Βιαστικά διάβασα : οίκτο εδώ
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιατί δεν τρώω πια χταπόδια
Re: Γιατί δεν τρώω πια χταπόδια
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
georgebi, πού κατέληξες εσυ;
- kongrosian
γάτα, σκύλο, δελφίνι, χιμπατζή κλπ, τρως κανονικά;Imperium έγραψε: 16 Οκτ 2024, 20:42Εύλογο ερώτημα!kongrosian έγραψε: 16 Οκτ 2024, 20:29 και γιατί να αποτελεί κριτήριο η νοημοσύνη, για το αν κάτι αξίζει να φαγωθεί;
Και τα γουρούνια έξυπνα είναι και οι γίδες. Δεν έχω κόψει το χοιρινό. Κατσικάκι μόνο στη σούβλα κάνα Πάσχα έτρωγα.
Η φάση με το χταπόδι είναι αλλιώς. Ή το καταλαβαίνεις, ή δεν. Δεν εξηγείται εύκολα (τουλαχιστον από εμένα).
Γενικά δεν έχω ιδιοτροπίες στο φαί. Όλα τα τρώω. Δεν κομπλάρω. Αυτο-μπαν έχω επιβάλει μόνο σε χταπόδι και φάλαινα.
Μπορει να υπάρξει inter-species φιλία;
Όταν μπαίνω θάλασσα, έτσι θάθελα να σκέφτομαι για κήτη και χταπόδια.
Για συναγρίδες και αστακούς δεν με απασχολεί, επαγγελματική σχέση ισχύει.
Όταν μπαίνω θάλασσα, έτσι θάθελα να σκέφτομαι για κήτη και χταπόδια.
Για συναγρίδες και αστακούς δεν με απασχολεί, επαγγελματική σχέση ισχύει.
Κάπως έτσι και εγώ.
Αναγνωρίζω τη μεγάλη νοημοσύνη και τις αισθήσεις ενός φυτού και ιδιαίτερα αυτών που βγάζουν τα όσπρια.
Αρνούμαι να τα καταναλωσω
Αναγνωρίζω τη μεγάλη νοημοσύνη και τις αισθήσεις ενός φυτού και ιδιαίτερα αυτών που βγάζουν τα όσπρια.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Ας μας πει ο Αριστος για ποιο λόγο προωθείται έντονα αυτή η νεοταξ μουφα
Τέλος πάντων, φάτε αστακούς και καραβίδες που είναι πανυβλακες και μηνυστε μας
Τέλος πάντων, φάτε αστακούς και καραβίδες που είναι πανυβλακες και μηνυστε μας
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Ναι, γατα σκύλο χιμπατζή, δεν έχω θεωρητικά πρόβλημα.kongrosian έγραψε: 16 Οκτ 2024, 20:44γάτα, σκύλο, δελφίνι, χιμπατζή κλπ, τρως κανονικά;Imperium έγραψε: 16 Οκτ 2024, 20:42Εύλογο ερώτημα!kongrosian έγραψε: 16 Οκτ 2024, 20:29 και γιατί να αποτελεί κριτήριο η νοημοσύνη, για το αν κάτι αξίζει να φαγωθεί;
Και τα γουρούνια έξυπνα είναι και οι γίδες. Δεν έχω κόψει το χοιρινό. Κατσικάκι μόνο στη σούβλα κάνα Πάσχα έτρωγα.
Η φάση με το χταπόδι είναι αλλιώς. Ή το καταλαβαίνεις, ή δεν. Δεν εξηγείται εύκολα (τουλαχιστον από εμένα).
Γενικά δεν έχω ιδιοτροπίες στο φαί. Όλα τα τρώω. Δεν κομπλάρω. Αυτο-μπαν έχω επιβάλει μόνο σε χταπόδι και φάλαινα.
![]()
Με το δελφίνι αμφιταλαντεύομαι λίγο, αλλά δε γμτ, έχω φάει τόσο τόνο, σίγουρα θα περιείχε και αρκετό δελφίνι, πάνε και μπλέκονται στα δύχτια τα χαζά.
Είπα δεν είμαι χορτοφάγος, τα δυο που ανέφερα είναι ειδικές περιπτώσεις.
kongrosian έγραψε: 16 Οκτ 2024, 20:44γάτα, σκύλο, δελφίνι, χιμπατζή κλπ, τρως κανονικά;Imperium έγραψε: 16 Οκτ 2024, 20:42Εύλογο ερώτημα!kongrosian έγραψε: 16 Οκτ 2024, 20:29 και γιατί να αποτελεί κριτήριο η νοημοσύνη, για το αν κάτι αξίζει να φαγωθεί;
![]()
.
Αν στόν Πόλεμο που είχαμε και πέθανε απο λιμό 100άδες χιλιάδες κόσμου πώς θα έβλεπες αν τρώγανε τα πτώματα για να επιβιώσουν ;;;
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δεν ξέρω...τώρα διάβασα και γω το άρθρο...ιδέα δεν είχα μεχρι σημερα
Κατεβάζω και το ντοκιμαντέρ του νετφλιξ ...αν προλάβω θα το δω σήμερα
Είναι τρελός μεζές το άτιμο το χταποδακι...θα με πονέσει αν το στερηθώ
Ίσως κάποιο ρόλο θα παίξει στην απόφαση μου, πως ένας πολιτικός που προσωπικα θαυμάζω.....κατά τα φαινόμενα και αυτός τα έκοψε αφου διάβασε το άρθρο

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Α, όχι λόγω φουσκώματος ή αερίων;;Ερμής έγραψε: 16 Οκτ 2024, 20:47 Κάπως έτσι και εγώ.
Κάποια στιγμή λέω να ανοίξω θέμα για του Πυθαγόρειους.
Άσε που νόμιζα οτι είχες επαγγελματική σχέση με τα όσπρια.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Ερμής έγραψε: 16 Οκτ 2024, 20:47 Κάπως έτσι και εγώ.
Αναισθησία με έχει πιασει και με αυτά τα υπέροχα πλάσματα
Όποιος έχει δεί την Κουβανέζικη ταινία «Θάνατος Ενός Γραφειοκράτη», γνωρίζει οτι το χταπόδι είναι το σύμβολο του Δυτικού Ιμπεριαλισμού, με τα πολλαπλά πλοκάμια του. Κάτω τα χέρια απ' τον Ιμπεριαλισμό!
- kongrosian
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 16 Οκτ 2024, 20:52kongrosian έγραψε: 16 Οκτ 2024, 20:44γάτα, σκύλο, δελφίνι, χιμπατζή κλπ, τρως κανονικά;Imperium έγραψε: 16 Οκτ 2024, 20:42
Εύλογο ερώτημα!
![]()
.
Αν στόν Πόλεμο που είχαμε και πέθανε απο λιμό 100άδες χιλιάδες κόσμου πώς θα έβλεπες αν τρώγανε τα πτώματα για να επιβιώσουν ;;;![]()
.
έχω ακούσει ιστορίες από τον πόλεμο, από τη γιαγιά μου και άλλους, για κάποιους, που φάγανε ανθρώπινο κρέας.
νομίζω δεν θα μου έκανε τόσο εντύπωση αν κι εγώ ζούσα μέσα στη φρίκη του πολέμου, αρκεί να μην σκοτώσεις για να φας, αλλά να φας έναν που σκοτώθηκε (για άλλο λόγο).
Λεπτομέριες.kongrosian έγραψε: 16 Οκτ 2024, 21:01ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 16 Οκτ 2024, 20:52
.
Αν στόν Πόλεμο που είχαμε και πέθανε απο λιμό 100άδες χιλιάδες κόσμου πώς θα έβλεπες αν τρώγανε τα πτώματα για να επιβιώσουν ;;;![]()
.
έχω ακούσει ιστορίες από τον πόλεμο, από τη γιαγιά μου και άλλους, για κάποιους, που φάγανε ανθρώπινο κρέας.
νομίζω δεν θα μου έκανε τόσο εντύπωση αν κι εγώ ζούσα μέσα στη φρίκη του πολέμου, αρκεί να μην σκοτώσεις για να φας, αλλά να φας έναν που σκοτώθηκε (για άλλο λόγο).
![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 29 Απαντήσεις
- 1521 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Καραμελίτσα
-