Εμπεδοκλής έγραψε: 14 Οκτ 2024, 22:34
Που καθαρίστηκαν οικόπεδα στον αστικό ιστό υπό το φόβο προστίμου για πρώτη φορά στην ιστορία...
Ισχύει αλλά όλα σε αυτό το κράτος είναι προσχηματικά και λειτουργούν περιστασιακά κι όποιον πάρει ο χάρος.
Γνωστός καθάρισε το οικόπεδο, συγκέντρωσε τα χόρτα σε σάκους και ειδοποίησε την σχετική υπηρεσία του δήμου. Οι σάκοι δεν έχουν απομακρυνθεί 3 ολόκληρους μήνες μετά. Ο γνωστός τηλεφωνεί 2 φορές την εβδομάδα, κΑΘΕ εβδομάδα, στη σχετική υπηρεσία και δεν βρίσκει άκρη. Ζει μακριά και δεν είναι δυνατό να ξαναταξιδέψει για να πάει εκεί και να κάνει τι; Την μια δεν έχουν προσωπικό, την άλλη δεν έχουν όχημα, την τρίτη του στέλνουν φορτηγό με αρπάγη (ενώ απλά χρειάζονται δυο άτομα με αγροτικό) και ο άνθρωπος δεν μπορεί να τελειώνει καθώς τους ρωτάει που θα μπορούσε να πάει να πετάξει μόνος του και ούτε αυτό δεν ξέρουν να του πουν. Με τα πολλά τον πήρε ένα πρωί στο κινητό άνθρωπος του δήμου που έψαχνε να βρει το οικόπεδο και δεν μπορούσε ούτε καν ήξερε να χρησιμοποιήσει GPS από το κινητό του για να του στείλει ένα στίγμα και να το βρει αμέσως. Δεν είναι δυνατό οι υπηρεσίες του δήμου να μη μπορούν να βρουν τους δρόμους του δήμου και να πρέπει να βγάλει άκρη ο άλλος που ζει χιλιόμετρα μακριά. Και είναι πλήρως απογοητευμένος καθώς αν πιάσει καμιά νεροποντή θα τα παρασύρει όλα και θα σκορπίσουν και θα πάει άχρηστος ο κόπος και τα χρήματα που έδωσε για να συλλέξει χόρτα και κλαδιά.
Δες λοιπόν πως απαξιώνεται ένα σαφώς ορθό και απαραίτητο μέτρο. Σκέψου τι θα κάνει αυτός ο άνθρωπος του χρόνου.
Ναι αλλά οι γνωστοί μπανανολάγνοι απολογητές της ΝΔ θα μας πουν ότι δεν υπάρχουν λεφτά για να προσληφθούν ελεγκτές, υπάλληλοι κλπ. Άρα τελικά πάει ή δεν πάει καλά η οικονομία; Επίσης, γιατί ψηφίζονται νόμοι που δεν μπορούν να εφαρμοστούν;
Άντε, κοπιάστε για damage control παιδιά, μην τυχόν και θίξουμε την κυβέρνηση.
Mel έγραψε: 15 Οκτ 2024, 09:46
Αν μου βγαζει (αλλα 100) ευρω απο την τσεπη καθε χρονο θα με πεισει να δωσω 25-30 χιλιαρικα για να αγορασω καινουριο? Οχι.Απλα θελει να μου παρει αλλα 100 ευρω για να καλυψει καποια τρυπα.
Αν μου βγαζει (αλλα 100) ευρω απο την τσεπη καθε χρονο θα με πεισει να δωσω 25-30 χιλιαρικα για να αγορασω καινουριο? Οχι.Απλα θελει να μου παρει αλλα 100 ευρω για να καλυψει καποια τρυπα.
100% φορομπήξιμο και ΤΙΠΟΤΑ άλλο.
Εννοειται.Το τονιζω διοτι στο αρθρο βεβαια αναφερουν οτι ο στόχος ειναι η απομάκρυνση των πιο ρυπογόνων οχημάτων από τους δρόμους.Δεν ειναι αυτος ο στοχος και δεν ειμαστε τοσο βλακες πια.
100% φορομπήξιμο και ΤΙΠΟΤΑ άλλο.
Εννοειται.Το τονιζω διοτι στο αρθρο βεβαια αναφερουν οτι ο στόχος ειναι η απομάκρυνση των πιο ρυπογόνων οχημάτων από τους δρόμους.Δεν ειναι αυτος ο στοχος και δεν ειμαστε τοσο βλακες πια.
Νόμιζα κι εγώ ότι είναι προφανές ότι δεν είμαστε τόσο βλάκες και ότι ανεξάρτητα από το αν κάποιος πιστεύει ότι πρέπει να φύγουν τα παλιά οχήματα ή όχι, είναι πρόδηλο ότι το μέτρο είναι καθαρά φορομπηχτικό.
Αλλά τελικά όχι. Είμαστε ΤΟΣΟ βλάκες.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Νόμιζα κι εγώ ότι είναι προφανές ότι δεν είμαστε τόσο βλάκες και ότι ανεξάρτητα από το αν κάποιος πιστεύει ότι πρέπει να φύγουν τα παλιά οχήματα ή όχι, είναι πρόδηλο ότι το μέτρο είναι καθαρά φορομπηχτικό.
Αλλά τελικά όχι. Είμαστε ΤΟΣΟ βλάκες.
Δεν πειραζει φιλε μου υγεια να εχουμε.Καλημερα σε ολους .
τρυπα στην ελ οικονομία; που ακούστηκε; Αφου κυκλοφορεί χρήμα ναουμ
Και ξαναλέω, η ΕΕ δε ζητάει αποσύρσεις χωρίς να δώσει επιδότηση. Ή που δόθηκε πακέτο ωστε να πάει σε επιδοτήσεις και αυτά τα λεφτά φαγώθηκαν ή που του έχουν βάλει το μαχαίρι στο λαιμό στα πάντα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Και ξαναλέω, η ΕΕ δε ζητάει αποσύρσεις χωρίς να δώσει επιδότηση. Ή που δόθηκε πακέτο ωστε να πάει σε επιδοτήσεις και αυτά τα λεφτά φαγώθηκαν ή που του έχουν βάλει το μαχαίρι στο λαιμό στα πάντα.
Μόλις μαζευτεί το ποσό του ΕΝΦΙΑ από γύρω γύρω ψιλολοϊδια, θα καταργηθεί εντελώς.
Το έμαθες πρώτα από μένα.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Μόλις μαζευτεί το ποσό του ΕΝΦΙΑ από γύρω γύρω ψιλολοϊδια, θα καταργηθεί εντελώς.
Το έμαθες πρώτα από μένα.
O ΕΝΦΙΑ;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Οι ΔΥ μπορούν να παίρνουν συγκοινωνίες και έχουν λεφτά και για καινούρια αυτοκίνητα , οπότε άδικος κόπος να διαμαρτύρεστε , η κοινωνία θα αυτορυθμιστεί σύμφωνα με όσους έχουν τη δύναμη.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.