Δεν λέω τη σειρά Dracula, το Unleashed ήταν FMV που βγήκε '96-'97, είχε κάποιες σκηνές χέσιμο
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Καλυτερο adventure
-
the_black_planet
- Phorum.gr user: the_black_planet
Re: Καλυτερο adventure
Ζωγράφισε έναν ήλιο στο ταβάνι, μίλησε με τ’ αγέρι της νυχτιάς
και χόρεψε μαζί με τη σκιά σου στους ήχους μιας αδύναμης καρδιάς.
Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
και χόρεψε μαζί με τη σκιά σου στους ήχους μιας αδύναμης καρδιάς.
Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
-
Γραφικός
Μ'έπιασες αδιάβαστοthe_black_planet έγραψε: 03 Δεκ 2018, 01:11Δεν λέω τη σειρά Dracula, το Unleashed ήταν FMV που βγήκε '96-'97, είχε κάποιες σκηνές χέσιμο![]()
Σοβαρά τώρα όμως, ο τελευταίος γρίφος στο 7νθ εκεί στις εσ. σκάλες με είχε ξενερώσει απίστευτα.pa1oalto έγραψε: 03 Δεκ 2018, 00:52Πιάσαμε τ' αρχαία, βάλε και μια μερίδα 7th guest..the_black_planet έγραψε: 03 Δεκ 2018, 00:50 Shadow of the Comet είχε παίξει κανείς;; Άλλη παιχνίδια που θα ΜΑΜΟΥΣΕ για hd remake!
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
the_black_planet έγραψε: 03 Δεκ 2018, 01:07Ναι ρεεεεε αν και δεν ήταν καθαρό adventure αλλά full χέσιμο για την εποχή! Dracula Unleashed το θυμάσαι;;pa1oalto έγραψε: 03 Δεκ 2018, 00:52Πιάσαμε τ' αρχαία, βάλε και μια μερίδα 7th guest..the_black_planet έγραψε: 03 Δεκ 2018, 00:50 Shadow of the Comet είχε παίξει κανείς;; Άλλη παιχνίδια που θα ΜΑΜΟΥΣΕ για hd remake!
.
.
-
Γραφικός
Εμένα με είχαν ξενερώσει οι γρίφοι του Gabriel Knight 2. Από τα πιο υπερτιμημένα adventures όλων των εποχών.sys3x έγραψε: 03 Δεκ 2018, 01:21Σοβαρά τώρα όμως, ο τελευταίος γρίφος στο 7νθ εκεί στις εσ. σκάλες με είχε ξενερώσει απίστευτα.pa1oalto έγραψε: 03 Δεκ 2018, 00:52Πιάσαμε τ' αρχαία, βάλε και μια μερίδα 7th guest..the_black_planet έγραψε: 03 Δεκ 2018, 00:50 Shadow of the Comet είχε παίξει κανείς;; Άλλη παιχνίδια που θα ΜΑΜΟΥΣΕ για hd remake!
Δεν το έχω παίξει. Πάντως εγώ είχα ξενερώσει γιατί κάθε φορά που δεν τον έλυνες έλεγε κάτι συγκεκριμένο και πολύ σπαστικό στα γερμανικά, στα γερμανικά ήταν η κόπια που έπαιζα.Γραφικός έγραψε: 03 Δεκ 2018, 01:23Εμένα με είχαν ξενερώσει οι γρίφοι του Gabriel Knight 2. Από τα πιο υπερτιμημένα adventures όλων των εποχών.
Ω ρε φίλε, τι θυμήθηκα τώρα.. Το 7νθ γκεστ το παίζαμε σε μια συσκευή φίλιπς που συνδεόταν στην τηλιόραση και είχε μερικά παιχνιδάκια (όλα στα γερμανικά
Άμα το βρει κανείς θα υποκλιθώ.
Τα παιχνίδια τα έπαιζες με το ίδιο τηλεχειριστήριο που είχε τα πλάυ παύς κτλ..
.
.
Day of the tentacleΓραφικός έγραψε: 03 Δεκ 2018, 00:43 Grim Fandango
Monkey island series (εκτός του 4ου)
Loomόχι δεν πληρώνομαι από τον George Lucas.Spoiler
full throttle
Εχω παρει εδω και καιρο απο gog το I have no mouth and i must scream. Απο το λιγο που το επαιξα φαινεται πολυ καλο, δεν ξερω πως εξελισεται αργοτερα γιατι ειναι ελαφρα βασισμενο στο ομωνυμο διηγημα και ακολουθει δικο του δρομο. Παντως η αρχη της ιστοριας ειναι οπως και στο βιβλιο η απολυτη απελπισια, με την καλη εννοια . Πολυ ατμοσφαιρα αρκει καποιος να μπορει να ανεχτει το παλιο στυλ του παιχνιδου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 45 Απαντήσεις
- 918 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από runner
-
- 4 Απαντήσεις