγουστο του 2022 είχε δηλώσει για τον σύντροφό της: «Ναι, είμαστε μαζί εδώ και έναν χρόνο σχεδόν. Είναι άνθρωπος που δε θέλει να βρίσκεται in the public eye ούτε κι εγώ. Θέλουμε την ιδιωτικότητα μας. Δεν αφορά κανέναν η προσωπική μου ζωή και με ποιον είμαι παρά μόνον εμένα. Είναι άνθρωπος που ασχολείται με τον χρυσό και έχει επιχειρήσεις στο εξωτερικό ως μισός ξένος που είναι. Δε θα ξαναπαντρευτώ, διότι το έχω κάνει στο παρελθόν. Δεν πιστεύω σε αυτό το θεσμό. Τον θεωρώ εντελώς ανούσιο. Μόνο για οικονομικούς λόγους και συμφέρον αξίζει να το έκανε κάποιος. Εγώ που παντρεύτηκα στην Αυστρία τον πρώην άντρα μου, είχαμε τεράστιο οικονομικό όφελος από το κράτος της Αυστρίας. Ό,τι κάνω στη ζωή μου πάντα υπάρχει λόγος από πίσω που το κάνω. Πάντα!».
https://www.iefimerida.gr/zoi/tzoylia-a ... E%BC%CE%B5.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 17 Οκτ 2024, 12:08 Από δάχτυλα ποδιών πάντως, δε λέει τίποτα. Και ο κωλος δε συγκλονίζει.
Τα δάχτυλα φτιάχνονται/περιποιούνται/σουλουπωνονται κάπως, αλλά ο κωλος κι εμένα μου φαίνεται ντεκαβλε, καθόλου σχηματισμένος. Σαν καλοξυρισμενος αντρικός μοιάζει, και όχι γυμνασμενου άντρα, αλλά κάποιου αδυνατουλη που δεν έχει κλωτσήσει ούτε μπάλα στη ζωή του. Σαν τραβελόκωλος θα έλεγα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 17 Οκτ 2024, 12:51, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
micmic
Phorum.gr user: micmic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic »

Mel έγραψε: 17 Οκτ 2024, 12:42
Σε συνέντευξή της στο glance.gr τον Αύγουστο του 2022 είχε δηλώσει για τον σύντροφό της: «Ναι, είμαστε μαζί εδώ και έναν χρόνο σχεδόν. Είναι άνθρωπος που δε θέλει να βρίσκεται in the public eye ούτε κι εγώ. Θέλουμε την ιδιωτικότητα μας. Δεν αφορά κανέναν η προσωπική μου ζωή και με ποιον είμαι παρά μόνον εμένα. Είναι άνθρωπος που ασχολείται με τον χρυσό και έχει επιχειρήσεις στο εξωτερικό ως μισός ξένος που είναι. Δε θα ξαναπαντρευτώ, διότι το έχω κάνει στο παρελθόν. Δεν πιστεύω σε αυτό το θεσμό. Τον θεωρώ εντελώς ανούσιο. Μόνο για οικονομικούς λόγους και συμφέρον αξίζει να το έκανε κάποιος. Εγώ που παντρεύτηκα στην Αυστρία τον πρώην άντρα μου, είχαμε τεράστιο οικονομικό όφελος από το κράτος της Αυστρίας. Ό,τι κάνω στη ζωή μου πάντα υπάρχει λόγος από πίσω που το κάνω. Πάντα!».
https://www.iefimerida.gr/zoi/tzoylia-a ... E%BC%CE%B5.
Και γιατί βγήκε στο κλαρί τότε; Χώρισε; Έπεσαν έξω οι επιχειρήσεις του συντρόφου της; Δεν έχει ανάγκη από λεφτά αλλά το κάνει από χόμπι;
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Άβαταρ μέλους
vantono

Εγώ αυτό ήξερα πριν δω το νήμα. Ότι είχε παντρευτεί ένα φραγκάτο και είχε και κουτσούβελο μάλιστα.
Άβαταρ μέλους
jason0

vantono έγραψε: 17 Οκτ 2024, 12:45
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 17 Οκτ 2024, 12:08 Από δάχτυλα ποδιών πάντως, δε λέει τίποτα. Και ο κωλος δε συγκλονίζει.
Τα δάχτυλα φτιάχνονται/περιποιούνται/σουλιυπωνονται κάπως, αλλά ο κωλος κι εμένα μου φαίνεται ντεκαβλε, καθόλου σχηματισμένος. Σαν καλοξυρισμενος αντρικός μοιάζει, και όχι γυμνασμενοθ άντρα, αλλά κάποιου αδυνατουλη που δεν έχει κλωτσήσει ούτε μπάλα στη ζωή τους. Σαν τραβελόκωλος θα έλεγα.
Φαίνεται να ξερεις αρκετά πάντως για αντρικους κώλους
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Η Τζούλια είναι αρχέτυπο.

ΠΡΙΝ τις τσόντες, ήταν αυτό που συναντά κανείς σε διάφορα μέρη (και αρκετά συχνά). Ολοι έχουμε λίγο-πολύ γνωρίσει γυναίκες, με την προσωπικότητα που είχε η Τζούλια πριν τις τσόντες, αλλά και μετά.

Ε, οι τσόντες ήταν μια μορφή κάθαρσης. Ενα από τα πιθανά σενάρια κατάληξης.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
jason0

AlienWay έγραψε: 17 Οκτ 2024, 12:51 Η Τζούλια είναι αρχέτυπο.

ΠΡΙΝ τις τσόντες, ήταν αυτό που συναντά κανείς σε διάφορα μέρη (και αρκετά συχνά). Ολοι έχουμε λίγο-πολύ γνωρίσει γυναίκες, με την προσωπικότητα που είχε η Τζούλια πριν τις τσόντες, αλλά και μετά.

Ε, οι τσόντες ήταν μια μορφή κάθαρσης. Ενα από τα πιθανά σενάρια κατάληξης.
Η Τζουλια θα μπορούσε άνετα να γίνει μια Τσιμτσιλή, να τυλίξει κάνα βόδι γιο εφοπλιστή, να κάνει καμια εκπομπη της πουτσας και να περνάει ζωή και κότα
Και πήγε έκανε την τσόντα που φαίνεται κιόλας ότι είναι φτιαγμένη και καταστράφηκε
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

Τα δάχτυλα φτιάχνονται/περιποιούνται/σουλουπωνονται κάπως, αλλά ο κωλος κι εμένα μου φαίνεται ντεκαβλε, καθόλου σχηματισμένος. Σαν καλοξυρισμενος αντρικός μοιάζει, και όχι γυμνασμενου άντρα, αλλά κάποιου αδυνατουλη που δεν έχει κλωτσήσει ούτε μπάλα στη ζωή του. Σαν τραβελόκωλος θα έλεγα.
Μπα, τα δάκτυλα αν δεν είναι όμορφα από γεννησιμιου, δε φτιάχνουν με τίποτα. Ο κωλος οκ, αν πήγαινε γυμναστήριο, κάτι θα έκανε. Αλλά το έχει ρίξει στην τεμπελιά.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άβαταρ μέλους
vantono

jason0 έγραψε: 17 Οκτ 2024, 12:49
Τα δάχτυλα φτιάχνονται/περιποιούνται/σουλιυπωνονται κάπως, αλλά ο κωλος κι εμένα μου φαίνεται ντεκαβλε, καθόλου σχηματισμένος. Σαν καλοξυρισμενος αντρικός μοιάζει, και όχι γυμνασμενοθ άντρα, αλλά κάποιου αδυνατουλη που δεν έχει κλωτσήσει ούτε μπάλα στη ζωή τους. Σαν τραβελόκωλος θα έλεγα.
Δεν έχει ούτε καν γυναικεία λεκάνη πυτε μου, μιλάμε για ανατομικό σφάλμα κανονικό :102:
Δεν ξέρω, ίσως να μη την κολακεύουν και οι πόζες στη φωτό.
Ή μπορεί να έχουν αλλάξει και τα πρότυπα γυναίκας από τότε που μεσουρανούσε. Και καλά έχουν κάνει.

Δεν εννοώ ότι πρέπει να είσαι και αυτό το αντιαισθητικα υπερβολικό της Καρντάσιαν, αλλά τιστομπούτσο, λιγο γυναικείο κωλαρακι σχηματισμένο θέλομεν γαμώ τα ιερά μου!
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

το πηρες :p8:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

jason0 έγραψε: 17 Οκτ 2024, 12:49
Επειδή λέει πως έχει ωραίο κωλο, και εμείς οι άλλοι διαφωνούμε πως έχουμε καλύτερο, τους βάζουμε και με τους μετράμε στα ιδιωτικά μηνύματα.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

Δηλώνω πιστός και δεν καταλαβαίνω τους αρνητές

Πιθανώς έχουν γαμησει καλύτερες και αν βρεθούν τετ α τετ δεν θα τους σηκωθεί :102:

Δεν είναι πολύ ευφυής όταν πολύ μέτριες αρμεγουν πάμπλουτους, αλλά συμπαθες κορίτσι παρόλη την κατρακύλα της
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”