!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Γιατί δεν τρώω πια χταπόδια

Συνταγές, φαγητά, γλυκίσματα, ποτά και cocktails (μόνο για χορτάτους).
Άβαταρ μέλους
Ανδροπαραδίνομαι
Phorum.gr user: Λατ

Re: Γιατί δεν τρώω πια χταπόδια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ανδροπαραδίνομαι »

Niki έγραψε: 17 Οκτ 2024, 10:25
Ερμής έγραψε: 17 Οκτ 2024, 10:19
Niki έγραψε: 17 Οκτ 2024, 10:18

Εγώ δεν γνωρίζω για την θάλασσα εγώ είμαι η θάλασσα μεγάλη διαφορά.
Γνωρίζεις απο που είναι ο καθένας εδώ; ή απλά επειδή είσαι εσύ, δεν είναι κανείς άλλος;
Δεν με νοιάζει από την στιγμή που κανένας εδώ μέσα δεν είχε τις ίδιες επήρειές με μένα
Συντεκνισσα, μήπως είσαι υπό την επήρεια ρακής;
Casp έγραψε: 29 Νοέμ 2024, 01:17Ερωτας ειναι να ερωτευεσαι το οτι μπορεις να τον κανεις ο,τι θελεις
Άβαταρ μέλους
aLiCat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aLiCat »

Naranjita έγραψε: 17 Οκτ 2024, 10:19 απο τοτε που ανακαλύψαμε οτι ειναι έξυπνα, ανέβηκε στα ύψη η τιμή τους, οπότε να πανε να γμθν και τα χταπόδια
:D

Δεν πειράζει και τόσο που θα τα τρώμε σπάνια, αφού ανεβάζουν και τη χοληστερόλη στο αίμα. :102:
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Άβαταρ μέλους
Ανδροπαραδίνομαι

Ασέβαστος έγραψε: 17 Οκτ 2024, 07:30
Niki έγραψε: 16 Οκτ 2024, 20:19 Μπράβο τα είπε όλα.
Συμφωνώ σε όλα.
Για αυτούς τους λόγους σταμάτησα εδώ και τέσσερα χρόνια να τρώω χταπόδια αν και ήτανε από τους αγαπημένους μου μεζέδες.
Ούτε τον άντρα μου αφήνω να παραγγείλει χταπόδι ούτε τα παιδιά.
Όσους φίλους βγάλουμε για φαγητό και ζητήσουν χταπόδι τους ενημερώνουμε ότι δεν γίνεται να φάνε χταπόδι μαζί μας και το σέβονται.

Θυμάμαι μικρή βουτούσα κοντά σε μια θαλάμη που είχα βρει ένα χταπόδι μικρό και του έδινα όστρακα και τα έπαιρνε και έτρωγε.
Κάθε μέρα το τάιζα ψάρια όστρακα και περίμενα να μεγαλώσει να το βγάλω. :oops:
Με τον καιρό όποτε βουτούσα με φαγητό ερχότανε μόνο του κοντά μου. :romance-hearteyes:
Μια φορά όπως βούτηξα με τα ψάρια κομμένα μέσα στο δίχτάκι φάνηκε μια σμέρνα και το χταπόδι αν και μικρό βγήκε από την θαλάμη πήγε να με υπερασπιστεί και η σμέρνα το πετσόκοψε.
Το έλεγα και με κοροίδευαν ότι δεν έχει τόσο μυαλό το χταπόδι.
Ήμουνα παιδάκι και πίστεψα τους μεγάλους.
Όμως με τα χρόνια κατέληξα ότι γνωρίζω πολλούς ανθρώπους με λιγότερο μυαλό από ενός χταποδιού.
Είναι πανέξυπνα.
καταρχην παραμυθια.

υστερα ειναι το θαλαμι, οχι η θαλαμη. απο αυτο και μονο φαινεται η ασχετοσυνη.

Τρομερό επιχείρημα. Δηλαδή αν η casp γράψει τον Νοέμβρη, νιόβρη πχ... ακυρώνεται το ποστ λόγω ιδιάζουσας ντοπιολαλιάς
Casp έγραψε: 29 Νοέμ 2024, 01:17Ερωτας ειναι να ερωτευεσαι το οτι μπορεις να τον κανεις ο,τι θελεις
Άβαταρ μέλους
kongrosian

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kongrosian »

Ανδροπαραδίνομαι έγραψε: 17 Οκτ 2024, 10:31
Ασέβαστος έγραψε: 17 Οκτ 2024, 07:30
Niki έγραψε: 16 Οκτ 2024, 20:19 Μπράβο τα είπε όλα.
Συμφωνώ σε όλα.
Για αυτούς τους λόγους σταμάτησα εδώ και τέσσερα χρόνια να τρώω χταπόδια αν και ήτανε από τους αγαπημένους μου μεζέδες.
Ούτε τον άντρα μου αφήνω να παραγγείλει χταπόδι ούτε τα παιδιά.
Όσους φίλους βγάλουμε για φαγητό και ζητήσουν χταπόδι τους ενημερώνουμε ότι δεν γίνεται να φάνε χταπόδι μαζί μας και το σέβονται.

Θυμάμαι μικρή βουτούσα κοντά σε μια θαλάμη που είχα βρει ένα χταπόδι μικρό και του έδινα όστρακα και τα έπαιρνε και έτρωγε.
Κάθε μέρα το τάιζα ψάρια όστρακα και περίμενα να μεγαλώσει να το βγάλω. :oops:
Με τον καιρό όποτε βουτούσα με φαγητό ερχότανε μόνο του κοντά μου. :romance-hearteyes:
Μια φορά όπως βούτηξα με τα ψάρια κομμένα μέσα στο δίχτάκι φάνηκε μια σμέρνα και το χταπόδι αν και μικρό βγήκε από την θαλάμη πήγε να με υπερασπιστεί και η σμέρνα το πετσόκοψε.
Το έλεγα και με κοροίδευαν ότι δεν έχει τόσο μυαλό το χταπόδι.
Ήμουνα παιδάκι και πίστεψα τους μεγάλους.
Όμως με τα χρόνια κατέληξα ότι γνωρίζω πολλούς ανθρώπους με λιγότερο μυαλό από ενός χταποδιού.
Είναι πανέξυπνα.
καταρχην παραμυθια.

υστερα ειναι το θαλαμι, οχι η θαλαμη. απο αυτο και μονο φαινεται η ασχετοσυνη.

Τρομερό επιχείρημα. Δηλαδή αν η casp γράψει τον Νοέμβρη, νιόβρη πχ... ακυρώνεται το ποστ λόγω ιδιάζουσας ντοπιολαλιάς
:goodpost:
Άβαταρ μέλους
Ανδροπαραδίνομαι

aLiCat έγραψε: 17 Οκτ 2024, 10:30
Naranjita έγραψε: 17 Οκτ 2024, 10:19 απο τοτε που ανακαλύψαμε οτι ειναι έξυπνα, ανέβηκε στα ύψη η τιμή τους, οπότε να πανε να γμθν και τα χταπόδια

Δεν πειράζει και τόσο που θα τα τρώμε σπάνια, αφού ανεβάζουν και τη χοληστερόλη στο αίμα. :102:
Τι ηλικία έχετε, αν επιτρέπεται;
Άβαταρ μέλους
Niki
Phorum.gr user: Niki

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Niki »

Ανδροπαραδίνομαι έγραψε: 17 Οκτ 2024, 10:29
Γνωρίζεις απο που είναι ο καθένας εδώ; ή απλά επειδή είσαι εσύ, δεν είναι κανείς άλλος;
Δεν με νοιάζει από την στιγμή που κανένας εδώ μέσα δεν είχε τις ίδιες επήρειές με μένα
Το ξαναγράφω με διόρθωση της διόρθωσης του ορθογράφου. :lol:
Δεν με νοιάζει από την στιγμή που κανένας εδώ μέσα δεν είχε τις ίδιες εμπειρίες με μένα και να βγει να σας τσακίσει δίπλα μου και σας φαίνεται περίεργο που άφηναν στα νησιά τα χταπόδια στις θαλάμες σημαίνει ένα πράγμα.
Όλοι εσείς που γράψατε ότι γράψατε η σχέση σας με την θάλασσα είναι η ταβέρνα. :smt005:
Σας λυπάμαι το επαναλαμβάνω.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Ερμής έγραψε: 17 Οκτ 2024, 10:06 Γιατί ρε Αγι, εσύ δε ταΐζεις τα χταπόδια; Στον Αγιαννάκη, στο Βαθυ Αυλάκι, στα νησάκια. όλοι έχουν απο ένα χταπόδι που ταϊζουν.
Μια φορά άκουσα έναν που το φώναζε μπάμπη. έβγαινε έξω, του έδινε σαρδέλα χωρίς ουζο και μετά πάλι μέσα. στη θαλάμη.
μπααα - ταιζα τις κολοκτυπες στα πυροβολεια - πανεξυπνες - επαιρναν χαρτακι με νουμερα που αφηνα για τη σειρα - κ περιμεναν υπομονετικα για το συσσιτιο
εξαιρεση οι γκαστρωμενεσ - τους παραχωρουσαν οι αλλες την προτεραιοτητα - απιστευτα πλασματα
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
aLiCat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aLiCat »

Ανδροπαραδίνομαι έγραψε: 17 Οκτ 2024, 10:32
aLiCat έγραψε: 17 Οκτ 2024, 10:30

Τι ηλικία έχετε, αν επιτρέπεται;
Άκου κει αδιακρισίες (και μάλιστα δημόσια!) :fp:

Δεν έχει σημασία. Χοληστερόλη έχουν πλέον και τα 10χρονα.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Niki έγραψε: 17 Οκτ 2024, 10:18

Εγώ δεν γνωρίζω για την θάλασσα εγώ είμαι η θάλασσα μεγάλη διαφορά.
Δεν με νοιάζει από την στιγμή που κανένας εδώ μέσα δεν είχε τις ίδιες επήρειές με μένα και να βγει να σας τσακίσει δίπλα μου και σας φαίνεται περίεργο που άφηναν στα νησιά τα χταπόδια στις θαλάμες σημαίνει ένα πράγμα.
Όλοι εσείς που γράψατε ότι γράψατε η σχέση σας με την θάλασσα είναι η ταβέρνα. :smt005:
Φύσα, ρούφα, τράβα τονε, πάτα τονε κι άναφτόνε

Ενα πράγμα θα σου πώ και ψάξε μονη/ος/ο σου.
Στη Μάνη έχουμε χωριό που το λένε Φλομοχώρι.
Αγις έγραψε: 17 Οκτ 2024, 10:38
Ερμής έγραψε: 17 Οκτ 2024, 10:06 Γιατί ρε Αγι, εσύ δε ταΐζεις τα χταπόδια; Στον Αγιαννάκη, στο Βαθυ Αυλάκι, στα νησάκια. όλοι έχουν απο ένα χταπόδι που ταϊζουν.
Μια φορά άκουσα έναν που το φώναζε μπάμπη. έβγαινε έξω, του έδινε σαρδέλα χωρίς ουζο και μετά πάλι μέσα. στη θαλάμη.
μπααα - ταιζα τις κολοκτυπες στα πυροβολεια - πανεξυπνες - επαιρναν χαρτακι με νουμερα που αφηνα για τη σειρα - κ περιμεναν υπομονετικα για το συσσιτιο
εξαιρεση οι γκαστρωμενεσ - τους παραχωρουσαν οι αλλες την προτεραιοτητα - απιστευτα πλασματα
Στα πολυβολεία τις τάιζε εμμέσως και ο μακαρίτης ο Λίλος, το λέω μην ειχατε κανα μπιφ :lol:
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Σέλευκας
Phorum.gr user: Seleykos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέλευκας »

ολοι έχουμε δει ποντίκι να ξεψυχάει μπροστά στα μάτια μας από το δόλωμα δηλητήριο. Προφανώς πιο ανθρώπινο ον το ποντίκι.
Πάντως και εγώ έχω απο τότε που θυμάμαι ένα σκεπτικισμό για να φάω χταπόδι. Δεν είναι επειδή αναγνώριζα τις ικανοτητές του αλλά επειδή μου φαίνεται απόκοσμο και μου δημιουργούσε πάντα φόβο. Γιαυτο και μου έβγαινε επιθετικότητα να το πιάνω τρυπώντας το με την τρίαινα και να το παρουσιάζω μετά ως θήραμα στην οικογενειά μου που το θεωρούσε καλοδεχούμενο. Μαζί είχα και ποσοστό τύψεων. Οχι τέτοιους ακτιβισμούς όμως για το λόγο οτι πίσω απο τους ακτιβισμούς κρύβεται παράνοια, πάντα, μαζί με ένα σίγουρο μίσος για τη φύση του ανθρώπου των πόλεων.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Ερμής έγραψε: 17 Οκτ 2024, 10:43
Δεν με νοιάζει από την στιγμή που κανένας εδώ μέσα δεν είχε τις ίδιες επήρειές με μένα και να βγει να σας τσακίσει δίπλα μου και σας φαίνεται περίεργο που άφηναν στα νησιά τα χταπόδια στις θαλάμες σημαίνει ένα πράγμα.

Στα πολυβολεία τις τάιζε εμμέσως και ο μακαρίτης ο Λίλος, το λέω μην ειχατε κανα μπιφ :lol:
εζησα την περιοχη πιτσιρικας
τοτε ηταν παραδεισος επι γης για οτι εχει να προσφερει η φυση - ειχε τα παντα σε αφθονια σε ξηρα - αερα κ θαλασσα
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Αγις έγραψε: 17 Οκτ 2024, 10:57

τοτε ηταν παραδεισος επι γης για οτι εχει να προσφερει η φυση - ειχε τα παντα σε αφθονια σε ξηρα - αερα κ θαλασσα
Εκτός θαλάσσης είναι λίγο πολύ όπως τα θυμάσαι.
Εντος έχει γινει μλκια κυρίως με τα λαγόψαρα.
Παλιά ήταν τίγκα στη λατρεμένη μου μουρμούρα, πλέον λίγα πράματα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Αγις

Ερμής έγραψε: 17 Οκτ 2024, 10:58
Αγις έγραψε: 17 Οκτ 2024, 10:57

Εκτός θαλάσσης είναι λίγο πολύ όπως τα θυμάσαι.
Εντος έχει γινει μλκια κυρίως με τα λαγόψαρα.
Παλιά ήταν τίγκα στην λατρεμένη μου μουρμούρα, πλέον λίγα πράματα.
για πλακα πιαναμε μουρμουρες κ γλωσσες - εσκαβα την αμμο για μουρμουροσκωληκα - εβγαζα κ αχιβαδακια (τελλινι τα λετε στην Ιταλια αν δεν κανω λαθος ) οι αμμολοφοι κ οι χωραφιες διπλα τους κραταγαν ορτυκια
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Niki έγραψε: 17 Οκτ 2024, 10:33
Ανδροπαραδίνομαι έγραψε: 17 Οκτ 2024, 10:29

Το ξαναγράφω με διόρθωση της διόρθωσης του ορθογράφου. :lol:
Δεν με νοιάζει από την στιγμή που κανένας εδώ μέσα δεν είχε τις ίδιες εμπειρίες με μένα και να βγει να σας τσακίσει δίπλα μου και σας φαίνεται περίεργο που άφηναν στα νησιά τα χταπόδια στις θαλάμες σημαίνει ένα πράγμα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Κατά τα άλλα, το δελφινοκόριτσο έχει την άποψη ότι οι υπόλοιποι ζουν σε απάτητες ορεινές κορφές και δεν έχουν την παραμικρή εμπΥρία, από θαλασσινά διαδικαστικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Μαγειρική”